magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 3 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.04, 23:21 (szerk.: 2017.03.05, 12:57)
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Nyertünk, gólokat rúgtunk, nem kaptunk gólt. Osváth, Feltscher és Szuk teljesítményét lehet kiemelni. Holman vajon miért nem játszott?


    El sem hiszem, hogy 3 gólt lőttünk... smiley

    Nem értem amúgy Pontes mestert, hogy nem vette észre Chuka vergődését...

    A 2. félidőben mikor Danilovics (vagy bárki) előreívelte a labdákat (már amikor nem jobbtaccs vagy baltaccs lett... smiley ) kellett volna elől egy Handzic a maga 190 centijével, hogy megtartsa a labdákat míg felfejlődik a támadás Õ meg a koreai jó páros lett volna most a 2. félidőben.

    Ehelyett Chuka-t lefejelték, elvették tőle, az a srác nagyon nem ide való... 1x volt tán 4 jó csele 5 másodpercen belül, de akkor sem befele indult meg, hanem a szögletzászló felé... A helyére beáállt fiatal srác (Barna) viszont ügyesen játszott !

    Osváth-ot jó lenne véglegesen megszerezni (nem a gólja miatt). Meg jó lenne a többieknek kicsit jobban látni a pályán, az első félidőben rendszeresen egyedül állt, kérte a labdát, mikor megkapta akkor jól játszotta azt meg.


    Osváth talán a legjobb igazolásunk volt, Barna egy tehetséges, szerény srác aki elég jól is lát a pályán, passzjátékban kifejezetten hasznos, de teljesen más poszt mint Chuka. Most, hogy Janika még gólt is lőtt ma, Barna aligha fog lehetőséget kapni, max így mint ma, bár ki tudja, meglátjuk.

    Amúgy meg nagyon örülök a győzelemnek, mindegy hogy potyagóllal indult az egész, most a három pont számít csak. Az azért erősen látszott a mai meccsen, hogy miért áll így ez a két csapat ahogy, az mindenesetre reményt keltő számunkra, hogy milyen gyenge ez a diósgyőri védelem.

    Feltscher hozott egy rakás rossz döntést a pályán, de a gólja mindent viszsmiley Suk meg szimplán ügyes, ezt eddig is láthattuk, meg technikailag jól képzett. A Paks ellen majdnem biztosan nehezebb lesz, masszívabb, jobb csapat hátul mint a Diósgyőr és jobban is kontrázik, de verhetőek azért számunkra.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140