magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 18:06
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Na megvan a kötelező győzelem az újonc kiscsapat ellen. Most már lehet koncentrálni a fontosabb meccsekre.


  Az első félidő nagyon nem tetszett, nehéz mérkőzés volt.
  A 2. félidőt végig nyomtuk, valamit ki kell találni, hogy mi legyen Oláhval, vagy akkor is játssza végig a mérkőzéseket ha nem megy neki, vagy irány a kispad.


  Hoztuk a kötelezőt egy motivált, de nagyon gyenge fagyi ellen. Ez a zsoldos-csapat visszahozta őket az NB1-be, sok vizet nem fognak zavarni. Ha Feczesin betalál az elején sima lett volna, így "legalább" volt egy kis izgalom.

  Off: Mindig jót mosolgyok, ha a zöldek "cigányoznak", a környéken csak fagyi mezben láttam romát (a pályán 78-assal...)


  jaj de szánalmas, a fagyi tábornak a csapat gyúrója meg a dragóner csempészi be a görögtüzeket a vendégbesmiley) milyen gáz hogy elkapták piroteknika miatt az 1899.hu munkatársát, ekkora lúzert, kár hogy elvitték a yardok!! bravó fiúk!!
  még ez se megy!!


  Nehéz meccs volt valóban, de éppen ezért izgalmas, a második félidőben volt minden ami kell. Egyszer egy Nick Hornby nevű fickó írta hogy azt szereti mikor a csapta jól játszik de vesztésre áll és onnan fordít mert ezeka legjobb meccsek. Ez valósult most meg a második félidőben, bár jól akkor is csak helyenként jászottunk ma.
  Azért Kulabácsi mekkora fazonsmiley Lekötő csatárt megszégyenítő gól volt. Lehet új kedvenc született ma?


  Az első félidőben a láb akart nyerni nagyképűen, a második játékrészben már a láb és a szív is akarta a diadalt.

  Nem volt ez rossz, Herczeg úr jól sáfárkodik a kerettel, a Bodnár-Mészáros-Ramos-Kiss-Rudolf tudott pihenni a Sheffield United második csapata ellen (vagy a Csengu Blades nevű kínai a lánc második csapata? Elnézést a tájékozatlanságomért.)

  Szép gólt fejelt az a 32 éves csatár, aki nálunk 4 évvel ezelőtt negyedik számú támadónak számított, gyönyörűen bólintott a kapuba. Járt már itt a másik feljutó is, be kell valljam, rám a Pápa tett jobb benyomást.

  Polekszics végre meggypiros mezt választott a hófehér mezőnydresszesek mögé, régóta vártam már.


  Dragóner a petárdacsempész. Elég vicces és szánalmas, főleg, hogy le is bukott. Következmény?
  Az FTC-ben hány magyar játékos lépett pályára? A "Nemzet csapata" nemzetközi próbacsapat lett, ahol elhelyezik azokat, akik nem férnek a SHU-be, a kínai vagy az ausztrál csapatba, vagy nem akarnak olyan messze menni.


  Gratula mindenkinek.

  Plekszi továbbra is Európa (faszt Európa, az egész Föld) legjobb kapusa. Komlósi egyszerűen megtanult nálunk focizni és nem hibázik. Laczkó szerintem rendben volt, de a kollegák szerint gyenge volt. Úgyhogy nem tudom smiley
  Középpályán még Józsika hihetetlen volt. Kimondhatatlanul jó játékos.
  Lórinak üzenem (hátha olvassa...), hogy fel a fejjel, csak az a játékos hibázhat, aki oda mer állni. Nálam továbbra is a legjobb csatár és előbb-utóbb formába fog lendülni.
  GYERÜNK, LÓRI!!!!
  Adamo góljánál lerágtam minden körmömet. Faszért kellett megijeszteni minket azzal, hogy futott még a labda után. Azt hittem, hogy mellé megy smiley

  Nem is az eredménnyel vagyok a leginkább elégedett, hanem azzal, hogy egy ilyen szerdai meccs után ekkora fölényben tudtunk játszani. Mondjuk csak egy feljutó csapat volt az ellenfelünk, tehát egyértelműen hoztuk a kötelezőt.

