magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.12, 11:36
  Megjöttem a meccsről, elég gusztustalanul játszott a haladás, a játékvezetőnek lapokkal meg kellett volna fognia a mérkőzést.
  Az első félidőben gyengébben, a másodikban tetszetősebben játszottunk, jópár gyors támadást vezettünk, csak a 16-os előtt kellett volna több határozottság. A győzelemhez nagy szükség volt Ranilovics bravúrjaira is. Heinz szokásához híven jól játszott, bár időnként fölösleges cselekbe kezdett meg rátekeredett a labdára. Jópofa volt, ahogy Maróti igyekezett brazilosan játszani, örülök, hogy gólt is szerzett. Andrezinho rengeteget dolgozott, futott, passzolt, vele is elégedett voltam. Morales, bár tényleg idiótán lőtte el azt a labdát, látok benne fantáziát. Rodenbücher most is időnként bizonytalan volt.

  végre nagy csapat lettünk! Szar játékkal is megvan a 3 pont!
  Na de az a Morales vagy hogy hívják, így eltörni a labdát..., a világ cikije volt.

  Hurvinyek ma is kitett azért magáért, szabálytalanságok aránya kb. 8:30 lehetett, aki Adriano lerúgta azért bazmeg nálunk egyből piros járt volna. A Haladás gólja se tudom hol volt bent... Maróti nagyon megérdemelte a gólt, jól tolta ma is. Ranilovics nagyokat védett. Remélem Dragó sérülése nem komoly.

  nem volt ez túl rossz. néha fosul játszottunk, de egykét "szurkólónál" azért még egy downing is kevésébé volt gyalázatosabb smiley komolyan az oldallelátón ezek az arcok mindenfelé akik néha percekig üvöltik el egymás után15x ugyanazt a sérelmüket.. az oké h keneseit le lehet cigányozni egyszer és kétszer miután cigánykodik, de hogy utána még 5 percig folyamatosan telitorokból mikor az ember nézné a meccset, áhh. ráádásul mindez a 22. sorból, az érintett úgyse hallja, mi meg hallottuk már tüle 200x. komolyan néha tök jó beszólások meg minden van, de ezek a barmok akik képesek végig kurvaanyázni az egész meccset, előbb tiltanám ki ezeket mint 6 tonna füstbombát az biztos.
  csapatról túl nagy szakmai okosságm nincs, Ranilovic egész jól védett, Andrezinho többségében tetszett, Schembri is jól fordul le, de nem bírja végigcsinálni. kellene egy gólvágó mert ez így mindig nagyon szenvedős lesz. jól szólt a Béla, Béla kórus smileysmiley
  Hajrá Fradi!!

  Én a mostani meccs és az egész idény alapján csak annyit jegyeznék meg, hogy Marek egy Isten, aki a teljes mezőnyből kiemelkedik.

  Bár lenne még 3 hasonló képességű játékosunk, simán nyernénk a bajnokságot.
  A Haladás "gólja" szerintem sem volt bent, csípte a vonalat a lepattanó labda, bár jó szögből nem tudtak ismétlést mutatni. Az ismétlés (kézzel besodrás) biztosan nem volt bent. Azokkal értek egyet, akik szerint nekünk ezt nem adták volna meg.
  A győzelemmel elégedettek lehetünk, a játékkal kevésbé. Ha Ranilovic nem véd ilyen jól, egy hármast kaphattunk volna simán. A bíró spori ismét kitett magáért, mindent megengedett a Halinak, Kenőt is már csak a Debrecen meccs kedvéért állította ki lefújás után.

  egyetértek, Raniloviccal eddig se volt olyan nagy baj, ha nem jött ki a kapuból.smiley
  úgy látszik, hogy nem tudunk döntetlent játszani, idegenben balszerencsésen, saját hibából vereségek, hazai meccsek ellenkező előjellel győzelmek. (3 pontos rendszerben jobb mint a sok x)
  való igaz, egy bejező csatár nagyon hiányzik.
  megyünk Pápára, bármi lehet, döntetlen nem valószinü.

