magyarfutball.hu

Bayer 04 Leverkusen - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
helyszín : Leverkusen, BayArena
játékvezető : Massa Davide (Olaszország)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 25.000
 1. 10' Demirbay Kerem 1 - 0
  38' Demirbay Kerem sárga lap
  sárga lap 45' Marquinhos
  sárga lap 49' Zachariassen Kristoffer
  sárga lap 75' Botka Endre
  75' Wirtz Florian sárga lap
  83' Kossounou Odilon sárga lap
  86' Tapsoba Edmond 2 - 0
  sárga lap 90+3' Ćivić Eldar

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.03.09, 21:21 (szerk.: 2023.03.10, 12:55)
  Most mindenki a padlón van mert sokkal több volt benne, sajnos ma nem volt szerencsénk. De jövő héten a pokol vár a németekre, ha ott az első félidőben vezetni tudunk, megremeghet a lábuk. Ha mégse jön össze akkor ez van, így is parádés volt ez a nemzetköziben idén.

  Jól játszottunk. Több helyzetünk volt. Kis szerencsével Zaki két gólt is lőhetett volna. Nem érdemeltünk vereséget. Csak a Fradi szurkolását lehetett hallani. A Tábor is megtett mindent. Csalódott vagyok az eredmény miatt.

  Sérültjeink hiányában én elégedett vagyok a mutatott játékkal! Talán a 2-1 reálisabb lett volna, no de odahaza majd...! smiley

  a fiúk az első 15 percben nem hitték el, h lehet keresnivalójuk, lámpaláz, eladott labda, gól. A 2. gólt majd Ryan megírja az önéletrajzában, milyen volt végignézni, ahogy 2 méteres hátrányból berobban mellette a német, miközben ő rágózik. Szóval: ha ezeket mellőzzük, jövő héten 50 ezer tomboló fradista segítségével továbbmegyünk.

  Esiti, Vécsei, Botka, Knoester parádésak voltak. Nem a futomennyiséggel van a gond., hanem azzal, hogy Ryanen elment 25 támadásunk, mert beleszart mindenbe

  A focit mi játszottuk, a gólokat mi kaptuk.
  Civic pontrúgásai, beadásai meccsről meccsre kegyetlen rosszak, pontatlanok, rövidek vagy túl hosszúak, semmi veszély nincs benne, hogy nem veszik ezeket észre????
  Mmaee védekezésbe semmit sem segített be,
  Esiti volt a legjobb,
  Abéna egy halvány remény, de eddig elég kevés,
  Dibusz 1. gólnál jól elpasszolta a labdát,
  Vécsei passzai pontatlanok voltak...
  A TÁBOR FANTASZTIKUS VOLT!

  A második gól nem volt benne. Szakmázgatni felesleges, a fiúk mindent megtettek. Nincs miért kritikával illetni őket. Kibaszott EL 16, minden perc öröm!
  Kurvára remélem, hogy azok, akik itt fikáskodnak, meg a stadionban is 15 perc után füttyögnének, na ők kurvára nem jönnek a visszavágóra. Legyünk inkább 20 ezren kint megőrült állatok, mint 60 ezer hitetlen, hálátlan rinyapina! Aki eddig nem vett jegyet a FRADIÉRT, ezután se vegyen.
  Aki pedig a mai meccs után is képes volt olyat írni, hogy "meddig kell még Civicet nézni", miközben az egyik legjobb volt, az bekaphatja az összes faszomat!!!
  Megbasszuk ezt a rühes német hugyom csapatot!! A Tábor előtt le a kalappal, végre újra top szintet hoztak!!

  Abszolút vállalható játékkal kaptunk ki. Nem mostak le minket, az eredmény a 'Kusen számára hízelgő. Ez nekem elég, főleg ha melléteszem az anyagi lehetőségeket.
  Szerencse is kelleni fog, de miért ne sikerülhetne itthon? Mindenki a Puskásba!

  Sok a sérült, talán peches is volt a csapat... kár a másodikért, de sokat elmond, hogy annál a gólnál az outsider Xabi Alonso 3 és fél métert ugrott helyből...
  Talán több volt benne.

  és nem akarom rávenni a vizet, de
  első gol - a kivágott labdára mozdul Ryan, de kb 3-4 méternyit !!!! téved a labda ívét tekintve. Utána természetesen sétál egy picit, rág még kettőt és jol végezte dolgát végignézi hogy kapunk golt.
  második gol - a szabadrugást elrugják, a golszerző gyerek Ryan mellett áll. A kipattanot, megint sétálva szemmel veri és jot mozizik másodszor is, végignézi ahogy megkapjuk a másodikat.
  De van egy slusszpoén. Abszolút nem étrem, miért nem egy magas csatár áll a sorfalba, hanem olyan hátvédek, akik a kipattanora indulna is. Derogál neki sorfalba állni???????

