magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.22, 10:50
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    Mentünk,mentünk de ez most nem sikerült.Kár érte verhető lett volna az ellenfél.Passzjátékban mindenképp fejlődni kell, rengeteg rossz átadás "színesíti" a játékunkat.

    Részemről jár a gratuláció, mert nagyot küzdöttek a fiúk.

    Kicsit jobban kellett volna koncentrálni, de ez van. A hajtás megvolt, tavaly azt mondtuk, ezt akarjuk látni, elsősorban helyi fiatalokkal és akkor nem "hőzöngünk", ha nem nyerünk sem. A Hali fiataljai nyugodtan játszhattak, nem nyomta őket az esélyesség terhe.

    Azt nem tudom, nekünk ilyen jó az erőnlétünk vagy az övék ilyen rossz, de az utolsó 20 percben nem sok momentumuk volt. (Mondjuk féltem tőle, hogy akármennyire nem lépik át a félpályát, egy kontrával megszívatnak (és volt is rá sansz a legvégén), szerencsére nem.) Remélem, az előbbi.

    Az első félidőben azt lehetett hinni, hogy Pontes ül a kispadunkon. Elképzelés nélküli valami volt. A szünetben aláírtam volna a döntetlent. A végén megnyerhettük volna, de ha Mészáros kicsit bénább ki is kapunk. Akart a csapat, csak semmi nem jött össze, főleg Tőzsérnek.

    Nem találtuk a ritmust valahogy ma, főleg az első félidőben. Még azt is mondhatom ha a Haladás pár játékosa nem fogalmatlan akkor elmehettek volna két góllal is könnyen.

    A végén meg már tényleg nekünk állt, de nem igazán érdemeltünk ma győzelmet, reális ez az iksz. Tabakovic kihagyta a kihagyhatatlant a végén az tény, az volt a meccslabda. Tőzsérnek tényleg talán a legrosszabb meccse volt a szezonban, van ilyen.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140