magyarfutball.hu

Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 2 : 0 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 18:39
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Megpróbálom objektívan.

    Jobb volt ma a Loki és ehhez gratulálok.
    Igaz a bajnokság nem 1 meccsről szól, a tabellát vezetjük és jöttök ti még az Üllői útra, ezt sose felejtsétek!

    Én fel voltam készülve erre, hisz megterhelő kupameccsel a lábunkban, két hiányzó kulcsemberrel jöttünk a Nagyerdőre, ahol optimális esetben is óriási küzdelemre és vért ivó Lokira számítunk.
    Most a harcosabb és frissebb csapat nyert megérdemelten.
    A be nem fújt 11-es és az erélytelen Ábrahám ellenére is.

    Egyszer ezt a mumus dolgot is le fogjuk tudni!


    Láttam, amikor becsempésztétek a stadionba a lovacskát.
    10 perccel kezdés előtt. Szép.

    Azt árulja már el valami bennfentes, hogy kik voltak azok a szerencsétlenek, akik
    a Fradi-szektor mellől mutogattag. Angol mezek és sálak voltak rajtuk, a kerítésen egy kis ENGLAND zászló.
    Folyamatosan mutogattak, a 90-ből max 10 percet láthatták a meccset.
    Az egyik a 2. flidőben folyamatosan a telefonszámát pantomímezte el felénk.
    Nem tudom létrejött-e a randi...

    De tanulságos lett volna levideózni és kirakni a netre, hogy lássátok, kik vannak köztetek is...


    Magánvélemény: Számomra Virág kellemes meglepetés volt, Komlósi szintén jót nyújtott, bár dicsérhető az egész védelem, hiszen nem nagyon volt momentuma a Fradinak a pontrúgásokon kívül. Abban viszont Csernyánszkit éreztem ludasnak, hogy akkor viszont tudtak veszélyeztetni. Sándornak most több volt a mezőnymunkája, a gólpassza nagyszerű volt, a lövése gólt érdemelt volna - de meg kell vallani, Szűcs nagyot védett. Egyébként ő volt szerintem a Fradi legjobbja ma. Ilyen teljesítménnyel ott a helyünk a dobogón, a sikerhez egy kis összpontosítás és szerencse is kell még, de ha abban sem lesz hiba... Remélem, nekünk nem okoz annyi gondot majd a Csaba, mint az MTK-nak.


    Virágnak volt pár hajmeresztő eladott labdája, de labdaszerzésben nálam megfelelt. Csernyánszkyt viszont bizonytalannak éreztem megint, remélem összeszedi magát. Dombi helyett Csipát hamarabb behoztam volna, ahogy ő került jobbszélre, rögtön tudatos is volt a beadása, Halmosi fejére tette a labdát.


    Szerintem sem volt túlságosan rossz ez a meccs a körülményekhez képest. Megpróbálta a TSZ nyugdíjas gárda kibillnteni a Lokikát a játékából, de amíg nekik az összes energiájukat felemésztette ez, addig nekünk ment a helyenként szép játék is. Tobe lövése nagyon szép volt és inkább hasznosan mint nagystilüen adta nekik az ívet. Meg voltam elégedve az egész csapattal annak ellenére, hogy edzőváltás volt. Supka szimpatikus nem fényezte a sikert gusztustalanul. Lászlóban csalódtam ez az ember nem tud gratulálni a győztesnek..bunkóság, nem baj majd tavasszal medtanítjuk rá.


