magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpesti Dózsa SC 1 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Garullus
    2023.01.10, 18:21
    Ezeket a pocsék meccsfelvételeket az 50-es - 60-as évekből mindig csak szidni tudom. Botrányos vágások, futball analfabéta rendezés, ráadásul ezúttal még az összes gólról is lemaradtunk. Ja, amúgy is csak egy volt. Gratulálok!
     
  2. avatar: heimo
    2016.11.20, 11:01 (szerk.: 2016.11.20, 11:01)
    Örök rangadó lesz délután 14 órakor a Népstadionban. A két „főszereplő” : a Ferencváros és az Ú. Dózsa. A zöld-fehérek a pécsiek ellen elért nagy gólarányú győzelmükkel esélyessé léptek elő annál is inkább, mert az újpestiek legutóbb Csepelen hagyták a két bajnoki pontot. A rangadók krónikája szerint azonban nem mindig az esélyes nyert ezeken az összecsapásokon. Az újpestieknél a sérült Káposzta nem játszhat.


    Népszabadság, 1963. november 10.


    Ferencváros—Ú. Dózsa 1:0 (0:0)
    Népstadion, 32 000 néző. Vezette: Kainer (osztrák)
    Góllövő: Fenyvesi II.

    Elég kevés nézője volt a forduló „központi programjának”, a Népstadion kettős mérkőzésének. Igaz, vasárnap elég hűvösre fordult az idő, azután a korai kezdés miatt az ebéd is „közbeszólt” s ezért sokan inkább a kényelmes karosszékből, a televízió képernyőjén nézték végig a Bp. Honvéd— Szeged, és a Ferencváros— Újpesti Dózsa összecsapást. Mintegy 25 000 néző előtt játszott a négy csapat.

    Jóval színvonalasabb volt az előjátéknál a Ferencváros és az Újpesti Dózsa találkozója. A lila-fehérek ismét balszerencsés mérkőzést vívtak: a múlt héten Káposzta sérülése miatt tíz emberrel szenvedtek vereséget, most viszont egyenlítő góljukat nem adta meg Kainer osztrák játékvezető. A küzdelemből a Ferencváros került ki 1:0 arányú győzelemmel, s csaknem egy év óta tartó veretlenségét sorrendben a 22. bajnoki mérkőzésen is megőrizte.


    Népszabadság, 1963. november 12.