  Nem miatta kaptuk a 2 gólt, az első Dibuszé a rossz kirugás miatt, a második pedig szintiszta pech, hogy pont odapattant...
  Nem lett volna senkinek sem esélye azt elfejelni csak az épp ott lévőnek.... ne legyünk igazságtalanok!

  Nagyon rosszul álltunk bele a meccsbe. Ezt a rutin hiányának tudom be, tulajdonképpen -1-ről indultunk. Ennek ellenére nagyon komolyan visszajöttünk a meccsbe, ezután teljesen kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, a gólhoz pedig mi álltunk közelebb. Ilyen kiüresedett paddal várható volt, hogy az utolsó negyed óra nehéz lesz, de még itt is szerencse kellett a Leverkusennek a gólhoz. Gratulálok a srácoknak, komoly meccset játszottunk olyan szinten, ahol a keretből talán még senki sem járt. Itthon csoda kell a továbbjutáshoz, de hazai pályán, rekord közönség előtt meg fogjuk próbálni. Hajrá Fradi!

  Sajnos az eredmény nem kedvező, de óriási gratuláció a csapatnak! Ennyi hiányzóval egy ki-ki meccset játszani egy nagyon erős Leverkusen ellen! Le a kalappal!

  A kint lévő szurkolókra pedig nincsennek szavak! Nagyon büszke vagyok rátok! Ma megtanulták a németek, hogy mi az a Fradi, ha eddig nem is voltak vele tisztában!

  Jövő héten játszunk egy jó visszavágót, legyen több szerencsénk, mint ma és legyen egy pokoli hangulat!

  Hajrá Fradi! Szép volt fiúk!

  Tele voltunk kényszermegoldásokkal,főleg mert a padról már végképp nem tudtunk minőséget behozni a rengeteg sérült miatt.Akik jöttek vagy keveset játszottak eddig a csapatban,vagy sérülesből jöttek vissza...Esiti ma király volt.

  Esiti lemaradt az első gólnál (ami nem egy elhanyagolható dolog), de amit utána nyomott, az topliga szint volt. Vécsei, Knoester, Botka szintén parádés volt. De mindenki beletette, amit tudott

  Az is dühítő, hogy amikor kapunk egy korrekt bírót és nem tudjuk azt a javunkra fordítani. Egy gyenge bundás csapat vert meg minket a látottak alapján adományozott gólokkal. Csak az a kérdés hogy ki fog nálunk gólokat szerezni, mert például a Centerünk nem találta a helyét a pályán.Elöl súlytalan volt. hátul meg káros.

  Az igazság, hogy a Leverkusen egy nagyon jó csapat. De a vezetés után nagyon visszavettek és mi feljöttünk. A taktikánk és a hibáink viszont a kezükre játszottak.

  Zakit nagyon sajnálom, mert a mennybe mehetett volna.
  Sajnos esélyes, hogy innen már nincs vissza út a számunkra, sajnálom, hogy nem tudtuk legalább a 1-0-át megtartani, mert így aligha lesz már teltház jövő héten..

  Azért bassza meg, ha az a kapufa 3 cm-rel akár jobbra, akár balra megy, nincs gól. Vagy ha Zakié 3 cm-rel lejjebb. Picsába már. Nehéz ezt elfogadni.

  Ryan sokaknál lassan olyan lesz mint édesapám elmondása alapján szegény Flóri bácsi.... Őt is szidtaminden okos,hogy csak álldogál, nem csinál semmit. Csak az az aranylabda.... (nem a közlegény nem az a szint, mármint aranylabda, de messze a legjobb kcs. sok-sok éve, évtizede. Ha minden meccsen csak extrái lennének, nem is láthattuk volna a csapatban egy napig se. Nyártól majd lehet dicsérni. Hogy milyen jó volt. Addig meg szidni.

  Köszönöm, hogy egy EL nyolcaddöntő után, Bundesliga csapat ellen ahol Dénesnek nem volt védeni valója azon bosszankodhatok, hogy a döntetlen reális lehetőség volt. A második gól nagyon fáj, remélem itthon a kapufa velünk lesz.

  Knoester, Esiti, Botka óriásit fociztak. Nagy kár, hogy Botka kisárgázta magát, Vécsei le is baszta érte rendesen.

  Mindenképp van esélyünk itthon, csak sajnos valószínűleg sokkal nagyobb területük lesz elől a gyors játékosaiknak. Nem lesz könnyű, de hajszoljuk bele a srácokat a továbbjutásba.

  Hajrá, Fradi!
  HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!

