magyarfutball.hu

Bayer 04 Leverkusen - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
helyszín : Leverkusen, BayArena
játékvezető : Massa Davide (Olaszország)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 25.000
  1. 10' Demirbay Kerem 1 - 0
    38' Demirbay Kerem sárga lap
    sárga lap 45' Marquinhos
    sárga lap 49' Zachariassen Kristoffer
    sárga lap 75' Botka Endre
    75' Wirtz Florian sárga lap
    83' Kossounou Odilon sárga lap
    86' Tapsoba Edmond 2 - 0
    sárga lap 90+3' Ćivić Eldar
Ott voltak:
  1. Gy. Zolika

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.03.09, 21:21 (szerk.: 2023.04.06, 13:00)
    Most mindenki a padlón van mert sokkal több volt benne, sajnos ma nem volt szerencsénk. De jövő héten a pokol vár a németekre, ha ott az első félidőben vezetni tudunk, megremeghet a lábuk. Ha mégse jön össze akkor ez van, így is parádés volt ez a nemzetköziben idén.

    Jól játszottunk. Több helyzetünk volt. Kis szerencsével Zaki két gólt is lőhetett volna. Nem érdemeltünk vereséget. Csak a Fradi szurkolását lehetett hallani. A Tábor is megtett mindent. Csalódott vagyok az eredmény miatt.

    Sérültjeink hiányában én elégedett vagyok a mutatott játékkal! Talán a 2-1 reálisabb lett volna, no de odahaza majd...! smiley

    a fiúk az első 15 percben nem hitték el, h lehet keresnivalójuk, lámpaláz, eladott labda, gól. A 2. gólt majd Ryan megírja az önéletrajzában, milyen volt végignézni, ahogy 2 méteres hátrányból berobban mellette a német, miközben ő rágózik. Szóval: ha ezeket mellőzzük, jövő héten 50 ezer tomboló fradista segítségével továbbmegyünk.

    Esiti, Vécsei, Botka, Knoester parádésak voltak. Nem a futomennyiséggel van a gond., hanem azzal, hogy Ryanen elment 25 támadásunk, mert beleszart mindenbe

    A focit mi játszottuk, a gólokat mi kaptuk.
    Civic pontrúgásai, beadásai meccsről meccsre kegyetlen rosszak, pontatlanok, rövidek vagy túl hosszúak, semmi veszély nincs benne, hogy nem veszik ezeket észre????
    Mmaee védekezésbe semmit sem segített be,
    Esiti volt a legjobb,
    Abéna egy halvány remény, de eddig elég kevés,
    Dibusz 1. gólnál jól elpasszolta a labdát,
    Vécsei passzai pontatlanok voltak...
    A TÁBOR FANTASZTIKUS VOLT!

    A második gól nem volt benne. Szakmázgatni felesleges, a fiúk mindent megtettek. Nincs miért kritikával illetni őket. Kibaszott EL 16, minden perc öröm!
    Kurvára remélem, hogy azok, akik itt fikáskodnak, meg a stadionban is 15 perc után füttyögnének, na ők kurvára nem jönnek a visszavágóra. Legyünk inkább 20 ezren kint megőrült állatok, mint 60 ezer hitetlen, hálátlan rinyapina! Aki eddig nem vett jegyet a FRADIÉRT, ezután se vegyen.
    Aki pedig a mai meccs után is képes volt olyat írni, hogy "meddig kell még Civicet nézni", miközben az egyik legjobb volt, az bekaphatja az összes faszomat!!!
    Megbasszuk ezt a rühes német hugyom csapatot!! A Tábor előtt le a kalappal, végre újra top szintet hoztak!!

    Abszolút vállalható játékkal kaptunk ki. Nem mostak le minket, az eredmény a 'Kusen számára hízelgő. Ez nekem elég, főleg ha melléteszem az anyagi lehetőségeket.
    Szerencse is kelleni fog, de miért ne sikerülhetne itthon? Mindenki a Puskásba!

