magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Debreceni Vasutas SC 1 : 2 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.06, 13:52
    Amennyire én tudom (lehet tévedek) az olajosok mentek át a vendégszektorba keménykedni.

    A tévések átugrottak a lengyeleikkel a vendégszektor mellé , majd beugráltak , és behúztak egy hurkesz drapit . Volt egy kis sivalkodás , közös sörfürdő az elválasztó kerítésnél ,majd megjöttek a sünök , é mindenki jó gyerek lett

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.06, 13:21
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Mennyire kibaszottul megérdemeljük. Ahogyan a Várda ellen, itt is a második félidőben nagyon rendben volt minden. A hangulat pedig laza hazai pálya volt smiley

    Bravó, srácok, ez kurva szép volt!!!

    Amilyen gyenge volt az első félidő, olyan jó a 2.

    Szép volt fiúk!

    azért tegyük hozzá, hogy ezt fehérvárt otthon CSAK a fagyi verte szóval itt nem lehet semmire fogni a fehérvár mindent beleadott... várom a fikázókat tavasszal, 2 meccs 4 pont

    Nem tudom, mikor izgultam ennyire! Hihetetlen, hogy a katasztrófális első félidő után győzni tudunk! Carrillo nagyot mecccselt!

    Hát ezt hogy a picsába tudtuk megnyerni??????

    Egyébként sokat mond hogy Ferenczi beállásával stabilizálódtunk hátul. Ezt a tényt azért hagynám egy kicsit ülepedni...

    Gratulálok a csapatnak, Carillo nagyon jól nyúlt bele a meccsbe.

    Ha a Fehérvár hármat szerez az első félidőben egy szavunk nem lehetett volna, ezt el kell ismerni. Ez ma csapatmunka volt. Szép volt fiúk!

    Carrillo meglátszik, hogy külföldi edző, valahogy látszik mit akarunk játszani alkalmazkodunk én Beranekhez, tudnám hasonlítani csak akkoriban rosszabb volt az nb1

    Ez szép volt. Érdekes, hogy a cserék mintha minőségi váltást is jelentettek volna, nagyon jól szálltak be, és Carrillo is jó érzékkel cserélt. Az első félidő mellett viszont nem tudok elmenni: az megint mi volt? A mázli meg Hrabina tartott minket meccsben, mert ha kicsit jobban koncentrál az ellenfél, simán kiüt minket. Erre rá kell jönni, mert ez a válasz arra kérdésre, hogy a kiesés ellen menekülünk továbbra is, vagy középcsapatként, viszonylag nyugalomban tudunk meccselni.

    Gratulákok a csapatnak és az edzőnek a tegnapi teljesítményhez.

    Carillo-t nem tartom, nem tartottam azon edzők közt akik pluszt adnának a mi bajnokságunkhoz, ahol járt valahogy nem tudta kifuttatni magát ezért is tartottam attól ha itt újrakezdi nem sokra viszi a mostani csapattal.

    Ennek ellenére csakis a tegnapi meccsel szerintem jól lereagálta az jobb játékosokból álló Vidit, sőt a cserék részben kényszer és taktikai okból nagyon jó volt. Az utolsó másodpercig ha lehet a labdát a Vidi (aktuális ellenfél) térfelén tartani a labdát és koncentrálni rég láttam a Lokit. Babunski kiemelkedik ebből a a csapatból, nem értem miért nem kapott lehetőséget hamarabb.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.06, 13:15
    Videoton Drukkerkocsma:
    Valószínüleg Szabics utolsó meccse volt. Folytatódik a szokásos edzőmessiás várás. Megszoktuk már.

    Hozzáteszem, nem tudom, mennyire az edző hibája, ha a csapat nem tud gólokkal kicsinálni egy ellenfelet, amelyik azt se tudja, merre van a kijárat. Ezt a Lokit az első félidőben ki lehetett volna filézni, valszeg az állományból azok hiányoznak, akik a legfontosabb passzoknál és helyzetekben jól döntenének.

    Óriási mezőnyfölény volt, de sajnos a befejezésekhez normális csatár is kellene. Erőcsatár, gőzhenger. Utoljára talán "fénykorában" Henty volt olyan mint egy vérbeli csatár.

    Mindig az aktuális edzőt szidja persze mindenki.

    Nagyon fájó de lassan Nikolicsot el kell felejteni, Géresit meg nem is értem. Persze nem sok időt kaptak de azért mégiscsak támadók és ennek ellenére normális megmozdulásuk nem volt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177