magyarfutball.hu

MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.06, 17:41
  Nagyon hiányzott a Barha Ricsi, és kiváncsi lettem volna a Horváth Dávidra. Szomorú vagyok, mert elment megint 2 pont. Pedig nagyon megérdemelték volna a csapat a győzelmet.

  Közben az élet játszik. Nem lepődnék meg, ha Csank jönne a Fradiba.


  Ma nem játszottunk rosszul az igaz, ráadásul sokkal több fiatal volt a csapatban.
  Összekéne számolni ősszel a bírók eddig hány pontot vettel el.
  Végül is nem rossz eredmény a lápföldi testvér csapat ellen az iksz, de most már győzni kellene...


  Elsőként a pozitívumokról írnék.

  Adott egy jó Szalai a jobb oldalon. Gyors, tud beadni és úgy néz ki cselezni is(Pollákot jól átemelte...). Persze neki is kell még több meccs, míg jó lesz. Szálkai nem lesz rossz, de kondija még kevés, de ha belejön és több önbizalma lesz, akkor szintén alapember lehet. Rósa továbbra is nagyon jó. Botis sem rossz, de az egyik gólban benne volt. Tőzsért sokat szídtam(tuk), ezért most megérdemel pár jó szót is. Önmagához képest jól játszott. Laczkó és Csepregi közepes volt, de látszik, hogy van bennük valami.
  Ja, elmozdultunk a kieső helyről smiley))

  Negítívumok: Sajnos Takács ma szürke volt, bár nála javítja a képet, hogy megállás nélkül önfeláldozóan hajt. Lipcsei nem középhátvéd sajnos, Budovinszky ugyan középhátvéd, de...
  Erősnek megmozdulása sem volt. Jovánczai meg nem tudta a ritmust elkapni...
  Jó lenne végre megtartani a vezetést egyszer...

  Összességében ahogy megláttam a kezőcsapatot, azt hittem, hogy itt ma nagyon kikapunk, de ehhez képest vezettünk is smiley. Nem látom annyira vészesnek a csapatot, mint ahányan itt világvége hangulatban vannak. Amiért aggódni lehet, az a Club jövője.

  Tényleg igazából egy darab jó középpályás hiányzik, mert ha Balog játszik ma hátul Botis mellett, akkor nyertünk volna. Nem egy zsonglőr Balog, de a védekezést jól oldja meg.
  Talán csatárposzt még amin gyengébbek vagyunk.
  Bocs a hosszú írásért.


  Ez a meccs is bebizonyítitta, hogyha tudnánk figyelni és egy kicsit okosabbak lennének a játékosok, akkor tudunk nyerni. Csak ma az mtk is volt olyan jó, mint mi.


  Kár, hogy nem sikerült megtartani a vezetést. Sajnos azt látni kell, hogy
  ha Lippi visszalép a védelembe Rósa meg az egyszemélyes csatársor, gyakorlatolag
  nincs középpályánk. Mindkettőnek ott lenne a helye, persze ehhez kellene
  egy csatárt és egy védőt igazolni. Az Mtk egyenlítése után ez a középpálya hiány
  nagyon szembetűnő volt.


  ez a budovinszki egy tragédia. szalai jó volt, rósa is, tőzsér se ügyetlen, ha egy kicsit motiváltabb lenne..

  na mindegy, szerintem nem rossz hogy a hungária körútról hoztunk egy pontot és jobbak is voltunk szerintem mint idén általában.


  Már nem vagyunk kiesőhelyen! Jelenlegi helyzetünkben ennek is örülni kell.


  Hát, lehet hogy most nekünk viszonylag jól ment, az mtk-nak viszonylag rosszul.
  Ahogy korábban szóbakerült, az mtk-nál játszók nem idősebbek lényegesen, de nagyobb rutinjuk van, s egyes esetekben ez meg is látszott ám!

  Arra gondoltam az első félidő lagymatag részében, hogy ha az mtk erővel próbálna nyerni, hát nem lenne sok esély, s aztán a 75. perc táján, amikor a 16-osnál valaki (Szálkai?) görcsöt kapott, beigazolódni látszott a véleményem, meg akkor is, amikor néhány perc hosszan pillanatokig sem volt itt a labda. A játék egy dolog, de erőnlétileg illene jónak lenni.

  Szerintem egyébként jó meccs volt, s inkább nyertünk mint vesztettünk egy pontot, ha mindent (előzményeket is) beleszámítunk, de a pályán nagyjából egál volt. A Győr ellen rendben lehet, akár a győzelem sem elképzelhetetlen, de az Újpest ellen még kevésnek tartom ezt a játékot. (Mondjuk nem sokat láttam őket idén.)


  Én például nagyra értékelem, hogy nem kellett ma egy óra a Lászlónak, hogy észrevegye, elfelejtett csatárt tenni a csapatba.

  Az Erősnek egy eladott labdája nem volt és a legnagyobb helyzetünk is az ő kapufája után adódott.


  Remélem a Keller beállítására mint lehetőségre nem gondol többé a szakvezetés. Van így is elég lomha védő a keretben.

  De az megállíptható, hogy nem kell itt télen nagy változtatásokat tenni, csak 1-2 posztot kell rendbe tennie az új edzőnek - mert új edző lesz, erre mérget veszek- , s utána már simán a dobogóért harcolhatunk. A többiek annyira azért nem erősek. Talán a lilák meg a Debrecen erősebb jelenleg nálunk.


  én arra gondoltam, hogy ezt a budót háromszor előzték emg a tizenhatoson belül és az oldalvonalnál meg elég brutálisan rugdalta agyon az mtk játékosokat. valószínűleg elfogult vagyok az irányába (negatívan) , de egyszerűen nehezen viselem ezeket a baltafejű parasztokat.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=432526&na_step=30&t=9018131&na_order=