magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Qarabağ FK 20:00

   
Tölts fel te is saját képeket! »
UEFA Bajnokok Ligája 3. selejtezőkör 2. mérkőzés

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.08.06, 11:22
  A Ferencvárost 15.000 euróra és a következő általa rendezett meccsen “legalább” ezer széket érintő szektorlezárásra ítéli az UEFA Fegyelmi Bizottsága a B-lelátón. A következő meccsen ki kell feszíteni egy “#NoToRacism” (nem a rasszizmusra) feliratot az UEFA logójával. A klubot a következő idegenbeli meccsen eltiltja a vendégszektorba szóló jegyek értékesítéstől, a döntés végrehajtását azonban az UEFA 2 éves próbaidőre felfüggeszti. 50.000 euróra bünteti a klubot ezen kívül a szövetség tűzijáték használatáért, tárgyak bedobásáért, offenzív feliratokért és károkozásért. Kötelezik a klubot, hogy vegye fel a kapcsolatot a Slovannal és rendezze a szurkolók okozta károk után a számlát: ez 20 törött székről szól. Továbbá 14.000 euróra büntetik a klubot a közlekedőfolyosók átjárhatatlansága miatt.

  https://ulloi129.hu/2022/08/05/reszleges-szektorbezarast-kaptunk-a-slovan-elleni-parharc-utan/
  Ezek lesznek a lezárt helyek

  A Qarabag elleni mérkőzésre azok nem tudnak kijönni, akiknek a jegye a B1-es szektorba szól, de nem rendelkeznek a bajnokságra érvényes szezonbérlettel! Tehát a „kizárás” nem érinti a bérletes szurkolókat! Minden érintett, „kizárt” szurkolónkat e-mailben is értesítjük, jegyeiket átfoglaljuk a következő hazai selejtezőre!

  A „kizártak” ingyen jöhetnek a következő hazai nemzetközi mérkőzésre!

  Azoknak, akik kedden a szankció miatt nem lehetnek ott a stadionban, mert a B1 szektorba szól a jegyük, automatikusan átfoglaljuk a helyeiket a negyedik selejtezőkör hazai mérkőzésére, legyen szó akár a BL, akár az EL negyedik köréről. Az érintetteket a klub e-mailben külön is tájékoztatja a részletekről.

  https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/le-kell-zarni-a-b1-szektort-a-keddi-bl-visszavagon