  Ranilovic remek reflexekkel rendelkező kapus, csak a kijöveteleket kellene vele megtaníttatni.
  Heinz sajnos nagyon egyedül van, szinte kilóg ebből a csapatból. Félek, hogy megunja ezt a szerencsétlenkedést és elhúz. Egyedüli társa a pályán Andrezinho. Az utóbbival egyedül a lassúsága és a testsúlya a gond, ami nagyon kiütközött a kontránknál, amelyet egyedül fejezhetett volna be és szöglet lett a vége. Eygértelműen nem merte megpróbálni az 1:1-et a 2 méteres védővel szemben.
  Marótit sokakkal ellentétben én megkadveltem, baromira örültem a góljának, sokat dolgozott érte. Ő idevaló. És megint sok lasztit szerzett.
  Moralesben én is több fantáziát látok, mint Stanicban, Rósában és Józsiban együtt. Ezeket bármikor le lehetett volna cserélni őrá, sőt, már rég meg kellett volna tenni. Mondom ezt annak ellenére, hogy az év borzalmát lőtte a csávó.
  Az utóbbi 3-mal viszont kezd nagyon kilenni a tököm. Kurvára bosszant az analfasbétizmusuk. Józsit a mester mindig le is cseréli, viszont nem értem, hogy Rósa miért maradhat fent állandóan végig a pályán.

  A mestert egyébként nagyon sokszor bírálom, de egy mellette szól: időben cserél. Látta, hogy nagyon döcög a szekér és frissített, és úgy ahogy, be is jött.

  Érdekes meccs volt ez. Szerintem az év eleji sorba illik bele, amikor inkább mákkal mint meggyőző játékkal húztuk be a meccseket. Ha nincs Ranilovic egy-két hatalmas reflexmozdulata akkor szerintem sima zakó vagy jó esetben x.
  De szerencsére volt ő és van egy Heinzünk aki tényleg továbbra is az egyetlen labdarúgó ebben a csapatban. A többieknek semmivel sem kéne foglalkozni csak megpróbálni hozzá felnőni. Ha a fél csapatnak félig sikerülne, már egyenesben lennénk.
  Anrezihno számomra érthetetlen. Én bírom a srácot de fel nem foghatom hogyan tudja 125x-re is belerúgni/belevezetni a labdát az orra előtt állóba. Sokat látta Bartha Lacit játszani? smiley
  Maróti szerintem is egyre inkább itthon van nálunk, senki nem vállalja fel rajta kívül a kemény, agresszív játékot.
  A többiek nekem teljesen szürkék voltak tegnap. Dragón látszik a meccshiány de nagyon jó, hogy visszatért. Morales még egy talány nekem, rúgott egy iszonyat kacskát meg egyszer majdnem kaptunk róla egy gólt mert fingja nem volt hogyan repül egy focilabda de közben meg szerintem jól passzol, pontosan és ésszel előrejátékban. Sztem nagyon lámpalázas még, talán lesz jobb.
  Meglátjuk... Remélem Habert becseréljük 2, vagy minimum egy gólképes csatárra a télen, felőlem akár az angol ötödosztályból is.

  Prukner védelmében, ilyen amikor az ember 0 Ft-ból , az internetről kénytelen igazolni.
  ahhoz képest a jelenlegi 4. hely nem is rossz.

  aztán hogy tavasszal mi lesz a jó ég tudja. ebben a mezőnyben ha jönne egy-két épkézláb ember, még a bajnoki cimért is harcban lehetnénk, de ha nem lesz pénz, és lesznek távozók, csúnyán visszaeshetünk.

  Annak a sárkányfűárusnak az ötödik percben kellett volna az öltözőbe mennie. Mert amit Heinzcel csinált az piros (1. nem engedte elvégezni a szabadrúgást- sárga, 2. hátulról megrúgta - még egy sárga) volt!

  A tegnapi kicsit nyögvenyelős győzelem meg pont arra jó, hogy mindenki tiszta fejjel átláthassa a problémákat.

  1. Nincs befejező csatár. A 16-osig brillírozunk, de nem marad erő a befejezésre.
  Persze ennek az is oka, hogy a gyors kontráknál rendszerint max. 2 ember ért fel.
  Nem is volt kinek passzolni.
  2. Ranilovic kiváló kapus, még a kijövetelekkel sem lenne baja, ha nincs védő a közelben.
  Meg kell tanítani őket komunikálni.
  3. A védelem még mindig bizonytalan. Dragó sem lett gyorsabb az idők során. Én Tutorictól várnék sokat. zavasszal...
  4. Rósát divat szidni, de az egyik leghasznosabb, leguniverzálisabb játékosunk, aki ténylegnem áll le sosem. Igaz, hogy többet is hibázik, de csaka zért mert sokkal többet dolgozik. Mint pl. Józsi, aki a 3 méteres hátrapassz hatalmas mestere.

  Ha ezeket az 2apróságokat" orvosolnánk télen, akkor nem a 3. hely lenne a realitás, hanem az aranyért küzdhetnénk.

  Ja, persze nem ártana a rangadókon feljevulni. Főleg eredményességben.
  A sorsolásunk jó...

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=201366&na_step=30&t=9018131&na_order=