magyarfutball.hu

BVSC-Zugló FC - Győri ETO FC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.12.26, 16:55
  Budapest, 1998. április 10. péntek (MTI) - Labdarúgó NB I., 25. forduló:

  BVSC-Zugló FC - Győri ETO FC 1-0 (0-0)
  Szőnyi út, 3000 néző, V: Ábrahám

  gólszerző: Erős (51.)
  sárga lap: Erős (29.), illetve Fehér (33.)
  csere: Farkas helyett Rósa (46.), Kiss helyett Bükszegi (69.), Usvat helyett Csillag (79.), illetve Fodor helyett Ferenczi (63.), Gőgh helyett Szarvas (74.)
  jók: László, Komlósi, Erős, illetve Somogyi

  BVSC:
  Koszta - László - Zováth, Komlósi, Farkas - Usvat, Csiszár, Erős, Füzi - Kiss, Anghel

  Győr:
  Molnár - Lakos - Korsós, Stark - Mracskó, Csató S., Somogyi, Gőgh - Fodor, Fehér, Vayer

  Kapkodó játékot és enyhe győri mezőnyfölényt hozott az első negyedóra. A 20. percben egy hazai támadás végén Usvat 12 m-ről a kapu fölé lőtt. Tizenegy perc múlva a másik oldalon Fodor ívelt középre a jobb oldalról, Vayer pedig 8 méterről a kapu fölé fejelt. A 39. percben Csató passzolt jobbról középre, Vayer azonban 3 méterről nem találta el a kaput. A félidő hátralévő része is gyenge iramú, alacsony színvonalú volt.

  Góllal kezdte a második játékrészt a hazai csapat. Az 51. percben Erős indította a bal oldalon Usvatot, aki néhány lépés után ügyesen passzolt vissza és a BVSC középpályása 15 méterről a bal alsó sarokba lőtt (1-0).

  A találat után a győriek nagy lendülettel támadtak, míg a hazaiak gyors kontrákkal próbálkoztak. Kiss, majd Komlósi növelhette volna a kék-sárgák előnyét, de mindketten hatalmas helyzetben hibáztak. A győriek a befejező negyedórában óriási erőfeszítéseket tettek az egyenlítés érdekében, de nem jártak sikerrel.

  A második félidei játékával a BVSC megérdemelten győzte le a győri csapatot, amely ritkán veszéllyeztette ellenfele kapuját.