magyarfutball.hu

Győri ETO FC - BVSC-Zugló FC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.19, 12:16
  Győr, 1998. augusztus 8., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 3. fordulójában:

  Győri ETO FC - BVSC-Zugló FC 1-1 (0-1)
  Győr, 8000 néző, V: Vad

  gólszerző: Salagean (88.), illetve Brovscsenko (35.)
  sárga lap: Somogyi (40.), illetve Kiss (45.), Brovscsenko (46.), Usvat (67.), Aubel (79.)
  csere: Baumgartner helyett Rósa (55.), Vayer helyett Lazar (62.), Csató helyett Fodor (72.), illetve Brovscsenko helyett Csillag (58.), Resko helyett Polonkai (69.), Anghel helyett Aubel (75.)
  jók: Stark, illetve Bondarenko, Usvat

  Győr:
  Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató, Somogyi, Salagean - Baumgartner, Szarvas, Vayer

  BVSC:
  Koszta - Szakos, Bondarenko, Pomper, Vincze - Usvat, Brovscsenko, Resko, Molnár - Kiss, Anghel

  A várakozásnak megfelelően a vendég BVSC jól megszervezett védelemmel várta a győriek rohamait, de ezen túl már a kezdő sípszó után határozottan letámadták a hazai középpályásokat, megakadályozva őket a játékszervezésben.

  Az első valamirevaló helyzetet a 20. perc hozta, amikor Vayer lőhetett 14 méterről kapura, eredmény nélkül. Egyértelmű fölényben játszott az ETO, de csatárai igazából nem sok veszélyt jelentettek Koszta kapujára. A 30. percben Szarvas került óriási helyzetbe, akinek a közelében sem volt senki, de a győri csatár egyszerűen nem tudta mit csináljon a labdával.

  A 35. percben váratlanul vezetéshez jutott a vendégcsapat, amikor az első valamirevaló támadását vezette: Brovscsenko futott fel a jobb oldalon és 20 méterről a bal felső sarokba bombázott (0-1). A 43. percben egyenlítési lehetősége volt a Győrnek, de Vayer 10 méterről a felső lécet találta telibe.

  A második félidő is győri rohamokkal indult, de a hazaiak egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a BVSC védelmével, középpályás soruk lassú és körülményes volta miatt. Jobbára csak a vendégek 16-osáig jutottak el a győriek, és Kosztának nem volt védenivalója. Eseményt csak a ritka BVSC-s kontrák jelentettek.

  A 88. percben kissé váratlanul sikerült egyenlítenie a Győrnek: egy bal odali szögletrúgás után a kapu előtt pattogó labdát Salagean 5 méterről a hálóba kotorta (1-1).

  Alacsony színvonalú mérkőzésen a formán kívül játszó Győr szerencsével mentette meg az egy pontot, a szerény játékerejű, de lelkes BVSC ellenében.

  MTI