magyarfutball.hu

Németország - Magyarország 2 : 2 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Németország - Magyarország 2021
  2. Németország - Magyarország 2021
  3. Németország - Magyarország 2021
  4. Németország - Magyarország 2021
  5. Németország - Magyarország 2021
  6. Németország - Magyarország 2021
  7. Németország - Magyarország 2021
  8. Németország - Magyarország 2021
  9. Németország - Magyarország 2021
  10. Németország - Magyarország 2021
  11. Németország - Magyarország 2021
  12. Németország - Magyarország 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (2)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 1 : 2 (1)
  4. 1 : 3 (1)
  5. 3 : 1 (1)
  6. 4 : 0 (1)
Európabajnokság 2020, csoportmérkőzés
959. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : München, Football Arena Munich
játékvezető : Karasev Sergei (Oroszország)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. dfb.de: 12.413
  3. nso.hu: 12.413
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.24, 14:52 (szerk.: 2021.07.17, 15:00)
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.24, 14:38
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.24, 14:32 (szerk.: 2021.06.24, 14:48)
    Marco Rossi: Még a legcsodálatosabb tündérmesék is véget érnek egyszer, és nem feltétlenül boldogan. Ami leginkább hihetetlen, hogy csalódottak vagyunk a németek otthonában elért 2-2-es döntetlennel, ellenfelünk pedig ünnepli, hogy pontot szerzett ellenünk, ez mindent elmond a teljesítményünkről. Nagyon közel voltunk a továbbjutáshoz, a fiúk megérdemelték volna a sikert, hiszen oroszlánként küzdöttek végig három mérkőzést, és büszkévé tették az országot. Szembeszálltak mindenkivel, nem féltek a nagy nevű riválisoktól. Mélyen védekezünk ezeken a mérkőzéseken, ez igaz, de senki sem panaszkodhat a teljesítményünk és a hozzáállásunk miatt. Az Eb előtt arra kértem a játékosokat, hogy tegyék büszkévé a szurkolókat, ezt sikerült elérni. Semmi miatt nem panaszkodhatok, de természetesen csalódott vagyok, mert közel jártunk a továbbjutáshoz, emellett viszont örülök a csapat teljesítménye miatt, maximálisan elégedett vagyok az Európa-bajnokságon mutatott játékkal. Őszinte leszek: nem szeretek ennyire hátul védekezni, jobban szeretem az egész pályás nyomást, a támadóbb felfogású futballt, de realistának kell lennünk, ilyen ellenfelekkel azt kellett tennünk, ami a legnagyobb erősségünk, és amit megengedtek nekünk. Nagy örömmel dolgozom tovább azon, hogy újra hasonló helyzetben lehessen a magyar válogatott. Tisztelem a magyar futball nagy történelmi eredményeit. Ugyanakkor ezen az Eb-n olyan eredményt értünk el, amelyre évek múltán is büszkék lehetnek a magyar szurkolók.

    Joachim Löw: (google fordító)Ez volt az egyik legnehezebb játék, ezt el kell mondanod. Ha kétszer lemarad egy ilyen ellenféllel szemben, az rendkívül nehézzé válik. Alig találtunk vagy nyitottunk területet. Amit azonban a csapat mutatott, az rendkívül jó mentalitás és morál volt, nem hagytuk magunkat megőrjíteni.
    Tetszett a csapat ereje. Kívül mindig az volt az érzésünk, hogy képesek vagyunk gólt szerezni. Mondtam a csapatnak, hogy ne veszítse el idegét és ne legyen strukturálatlan.
    Magyarország három védekező középpályással játszott. De a középen keresztül sem találtuk meg az ösvényeket és réseket. Ezért Leroy és Robin Gosens nem kerültek be annyira a játékba, mint Portugália ellen.
    Jo Kimmichet elküldtük a féltérbe, Leroyt pedig jobbra a szélre, abban a reményben, hogy át tud törni a sebességével. Ez nem sikerült olyan jól. Thomas Müllernek és Leon Goretzkának friss levegőt kell hoznia a félpozíciókba, a védelem mögé kell mennie és a kereszteken a büntetőterületen kell megmutatnia jelenlétét. Teljes kockázatot kellett vállalnunk, és be kellett vonnunk az összes támadóerőnket. Jamal Musiala nagyon jó volt bizonyos helyzetekben, láthatta az osztályát.

