magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MVM-Paks 0 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Ferencvárosi TC - MVM-Paks 2014
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (4 szavazat)

játékvezető: 2.5 (4 szavazat)

hangulat: 1.75 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.03, 10:27
  Az a gáz, hogy ez a Paks a 3. helyen áll!!! Ezzel a focival. (ez focI?)
  Az meg ultragáz, hogy ezeket a gyökereket sem tudtuk megverni!

  Én kimondom, nekem most lett elegem, bérletesként de leszarom ilyen focira én nem vagyok kíváncsi!Ötlettelen,suta játék egyszerűen siralmas, Doll meg még mindig a szerencsére hivatkozik!Baszhatjuk, hogy a labdabirtoklás kb 70-80%-ban a miénk, ha helyzeteink nincsenek...ez az év megint úgy el lett baszva ahogy van, ne is reménykedjünk itt Magyar kupáról, ugyan már jelenleg még a Gyirmóttal is bajunk lenne!Ugyanazt tudom mondani mint a meccs után:KURVA GYENGE és VÁLTOZÁST!

  Ez sajnos nézhetetlen sz@r volt és nem először... Az egyetlen pozitívum ez a rohadt hideg volt, mert nem melegedett fel a söröm. Szomorú, hova süllyedtünk, ugye Q.?

  Hazaértem. Ez a helyszínen is borzalom volt. Szürke középcsapat vagyunk, 6-10 hely a realitás. A szar játék mellett a büfé is alakított, a szünetben már nem tudtam meleg teát venni a gyereknek, mert elfogyott, viszont cserébe a melegszendvics hideg volt. Köszönöm ezt a "szép" estét, a fiam kijelentette, hogy ő idén már nem akar meccsre jönni, 11 évesen sikerült elvenni a kedvét. Lesz két idegenbeli meccsünk, utána sanszos, hogy én is félreteszem a bérletet. T. Vezetőség, köszönöm elég volt! Nehéz ezt 37 évi meccsre járás után leírni. Kéretik tükörbe nézni és elgondolkodni, ezt a SZART semmilyen PR és marketing nem fogja megszépíteni!

  az éveken keresztüli stabil felsőházat, egy-egy kifutott jó eredményt és kilátástalan játékot 3000 néző előtt, 500 millás költségvetésből, full magyar csapattal is meg lehetne csinálni
  körülbelül 3-4 éve folyamatosan lehet sorolni a hiányposztokat. Leirom ugyan, de úgyis el fog tűnni a panaszáradatban smiley

  kapus - no problem (végre)

  védelem - nagyjából jó lenne, de minden évben sikerül egy lyukas posztot csinálni. Most épp balhátvédünk nincs, Bönignek olykor vannak jó meccsei, de nem egy 36 éves játékostól kéne a megváltást várni. Idehoztuk Bosnjakot, fizettünk érte 30 milliót (ennyit ha Leo fizujára szántunk volna 1 évben akkor valószinűleg nem vágyott volna el innen, hanem bulizgatva, akár sz.ros wc-vel is, de hozta volna nekünk a meccseket)

  középpálya - borzalom. Ezért kéne a szakmai igazgató, mert jön 1-1 új edző és borul a teljes keret. Moniz szélsőkre épitett, 4231-et nyomott, Doll meg középen akarja megnyerni a meccset. (bár hoztt egy szélsőt Láma személyében, szal nem tudom mi az elképzelés)
  Bármi is legyen a taktika, nem nagyon van meg hozzá az ember. Gera jó ha épp olyanja van. Csukics is tud jó dolgokat, meg küzd becsülettel, de mindketten bőven 30 fölött vannak.
  Buzsáky nem tudom mit keres itt (ha 1 forintot kap fizuként havonta már az is 1 forinttal több mint amit épeszű ember adott volna neki)
  Gyömbér szimpi, de látjuk a hiányosságait.
  Egyszerűen nincs egy stabil passer-destroyer párosunk a védők előtt.
  Szélsőnk nincs, ha Dollt kirúgják és hoznak egy szélsőkben gondolkozó edzőt akkor megint b.szhatjuk mert majd vagy kukáz valakit, vagy a mostani falábúakat erőlteti.