    Sok a sérült, talán peches is volt a csapat... kár a másodikért, de sokat elmond, hogy annál a gólnál az outsider Xabi Alonso 3 és fél métert ugrott helyből...
    Talán több volt benne.

    és nem akarom rávenni a vizet, de
    első gol - a kivágott labdára mozdul Ryan, de kb 3-4 méternyit !!!! téved a labda ívét tekintve. Utána természetesen sétál egy picit, rág még kettőt és jol végezte dolgát végignézi hogy kapunk golt.
    második gol - a szabadrugást elrugják, a golszerző gyerek Ryan mellett áll. A kipattanot, megint sétálva szemmel veri és jot mozizik másodszor is, végignézi ahogy megkapjuk a másodikat.
    De van egy slusszpoén. Abszolút nem étrem, miért nem egy magas csatár áll a sorfalba, hanem olyan hátvédek, akik a kipattanora indulna is. Derogál neki sorfalba állni???????

    Nem miatta kaptuk a 2 gólt, az első Dibuszé a rossz kirugás miatt, a második pedig szintiszta pech, hogy pont odapattant...
    Nem lett volna senkinek sem esélye azt elfejelni csak az épp ott lévőnek.... ne legyünk igazságtalanok!

    Nagyon rosszul álltunk bele a meccsbe. Ezt a rutin hiányának tudom be, tulajdonképpen -1-ről indultunk. Ennek ellenére nagyon komolyan visszajöttünk a meccsbe, ezután teljesen kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, a gólhoz pedig mi álltunk közelebb. Ilyen kiüresedett paddal várható volt, hogy az utolsó negyed óra nehéz lesz, de még itt is szerencse kellett a Leverkusennek a gólhoz. Gratulálok a srácoknak, komoly meccset játszottunk olyan szinten, ahol a keretből talán még senki sem járt. Itthon csoda kell a továbbjutáshoz, de hazai pályán, rekord közönség előtt meg fogjuk próbálni. Hajrá Fradi!

    Sajnos az eredmény nem kedvező, de óriási gratuláció a csapatnak! Ennyi hiányzóval egy ki-ki meccset játszani egy nagyon erős Leverkusen ellen! Le a kalappal!

    A kint lévő szurkolókra pedig nincsennek szavak! Nagyon büszke vagyok rátok! Ma megtanulták a németek, hogy mi az a Fradi, ha eddig nem is voltak vele tisztában!

    Jövő héten játszunk egy jó visszavágót, legyen több szerencsénk, mint ma és legyen egy pokoli hangulat!

    Hajrá Fradi! Szép volt fiúk!

    Tele voltunk kényszermegoldásokkal,főleg mert a padról már végképp nem tudtunk minőséget behozni a rengeteg sérült miatt.Akik jöttek vagy keveset játszottak eddig a csapatban,vagy sérülesből jöttek vissza...Esiti ma király volt.

    Esiti lemaradt az első gólnál (ami nem egy elhanyagolható dolog), de amit utána nyomott, az topliga szint volt. Vécsei, Knoester, Botka szintén parádés volt. De mindenki beletette, amit tudott

    Az is dühítő, hogy amikor kapunk egy korrekt bírót és nem tudjuk azt a javunkra fordítani. Egy gyenge bundás csapat vert meg minket a látottak alapján adományozott gólokkal. Csak az a kérdés hogy ki fog nálunk gólokat szerezni, mert például a Centerünk nem találta a helyét a pályán.Elöl súlytalan volt. hátul meg káros.

    Az igazság, hogy a Leverkusen egy nagyon jó csapat. De a vezetés után nagyon visszavettek és mi feljöttünk. A taktikánk és a hibáink viszont a kezükre játszottak.

    Zakit nagyon sajnálom, mert a mennybe mehetett volna.
    Sajnos esélyes, hogy innen már nincs vissza út a számunkra, sajnálom, hogy nem tudtuk legalább a 1-0-át megtartani, mert így aligha lesz már teltház jövő héten..

