magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapesti Vasas SC 2 : 0 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.27, 11:39
  egy a lényeg, hogy végre nyertünk! Bartha Laci jól játszott, Taki meg Taki, alias Mr.Villám! Kojak jól játszott smiley. Kapa is végre jól játszott. Azt hiszem ennyia jó játékosok felsorolásában! A többiek vagy közepesek voltak vagy gyengék. Csepregi Ricsi, hamarosan lehetőséget fog kapni by László Csaba. A Sopron ellen kemény lesz.

  Nem értem, miért nem Csapregit hozta be. Nem értem. Nem értem.

  Egyébként Kapics nagyszerűen játszott, miért keserű mégis a szám íze vele kapcsolatban...? Ő volt a legjobb, de Taki is nagyon jól kente.

  Újra felteszem a 10 forintos kérdést: mi a büdös f....omért nem játszott nálunk eddig ez a srác? Egyszerűen képtelenek voltak tartani.

  Én nem láttam a Kapicot annyira jónak, Gyepest se. Viszont szép gólt fejelt. A Takács jól nyomta, meg a kis Bartha is. Ő elfáradt a második félidő elejére, benne látok fantáziát.
  Gyerekek, ez a védelem. Ha nem javulunk fel hátul, katasztrófa lesz a Sopron ellen. Jó lenne már valami pozitív változás, már ami a híreket illeti.
  Az a véleményem, hogy aki nem tud koncentrálni az inkább ne játszon. Tüntessen úgy, hogy a lelátóról nézi a mccseket, vagy onnan se. Lélektelen játékra nincs szükség.

  Szerintem meg Kapics egyik legjobb meccse volt ez a Fradiban.

  Rengeteg labdát szerzett (ahogy szokott), de most keveset adott el, és voltak igazán jó indításai is.

  Ez a "egyik legjobb meccs" egy kicsit erős kifejezés.
  Nem tudunk mit kezdeni a labdával, rengeteg elpasszolt zsuga volt. Ezt a vasast több góllal verhettük volna, ha többet futna a csatárok. Sokszor haszontalanul rohangáltak.

  László Csaba (A Ferencváros szakvezetője):
  Az első 45 percben pontatlanul játszottunk, sok hibával, ekkor nem nagyon volt átütőerő a játékunkban. A fordulás után ezen a téren változott a helyzet, és ez szerencsére ezúttal góllal is járt. A második gól után nyugodott meg a csapat, azután már felszabadultan futballoztunk. Győzelmünket megérdemeltnek tartom. Ki kell emelnem a két fiatal teljesítményét, valamint Adem Kapic játékát. Bartha ügyesen mozgott, Takács többször is veszélyesen iramodott meg a jobbszélen, annak ellenére, hogy fizikálisan még nincs tökéletes állapotban. Kapic azt nyújtotta, amit tud: sokat futott, sokat szerelt, és a labdáit is jól játszotta meg.

  a védelem nagyon átjáróház volt, Vukmir nagyon visszaesett, pedig ő volt mindig akira lehetett számítani hogy hozza magát, Kapicot utálom a feljelentése miatt, de ma jól játszott, Bartha szerintem árnyék volt, bár többet nem vártam tőle, Takács viszont nagyon jó, midezekkel együtt, ez a teljesítmény Sopronban csak egy szoros vereségre lesz elég...Vagner végre gólt lőtt.. (igaz a tarcsibansmiley
  Hajrá Fradi!

  Unatkoztunk a lelátón.

  Az tetszett, hogy a Fradista fiatalokat tüntetően tapsolta mind a 2-2.5 ezer Fradista.

