magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.03, 13:49
  Csak azt ajánlanám mindenki figyelmébe, hogy eddig csak a láki tudott pakson nyerni.
  Nem volt jó meccs, de mi a három helyzetünkből kettőt berugtunk, a paks pedig 1/1.
  Ezek a száraz tények, meg az, hogy 7 meccs óta veretlenek vagyunk!
  A játék valóban nem az igazi,de az eredményesség Short óta hellyel-közzel elfogadható.

  Megyeri-7 ha tudom hogy kijön övé a labada Haberen nem érzem ua ezt.

  Csizi:-6bizonytalan,minden támadás meg akadt rajta még megszokni a léágkört
  Tutoric:-8.sallangmentes játék.Egyszerűen nem tudok jelzőket találni rá ha jövőre itt marad az ő mezét veszem meg

  Balog:semmi kirívó.Tutorics annyira biztonságot sugroz(6)
  Stockley:_-6megbízható védőmunka,hallatlan lelkesedés.Továbbra is azt mondom,hogy Szkukaleknél egyik utána igazolt bal bekkünk sem jobb.(6)
  Doherty:-6 Nagy játékos lesz
  Morrison:-7az egyik legjobbunk.Általában is,most is.
  Tóth:-5.semmit nem fejlődik.Tétmeccsen nem megy Neki.
  Kulcsár:-6.a lendülete dicséretes,amúgy elég pontatlan.De legalább kúszik-mászik.
  Eldinho:-7.a közeli gólok nagymestere.Pista legalább nem egyedül birkózik és tudja hova kell érni
  Ferenczi:-6,5.rengeteget dolgozik és győztes gólt lőtt.
  Wolfe:nem hagyta a Paksot játszani.Pont ezért küldték be,és középpályásként is negálta a helyét(6).
  Lipcsei:egy meccsel közelebb a rekordhoz.Ennyi.

  Miután idegbajt kaptam, de azért is nyertünk, egy pár mondat… nem a játékról, mert azt mindenki látta, okosabb én sem vagyok, mint Short.
  De… foglalkoznék egy kicsit örök kedvencünkkel a bíróval.
  Kaptunk öt sárgát, ebből csak egyet szabálytalanságért. Azt érdekes lenne megtudni a spori milyen elgondolás alapján vezette a meccset, mert a kemény játékot néha engedte, néha meg hülyeségeket lefújt. Ezzel össze is zavarta a játékosokat, leginkább a mieinket. Azért is voltak érdekesek a sárgák, mert onnantól a játékos nem tudja teljes erőbedobással segíteni a csapatát, hiszen vigyáznia kell. Erre remek példa volt Kulcsár, aki csak azért engedte a gól előtt öt másodperccel tovább Vayert, mert már volt egy lapja. Ha nincs nyugodtan faultolhatta volna és akkor nincs az egyenlítő góljuk. Doherty lapja is egy vicc volt, simán elrúgta a labdát, az még véletlenül sem ért lapot. Tutorics lapja is…
  Bence lapja esetleg jogos volt, de előtte vele szemben szabálytalankodtak, azt tovább engedte a bíró. Az utolsó öt percben pedig mindent megtett, hogy gólt rúgasson a Pakssal, de nem voltak képesek rá. Gelei meg számon kér rajta két tizenegyest… Melyik meccsen volt az és miért most kéri számon?
  Tulajdonképpen még jó, hogy csak ötvenezret fogunk fizetni a sárga lapokért, ez csak aprópénz a szokásos büntikhez képest. Bár amilyen jól hallanak és látnak a szövetségben, biztos észrevettek valamit.
  Kicsit hosszú lettem bocs, de fő a győzelem…

  Kiábrándítóan közepes a csapat játéka…:((((
  Nem is értem a ZTE elleni első félidőt hogyan hoztuk össze.Nem látom a félelmetes angol erőnlétet.Ezzel a csapattal is csak evickélni fogunk.Nem tudom hogy akinek hoányosságai vannak azok miért nem maradnak kinn edzés után túlórázni,gondolok itt elsősorban Csizire akire NAGYON ráférne a beadások gyakorlása..
  Sajnos a favágó csapatok ellen mi is favágóként szenvedünk.A hangulatunk pedig KRITIKÁN aluli!!
  Köszi szépen fradizmusorzoi és a 16-os “forradalmárok” ámokfutását!!

  Mondjuk az tény, hogy a TÁBORT a fenyegetésekkel jól szét….ták.
  Igaz ehhez kellett a fa..kalap pincér is.
  Szép magyar valóság… :-(

  Kulcsár eladott labdái annak köszönhető, hogy ő legalább próbálkozott az ellenfél kapuja felé megindulni, cselezni.