  támadók - Böde árnyéka önmagának. Lauth talán jó lenne ha kapna kiszolgálást, de ha már horror pénzért hozunk külföldi csatárt, akkor elvárható lenne tőle hogy oldja meg egyedül is.
  Nincs egy fürge gyors csatárunk, most is behozza Busait támadónak. Ugrai f.szán tudja a bicikli-megtolom dolgot, amikor nem esik hasra a labdában, akkor néha még jó is szokott lenni.
  Ha látja, hogy ennyire bénák a csatárok, akkor tényleg nem tudom miért nem dobja be Popovot mondjuk. 0 gólt ő is tudna szerezni.

  az a legfőbb baj, hogy mindennel egyszerre van probléma, és csak látszatmegoldások vannak.
  Elvileg a legnagyobb költségvetésünk van és mégis rosszul költik el a pénzeket. Már rég hozni kellett volna vagy 6 holland UP edzőt és nem Keller, Dragó párossal csinálni az ifiképzést (nem megbántva őket, de ez egy totál más szakma).
  Kellene egy szakmai igazgató, össze kéne ülni a legendákkal és világosan, számonkérhető módon rögziteni, hogy mi a 'Fradi stilus" (ez most nagyon Ferenczi Attilás lett), hogy a nézők, a játékosok és az összes leendő edző is tudja, hogy mit kell elvárni és produkálni. Azután ehhez keresni a megfelelő játékosokat. Egy attraktiv, kezdeményező, támadó felállást kiválasztani, mondjk a belga 433-at, minden korosztályos csapatnál ezt nyomatni és akkor nem lenne gond, hogy össze-vissza vannak a játékosok, hanem egyértelműen tudnánk hogy hova kit kell keresni.
  Illetve ha Pali egész nyáron utazgatott, akkor talán illene valamilyen formában felhasználni a csudálatos kapcsolati tőkéjét és mondjuk egy Laziotól kérni egy 100 fős listát, akik mondjuk olasz másodosztály szintjét ütik meg, ergo ők amúgy le se ...k őket, de nekünk igazán jól jönnének.
  Ja és ha már pénzt adunk ki játékosra akkor költsük már el okosan. Ugrai+Bosnjak árát hozzá lehetett volna csapni a Radó ajánlatohoz pl és akkor most nem kéne azt nézni hogy A vagy B gólem nem tud semmit csinálni a védők között

  Nos, meg kell szokni hogy a gyengébb csapatok tíz emberrel védekeznek ellenünk. Ha van az edzőnek ez ellen elképzelése akkor én vagyok a pápa (nem a csapat) mert ezt lehetett látni az előző döntetlennél, számítani kellett volna rá! Nem így történt. Tehát valóban igaza van azoknak akik nem hisznek herr Doll- ban!!!

  Nem vartam mast a meccstől. A Paksnak tokeletes volt az x, a mi tamadoinknal meg egy amőbának is több esze van a focihoz.
  Dollnak van egy elképzelése ami nem működik. Böde képtelen benne jól jatszani.
  Laszlo Csaba tökéletesen megmondta mi a baj: nincsennek távoli lövések, és nem jönnek be szélről a labdák. A nagy letamadasba meg elfaradunk a 2. Felidore.
  László Csaba ebből a csapatbol vidi szintü gárdát faragna.
  Dollal a dobogo is ki van zarva

  Egyszerűen nem értem a dolgot. Ma is annyit láttam (és a helyszínen valahogy még jobbnak is tűnik mindig a meccs, mint a TV előtt), hogy stabilak vagyunk, de nulla erő és elképzelés az előrejátékban. Könyörgöm, nem lövünk kapura. Nincs helyzetünk. Semmi átütő erő. Ráadásul félpályánál túl már nem is láttam, a második félidőt görnyedt nyakkal a kivetítőn néztem szinte végig. Soha nem fordulok el a csapattól, de hogy ez nem hoz lázba, az is biztos.

  Elől majdnem csak válogatott játékosaink vannak.

  Gera, Lauth, Böde, Lamah mind-mind a saját országuk nemzeti 11-ében játszottak.

  Ez, hogy a picsába nem elég ebbe az atom erős mennyeibe?

  http://ulloi129.hu/2014/11/01/elo-paks-elleni-bajnokirol/