magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 3 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.12.10, 15:02
  Ezek a bírók nagyon akarták, hogy a Diók nyerjenek.Annyira látszott, hogy a mezőnyben amit máskor szabadrúgásnak fújnak a kapunk előtt, most simán tovább engedték.A 2 Dió gól előtt az egyik ellenfél a kapusunk előtt állt, nem igaz, hogy nem zavarta a kapust és ez nem les?

  Úgy gondolom, hogy kár volt megváltoztatni a csapatot, mert se Szatmári, se Tőzsér nem tett hozzá a játékhoz.Sőt Tőzsér kisszöglet variációjából kaptuk a 3.-at.

  Van ilyen azért szépen küzdött a csapat és így is erőn felüli a 3. hely.Szép volt fiúk!

  Bódog remélem megdícséri a bírókat, mert amilyen sokszor szidta(általában jogosan)most megköszönheti nekik a győzelmet.

  Ferenczi kiállítása is nevetséges, mert ha a lassítást megnézzük, őt rántotta le az ellenfél.

  Majd legközelebb remélem nekünk is így fognak tévedni.

  Gyengén játszottunk, ennek ellenére nem látszott, hogy emberhátrányban vagyunk. Érdekes, hogy talán Ferenczi feküdt a földön a diósgyőriek sem rúgták ki a labdát. A diósgyőriek sose voltak ilyen hőzöngősek, csak mióta Bódog az edzőjük.

  Szerintem egyszerűen a Dióknak tele lett a faszuk a szimpatikus vesztes szerepével.Nem Bódog miatt van ez.

  Tény, hogy meglöki az embert Jova, utána meg szelíden odabök egyet az arcába is, ha szigorúan veszem ki lehetett érte állítani, más kérdés hogy elég gyakran ezért egy sárga villan csak, még gyakrabban semmi manapság, legalábbis ha a sértett nem kezd el rutinosan fetrengeni mert hozzáértek az arcához, de itt ez nem történt meg.

  Min rágott be Jova ennyire egyébként? Mert ennek valami előzménye tuti volt.

  A hazaik görög játékosa fetrengett a tizenhatosunknál, mi meg nem rúgtuk ki a labdát, mert kb 1 perc volt hátra a félidőből és mentünk előre. Lefújta a félidőt Bognár, a hazaiak habzó szájjal mentek oda számon kérni a mieinken, hogy miért nem rúgtuk ki a labdát, ebből lett a dulakodás. Ekkor a görög még mindig fetrengett, senki ügyet sem vetett rá. Majd a piros lap után felkelt, és szépen besétált az öltözőbe.

  Kicsit túlpörögték a fiúk ezt a tegnapit. Nem baj, van ilyen. Legalább azt láttuk, hogy érdekli őket a meccs.

  A letámadásokkal viszont kezdeni kell a valamit. Már a Honvéd ellen is látszott, hogy a letámadások ellen nem tudunk mit tenni, elszórják a gyerekek a labdákat, sajnos Bódog is észrevette, és hatékonyan használta ellenünk.

  Egyébként, ha egy lesen álló játékos zavarja a kapust, mert mondjuk nem lát tőle, akkor mi van? Mert az első Diósgyőri gólnál ez volt.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140