    Azért bassza meg, ha az a kapufa 3 cm-rel akár jobbra, akár balra megy, nincs gól. Vagy ha Zakié 3 cm-rel lejjebb. Picsába már. Nehéz ezt elfogadni.

    Ryan sokaknál lassan olyan lesz mint édesapám elmondása alapján szegény Flóri bácsi.... Őt is szidtaminden okos,hogy csak álldogál, nem csinál semmit. Csak az az aranylabda.... (nem a közlegény nem az a szint, mármint aranylabda, de messze a legjobb kcs. sok-sok éve, évtizede. Ha minden meccsen csak extrái lennének, nem is láthattuk volna a csapatban egy napig se. Nyártól majd lehet dicsérni. Hogy milyen jó volt. Addig meg szidni.

    Köszönöm, hogy egy EL nyolcaddöntő után, Bundesliga csapat ellen ahol Dénesnek nem volt védeni valója azon bosszankodhatok, hogy a döntetlen reális lehetőség volt. A második gól nagyon fáj, remélem itthon a kapufa velünk lesz.

    Knoester, Esiti, Botka óriásit fociztak. Nagy kár, hogy Botka kisárgázta magát, Vécsei le is baszta érte rendesen.

    Mindenképp van esélyünk itthon, csak sajnos valószínűleg sokkal nagyobb területük lesz elől a gyors játékosaiknak. Nem lesz könnyű, de hajszoljuk bele a srácokat a továbbjutásba.

    Hajrá, Fradi!
    HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!

    Nagyon-nagy kár, de az vesse az első követ Endire, aki abban a helyzetben tudott volna uralkodni magán. A kis nyikhaj "nagy tehetség de semmit sem mutatott" német fasz belemászott az arcába, mégis mit tudott volna csinálni? A bírónak ezt látni kellett volna (egyébként jól vezette a meccset) és csak a kis köcsögnek adni lapot.

    már a becsúszás megért volna egy sárgát, meg előtte 3 perccel is keménykedett a néger védővel, pedig azt is ő rúgta meg.

    Nekem úgy tűnt, mintha tartana tőlünk a Bayer. Nagyon óvatosak voltak, semmi kockázat.
    A 2-1, vagy az 1-0 jobban megfelelt volna a játék képének és akkor nagyon sportszerű voltam.

    Ryan nem jatszott olyan rosszul (jol sem), csak egy halatlan szerepben volt. A masodik golnal nem feltetlen kellett volna szabalytalankodni de azert ez egy 28 meteres szabad volt. Pechunkre a gyerek baromira eltalalta, a kipattanonal meg jokora mazlijuk volt. Azt ne kezdjuk hogy Ryannek oda kellett volna ernie

    - Szerintem semmi olyat nem mutatott a Leverkusen amitől össze kéne fosni magunkat az itthoni meccsen még 0-2-ről sem.
    - Eszméletlen buta, mondhatni szokásos gólokat hoztunk össze.
    - Miután a sokkból feleszméltünk megmutattuk, hogy tudunk focizni ha odafigyelünk.
    - Mocsok kár a sérültekért...

    Összességében el kell ismerni megérdemelt győzelmet aratott a kuzen,végig az első perctől ránk erőltették az akaratukat .Csak azon töprengtem ,csak ne kapjuk meg a másodikat,mert gyakorlatilag azzal miden eldől és hát sajnos elaludtunk a szabadnál és érkezett is a második,ami bizony nekik egy jó alap.A visszavágón ,valahogy másként kellene fellépnünk ,nem szabadna ennyire magunkra húznunk őket,nagyon kevesek voltunk elől ,Ryant nagyon nehezen tudtuk megjátszani, veszélytelen volt.Persze 45 ezer fradista, azért biztos. megfogja szeppenteni őket, ezt kellene az elejétől kihasználni,mert ha felbátorodnak és esetleg ők lőnék idehaza az első gólt,"csendes" meccs lenne onnantól.Ezt jó lenne elkerülni,mert fordított esetben pokoli hangulatban, talán befújná a tábor a másodikat is...