  Méla csendbe borult időnként (pl. az első félidő végefelé) a stadion.
  Még a 20 vasas drukker hangját is lehetett hallani.
  A Tábor a Furuláys takarodj! kezdetű biztatóval startolt.
  Ezt többször megismételtük.
  Szépen elbeszélgetett kisebb soportokban a lelátó.
  Családias volt a légkör.
  Bár K. Jánost megszólította T.Cs., de a verbális megrovás sem tartott 1-2 percnél tovább.
  Hiába a törvény és a nyilvánosság nagy úr.
  Olvastam,hogy sokan írták,hogy a hangulat nem volt egetrengető!!!Ez tény,de a rangadókon tuti más lesz a helyzet.Szal nem kell aggódni a rangadókon szerintem faszák leszünk!
  Ez a 3 pont nagyon kellet.A fiatalokat és Rósát lehet dicsérni a többiek semmi különöset nem csináltak!Na még Kapicot is meglehet említeni akin látszott,hogy küzd ami nem is meglepő,mert ez a minimum,de a többiekről nem lehet semmi mondani!!
  Én azt nem értem,hogy Csepregit miért nem rakta be!Néztem a meccs elött és elég ügyes dolgokat csinált a labdával,tehát én őt a csapatba várom szerdán a kupa meccsen!Ahol nyerni kell.

  HAJRÁ FRADI!!!!!

  Szerdán irány a Sport utca!!!

  Volt egy olyan szakasz, amikor valóban nem volt rossz.
  Én saját részról az utolsó 20 percet nem értem.
  Amikor belőttük a 2. gólt, leültünk és majdnem jöttek a bajok is.
  Addig azért a többségen látszott a küzdés és ez előre mutat.
  Összességében nagy különbség nem volt a többi (sikertelen) meccshez képest.
  Uraltuk a mezőnyt, gyömöszöltük a labdát, Sok pontatlansággal, meg-megingó védelemmel, aztán a gyenge ellenfél kontrái miatt majdnem meg is fáztunk.
  De most a reális eredmény csak bejött.
  Ennek önbizalmat kell adnia és a görcsnek oldódnia kell.
  Bíztató, hogy a bevetett fiatalok bizonyítottak.
  Takács új poszton, a jobbszélen futkorászott meggyőzően. csak állandóan felrúgdosták, míg Bartha egy idő után bátran csinálta a cseleket elől.
  Kell még a rutin, de talán újra versenyhelyzet lesz, ami nagyon jót fog tenni.

  Végre Lajos is kilábalt a hullámvölgyből, de a védelmet továbbra is rendbe kéne rakni. Draganra már régóta ráférne egy kis pihenő.
  Lipcsei most közel sem mutatott annyit, mint az elmúlt meccseken.
  Kapicnak viszont nagyon jót tehetett a tarcsi.

  Most a kupameccsre kell koncentrálni! Egy esetleges döntőbe jutás gondolom jelentene annyi lelki pluszt, amivel már érdemes Sopronba lemenni.
  Mert ott valszeg a tavasz eddigi legnehezebb mecse vár ránk.
  Egy bosszút forraló Pinyővel és Somorjaival.

  Végre megízlelhettük a győzelem ízét bajnoki meccsen is...
  Nekem úgy tűnt, mintha a 70. perc után elfogyott volna az erő a fiúkból.
  Másnak ez nem tűnt fel?

  Megint egyet kell értenem veled, ez a Vasas volt tavasszal a leggyengébb ellenfelünk. Épkézláb csatárunk továbbra sincs, Bartha lelkes, de játékban ugyanazt nyújtja, mint Bajevszki. Sopronig még jelentősen javulnunk kell.
  Kapics beállításának nem örültem, de el kell ismernem, hogy a labdaszerzései nagyon hiányoztak eddig.

  Kapics egy "zsoldos", akivel szemben mi nyilván nem teljesítettünk a szerződésben vállaltakat, ezért a feljelentése teljesen "jogos".
  Más kérdés, hogy ha én lennék a klubvezető, egy olyan játékos aki egyszer feljelentette a klubot legközelebb már csak fizető nézőként léphetne be a stadionba.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=474586&na_step=30&t=9018131&na_order=