    https://ulloi129.hu/2021/06/24/rossi-oroszlankent-kuzdottek-vegig-harom-merkozest-es-buszkeve-tettek-az-orszagot/
    https://www.dfb.de/die-mannschaft/euro-2020/news-detail/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=229319&cHash=953a369f5120f8669e8b01a02fb4080b
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.24, 11:46 (szerk.: 2021.06.24, 15:08)
    Bevallom férfiasan,nem igazán találom a szavakat.Hihetetlen,amit a csapat letett az asztalra,ráadásul ebben a halálcsoportnak nevezett kvartettben.Mind hozzáállásban,mind játékban,mind fegyelmezettségben.És ne felejtsük el,hogy eredményességben is! A regnáló,és az eggyel korábbi világbajnok ellen vezettünk(utóbbi ellen kétszer is),és győzelemmel felérő döntetlent értünk el.Az EB címvédő portugálok ellen is 84 percig álomszerű volt,amit nyújtottunk,aztán kicsit szétestünk,ami azért nem jellemző ránk.De az inkább a cserék miatt volt.De nem számít! Mert én többet kaptam a csapattól,mint amit vártam! Minden tekintetben! Büszke vagyok a nemzeti csapatunkra! SZÉP VOLT FIÚK!!! KÖSZÖNJÜK!!!

    Egyszerűen nem értettem, hogy miért fütyültek a fritzek a magyar Himnusz alatt. Nem akartam elhinni, hogy hova jutott egy kultúrnemzet... Hajdu B.-nek kutya kötelezettsége lett volna erre kitérni a közvetítéskor. Én is fütyültem volna...

    a közvetitéskor nem derült még ki. (ugye szándékosan nem mutatják a közvetítések alatt a pályára rohanókat) Ezért kellett volna a spikernek erre kitérnie a szívárványos berohanóra.

    Egy gyors kérdés. A tegnapi meccs után is van olyan, aki úgy érzi, hogy Szalai Ádám emberhátrányt jelent a csapatnak?

    Valakinek esetleg nincs meg GIF-ben amikor a magyar srác lassítva üvölti Neuernek hogy "Mit nézel te fasszopó?" ?

    Összesen 270 percet játszottunk az EB-n, egyértelműen a legnehezebb csoportban, a címvédő, a regnáló világbajnok illetve az előző világbajnok ellen.
    Ebből 92 percen át vezettünk, 172 percen át döntetlenre álltunk, és csak 6 percen át vezetett az ellenfél.

    ESZ-MÉ-LET-LEN teljesítmény.

    Óriási büszkeség.
    Én is hajlamos vagyok az mlsz csapatának nevezni a nemzeti tizenegyet (2006 óta), de itt már újra a nemzeti tizenegyről kell beszélnünk.

    Ráadásul a tolerenciát hirdető németek kifütyülték a himnuszunkat, ennél alávalóbb gazemberség nem nagyon van. Főleg, mert állandóan az elfogadásról papolnak. Mindaddig, amíg az van amit ők akarnak.

    Egy kis ország, ám annál nagyobb szívű nemzet csapata tegnap befogta a száját a sok gyűlölködő abnormális idiótának. Köszönet!

    aki úgy érzi itt az ideje Gulácsizni, megnyugodhat, mert semmi jelentősége nem volt a hibájának, mert Schafer gólja meg a középkezdésből lett felívelve.

    (Túl azon, hogy nem varrom én sem Gula nyakába), ez ebben a formában baromság. Ez a német csapat az életben nem rúgott volna gólt, ha nem ajándékozunk nekik egyet. Teljesen ötlettelenek és tanácstalanok voltak. (Ellentétben azzal, amit Löw nyilatkozott, hogy "minden percben bennük volt a gól", hát egyáltalán nem volt benne a játékukban a gól, veszélytelenek voltak). Nagy kár volt azért a hibáért.

    A szivárványos zászlót fütyülték ki, amivel berohant egy eszement.
    Most meglepődtél?
    Nem tudtad, hogy a német szurkolók nagy többsége hibásnak tartotta, hogy a politikát bevigyék a stadionba?