    Büszke vagyok a csapatra ismét nem vallottunk szégyent egy olyan csapat ellen ahol mint hallottuk egy játékos már nem tudom melyik annyit ér mint nálunk a komplett keret! Ha nincs ez a váratlan sérüléshullám és összeáll a brigád akkor sokkal többre lettünk volna képesek habár mindenki nagyon jól játszott, a pillanatnyi csapat hozta a maximumot! Más kérdés hogy nem volt szerencsénk sem. Ragyogóan játszott Knoester és Abena ahhoz képest hogy eddig 20-percet játszottak együtt! Esiti volt nálam a meccs embere. A szurkolóink fantasztikus bíztatásban részesítették a csapatot, a Fritz gecik sehol sem voltak! Óriási respect a kiutazóknak !!! Jaa a Csercse megint jó munkát végzett profi az ember! Hajrá Fradi!

    z első 15 perc az nb1-nek köszönhető. Egész egyszerűen fel kellett venni azt a ritmust és koncentrációt ami a nemzetközi színt. A második az egy nagyon szerencsétlen gól volt. Mindenesetre jó tanúlság h lőni kell 16-oson kívülről is és nem szabad a 16-os előterében szabálytalankodni.

    Az eredmény ellenére is egy csodálatos túra és este volt, a csapatunk király, a tábor szintén. A stadionnal kapcsolatban vegyes érzések... A beléptetés hitvány volt, de a büfé gyorsasága és kínálata tanulandó. Igaz úr, jöjjön el egy tanulmányi útra, hogy kell büfét üzemeltetni.

    A meccs kapcsán külön öröm számomra, hogy a két magyar mezonyjátékos a legjobbak között volt. Bizonyították, hogy ezen a szinten is meghatározó játékosai a Fradinak.

    Még fel órája is fradistákkal teli volt Köln. A hbf-en is a Fradi induló szólt sok torokból smiley

    Sokan írják hogy meglepődtek hogy Botka, Vécsei milyen jól játszott, engem az ő játékuk annyira nem lepett meg, láttunk már tőlük jó teljesítményt nemzetközi meccsen.
    Viszont Abena-val kapcsolatban voltak/vannak fenntartásaim, de meglepetés volt hogy milyen jól tolta ezen a meccsen.
    A csapat egésze nagyot küzdött, sajna ennyire volt elég, semmi nincs veszve.

    Köszönöm, hogy egy EL nyolcaddöntő után, Bundesliga csapat ellen ahol Dénesnek nem volt védeni valója azon bosszankodhatok, hogy a döntetlen reális lehetőség volt. A második gól nagyon fáj, remélem itthon a kapufa velünk lesz.

    Knoester, Esiti, Botka óriásit fociztak. Nagy kár, hogy Botka kisárgázta magát, Vécsei le is baszta érte rendesen.

    Mindenképp van esélyünk itthon, csak sajnos valószínűleg sokkal nagyobb területük lesz elől a gyors játékosaiknak. Nem lesz könnyű, de hajszoljuk bele a srácokat a továbbjutásba.

    Nagyon-nagy kár, de az vesse az első követ Endire, aki abban a helyzetben tudott volna uralkodni magán. A kis nyikhaj "nagy tehetség de semmit sem mutatott" német fasz belemászott az arcába, mégis mit tudott volna csinálni? A bírónak ezt látni kellett volna (egyébként jól vezette a meccset) és csak a kis köcsögnek adni lapot.

    már a becsúszás megért volna egy sárgát, meg előtte 3 perccel is keménykedett a néger védővel, pedig azt is ő rúgta meg.

    Nekem úgy tűnt, mintha tartana tőlünk a Bayer. Nagyon óvatosak voltak, semmi kockázat.
    A 2-1, vagy az 1-0 jobban megfelelt volna a játék képének és akkor nagyon sportszerű voltam.