  Morrison, Doherty, Stokley közel 100%-os pontossággal tudnak hazaadni, a saját kapunk felé cselezni és odaadni a labdát a 2 méterre álló Bencének, hogy csinálj vele valamit.

  megpróbálnám értékelni a csapatot, de mindenekelőtt azt mondanám, hogy idegenben megverni egy előttünk álló ellenfelet, azt remélem nem kell megmagyarázni.
  Megyeri- a gólnál ő adta ellenfélhez a labdát és borzasztó bizonytalan.csere…
  Csizmadia- ma ő volt a leggyengébb bekk, sok labdát ad el hátul…
  Tutoric- biztos pont, a legjobb igazolásunk
  BZ- ma jobb volt, mint eddig…
  Stockley- szürke, de keveset hibázik
  Morrison- hozta a jó átlagát
  Doherty- előrejátékban több kell
  Tóth- visszafejlődik szép lassan
  Kulcsár- a helyzete, meg a millió eladott labda mellett közepes védőmunka
  Ferenczi- megtartotta a labdát, gólt rúgott, nekem ez elfogadható volt
  Elding- a gól mellett ma nem sok momentuma volt
  Wolfe- nem találta a helyét
  Lipi- percei voltak

  Nem játszottunk jól, de most nem is ez volt a lényeg. A három ponton van a hangsúly, az őszi 1-1-es blama utána ez volt a minimum. Ferenczi góljának külön örülök, végre megszakadt a gólcsend. A későbbiekben több helyzet kell majd és pontosabb passzok. Bence túl sokat tartja a labdát és a trükkök nagy része nem jön be nála… Emiatt sok a labdavesztés. Megyeri rendkívül bizonytalan. A bekapott gólnál nagyot hibázott. Kulcsár egész aktív volt, de többet passzolhatna. Csizi az első játékrészben akadozott, a második félidőben már jóval magabiztosabb volt. Kiemelném még a gólpasszát is. Tutorics remekül teljesített, ma -is- a védelem alappillére volt. Elding nem sok mindent csinált, de lőtt egy gólt. Nem bombagólokat lő, de mindig ott van, ahol kell és nagyon hasznos. Doherty néha lassú és emiatt nem mindig jönnek össze a gyors kontrák. Morrison átlagos volt. Wolfe csereként beállva jól teljesített, nem hibázott. Balog nem sokat szerepelt, de amit kellett megcsinált. Stockley ma már pontosabb volt, de még mindig többet várok. Lipcsei egyáltalán nem volt játékban, tőle nem is várok már sokat. Csak a rekord legyen meg! smiley Schembri, Abdi. Ők még hasznosak lehetnek, remélem André mielőbb formába lendül. Liban pedig jobban is vigyázhatna magára… Ennyit a meccsről, jövő héten pedig egy kiütéses győzelmet várok a Vasas ellen. Itt a REVANS lehetősége! smiley

  HAJRÁ FRADI! smiley

  Az igazsághoz tartozik az is,hogy a pálya talaja nb3-as volt maximum!

  Hh hát ez is meglett!
  Ugyanolyan meccs lett mint a Hali ellen…
  Nagyon kéne egy irányító,mert Tóth nem az,Morrison se,Doherty talán képes lenne rá de valamiért vkp-t játszik!

  Arra azért kiváncsi lennék ,hogy miért jött be Wolfe fél órával a vége elött,és az is érdekelne ,hogy Schembri miért nem kap szerepet?

  A stadijuk olyan amilyen de nekünk csináltak plussz lelátót,egyetlen Fradit szidó rigmus nem volt ,a szervezésre se lehet gond nem várattak minket,egyből engedtek haza is , a sör jó volt,a parkolóban kivetitő.Megjegyzem a helyszini jegyvásárlás tiltásáról abbahagyhatná már breki a vakitást…

  Egyébként nem rossz pálya a paksi,az ő igényeiknek pont jó.Nagyon kéne a gyepet kicserélni,ez a felújítás előtti kispesti pályára emlékeztetett,a 2. gólunk előtt is szerintem egy göröngyön pattant úgy a laszti hogy átment a védőjükön,viszont Balázs előtt is volt hogy lepattant aztán kiejtette,szóval rosszul is járhattunk volna.
  A másik pedig egy legalább 3-4 méterrel magasabb állás a kamerának,most szinte a gyepen voltunk a tévével,a másik oldal nehezen kivehető tévéközvetítésen.

  A győzelem mindenképpen örömteli, és a sok döntetlen után már nagyon kellett. Amit viszont nem értek Shortba, hogy amint megszereztük a vezetést, egyböl az volt a taktika, hogy valahogy bekkeljük ki. Sikerült, de nagyon veszélyes ez a taktika, mert bármikor kaphattunk volna gólt sajnos. Ez a cseréin is látszott, öt védővel, három szűrő középpályással, és egy csatárral fejeztük be a meccset, szegény Kuli volt már csak kreativ játékos. Ilyenkor a vezetés tudatában szerintem nem szabad ennyire bekkelni (főleg egy Ferencvárosnak nem) Hanem játszani tovább a játékunkat, és bepaszírozni a harmadikat, lehet, hogy ott bele is rogyott volna a Paks. Persze nyertünk, de ez nagyon könnyen alakúlhatott volna máshogy is.

  Más: Dohertynél néha nem tudom eldönteni, hogy egy nagy alibi játékos, vagy tényleg ennyire sz@r az erőnléte.

  Craig, bevallom, 1-1-nél nem hittem, hogy meg foglak dícsérni, de Wolfe beállítása nyerő húzás volt, elképzelhető, hogy ezen múlt a győzelem megszerzése!
  Igaz, hogy a mi addigi nulla játékunkon semmit sem javított Rafe, de legalább a paksiakét is tönkre tette!

  https://ulloi129.wordpress.com/2010/03/20/elo-kozvetites-a-paks-elleni-merkozesrol/comment-page-3/#comments