magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.17, 21:08
    Gyurci kellöen agresszív, harcos, később ha ideszokik, lövi a gólokat is! Lovre meg ha nem a túloldalra bombázza a beadásait, hanem kapu elé, már 2-3 góllal jobbak leszünk.Ala-cool ez!


    Azért amit Kirâly művelt az első félidőben az több volt mint burleszk smiley
    A felugrása az első gólnál frenetikus volt. Azóta gondolkozom, hogy az RSG-n kívül más sportágban is mutatnak-e be ilyen mozdulatot. A 2. gólnál az igazi hibát nem ő, hanem azok követték el akik tök egyedül hagyták Danit. Javára írható, hogy legalább nem a rövidre kapta a gólt ahogy szokta. Persze lehet, hogy csak azért mert Dani nem oda lőtte smiley
    A harmadikra nincsenek szavak, ha ilyet tanítanak a focisulijában, akkor kezdek komolyan aggódni a jövő magyar focikapusait illetően.
    Dani harcosságát viszont csak dícsérni lehet.


    Elégedettek lehetünk a tegnapi performansszal. És még elég jelentős tartalékaink vannak, Radó, Hajnal, Nalepa szóhoz se jutott. Előrefelé nagyon megvagyunk, Trinks is végre a posztján játszott. Én bevallom sajnáltam Királyt, azért ezt nem érdemelte meg. De ez a foci. Egy védekező ember azért még elférne, és nem tudom Gerát kivel tehetmentesíthetnénk. Jó volt ez, visszetértünk a tavaly őszi önmagunkhoz!


    Sajnos Pintér néha bántóan rosszul old meg dolgokat, aztán meg százszor nehezebb szituban remekül dönt. Nekem ő nagyon hullámzó, és messze nem olyan mozgékony, mint Ádi.
    Király egy túlsztárolt kapus, akinél Szűcs sokkal-sokkal jobb kapus volt mindig.
    Ami aggaszt, hogy Radónak jelenleg nincs helye a kezdőben, de még csak csere sem. Lehet elszaladt vele a ló... Kár lenne, mert nagyon ügyes srác.


    Gratulálok a srácoknak! De itt jön ki a magyar bajnoksás ereje, 20-30 perc alatt lerendezünk egy ellenfelet, és a cseresor (nem gyenge cseresor) meg a kapujának szegezi az ellent.
    Ami itthon elég az nemzetközi szinten már kérdéses.
    Mindenestre bíztató volt, hogy Dani ist ein tooormaschine, és Gera, Ramirez, Trinks Lovre és még Varga is jól tolta.
    Drjuricin itthon jó lesz, harcos, Hüsing meg sokkal stabilabb mint Nalepa, a 11-es véleményes, amit kaptunk róla.
    Összegezve ha az első 30 perces mutatványunkat tudjuk hozni szerdán, akkor kiizzadjuk a továbbjutást.


    Az mondjuk figyelmeztető jel lehet szerdára, hogy a gyenge hali egy alkalommal úgy ment át a védelmünkön mint kés a vajon, ott csak Dini bravúrja mentett meg minket a góltól. Az ilyenekre is oda kell figyelni, hogy rendben meglegyen a továbbjutás.


    Hüsing egyébként jó volt, a Haladás csatárát kb. leradírozta. Azért meg nem aggódom, hogy fújtak róla egy tizenegyest, mert ha visszagondolok, akkor pl. Botisnak homlokcsont törése lett első meccsén, Pavlót kiállították, Mateos talán öngólt lőtt... Szóval a jó védők nálunk vmi hibával kezdenek mostanság.


    Szép volt, kicsit kár hogy hét perc után már csak 50-60%-on pörögtünk és nem tettük helyre a mezőnyt egy hat-nullal (bsolymosi), de annyira nem dühített, mert tudom jön szerdán a visszavágó. Viszont, amikor nincs pár nap múlva tétmeccs, akkor bosszantó, hogy ilyenkor nem adunk kicsit többet.


    Mint észrevetted, olyanokat hoztunk be, akik kevésbé vannak játékban. Fontosabb a csapatépítés, hogy mindenki formába lendüljön, minthogy 3 vagy 5 a vége.


    Pár szösszenet. A pálya jó minőségű volt ahhoz képest , hogy egész nap esett. A tolatás szurkolok elénekelték az "Édes anyám "kezdetű dalt ,nevetséges volt.Tetszett a játékunk. Kár , hogy az idény első meccsén ilyen kevesen voltunk.A szurkolás nagyon gyengusz volt .HAJRÁ FRADI!!!


