magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás 2018
 2. Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás 2018
 3. Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás 2018
 4. Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás 2018
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.02, 14:05
  Kit akarunk megverni hazai pályán, ha nem ezt a gyenge haladást?

  Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.Hogy nem lehet elmagyarázni a játékosoknak, hogy a kapussal szemben vagy alábökni a labdának vagy a lába mellett laposan elrúgni?

  Hihetetlen, mennyire nem vagyunk higgadtak, amikor a legfontosabb lenne.Nem vagyok benne biztos, hogy Mészivel jobban jártunk, mint Szatmárival.Õ legalább fejjel veszélyes lehetett volna.

  Két-három meccsre való helyzetünk volt, az utolsó 10 percben már nem volt erő a lövéseinkben.

  Pedig milyen jól kezdődött, végre mi szereztük meg a vezetést, jól játszottunk majd jön a szokásos, az ellenfél egyszer jut el a kapunkig és be is rúgja. A szünetben 4-1-re vezethettünk volna. A csapat nem bírja el ha nem megy Bódinak és Vargának.

  Ez egy ilyen peches nap volt ma! Semmi nem sikerült, hiába voltak meg a helyzetek, ma a szerencse a Haladás oldalán volt! Az első gól után sima győzelemnek nézett ki, én is azt gondoltam, hogy a Hali fog még gólt kapni, és sima győzelem lesz! Nem így lett sajnos.... De abban is max. csak a legvérmesebb Kisvárdai szurkolók hittek, hogy a Kisvárda megveri idegenben az MTK-t.... Ilyen a foci vannak meglepetések..... Kár az elveszett pontokért.

  Bosszantó volt a tegnapi meccs, az első félidőben simán el kellett volna dönteni, egy szezonra való helyzetet hagytunk ki, Priskin gólja meg a tipikus futballigazság, egyszer eljönnek, megpattanó lövés, kapufát is érint, de gól persze...

  A második félidőben nagyot változott a meccs képe, az már kiegyenlített volt, a Haladásnak volt két hatalmas helyzete rögtön az elején. A végén aztán megint megnyerhettük volna, de szerintem tegnap üres kapura sem találtunk volna be.

  Barnát gyakran szidják, de miután kivált rengeteg gondunk volt, sokszor eljött a Hali az ő oldalán utána, Ferenczi tényleg nem alkalmas egyszerűen védekezésre, előre játékban jó, hasznos, mert kreatív és elég jól passzol, de hátul nem.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
   
 2. avatar: fgymat
  2018.08.21, 18:34
  A 2018. szeptember 1-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt DVSC – Szombathelyi Haladás OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – a TV a mérkőzést közvetítésre jelölte ki – módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2018. szeptember 1. (szombat) 17.00 óra.

  https://www.mlsz.hu/hir/otp-bank-liga-elhalasztottak-a-vidi-ujpest-bajnokit