  SZÉP VOLT, FIÚK! KÖSZÖNJÜK, HOGY ÍGY KÜZDÖTTETEK!!!


  Egy dolgot nem értek:
  A zöldek fel vannak háborodva a tegnapi szurkoláson. A cigányozás, anyázás legalább 80 %-át produkálták ők, de inkább többre teszem. A hírhedt A-szektoros pofázók is kivételesen visszafogták magukat. (Összesen egyszer ment kórusban az A-ból, mikor már túl voltunk vagy 10 cigányozáson a zöldek részéről.) Volt 1-2 kóbor próbálkozó, de ők se vitték túlzásba.

  Amúgy tököm tele nekem is az A iq-betyárjaival, de tegnap éppen nem a szokásos koreográfiával ment le a meccs.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=78910&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 17:21
  Idegesit, hogy nyertek a kondasok, de sajna nagyon vekony ez a keret...
  Az egesz meccsen nem volt normalis helyzetunk ha nem igazolunk a telen akkor komoly bajok lesznek.
  Kuzdottunk, de amig ilyen egyeni hibak vannak nem fogunk rangadot nyerni.
  Rosa nagyon indiszponalt volt, de nem tudnek kiemelni senkit.
  Azert remelem a lilakat legalabb megverjuk valahogy.


  Minden segítséget megkaptak a kondások a győzelemhez. Beintett lesekkel, kifelé ítélt szabadrúgásokkal megakadályozták a helyzetbe keülésünket.
  De a legrosszabb a köcsög riporter, aki nem közvetített, hanem szurkolt....
  A csapatnak volt tartása, lassan visszakerül a Fradi a helyére.
  MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!!!!!


  Először is csókoltatom azt a nagyeszűt ott a táborunk előtt, aki ezt az utolsó vidéki, parasztos "hé-éé, hó-óó" szurkolást (?) levezényelte, olyan tűzbe lehetett tőle jönni, hogy majdnem elaludtam... Vazze, ki volt ez a szerencsétlen?

  Sajnos győzelmet nem érdemeltünk, de reálisan nézve még döntetlent se. Nem mintha a kondások tündököltek volna, góljaik ki nem kényszerített hibá(in)kból estek - dehát végül is a győzelmet nem kell magyarázni.

  Mikor fogunk mi támadni, ne adj Isten beszorítani valakit? Hogy akarunk támadás nélkül gólt rúgni?

  Az utóbbi meccsek pozitívuma Megyeri; gratulálok Kakasnak, jó szeme van, hogy erre a Holczer szarra voksolt...


  Érdekes, most első ízben láttam, hogy bobby bátran belenyúl egy meccsbe, mondjuk szokás szerint rossz tempóban tette.

  A csapat kishitűen, beszari módon, a Ferencvároshoz méltatlan módon játszott, a parasztok egy góllal bizony jobbak voltak.

  A bíró kabaré volt, kiváncsi vagyok mennyibe került.


  Teljesen jogos az eredmény, én nem fognám a bíróra.
  A Debrecen mutatott valami focit, mi nem.
  Pedig ők voltak tartalékosak.
  Előre játék nulla továbbra is, játék nulla, és hátul is csak úgy nem borultunk nagyot, hogy inkább védekeztünk.
  Az igazság, hogy erre vagyunk képesek. Jó középcsapat vagyunk.
  Ha más csapatnak lenne ilyen kerete talán még ki is esne, nálunk ez nem lesz, de borzalmas érzés.
  Még ezt sem lehet mondani, hogy nem akartak és hajtottak.
  Ez a legborzalmasabb, ezek ennyit tudnak.


  Srácok, ne áltassuk már magunkat: egyetlenegy kib...ott helyzetünk nem volt az egész meccsen. Egy sem!

  Lehet itt szidni a bírót, de nulla helyzetből néha lehet szerezni egy gólt (ami Pistának sikerült is), kettőt már soha. Amíg arra képtelenek vagyunk, hogy egy szedett-vedett debreceni banda ellen legalább egy helyzetet kidolgozzunk, addig minek a bíróval foglalkozni?


  Sajnos ennyit tudott ez a mai napi 11. Megyerin kívül (bár neki is volt egy-két rutintalan esete), mindenki hatalmas hibaszázalékkal játszott.

