magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 0 : 5 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.29, 14:00
    Doll és Storck megzavarta a foci álló vizünket.Végre. Doll meg egyszerűen felérhetetlen. Amit kigondol, meghúz az minden sikeres lesz. Még egy visszavonuló félben levő Csukából is "kihozat" egy gólt, úgyhogy életében nem sokat rúgott abból. Bödét meg átprogramozza kénye kedve szerint és új lehetőségeket ébreszt benne. Most tudok igazán mosolyogni azokon, akik folyamatosan fikázták és fikázzák Danit. Az egyesek által idekívánt Diagne, hozzá képest egy mozdulatlan villanyoszlop csak. Szóval, gratula ezerrel a csapatnak, az egész Fradi szakmai és aktív szurkolói családnak. "Ez (is) jó mulatság, férfi munka volt. "

    Gratulálok a Csapatnak!!!5 góllal győzni a második otthonában,ezt nem is kell megmagyarázni!A szerdai meccs után kissé indulatos állapotban elég keményen kritizáltam,de ezennel visszavonok mindent,és elnézést kérek mindenkitől!HAJRÁ FRADI!!!

    Egy védőnk visszament a Brémába, szegény Batik megsérült fél évre, spanyol meg USA-ba lépett le + időnként védőként is bedobható Somália franciákhoz.
    Rettegtünk mi lesz a védelemben, ehhez képest 18 meccs alatt 7 kapott gól.
    Tudom ez itthon elég csak, de nagyon nem gondoltam volna.

    Eddig a meccsig a Paks 13 gólt kapott összesen. Meglőttük nekik majdnem a felét....

    Aranyos ez a Radó: " a pálya talaja nem kedvezett a játékunknak."Na akkor mi lett volna ha egy heti eső után kellett volna lejátszani a meccset? Szerintem semmi, legfeljebb nem ötöt rúgtunk volna,hanem csak kettőt,mert ezt a csapatot nem állítja meg senki, és semmi Magyarországon! Most már a lilák jönnek!!! Nem szabad kegyelmet adni senkinek, különösen nekik nem! Üssük meg őket egy hármassal, csakhogy tudják csapat csak egy van a Ferencváros.

    Csertői, mintapéldánya vagy a tahó magyar edzői karnak, te szerencsétlen

    Ki-ki meccs ?
    kontrákkal nyertünk?
    Hülye vagy? az első félidőben 72% volt a labdabirtoklásunk, a másodikban sem sokkal kevesebb.

    Miért engedik őket hülyeséget beszélni, ezek a barmok el is hisziksmiley

    Jó volt lent ebben a betyár hidegben is. A pálya szürreális időutazás. Nagyjából megtöltöttük a vendég szektort, a szurkolás kicsit kaotikus volt, de soha rosszabbat. A szurkolói kártyámat alaposan otthon felejtettem, kellemes meglepetés volt, hogy így is beengedtek. Hajrá Fradi!

    Nem mintha az 5-0 után bármi problémát keresnék, de csak nekem szúrja a szememet hogy az 5. után Radó oda sem ment örülni annyira nem örült hogy nem ő kapta a passzt?.. Kicsit olyan volt mint Holman anno Leó góljánál a derbin. Remelem ezeket Doll véglegesen kiveri belőle smiley

    Mennyien voltak kint a meccsen?

    Nehez megitelni
    Vendeg 600-700
    Hazai 1500-2000

    http://ulloi129.hu/2015/12/05/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-3/#more-125390
     
  2. avatar: ingersheim
    2015.12.07, 19:32
    Nézőszám a C közép szerint 1672.
    ckozep.hu/2441-nezot-keresunk/