    Ez egy olyan vereség volt, amit egy nemzetközileg rutinosabb csapat nem szenvedett volna el, de tanulunk ebből is. Ami számomra kiemelkedően pozitív volt az Vécsei és Esiti zseniális játéka, ami negatívum az Ryan teljesítménye és én a második gólt az ő nyakába varrom, nagyon kellene egy másik vérbeli csatár. A párharc nem lefutott, a 2:0, mint tudjuk veszélyes eredmény, de az esélyeink nem túl rózsásak még így sem, de innen szép nyerni.

    Na aludva rá egyet a következőket tudom modani:

    - Ha nem az nb1-ben és nem így lötyögjük le félgőzön az elmúlt 2 hónapot, akkor ez simán egy döntetlen meccs...
    - Szerintem semmi olyat nem mutatott a Leverkusen amitől össze kéne fosni magunkat az itthoni meccsen még 0-2-ről sem.
    - Eszméletlen buta, mondhatni szokásos gólokat hoztunk össze.
    - Miután a sokkból feleszméltünk megmutattuk, hogy tudunk focizni ha odafigyelünk.
    - Mocsok kár a sérültekért...
    - Csercse már sokszor bizonyította, hogy a második meccsen tud tanulni az ellenfélből és meg tudja őket lepni.
    - A lényeg: SZANA MEG SZÉJJEL FOGJUK BASZARINTANI ŐKET 50.000+ néző előtt a Puskásban! Élete meccsélményét hagyja ki, aki nem jön. Szóval én szóltam, utána ne reklamáljatok!

    MINDENKI A PUSKÁSBA! HAJRÁ FERENCVÁROS!

    Tegnap a rendelkezésre álló játékosokkal jól játszottunk. Ami az eredményt hozta az a minőségi deficit a hátrányunkra ami megkülönböztet minket egy magasabb szinttől. Én az eredményt is vizsgálva csak gratulálni tudok a fiúknak, mindent beletettek ami rendelkezésre állott. A szorosabb meccs elment azon, hogy Lajost eladtuk, Besics és S. Maee meg sérült volt. Töki már régóta nem az ami volt így a személye ebben most nem értékelhető.Nálam Boli folyamatosan hiányzik, az Ő hiánya jelenleg pazarlás. Olyan gólokat kaptunk amit kijavítani nem lehet max. más játékosokkal, ez nem először fordult elő. Szóval megvolt a tisztes helytállás, amit értékelni kell. Az új emberek közül számomra több zsákbamacska, így róluk véleményt megfogalmazni nem lehet.

    Két gólos vereséget nem érdemeltünk. Sajnos ez így azt jelenti, hogy a legnagyobb valószínűsége annak lett, hogy szépen halunk meg.
    Ami roppant biztató, hogy kiváló teljesítmények voltak a csapatban, a 'Kusen nagyon kevés helyzetet alakított ki ellenünk, szó nem volt itt lefocizásról. Ez egy Bundesliga élcsapattal szemben remek helytállás.
    Nagy szerencse, csillagegyüttállás és hibátlan foci kell az itthoni továbbjutáshoz. Az esély kicsi, de kétségkívül szemmel látható. Ha valakinek, akkor ez nekünk összejöhet. Küzdeni mindig, feladni soha!

    Balfaszkodás volt az első gól, ráadásul Dénes sara, aki a legmegbízhatóbb ember a csapatban. (Azért fáj, mert nem a németek zsenialitása miatt lett gól, hanem a mi hülyeségünk miatt.)
    A második az benne van a pakliban, persze, nem kellett volna ott és akkor szabálytalankodni, csak éppen 85 perc játék után már nem olyan egyszerű tökéletesen odaérni.
    Én 5-10% esélyt látok a továbbjutásra, de igazából ez már csak játék a számokkal. Kevés, de nem lehetetlen.