  Tulajdonképpen az első kapott gólig nem volt olyan nagy baj. 7 emberrel is ment a dolog (Rósa, Lipcsei, Ashmore, Tóth esze már a meccs elejétől fogva máshol járt), még a hátvédnéggyessel úgy, ahogy, elvoltam. De aztán jött Rósa hátra "segíteni"... s kikisért egy szögletre tartó labdát. Hát nem követi figyelemmel, mi folyik a pályán tőle pár lépésre??? Ez volt a fordulópont szerintem, innentől megzavarodott a védelem, mindjárt jött a gól, aztán meg a 11-es... a Tímár-Wolfe megoldás meg csak hab lett a tortán... :-((

  Innentől mindkét szélsőhátvéd csődöt mondott, és Morrisonnak sem ment az addig közepesnek mondható teljesítmény. Elől Ferenczi feladta, (jaj-le-ne-rúgjanak-mert-akkor-maradnom kell Tóth meg már fejben Egyiptomban volt. Egyik csere sem győzött meg, vagy túl későn jöttek, nem tudom.

  De... amikor Adnan, és Abdi végre játszhat, és Dragóner visszajön, akkor valamivel jobbak leszünk. Kulcsár nem tudom hol volt, de hiányzott...


  ez a 2. félidő hót gyenge volt a részünkről. Szinte a labda se volt nálunk. Nincs kedvem nagyon kritizálni, a bíróra sem kenném (igazából Pisanjuk nem lese volt a legangyobb hibája sztem) egyszerűen ennyit tudunk. Jelenleg nem a hurkásokat kell megverni, bár 0-1 után kihasználhattuk volna h nem a legerősebb összeállításukban játszanak, ezért fáj jobban a vereség. Megyeri előtt viszont le a kalappal, nagyon jó teljesítményt nyújtott ismét! Kár h ez Morrisonról nem mondható el.


  A legjobbkor játszottunk a Debrecennel, Pool után voltak és 4-5 alapember hiányzott náluk, de még így is sokkal jobb csapatuk van.
  Sajnos a középmezönyhőz is fel kell nőnünk.
  Ez a keret alkalmatlan komoly célok elérésére, ez van.
  Persze edző is kéne, de elsősorban játékosok.
  De télen sem hiszem, hogy komolyabb változás lesz.
  Ha most nyertünk volna , el tudtam volna képzelni még utoljára a 4-5 helyet, most már a 6-7 hely elérése a cél.
  És ezt azt hiszem nem is kell tovább ragozni, önmagáért beszél....


  Azért olyan agyatlanokkal, mint a négereink, nehéz csapatjátékot játszani. Nagyon sok labdát szereznek, majd gondolkodás nélkül egyből előrevágják (ezeket többnyire az ellenfél játékosai szerezték meg) - függetlenül attól, hogy helyük, idejük is lenne levenni és jó helyre passzolni. Rósa ma ennek a pandantja volt: levette a labdát, megszelídítette, majd megfontoltan az ellenfélhez passzolta. (Ha jól emlékszem, az első gólt egy ilyen eladott labdája után kaptuk.) És úgy rémlik, hátul nem volt keresztjáték éles helyzetben, csak akkor, amikor teljesen veszélytelen és fölösleges is volt.


  Mondjuk elég amatőr volt a biztosítás. A környező kis utcákban semmi rendőri jelenlét nem volt, simán összefuthattál a helyiekkel. Főnixnél, hoteleknél dettó.
  Tulajdonképpen a pálya közvetlen közelében volt csak szétválasztva a két tábor.
  Viszont az autópályán végig lezárt benzinkutak még mindig kiverik nálam a biztosítékot.


  Megyerit istenítjük, de elfelejtjük, hogy az ötösön belülre ejtették a beadást az első gól előtt

  Ferenczi: gól remek. örülök formájának, viszont döbbenet látni, mennyire nem küzd a labdákért. bazz sosem megy rá a labdásra, pedig mindig ő az első ember

  Lippi: nagy öröm az ő formája

  A két szélső védőnk döbbenet, különösen Alcantara. Mintha nem tudnák, hol a helyük. A meccs elején 3-szor átívelték felettük a labdát, beadás és valami csoda meg Feczesin miatt nem gól... én az eslő eset után szétszedtem volna őt az edző helyében

  Wolffe - a gól előtt ugyanolyanb klasszikus mozdulattal szaladt alá a labdának mint Tímár

  Bence: sajnos rosszul, rossz felé cselez. sok meccs kell neki, de nem egy Loki meccsen kell bedobni őt. hülye Bobby.

