magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 0 : 3 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  2. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  3. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  4. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  5. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  6. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  7. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  8. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  9. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  10. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  11. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
  12. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (7 szavazat)

játékvezető: 2.43 (7 szavazat)

hangulat: 3.71 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 1 : 2 (1)
  4. 2 : 1 (1)
  5. 2 : 2 (1)
  6. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2015.07.13, 23:19
    Nekünk is necces volt a bejutás, kb 40 perces sorbanállás után értünk be az első félidő végére. Személyivel vettünk jegyet, bejutáskor az elromlott forgókapu melletti kiskapun sétáltunk be, jegyet már nem is igazán néztek. A tribün szélén voltunk, jópár fradistával együtt. Az esténk utána kalandosra sikeredett...
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.13, 20:09
    Először gratula h ilyen felforgatott kerettel, egy fél tucat sérülttel ilyen simán vertük a bajnokot, ez jelzi h nagyon egységes a csapat és h ebben a posványban senkitől sem kell tartanunk. AKi tegnap szidta LEot, az láthatta h belső védőként jó teljesitményt hozott. NEkem NAgy Ádám játéka nagyon tetszett. Nagyon bátran játszott, mert cselezni, meg van benne a csibézség és talán ő belőle lehet stabil játékos( gyömbér helyett most is beférne)
    A csapat erejét pedig az mutatja, h u. nem kaptunk gólt a bajnoktól h 60 percig emberhátrányban játszottunk és 2 valódi védőnk volt csak a pályán. Öröm volt hallanai a "k.urva gyengét" a 70. perc körül és öröm voltlátni az ünneplést, még ha ez csak egy edzőmeccsnek is fogtuk fel....


    azért az érdekes, bár csak a szokásos, hogy ami az egyik oldalon sárga, vagy piros az a másikon az utolsó szóbeli figyelmeztetés... pl. szolnoki, fecesin...


    Három kupagyőzelem azért ez magáért beszél!
    Taktikus, harcos csapatunk van.Egyesek a feltétel nélküli támadó focit hiányolják, de mint az eredmények bizonyítják, nem kizárólag csak úgy lehet célt érni.
    Stabil csapatvédekezés, gyors szélsők, váratlan húzások, letámadás majd visszazárás, erő beosztás , jó cserék stb.
    Mindez Thomast dicséri és a szakmai stábot.
    Grat mindenkinek a sikerekhez, remélem folyt. köv. smiley


    Nem mondhatom, hogy Doll sokat védekező, hátul tilitoli játéka tetszik, mert nem, de kénytelen vagyok elismerni, hogy tud valamit, mert megtanította a csapatot győzni. Doll König Oder smiley


    Kimondottan örültem annak, hogy a letámadással küldte fel ellenünk a francia a Vidit, mert Thomas is erre spekulált. smiley Ebben a hőségben, a felkészülés ezen szakaszában és pont ellenünk... ? !
    Ez a kupa Doll taktikai győzelme is a francia felett és persze a fiuké, akik megvalósították a tervet.
    Hajrá Fradi!


    Ősszel még nagyjából csak ez a tili-toli ment. Viszont ha megfigyeled télen megtanította nekik a tili-toliból hirtelen ritmusváltással a gyors, lendületes támadást. Passzolgatunk, passzolgatunk aztán egyszer csak 2-3 gyors passz és/vagy beívelés és gól / minimum nagy helyzet. Nem bírják lekövetni, kicsit olyan, mintha sima labdabirtoklásból kontráznánk. Működik ez is és presszing is, mikor mire van szükség. Egy-két kivételtől eltekintve szép focit játszunk, ez az igazság.


    Zseniális ez az ember. Mindegy ki játszik, mindenki tudja a feladatát bárhol kell is játszania. Elképesztő milyen magabiztosak a srácok, tudják a dolgukat. Doll a garancia, amíg meg tudjuk tartani addig szép időszak elé nézünk!


    A kiállítást követően amikor Somát behozták már tudtam, hogy nem lehet baj. Ami szép volt, bár elrontotta az 5-6 gólunkat, hogy a kiállítás után úgy kellett visszaállnunk, hogy minél kevesebb energiával nyerjük meg a meccset. Hála az égnek ez sikerült. Szép volt szerelmem Fradika!!!