    én annak azért örültem, hogy tegnap a legalapabb Fradit láthattuk, azaz szerintem kb ezt a teljesítményt már álmából felkeltve is tudja a csapat, és egyáltalán nem volt kínos vagy vállalhatatlan.

    Komolyan, egy Leverkusen csak mákkal tud nyerni odahaza ellenünk, mert lássuk be a labdabirtokláson kívül mást nem nagyon tudnak felmutatni és a sok fogyatékos meg fikázza a játékosokat. Elején extra letámadást kaptunk, amihez nem vagyunk hozzászokva, ok, de ezt amúgy sem bírták volna sokáig akkor sem, ha nem rúgnak gólt, mákjuk volt azzal a lövéssel. Ez a húzásuk bejött, de ennyi. Ryan is kapja a fikát, de nem Kis Pista, meg Oláh Gerzson öröktehetségek fogták az NB1-ből. Az a baj, hogy ezek a szapulók a büdös életben nemhogy versenyportot nem üztek, de még a buszhoz sem siettek és itt meg fröcsögnek és ami szomorú, hogy egyre több az ilyen, mert az értelmesnek már kedve sincs kommentelni miattuk.

    Szerintem abszolút vállalható meccs volt. Mindenki odatette magát, nem játszottunk rosszul, az eredmény nem katasztrofális. Nem gondolom, hogy a kardunkba kell dölni, ha nem sikerül a továbbjutás, mert évről-évre messzebb jut el a csapat! Az lenne a gáz, ha kilátástalan lenne a jövőnk de, ha megnézzük, akkor elég jó a játékosösszetétel egy következő évi nemzetközi meneteléshez!

    Amit en lattam az kokemeny betonozas volt, az ellen sokszor 2 percig adogatott a terfelunkon. Aztan ha volt lehetosegunk akkor probaltunk gyorsan megindulni. Lattam egy par szep, elore begyakorolt rovidpasszos labda megjatszast a kozeppalyan. Nem lattam fellazult vedelmet amit az ellenfel megbuntet, kiveve az elso gol elotti labda eladast

    Szerintem sem jatszottunk jobban alárendelt szerepben mint a Monaco vagy a Trabzon ellen, viszont én abban látom a különbséget, hogy bár a Vécsei-Esiti középpálya többnyire jól radírozott, játékban nem meglepő módon elmaradt a Besic-Laidouni/Besic-Vécsei párosoktól, emiatt kevesebbszer birtokoltuk az ellenfél térfelén a labdát és szerintem ez hiányzott a picivel több lehetőséghez. Nem tudom, hogy az egyikük helyett Zakival vagy Gojakkal jobban működnénk-e

    Fizikálisan piszok erősek hátul, ott max. finesszel lehet fogást találni rajtuk...Úgy, ahogy Zaki kapufája előtt. De a kreativitásunk azért hagy némi kívánnivalót maga után.:( Flegmmae annyira nekem nem volt rossz mint sokan láttatják.:( Csupán őrlődött a nagydarab védők között. Esitire és Bálintra nem lehet panasz, de Knoester is szinte hiba nélkül játszott. A visszavágón Wingo-tól azért várom, hogy meg tudja majd bontani őket. Ahogy a beállása után is benne volt abban a pár percben is. Úgy érzem rúghatunk 2 gólt, ez nem álom kategória! De le kell hozni kapott gól nélkül, na ez jobban aggaszt... mert még a húgyszar NB I.-ben is összehozzuk az ellenfélnek, ha nem képes rá akkor is...

    A 58:57 tiszta játékidejű találkozón 4-3-3-as felállásban játszottunk, 36.7%-ban birtokoltuk a labdát. A párharcokat 98-86 arányban hoztuk, 14 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a hazaiak 34-et a miénken. A hazaiak 9 lövéséből 6 eladott labda után jött (Esiti 3, Dibusz 2, Botka 1). 83.5%-kal passzoltunk, a Leverkusen 91%-kal, a passztempó 16.5 passz/perc volt, viszonylag sok, 13%-nyi hosszú labdával operáltunk (hazaiak 18.7 ill. 5%).