    Szerintem a lelátón jó hangulat volt, az időjárás is kedvezett a nézőknek, mindkét tábor hallatta hangját. (Igaz tőletek több mocskolódást hallottunk, mint bíztatást, de ezen nem voltunk meglepve.) Jó volt látni, amikor 2-0-nál szinte az egész stadionban pörögtek a sálak.
    Maga a meccs? Szvsz elég egyértelmű volt.
    Tavasszal ott leszünk, mint ahogy évek óta!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=148770&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 18:12
    Azzal kezdem, hogy sportemberként gratulálok a Debrecennek, a mai napon jobbnak bizonyult nálunk, az övék a három pont. Az, hogy (a) két csapat közül melyik a jobb (nem melyik a kevésbé fáradt, vagy kevésbé motivált, ill. fordítva melyik van jobb formában, stb), a bajnokság végén ki fog derülni, épp arra való ez a 30 vagy akárhány fordulós sorozat, hogy eldőljön, összességében ki képes jobb teljesítményre, ki a jobb...
    A mai meccsen a Debrecennek jöttek össze a dolgai, de lesz még visszavágó is, sőt azonfelül még közel 20 meccs. Ezeken mind lehet bizonyítani. Ha a csapat ugyanúgy teszi a dolgát, mint eddig, akkor be fogja bizonyítani, hogy nem véletlenül vezet 12 forduló után három pontos előnnyel úgy, hogy a legnagyobb riválisától még vereséget is szenvedett.

    Eddig azok a tények, amelyeket el kell fogadni, mert megváltoztathatatlanok...

    Viszont vannak olyan dolgok is, amik bántók, és jó volna rajtuk módosítani...
    Ilyen az RTL szerepvállalása: lehetetlen kezdési időpont (ami, ha jól tudom, minket kényszerít a legtöbbször délelőtti meccsekre...), a kommentátorok és szakemberek tökéletes elfogultsága (nem hiszem, hogy szakmailag objektívnak nevezhető egy olyan műsor, ahol folyamatosan, több meccsen keresztül, egy ős-újpesti és egy ős-vasasos szakértő sajnálkozik a Ferencváros góljain, és kijelentik, hogy itt bizony jó volna, ha kikapna a Fradi, mindezt persze a magyar foci jobbítását célzó érdekből, ti. nehogy nagyon megugorjunk...).
    Aztán itt történik az orrunk előtt sok más nb-s csapatnál olyan szurkolói rendbontás, ami miatt mi nagyságrendekkel nagyobb büntetéseket kapunk, más pedig szinte követezmények nélkül dobálózhat aszfaltdarabokkal, huhoghat, juttathat kórházba 4 rendőrt, stb.

    Ha sikerülne ezekben is változást elérni, akkor könnyebben el lehetne viselni egy riválistól elszenvedett zakót is...

    Szerintemsmiley


    Az első pillanttól kezdve rugtak, ütöttek, löktek, mezt cibáltak a debreceniek, ha Fradi játékos közelébe értek. Ha elérték, akkor sportszerűtlenkedtek.
    Valóban kiakasztott ez a kettős sportszerűtlenség, hogy egy magyarellenes tévében nyiltan a Fradi ellen szurkol egy állat és a debreceniek rugdalódzása.
    Nem lesz jó vége. Az biztos.

    Bemegy az RTL a debreceni öltözőbe...


    biroval csak annyi, hogy kurva sok pirosat nem osztott ki, mind2 oldalon elmaradt egy par...majdnem 70 szabalytalansag volt..ez nem normalis...kivancsi lennek a velemenydre, ha teged loknenek a reklamtablanak ami szarra torik, akkor is igy velekednel-e...


    Azt hogy a masodik felido elejen miert huztuk mahgunkra oket nem tudom.Meg a Tőzsér-Penksa cserét se értettem, de hát nem én vagyok az edzősmiley

    A mai meccsről sokat nem: agyilag tűnt fáradtnak a banda, olyan "jok voltunk csutortokon, most meg minekgorcsolni itt ebedidoben atanyansmiley)" hangulat lehetett.Es sajnos Botis hianyzott hatulrol, meg Kapic is.Sajna igazam lett Zovát ugy pattogot le Sándor Tamásról mint a huzat.és ezzel meg is nyerték a meccset.ma jobbak voltak ugy tunik ezt a -3 pontot be kell kalkulalni ev elejen.Ez van Szerdan szerintem 4-5-el toljuk a Pecset.


