magyarfutball.hu

Győri ETO FC - BVSC-Zugló FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.25, 21:10
  Győr, 1997. szeptember 13., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 8. forduló:

  Győri ETO FC - BVSC-Zugló FC 0-0
  Győr, 10 000 néző, V: Molnár L.

  sárga lap: Korsós (52.), Mracskó (59.), illetve Csiszár (38.)
  cserék: Csató J. helyett Bodor (46.), Fodor helyett Szarvas (70.), Gőgh helyett Puglits (83.), illetve Aubel helyett Cseke (53.), Bükszegi helyett Kiss (64.), Rósa helyett Füzi K. (83.)
  jók: Lakos, Korsós, Csató S., illetve Koszta, Bondarenko

  Kezdőcsapatok:

  Győri ETO FC:
  Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató S., Csató J., Gőgh - Fodor, Fehér, Vayer

  BVSC-Zugló FC:
  Koszta - Komlósi, Bondarenko, László, Füzi Á. - Rósa, Erős, Csiszár, Usvat - Aubel, Bükszegi

  A veretlen csapatok találkozóján már az első percekben világossá vált, hogy ezt a címet mind a két csapat továbbra is szeretné megtartani. A vendégek ezért az előzetes beharangozótól eltérően négy hátvéddel álltak ki szoros emberfogást alkalmazva. A Győr sem rontott neki ellenfelének, számítva a zuglóiak veszélyes kontráira. A kapuk először a 6. percben kerültek veszélybe, előbb egy vendég-, majd győri szabadrúgás után. Hosszú percekig csak a két 16-os között folyt a küzdelem, és csak jó húsz perc múlva került a hazai gárda egyértelmű fölénybe, amit a szögletek sora is jelzett. Az első kimaradt hazai gólhelyzet a 24. perchez fűződött, de ekkor Fehér az ötösön nem találta el a labdát. A 30. percben Korsós hatalmas lövést eresztett meg 20 m-ről, Koszta a bal felső sarokból ütötte ki a gólba tartó labdát. A hajrában egy győri szöglet után Fehér lövése túljutott a gólvonalon, de a játékvezető szögletet ítélt.

  A szünetben a győriek cseréltek, középpályás játékuk hatékonyságát igyekezve javítani. Az első helyzetet azonban a vendégek dolgozták ki egy kontraakcióból, de Bükszegi nem tudott élni a lehetőséggel. Mindkét csapat a támadójátékot erőltette, és így váltakozva kerültek a kapuk veszélybe. A 64. percben Bodor lábában volt a vezető gól, de 10 m-es lövését Koszta védte. Egy perc múlva Csató S. 20 m-es szabadrúgásánál Koszta ismét remekül védett. Ezekben a percekben beszorult a vendégcsapat, a Győr sorban rúgta a szögleteket, a vendégek azonban nagyon jól védekeztek. A Győr az általa diktált tempótól elfáradt, és az utolsó negyedórára a vendégek váltak kezdeményezőbbé. A 89. percben Vayer iramodott meg a baloldalon, lapos lövését azonban a BVSC kapusa védte.

  A két jól felkészített csapat találkozója küzdelmes, jó iramú mérkőzést hozott, ahol a győriek csak kevésszer tudták feltörni a vendégcsapat védelmét. Ha ez ritkán sikerült, akkor még mindig ott volt Koszta, aki szombaton mindent védett. Így a döntetlen reális eredmény, s továbbra is veretlen maradt mindkét csapat.