  Nagyon-nagy kár, de az vesse az első követ Endire, aki abban a helyzetben tudott volna uralkodni magán. A kis nyikhaj "nagy tehetség de semmit sem mutatott" német fasz belemászott az arcába, mégis mit tudott volna csinálni? A bírónak ezt látni kellett volna (egyébként jól vezette a meccset) és csak a kis köcsögnek adni lapot.

  már a becsúszás megért volna egy sárgát, meg előtte 3 perccel is keménykedett a néger védővel, pedig azt is ő rúgta meg.

  Nekem úgy tűnt, mintha tartana tőlünk a Bayer. Nagyon óvatosak voltak, semmi kockázat.
  A 2-1, vagy az 1-0 jobban megfelelt volna a játék képének és akkor nagyon sportszerű voltam.

  Ryan nem jatszott olyan rosszul (jol sem), csak egy halatlan szerepben volt. A masodik golnal nem feltetlen kellett volna szabalytalankodni de azert ez egy 28 meteres szabad volt. Pechunkre a gyerek baromira eltalalta, a kipattanonal meg jokora mazlijuk volt. Azt ne kezdjuk hogy Ryannek oda kellett volna ernie

  - Szerintem semmi olyat nem mutatott a Leverkusen amitől össze kéne fosni magunkat az itthoni meccsen még 0-2-ről sem.
  - Eszméletlen buta, mondhatni szokásos gólokat hoztunk össze.
  - Miután a sokkból feleszméltünk megmutattuk, hogy tudunk focizni ha odafigyelünk.
  - Mocsok kár a sérültekért...

  Összességében el kell ismerni megérdemelt győzelmet aratott a kuzen,végig az első perctől ránk erőltették az akaratukat .Csak azon töprengtem ,csak ne kapjuk meg a másodikat,mert gyakorlatilag azzal miden eldől és hát sajnos elaludtunk a szabadnál és érkezett is a második,ami bizony nekik egy jó alap.A visszavágón ,valahogy másként kellene fellépnünk ,nem szabadna ennyire magunkra húznunk őket,nagyon kevesek voltunk elől ,Ryant nagyon nehezen tudtuk megjátszani, veszélytelen volt.Persze 45 ezer fradista, azért biztos. megfogja szeppenteni őket, ezt kellene az elejétől kihasználni,mert ha felbátorodnak és esetleg ők lőnék idehaza az első gólt,"csendes" meccs lenne onnantól.Ezt jó lenne elkerülni,mert fordított esetben pokoli hangulatban, talán befújná a tábor a másodikat is...

  Büszke vagyok a csapatra ismét nem vallottunk szégyent egy olyan csapat ellen ahol mint hallottuk egy játékos már nem tudom melyik annyit ér mint nálunk a komplett keret! Ha nincs ez a váratlan sérüléshullám és összeáll a brigád akkor sokkal többre lettünk volna képesek habár mindenki nagyon jól játszott, a pillanatnyi csapat hozta a maximumot! Más kérdés hogy nem volt szerencsénk sem. Ragyogóan játszott Knoester és Abena ahhoz képest hogy eddig 20-percet játszottak együtt! Esiti volt nálam a meccs embere. A szurkolóink fantasztikus bíztatásban részesítették a csapatot, a Fritz gecik sehol sem voltak! Óriási respect a kiutazóknak !!! Jaa a Csercse megint jó munkát végzett profi az ember! Hajrá Fradi!

  z első 15 perc az nb1-nek köszönhető. Egész egyszerűen fel kellett venni azt a ritmust és koncentrációt ami a nemzetközi színt. A második az egy nagyon szerencsétlen gól volt. Mindenesetre jó tanúlság h lőni kell 16-oson kívülről is és nem szabad a 16-os előterében szabálytalankodni.

  Az eredmény ellenére is egy csodálatos túra és este volt, a csapatunk király, a tábor szintén. A stadionnal kapcsolatban vegyes érzések... A beléptetés hitvány volt, de a büfé gyorsasága és kínálata tanulandó. Igaz úr, jöjjön el egy tanulmányi útra, hogy kell büfét üzemeltetni.

  A meccs kapcsán külön öröm számomra, hogy a két magyar mezonyjátékos a legjobbak között volt. Bizonyították, hogy ezen a szinten is meghatározó játékosai a Fradinak.

  Még fel órája is fradistákkal teli volt Köln. A hbf-en is a Fradi induló szólt sok torokból smiley

  https://ulloi129.hu/2023/03/09/elo-a-bayer-leverkusen-elleni-el-nyolcaddontorol/#more-272933
   
 2. avatar: fgymat
  2023.03.09, 19:23
  Xabi Alonso a 38. percben sárga lapot kapott.