magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Debreceni VSC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.26, 14:22
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    A mai napon csak Varga Kevin akar focizni, a többieknek nincs kedvük.

    Hozzáállásban én nem látok problémát, az átütőerő hiányzik. A széleket sem játsszuk be, a két csatárunkat meg megölik a honvédosok. Cikos és Ferenczi nem játszik előre semmit, a védelmünk meg újra gyenge napot fogott ki.

    Érdekes ez, 3 véleményes birói ítélet, persze egyiket se ismétli meg az m4 minek is. Riporter szerint meg ha háttal vagy a labdának akkor hozzá érhetsz kézzel....

    Függetlenül a rossz bírói döntésektől ma nagyon szarok voltunk.

    Szerintem a középpálya nem szűrt, többször mutatták a középpályásoknak, hogy baszki gyerte már vissza ... sajnos ebben benne van Herczeg is, hiszen miért is kezdő Ferenczi? 2 meccs 2 hiba amiből gól lett, de Könyves is a seggén vette a levegőt, már 30 perc után. Miért nem volt jó a 4-1-4-1-es kezdő, Kusnyírral, Harissal? Az meg egy dolog, hogy Avdijaj kapura veszélytelen ... de most jó lett volna, ha kifutja magát egyedül és a 60-70 perc környékén beáll Könyves és Takács egyszerre, de nem, mint mondtam az utolsó 2 meccs vergődésében benne van Herczeg is bőven.

    Az meg külön törénet, hogy Varga megcsinál 2 jó cselt, majd elhagyja a labdát vagy belevezeti a 3.-ba .... nembaj majd kinövi.

    Egyébként meg legalább három olyan tizenhatos környéki szabálytalanság volt, amit nem fújt le Bognár, az egyik, amikor Haris bokája sérült meg. Nem sok esélyt adott, tudva, hogy mindhárom MTK elleni gólunk ilyen szabadrúgás után született

    Debrecenből is hova tűntek a szurkolók?

    Rémséges ezt látni, egy Lokit minimum stabilan 800-1000 ember kellene, hogy kísérjen mindenhová.

    Ez a meccs véleményem szerint egyértelműen a taktikán ment el. Utóbbi 2 meccsen ezzel a taktikával 6 kapott gól... Nem találtak a helyüket, nem tudták kinek merre kell menni, csak egymással veszekedtek. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de inkább jatszon Barna mint Ferenczi jelenleg. A másik nagy csalódás Könyves játéka. Nem azzal van a baj, hogy sérülés után nem egyből a tavaszi Norbit látjuk, de az Mtk ellen és most is ez az alattomos odarúgok játék nagyon unszimpatikus.

    Lehet elvetemült ötlet de talán megérné még akár a szabadon igazolható középhátvédek és csatárok között szétnézni.

    Kusnyírt padoztatni luxus főleg Haris jelenlegi formája mellett. Nagy talány még számomra Damásdi, azon az egyetlen felkészülési meccsen is sokkal jobban mozgott mint Bereczki, de hat meccs alatt egyszer volt a keretben..

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.26, 14:17
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    jók voltunk. volt egy időszak amikor nyomott a Loki de egy kamu tizit kaptunk és onnantól vége volt smiley az új srác pedig nem esett el erőszakos volt és pár perccel a beállása után meglőtte első gólját. és Danilo vezeti a góllövő listát smiley

    A tizinél én szégyelltem magam, viszont Könyvest meg ki kellett volna állítani.

    Nehéz volt, de a több helyzetünk volt - ebből kettőt berúgtunk+a tizi...

    Kukoc-a kapcsolatban elég ambivalens érzéseim vannak, de szerintem ma egyik legjobb meccsét játszotta.

    Gazdag és Holender ma nem játszott jól, ellentétben Nagy Gerivel.

    Sok volt a pontatlanság és az érthetetlen megoldás, ezeket most nem használta ki a Debrecen.

    NA mindegy, a tizi ellenére is azt mondom, hogy egy góllal jobbak voltunk - hárommal nem.

    kezdjuk a legfontosabbal: 1 oraval a meccs elott volt parkolohely smiley

    stadion: nekem nagyon tetszett, nehanyszaz ember igazi meccshangulatot teremt - remelem aZ uj Bozsik is ilyen szintu lesz, kiveve persze a siratofalakat

    meccs: inkabb szervezettek voltunk, semmint jok. (Mondjuk azt a csapatot ahol Kukoc jatszik, azt eleg fura szervezettnek nevezni.) Ha valakit ki kell emelnem, akkor Barathot lehet dicserni. Danilo pl. a 2 golja ellenere nagyon gyenge volt es nagy hibaszazalekkal jatszott szerintem.

    Elso felido rendben volt, a masodikban az elso husz percben johetett volna a Dvsc egyenlitese a jatek kepe alapjan., de szerencsere nem jott.... a 11-t en sem lattam annak. Pilik jol szallt be, Kukoc csereje utan Holender visszajott szelre es egybol stabilak lettunk hatul is. Bano-Szabonak jutott kemeny 5 perc, de nagyon igyekezett, szemmel lathatoan bizonyitani akar Supkanak... tobbet erdemel a srac.

    Na mi degy, osszessegeben szep volt, elegedett vagyok.

    Tartottam ettől a meccstől. A vége sima lett, igazából nem volt semmi extra a játékunkban, de stabilak voltunk. Supka jól oldotta meg a leckét, ezt a Lokit nem sokan fogják 3-mal hazaküldeni.

    Danilot a tizinél ki kellett volna állítani. Most mákunk volt, de egy sárgával a zsebben ez marha nagy ostobaság, amatőr dolog volt. És nem vagyok benne biztos, hogy 10 emberrel is behúztuk volna, ráadásul kapott volna egy eltiltást...

    Örülök neki, hog Ngog góllal debütált, sallangmentes, profi megoldás volt.

    Banó-Szabó visszatérésének is örülök, talán alaptalan volt a sejtésem a mellőzésével kapcsolatban, vagy már lezárult a dolog.

    Amúgy ha valaki azt mondja előtte, hogy 6-ból 5-öt nyerünk kezdésként, szó nélkül aláírtam volna. Kár, hogy a nemzetközi kupát így buktuk be.

    Szerintem jó volt Danilo, nagyon sokat mozgott le oldalra, lépett hátra labdáért, emiatt volt egyáltalán kinek előre tenni a labdát, dolgoztatta a védőket. (Emiatt is fárad el a második félidőre.)

    Az első félidőben volt egy nagyon szép lövése is, előtte szépen megforgatta a védőket.

    Danilo nem egy modern brazil akadémiából kikerült, iskolázott játékos, a saját tehetségéből él, ezért el kell fogadni, hogy nála egy-egy szép megoldást egy-egy technikai hiba követ.

    Szerintem mellőle nagyon hiányzik egy Lanzafame, egy olyan játékos, akivel össze tud játszani. Amikor Lanzafame volt mellette, mindig jól összejátszottak.

    A tizenegyes befújása vicces, tényleg mintha a spori indulna sárgát adni Danilónak, csak közben beugrott neki, hogy "upsz, akkor ki kell állítsam, annyira meg nem vagyok biztos... legyen akkor tizi...".

    N'Gog probléma lesz az NB1 védelmeinek.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387