magyarfutball.hu

Magyarország - Anglia 2 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Anglia 1960
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.19, 17:17
    Walter Winterbottom: A mérkőzés elején csatársorunk jónak mutat­kozott. Azt hittem, hogy gólt, illetve gólokat is lő majd. Sajnos, csatáraink nem nyújtottak gólratörő játékot. Odahaza a klubcsa­patokban sok helyzetet teremte­nek és azokat értékesítik is, itt azonban ez nem sikerült nekik. Albert klasszis játékos. Rajta kí­vül Sándor és Sipos tetszett ne­kem a magyarok közül.

    Baróti Lajos: Az angol csapat már több mérkőzést játszott mostanában és ez meg is látszott rajta. A ma­gyar csapatban a közvetlen vé­delem, a támadóisorban pedig a jobbszárny és Albert Játszott ki­tünően.

    Népsport, 1960.05.23
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.19, 17:16
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: Garullus
    2019.11.22, 20:42
    Nem bírom már elviselni ezeket a korai filmhíradós összefoglalókat. Ki a búbánatos futball analfabéta vágta ezeket? Minden gólt kizárólag a kapu mögül, béka perspektívából mutatnak, de abból is már csak azt a pillanatot, amikor a kapus hátra nyúl. Ráadásul valami álművészi hatásra a gól alatt előszeretettel a közönség soraiból kipécézett arcokat villantják fel. Egyértelmű, hogy több kamerával dolgozott a stáb, az is egyértelmű, hogy felvették a tribünről is, jó látószögből a gólokat, miért kellett szétvagdosni, meg belesnittelni a marhaságaikat? Így teljesen élvezhetetlenek például az Aranycsapat meccseinek az összefoglalói is. Nagy kár érte. Mi maradt az utókornak? Nemzetellenes bűntett amit ezek a vágóasztalon műveltek!
     
  5. avatar: Longinus
    2018.08.17, 18:40
    képAlbert balról sötét mezben az angol kaput veszélyezteti. Mindkét gólt a 19 éves csatár szerezte. Kép: Képes Sport/ ftcbk
     
  6. avatar: ingersheim
     
  7. avatar: fgymat
    2009.05.20, 22:11 (szerk.: 2010.03.24, 11:32)
    A csapat összeállításakor gondot okozott, hogy Tichy sérülése miatt nem tudott rendelkezésre állni. Végülis két újonc került a balszárnyra.

    Az első félidőben alig történt említésre méltó esemény.
    Nem így a második félidőben. Először két védő között szerezte meg a vezetést Albert, azután pedig a Kotásztól kapott labdával mutatott be nagy szólót. Kicselezte az egész angol védelmet, majd becsapta a kapust és két gólra növelte előnyünket. Válogatottunk végleg megnyugodott és most már nem is engedték ki a kezükből a játék irányítását. Igaz, hogy további gólokat nem lőttek, de az eredmény egy pillanatra sem forgott veszélyben.

    Az egyik angol lap ezt írta: "A vereség nem szégyen Anglia számára.", majd hozzá tette: "A 19 éves Albert véget vetett Anglia bátor harcának."

    forrás:
    mafoci
     
  8. avatar: magyarfutball.hu