    szarok voltunk nincs mit ezen fényezni, mikor Balogot ellőkték tényleg lehet rá mondanih 'vállal volt szabályos blablbal", de bazmeg akkor is repült két métert keresztül egy reklámtáblán. megnézném melyik kemény lokista sétálna ezután nyugodtan vissza. (léderer kéne fejjel előre belevezetni egy ilyen táblába s akkor nem mondana ilyeneket 20 perccel lefujas eloot, h "hisztiznek a Fradisták mert kikaptak" anyád kapott ki, volt még 20 perc és akkor pont a Debrecen szorult be.....
    LÉDERER MENJANYÁDBA!

    a bíró szar volt, mi meg fáradtak ,de bajnokok leszünk, legfeljebb szorosabb lesz a vége..de legalább nagyobb ünneplés lesz, az emg csak nekunk jósmiley


    A biro, ha az elsö esetet jol itéli meg, elejét vehette volna a további durvaságoknak. Mivel ez nem történt meg, sajnos ö játszotta a meccset, 1 ide, 1 oda. A végén már követhetetlen volt, szvsz a retkesek igen csinnyán számoltak. Idetartozik a szándékosság megitélése. Hamarabb elered az orrod vére, ha kajakbol ütnek, mint véletlenül.......szerintem.
    Szatmári lökése meg azért volt veszélyes és indulatokat kavaro, mert egy hasonlo esetnél törött Thomas lába és hagyott ki jo fél évet. Egyébként az ominozus esetnél nem szabadrugás volt a javunkra, ti jöttetek bedobással!
    Szvsz a döntetlen igazságosabb lett volna, de abban igazad van, a helyzeteket be kell rugni!


    Balog full idegből ment rá Szacsára és ő ezt kihasználta.Viszont nem cseréltem volna vele semmi pénzért, mikor átrepült a cuccoson.Habár előőttem történt én fent ültem a legfelső sorban,olyat csattant,hogy az csak na.

    Viszont Ábrahám teljesítménye jókora nulla volt,mert hagyta az indulatokat szabadjára szállni.
    Dombi könyökös,aztán Leo bosszúja,Huszti ámokfutása(benne nagyot csalódtam,azt hittem ügyesebb).
    Viszont a ma nekünk több közünk volt a focihoz, a második félidőt végigfocizta a Fradi helyzet nélkül.Ez elég kevés.

    Megnyugtatlak az Rtlesek nagy Fradisták.Faragót ismerem csak ,mivel ő hajdúsági.Ő annyira Ftc szurkoló,hogy volt egy Ftcs kitűzője,ami minden nagyobb eseményen hordott( bál, bankett öltönyre kiragasztva).Viszont Sándor nagyon nagy labdát adott a gól előtt lehet ezért üvöltött.(nem hallottam)

    Aki most azt mondja,hogy 1ik vagy másik csapat tuti bajnok lesz az hülye!
    Van még egy csomó meccs.Reálisan még 4 csapat lehet bajnok(a Zte is,ha 1ütt marad),még a Győr / Mtk kettős is elkaphat egy - egy szériát.


    Ha nem a Zováth és Leo játszott volna, illetve fejben nem lettünk volna ennyire fáradtak, akkor más lett volna a vége. De ugye nincs ha...

    Mindegy mostmár. Lényeg: Megyünk 3 ponttal, illetve tavasszal a Győr, ZTE, ute, loki kvartett az llőire látogat, és ott nagyon meg fognak égni! Ergo nagy sanszunk van megvédeni a címünket.

    Amúgy szar minőségű ez a 35-ös út, de még így is hamar lent voltunk, hogy az M3-ason mentünk. Ajánlom mindenkinek ezt az útvonalat, aki nem akar a 4-esen szenvedni.

    Na. Pécset szerdán meg kell verni! Ez természetes. Meg Zalaegerszegen sem ártana nyerni.