    En meg mindig attol tartok, hogy Trinks olyan spiler, aki kiscsapatok ellen jo, de komolyabb-aggresszivebb ellenfelek ellen kijon az, hogy nem eleg gyors es harcos. Kicsit olyan, mint Kuku volt, de eggyel jobb kivitelben. Nagyon remelem, hogy nincs igazam, es latni fogjuk jobb csapatok ellen is ilyen jol jatszani.

    Amit kib***ottul jol csinal, azok ezek a balra passzolasai melysegbol jovo embereknek, amikor jobbra befele huz es mindenki arra szamitana, hogy jobbra teszi. Tegnap is volt 2-3 ilyen zsugaja.


    Megjöttem...ami tetszett,az a kimondottan kreatív előre játék,ami meglepett:Trinks qrva jól játszott,valamint Djuricin pokoli kezdősebessége.Ami nem tetszett az a kp-s védekezés...ami még tetszett,hogy nem adtuk haza unos-untalan a labdát...


    Elő félidőben nem védekeztünk, így látványos volt a meccs
    A másodikban sokkal jobban játszottunk, a haladásnak momentuma sem volt, nekünk 3 ziccerünk

    Trinks az elsőben árnyékékként szuper volt a másodikban Gera helyén neki is köszönhető, hogy sokkal stabilabbak lettünk

    Gyuri jó lesz, azt mondom


    Trinks nálam a meccs embere,nagyon jól mozgatta a csapatot,és agresszíven védekezett is.Gyuri azért annyira nem gyors,de ma volt eddig a legjobb(bár kihagyta a kihagyhatatlant)viszont a sportszerűtlenségből visszavehetne,mert így sokat lesz kiállítva.


    A mellest sikerült solymosinak tizire hoznia, úgyhogy aki szar volt ma, az solymosi.
    Trinksnek ez volt a leghasznosabb meccse szerintem, Hüsing jó volt, Dilaver nekem továbbra sem tetszik, a nagyon alapot még megoldja de sokszor neccesen.
    Pintér és Gera ma előre focizott, ment is a csapatnak.
    Dani mester volt ma, Varga érdekesebb volt, többször bent láttam mezőnyben, nem tudom, mi volt időnként a feladata és a posztja, nem lenne egyébként rossz, csak a döntéseknél sok, amit csinál.Túl sok a huzogatás, túl sok a gondolkodás, túl sok a labdavezetés, de ma nem lógott ki lefelé.
    Lovrencsics ma szerintem gyenge volt.

    Gyuri már megőrül, annyira gólt akar szerezni, sajnos ma nem érezte még a kaput, hogy hol van helyileg a stadionban, amit mellérakott, annál szerintem azt hitte, hogy ott a kapu.Szép volt.

    Dominik igyekezett, Sesztáknak adott egy kulcspasszt, de inkább mezőnymunka jellemezte, kár h lövésig nem jutott.

    Seszták magához képest ma nem volt rossz, de nem tudom, hosszú távon érdemes e vele számolni, talán egy fiatalabbat érdemesebb lenne erőltetni a helyén.


    pont felette ültünk, onnan az látszott, hogy baromi magasan van a keze, de a testébe rúgták... ismétlésben állítólag semmit nem lehet látni, de majd meg kell nézni... .igazából tök mindegy, cska a gólkülönbségünk miatt lett volna fontos, hogy megint 33 fordulón keresztül vezessünk, mint tavaly


    Most értem haza! Tetszett amit láttam! Szép volt fiúk!! Ramirez, Gera, Lovrencsics, Böde, Trinks, jók voltak! Ez jó alaphangot ad a szerdai BL meccs visszavágóra.


    C4-ben ültem, az én oldalamon játszott az I. félidőben, volt sok jó megmozdulása, a 2. félidőben visszaesett. Magához képest nem volt a legjobb, de sokan nála rosszabbak voltak, szerintem.


    Szerdan ostoroztam a brigadot, most viszont dicseretet erdemelnek. Agilis, offenziv, magabiztos jatek, bar sajnos keves kreativitassal. Nagyon hianyzik egy spontan jatekmester. De mindegy, igy kell nyomni a partizanok ellen is.


    Solymosi szar volt, de mindkét oldalra össze-vissza fújt. Egyszer például a holland csatárt úgy felborította Hüsing mint a szart, és még mi kaptunk szabadot kezezésért. De egy rakás ilyen "nagyvonalú" ítélete volt.

    http://ulloi129.hu/2016/07/16/elo-a-haladas-elleni-szezonnyitorol-2/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.16, 15:08
    TV: M4