  Úgy naggyából úgy vagyok vele, hogy a légiósok közül még csak 1 sem tud szimpatikus lenni

  A télen Berki vegye meg Hommát, Lencsét, egy jó középpályást és még legalább 2 szélső védőt

  Borzalom ez a csapat.....

  A 2-1 annyira hízelgő ránk nézve hogy ihhaj


  Szakály góljában simán benne volt: azt a bejövő labdát le kellett volna szednie (de minimum kiütni), ehelyett a vonalon próbálta védeni a 4 méterről jövő fejest, ami gyakorlatilag lehetetlen - nem csoda, hogy egy akrobata-mozdulatsort tudott csak produkálni.
  A második gólnál is rosszul jött ki, de ezzel együtt az nem az ő hibája, hanem a hátvédeké, elsősorban Wolfe-é, bravúr lett volna, ha Megyeri védeni tud.
  A végén megint nagyon rosszul jött ki, sajnos a piros lap teljesen jogos volt - bár eleve úgy kellene feltenni a kérdést, hogy ami a francot keresett a kapus lába 17 méteren a csatár fejénél.
  Fiatal még, bőven megtanulhat a vonalról kilépve is jól mozogni, de azért látni kell, hogy ez most még nem megy.

  A Debrecen a középpályán abszolút uralta a játékot, alig-alig sikerült őket ott feltartóztatni, úgy jöttek át, mint kés a vajon. Ha a középhátvédeknek egy meccsen hússzor kell tisztázni, az nagyon sok, és ha ebből csak tízszer sikerül, az meg nagyon kevés. Ha a debreceniek kicsit pontosabban céloznak, akkor csúnya verés is lehetett volna belőle.
  Ha meg mégis lett egy labdánk a középpályán, akkor sem sikerült abból támadást épteni - leginkább azért, mert nem is nagyon próbáltuk.

  Ferenczi egy amolyan Inzaghi-típusú csatár, aki egy meccsen háromszor ér labdához, de abból egy gól. Ezt tegnap is megmutatta. De ez kevés, vagy kéne mellé valaki, aki mélységből indulva is képes gólt lőni, vagy egy erős támadó középpálya, aki képes veszélyeztetni (ezzel védőket leszedni az ékről), képes szélről pontosan beadni, vagy hátulról megjátszani Ferenczit. Na, ez erősen hiányzott tegnap (meg gyakorlatilag az összes eddigi meccsen, a ZTE-t leszámítva) a Fradiból.

  A befejező csatárok közti minősébeli különbség (ezúttal a mi javunkra) eredménye, hogy egész barátságos lett a vereség mértéke, a játék többi eleme alapján akár csúnyább is lehetett volna sajnos. Ha egy mezőnyjátékost állítasz a kapuba, és van egy szabadrúgásod 17 méteren, abból minden komoly csapat gólt ér el. Ezen kívül volt még az elején is két olyan helyzetük, amiből ciki volt nem gólt lőni. Szerencse, hogy annyira azért ők sem jók, mint amennyire annak hiszik magukat.


  Az elsőnél talán annyit - bár ez nála rutinosabbakkal is megtörténik, hogy nagyon a rövidet védte, nem számított beadásra. Persze ha meg hátrébb áll, holtbiztos, hogy leperdül a labda Leo lábáról és a rövidbe csavarodik, és akkor meg emiatt keseregnénk. A másodiknál annyi volt a hiba, hogy kifutás közben eltért attól az iránytól amivel nagyobb felületet zárhatott volna le. Azt hiszem itt inkább a feka mozgását figyelte, nem a labdát.
  Összességében mindkettő egy kis szerencsével védhető lett volna, de ha a kapusok mindent fognának, akkor minden meccs 0:0 lenne smiley , és az senkinek sem jó.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=227530&na_step=30&t=9018131&na_order=