    HAJRÁ FRADI!


    Nem kell messzemenő következtetéseket levonni a mai meccsből, az egész bajnokság lesz érdekes. Egyébként azt kaptuk, amire számítani lehetett.
    Egy foggal-körömmel-harcoló Debrecent (általában ellenünk teszik csak ezt),
    egy a kupameccs után nem elég frissen mozgó Fradit, aki Kapic hiányában kevés labdát szerez, Botis hiányában hátul bizonytalan.

    El kell ismerni, hogy az összkép alapján reális eredmény született, még akkor is ha Bajevszki nem kapott 11-est, s ha lehettek volna kiállítások.

    A Nagyerdőn 10-ből 8-szor ez van.
    Azért én úgy láttam, hogy a fiúk többsége nem adta fel, de az adott körülmények közt ennyire futotta.
    Ez nekünk, lezarándokló szurkolóknak a legrosszabb.
    Saját sészemről marhára unom már a Loki-fóbiát. Egyszer csak túllépünk.
    Jobb arra gondolni, hogy európai léptékkel is mérhető csapatunk van a mai kisiklás ellenére.
    László Csaba számomra félisten kategória, csak egyet nem értek.
    Lipcseit miért nem meri kihagyni. Miért nem fér bele a rotációba?
    Már a feyenoord ellen sem tett annyit, mint a többike, ma egyszerűen semmi hasznát nem vettük. Nulla futóteljesítményét jó indításokkal sem ellensúlyozta.
    Mint ha 10 emberrel álltunk volna fel.
    Legkésőbb szünetben le kellett volna kapni. (Husztit meg fennhagyni.)

    Leo a védelem egyik legjobbja volt, sajnos az előrejátékban hibázott sokat.
    A középpályánk teljes átjáróház. Rósa próbálkozott úgy-ahogy, de árnyéka volt ő is magának. A csatárok folyamatosan 2-3 védő között örlődtek, de Bajevszki még így is veszélyes volt. Penksa próbálkozott, de már későn.
    Egyedül Lajost tudom egyértelműen dícsérni.


    Viszont LCS megint bevállalta, ahány csatárunk volt, a végén pályára lépett. Vagner nagyon gyenge volt, de senkit sem tudnék kiemelni, aki normális produkciót nyújtott volna. Talán Lajos volt az, akinek voltak szép védései, dehát Tőle ezt már megszoktuk. Kár volt azért a balhéért.


    Ez a meccs pontosan ugyanolyan hangulatban zajlott, mint a csabai. Csak az egy igazi futballmérkőzés előtti marháskodás, ez meg az az utáni lötyögés volt. Egyiken se lehet koncentrálni,e gyik se érdekli a játékosokat és nem motiváltak. A különbség csak annyi, hogy a Debrecen egy klasszissal jobb az utolsó csabai jött-ment tizenegynél. Ahol elég volt az is, hogy a nagy unalomban valamelyik idóta öngólt rúgjon, meg elgorítgassuk a labdát és hintsünk egy hármast. Ugyanez a hozzállás a nyilvánvaló vereséghez elég, ezért sem néztem meg a meccset. Nem mondom, egy kissé zavar, hogy az egyetlen idei komoly idegenbeli meccset, amit rendre elveszítünk, pont a Feyenoord meccs után kell megrendezni, amikor nulla az esélyünk. A másik felfogás szerint, meg leszarom, hiszen a lelki mélyponton pont oda mentünk,a hol úgyis kikapunk. Belefér. Jó lenne már egyszer legalább elkaplapálni őket, de ahogy az Újpest ezt rendre megteszi, mi sose. Hát legyen meg ez az örömük, hogy ők a mumusok (egyelőre még kitart az élmény,a mikor ott lettünk bajnokok, akkor nem voltak ilyen virgonc kedvükben, nem beszélve a tavaly tavaszi bajnoki ünneplésre, amit végignéztek smiley

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=481650&na_step=30&t=9018131&na_order=