    Somalia gólja hihetetlen volt, elképesztő a sebességkülönbség, bárkihez mérjük Magyarországon.

    http://ulloi129.hu/2015/07/05/doll-mindenkit-dicser/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.12, 23:38
    Bernard Casoni: Két védelmi hibából kaptunk két gólt, utána nehéz volt visszajönni. Ahhoz, hogy az ember egyenlítsen, el kellene találni a kaput. A szünetben az volt az elvárás a játékosok felé, hogy jöjjenek vissza a meccsbe, szerezzenek gólt, de sajnos ez nem sikerült. Abból a szempontból nem feltétlenül rossz, hogy kikaptunk, hogy látjuk, hogy a Ferencváros még előttünk jár, van még munka, amelyet el kell végeznünk, hogy fel tudjunk hozzá zárkózni. Ma jobb és felkészültebb volt a Ferencváros. Dolgoznunk kell még, gólerősebbnek kell lennünk.


    Thomas Doll: Hatalmas dicséret jár a csapatnak, a játékosok nagyszerűek voltak. Ameddig nem állították ki Nalepát, nagyon jól játszottunk, de gyakorlatilag az egész meccset a kezünkben tartottuk. A piros lapot követően minden energiánkat a megfelelő védekezésre fordítsuk, ez volt a legfontosabb dolgunk. Gyömbér és Leandro picit beljebb játszott a védelemben, de nagyszerűen oldotta meg a feladatát a két tapasztalt játékosunk. A fiatalok közül Nagy Ádám is remekül játszott, középpályásként segített a védelem jobb oldalán, ha a rutinosabbak ilyen jól játszanak, az a tapasztalatlanabb futballistákat is magával viszi a pályán.

    http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/fradi/node/194237
     
  4. avatar: Sanyi-Hungaria
    2015.07.06, 02:13
    Kis késéssel kb 5-10 perce mehetett a mérkőzés értünk a stadionhoz. A pénztárnál sorok álltak (a kártyás pénztárnál is). A mérkőzés 42. percében sikerült is a lelátóra jutni. Hangsúlyozom kártyával se lett volna sokkal gyorsabb a bejutás. Szóval láthattunk egy felejthető II. félidőt. Úgy érzem ez a regisztrációs bejutás max 100 nézőig jelent zökkenőmentes bejutást. Összegezve ennek az estének is a fénypontja a meccs utáni kocsmai beszélgetés és a Velencei tavi mártózástól lesz maradandó. Ja meg TCS-jék erő demonstrációja két hanggránát miatt...
     
  5. avatar: ThomeeDVTK
    2015.07.03, 16:44
    Végül a kártya nélküliek is bemehetnek majd, ha a helyszínen, vagy a SYMA/Bálna/Dalszínház hármas TEX-irodáiban vesznek jegyet, de csak a hazai szektorba, a vendégbe kell szkenneres kártya.
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.23, 19:05
    A hagyományoknak megfelelően az előző idény bajnoka és kupagyőztese az új évad előtt megmérkőzik egymással a Szuperkupáért.

    Idén az OTP Bank Liga aranyérmese, a Videoton FC és a Magyar Kupát megnyerő Ferencváros találkozik egymással, a találkozó helyszíne a székesfehérvári Sóstói Stadion lesz július 5-én, 20.15 órakor (a mérkőzést az MTVA élőben közvetíti).

    A mérkőzésre szóló jegyek szerdától megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon valamint országszerte a Ticket Express több mint 300 jegyirodájában, a Groupama Arénában valamint a Sóstói Stadionban. A kluboknál történő jegyértékesítés részleteiről a két klub hivatalos honlapja ad bővebb információkat.

    Jegyvásárlásra a mérkőzés napján a helyszínen, a Sóstói Stadionban is lesz lehetőség. A jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, Futballkártya, valamint a Ferencváros, illetve Videoton FC Klubkártya kiváltására a két klub, valamint az MLSZ biztosít lehetőséget.

    A mérkőzésre két kategóriában lehet jegyeket vásárolni: a Tribünre a felnőtt jegyek 1000 forintba, a 14 éven aluli gyermekek belépői 500 forintba, míg a többi lelátórészre a felnőtt jegyek 500 forintba, a gyerekjegyek 300 forintba kerülnek.

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/06/23/szuperkupa-szerdan-kezdodik-a-jegyarusitas/
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.02, 13:34
    Hagyományok szerint ebben az esztendőben is összecsap a bajnok és a Magyar Kupa győztes a Szuperkupáért, július 5-én, Székesfehérváron. Az elnökség döntése szerint a következő három évben a Szuperkupát a mindenkori bajnok pályáján, a Magyar Kupa döntőjét pedig a Groupama Arénában rendezi meg a szövetség.

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/06/02/12-csapatos-nb-i-es-16-csapatos-masodosztaly-a-201516-os-szezonban/