    19 támadásból 8 lövésig jutottunk, egy talált kaput (Leverkusen 31 / 9 / 2), az xG-arány 1.03 – 0.94 volt ide, az xcG-arány 0.29 – 0.79 volt. Nekünk 2, a hazaiaknak egy szöglete sem volt, a mieink 6 beadásából 1, a Bayernek 9-ből 3 volt pontos. A 72 támadópárharcból 30 volt sikeres (41.7%), a Leverkusennek ez az arány 73/23 (31.5%). A fejpárbajokat 6-8 arányban vitték a hazaiak. Mi 30, a hazaiak 31 passzt loptak, mi 15-ször, ők 16-szor kellett tisztázzanak, mi 13-szor, a Bayer 14-szer szabálytalankodott.

    Dibusz két lövést kapott a kapujára (0.79), sajnos mindkettő gól lett. 24 passzából 19 volt pontos.

    Botka 87 percet játszott, 50 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 27 passzából 22 (81%) volt pontos, 13 párharcból 7-et nyert meg. 14 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott.

    Abena 60 akciójának 83%-a volt sikeres, 44 passzából 41 (93%). 10 párharcból 8-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 12-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Knoester 67 akciójának 75%-a volt sikeres, 54 passzából 45 volt sikeres (83%). 4 párharcból 3-at nyert meg. 10 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 59 akciójának 71%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.04). 40 passzából 35 volt pontos, 10 párharcának felét nyerte meg. 6 labdát vesztett, 5-t szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.25).

    Zachariassen 38 akciójának a 47%-a volt sikeres, 3 helyzete volt (0.62). 13 passzából 10 (77%) volt pontos, 13 párharcból 7-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Esiti 68 akciójának 75%-a volt sikeres, 39 passzából 35 (90%). 21 párharcból 14-et nyert meg, 9 labdát vesztett, 12-t szerzett, 5 passzt lopott.

    Vécsei 73 akciójának 67%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 41 passzából 36 volt jó (88%), 21 párharcból 12-t nyert meg. 7 labdát vesztett, 14-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.42).

    Marquinhos 78 percet játszott, 39 akciójának 49%-a volt sikeres, 13 passzából 10 (77%). 19 párharcból 9-et nyert meg. 2 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.08).

    R. Mmaee 69 akciójának 45%-a volt, 1 lövése volt (0.08). 23 passzából 18 volt pontos (78%). 34 párharcból 11-et nyert meg, 1 labdát szerzett.

    Traoré 87 percet kapott, 59 akciójának 54%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.25). 27 passzából 16 volt pontos (59%), 23 párharcból 14-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 1 lövést készített elő (0.01).

    Gojak 16 percet kapott, 15 akciójának 47%-a volt sikeres, 6 passza pontos volt, 6 párharcból csak 1-et nyert meg.

    Frederiksen 7 percet kapott, 2 akciója sikeres volt 1 passza és 1 párharca.

    Wingo is 7 percet volt a pályán, 5 akciójából 4 volt sikeres, mind passz volt.

    Esiti 7.23
    Vécsei 6.93
    Knoester 6.90
    Abena 6.6
    Zachariassen 6.58
    Botka 6.51
    Marquinhos 6.13
    Civic 6.04
    Traoré 5.96
    Dibusz 5.17
    R. Mmaee 4.99

    https://ulloi129.hu/2023/03/09/elo-a-bayer-leverkusen-elleni-el-nyolcaddontorol/#more-272933
    https://ulloi129.hu/2023/03/10/igy-teljesitettunk-a-bayer-leverkusen-ellen-3/
    https://ulloi129.hu/2023/03/15/traore-dibusz-esiti-es-esiti-vecsei-knoester/
     
  2. avatar: fgymat
    2023.03.09, 19:23
    Xabi Alonso a 38. percben sárga lapot kapott.