magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.09, 13:57
    Szép volt fiúk!Vitelki a király!Ezt nem kell magyarázni, újra van csapatunk!

    Óriásit fordult a csapat játéka Vitelkivel! Van erőnlétünk, van játékunk, agresszívak vagyunk! Most már csak Kinyikért aggódom, nremélem, hogy nincs nagy gond, és játszhat a Kövesd ellen!

    Szép volt, fiúk!

    Ez a meccs jó példa arra, hogy lelkesedéssel és erőnléttel simán kompenzálhatók a képességbeli hiányosságok. Kicsit olyan 90-es évek Lokija...

    Viteki: 4 meccs 8 pont, 7-2, szóljon, aki a felének örült volna smiley

    De még mindig csak nyolcadikok vagyunk, tovább kell nyomni!

    Grat a csapatnak, a diók ellene jelenleg nem könnyű nyerni, nekünk idegenben sikerült, ez mindent elmond. Nagyon stabilak, masszívak vagyunk egyelőre Vityával, van tartása a csapatnak.

    Itt a kulcs sztem: "Ez a meccs jó példa arra, hogy lelkesedéssel és erőnléttel simán kompenzálhatók a képességbeli hiányosságok. "

    Vitelkinek valahogy sikerült motiválttá tenni őket. Ettől nem lettek jobb játékosok, csak elhiszik, hogy működhet, elég lehet.

    Sztem tökéletes példa a Vidi elleni 11est megelőző szitu, már a beadás is reménytelen volt, de Szécsi gyorsan reagálva kibújt a védő mögül. Fél éve ezt be sem adták volna, vagy a védő simán tisztáz. Ilyen apróságok döntenek!

    Tegnap is csúsztak-másztak, még egymással is ütköztek. Kérdés, hogy meddig tarthat ez a hozzáállás..

    “Irigylem a debrecenieket a nyolc saját nevelésű játékossal a kezdőben. A miénkben egy miskolci sincs.“

    ”Akárki akármit mond, Vitya azt csinálta amit kellett. Kőkemény letámadás, pressing. Súrolva a határt. Ha mi játszuk ezt mindenki azt mondaná, hogy rendben. Mi gyengék voltunk, vagyunk, leszünk. Sajnos be kell látni, hogy a dvsc utánpótlásból felkerült nyolc játékos is komoly szintén van.”

    “Másodszor, nekem egész meccsen az volt az érzésem, hogy Vitya megcsinálta azt a gégepresszinget a lokival, amit Bódog PRÓBÁLT (...csak így Slózisan) velünk. Nagyon profin csinálták, alig láttam ilyet még Magyar csapatból. Én nem vagyok egy nagy Vitelki rajongó, de amit ma loki csinált azért le a kalappal előtte. Volt benne magasra tolt védekezés, sprintben közlekeds, korán megkezdett letámadás, hevimetál foci...szóval minden. Mi meg sajnos nem vagyunk azon a szinten még, hogy egy ilyen kurvajól összerakott csapatot le tudjunk győzni. ... Amire nagyon kiánycsi vagyok a kövtkező frtdulókban, hogy egy komolyabb csapat ellen is meg tudja -e csinálni Vitya ezt a brutál focit...meglátjuk.”

    Néhány hozzászólás az amigeleken-ről. Ki gondolta január elején, hogy ilyeneket olvashatunk majd a csapatunkról az ellenfél szurkolóitól smiley))

    A tegnapi meccs után kihúzhatjuk magunkat, nekem borzasztóan tetszett amit láttam. Egyértelmű, hogy nem vagyunk világverő csapat, de élmény volt nézni ahogy csúsztak másztak a srácok. Ezt szajkózzuk évek óta, hogy így még ki is lehet kapni. Hát ha még nyerünk is ?!? Teljes extázis smiley) BRAVO FIUK! Csak így tovább! Kinyiknek mielőbbi jobbulást!!!

    Több tényezős a javulásunk, nem sorrendben:

    1. Erőnléti javulás: pedig az erőnléti edzőt is a "semmiből" húzta elő Szima, de egyértelműen látszik a fejlődés. Bírjuk az iramot.

    2. Csapategység: erről beszéltem, amikor tavaly Vitelki szóba került nálunk, én meg írtam, hogy volt egy személyes élményem ezzel kapcsolatban. Az a Kazincbarcika nagyon egyben volt, és mi is egyben vagyunk, egymásért is küzdenek a fiúk.

    3. gyorsabb passzok, egyérintő: pedig sok tapasztalatlan, fiatal játékosunk van, anno többeket az NB2-ből rángattunk vissza, és lásd, mégis képesek ezt jól játszani. (Amúgy sok NB2-es játékos is képes sok mindenre technikailag, csak társak-szemléletbeli váltás kell hozzá?)

    4. letámadás, szervezett védekezés: ezzel, hogy feljebb toltuk a védekezésünket, már nem vezet egy kihagyás gólhoz, van idő javítani. Sokkal erőszakosabb, agilisebb a csapat, vért akarnak inni. És újabban a tévében a mi védekezésünket elemzik, mennyire együtt mozog a csapat. Ilyen is régen volt.

    5. Bódi visszatérése: látjuk. Õ a vezér.

    6. Játékosok megfelelő helyen: Kusnyír a védekező középpályán, Kinyik középen, Szatmári a kispadon... Ferenczi és Varga jobban bejátssza együtt a baloldalt, majd meglátjátok, fog az működni, Adeniji középen, nem szélen... Tőzsér csapaton kívül (pedig nagyon tisztelem Danit, de valljuk be, ő már a múlt)

    És az egész összefogója, Vitelki és stábja, akiknek már most adnék egy hosszabb távú szerződést. Nemcsak a négy meccs miatt.

    Tegnap nagyot küzdöttünk, az első félidőben kimondottan jól játszottunk, a diósgyőriek kapujától 20 méterre kb akkor szereztünk labdát, amikor akartunk.

    Bevallom, én nagyon tartottam a 'nullkilométeres' edzőtől és ezt a letámadásos, pressinges focit is csak egy olcsó PR fogásnak, egyúttal nagyon veszélyes taktikának tartottam a mi helyzetünkben. De a csapat hálistennek sokkal bátrabb, mint én! smiley

    Szóval szép volt fiúk, szép volt Vitelki! Most nem szabad hátradőlni, hanem ilyen bátran és keményen tolni tovább! Kinyiknek jobbulást, nagy szükségünk van a mihamarabbi visszatérésére! Hajrá Loki!

    Még egy dolog, amit nem hagyhatok szó nélkül.Nekem kifejezetten szimpatikus már a látványa is, hogy Kosicky áll a kapuban.A nyugalom amit áraszt, nincs felesleges pózolás,amit lehet megfog, bemutat néhány nagy védést, de nem hibázik gólt érően, nem potyázik,segíti a védelmet.Az ő megbízható teljesítménye feltétlen hozzájárul ahhoz, hogy stabilabb lett a védelmünk.

    Szegény Danilovics, annó hogy istenítették őt is nálunk sokan, pedig akkor is ugyanilyen megbízhatatlan volt mint tegnap.Ugyanez volt a helyzet Novakoviccsal,(bravúrok potyákkal tűzdelve) akinek sosem tudtam megbocsátani a BATE elleni utolsó perces bénázását.

    Lényeg, hogy összeállt a csapat, reménykedek a hasonló folytatásban.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=f7865ab934e2ab7fa86082705c47b22b