    Hihetetlen mennyi ember dicséri a válogatottat, a világ minden pontjáról. Egyértelműen olyan érzés, mintha ezzel a mai nappal egy nagy lépést tettünk volna előre.

    Sok éven keresztül a lehető legkellemesebb ellenfelek voltunk. Most egyike a legkellemetlenebbeknek. Jó látni az ellenfelek keserves ábrázatát.

    Az a fantasztikus, hogy egy percre nem okoztak csalódást, sőt.
    Pedig lássuk be az 5 évvel ezelőttiek után ebben a csoportban benne volt, hogy valami totál kijózanító pofon lesz a vége, ez már nem a végre ott vagyubk valahol 44 év után bármi lesz örüljünk eufóriája volt, akár az egész érdektelenségbe fulladhatott volna egy vagy két rossz meccs után, ehhez képest még legalább egy szinttel rátettek 2016-hoz képest.
    Meccsről meccsre egyre jobban játszva, egy ilyen balszerencsésen végződő első meccs után.

    és. ami szerintem a legszebb az egészben, hogy nem egy kiöregedett generáció utolsó taposása volt ez. hanem fiatalokkal! a meccs végén mondták, hogy akadémiáról menjen sok fiatal külföldre. én azt mondom: legyen az nb1 mérce!

    Urak, hölgyek, tegyük össze, mi volt ma.
    A magyar válogatott vérre menő küzdelemben, szerencsétlen módon kiesett a világverő német válogatott-tal szemben.

    Egészen elképesztő volt, hogy a foci csúcsválogatottjai ellen kb úgy kezdtem el nézni az első meccset, hogy de jó lement tíz perc és még nem tömtek ki, és a végére lement 30 tízperc és a legvégén a németek csalták az időt. És reális esélyünk volt végig saját erőből továbbjutni.

    Ma este egy igazi geciputtony hordává váltak.Nem csak a politikai elitjük (az már régen az),hanem népségként is.A kifütyült Himnusz,meg az egész napos produkció,betetőzve,a teljesen indokolatlan rendőrsorfallal,meg a szivárványos zászlóval futkosó beépített emberrel...

    Akkor elmondom mi volt.Megrettentek attól,hogy az ott élők,szembesülnek egy EB kapcsán azzal,hogy mivé váltak.Látták,hogy néz ki a magyar szurkolók vonuló tömege és az milyen érzelmeket tud kiváltani.Ezért mindenáron meg kellett ezt akadályozniuk.Buszokra kellett kényszeríteni őket,basztatni,rendőrsorfallal erőt demonstrálni ,(pedig ez a létszám egy kis töredéke volt az igazinak) és elkerülni a szembesülést.
    Szerintem elérték,hogy végképp lejárassák magukat,meg a híres libsi demokráciájukat.
    Totális szégyen ebből a szempontból nem csak a mai nap hanem az egész ebé.
    Tedd mellé hogy a Puskásban ma is megvolt 40-50 ezer ember ránézésre, miközben a saját csapatunk idegenben játszott ki-ki meccset.
    Az egész európa lenyomata ott van ezen az ebén, Orbán a zsarnok diktátor, és a szabad Münchenben páncélos rendőrsorfal vonul fel, miközben a csapat és pár ezek szurkoló meghatottan, egymás előtt tisztelegve, sírva enekli a Himnuszt.
    Döbbenet, szégyen. És büszkeség, hogy mi (még?) nem váltunk ilyen alávalóvá.

    Fu annyira összetörtem a 2. német gólnál, annyira megérdemeltük volna, es annyira közel volt.. Mekkora fricska lett volna a nagyképű németeknek. Emberfelettit nyújtottunk mind a 3 meccsen, Schafer az EB felfedezettje. Botkát latom évek óta, tudom hogy kepes kiváló játékra, lásd BL csoportkör, de itt amit leművelt.. élete meccseit jatszotta. Ebben a válogatottban most benne van egy Vb kijutás is Szoboszlaival kiegészülve, a lengyeleknél jobbak vagyunk ezt most mar ki lehet jelenteni, minden meccsen igy kell harcolni mint az oroszlánok, és ugyanígy nem beszarni a nagy nevektől, és akkor bárki vehető. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy Botkát nem tudjuk megtartani.

    Igazából nem kell kommentár a meccsen történtekhez.
    A mieink állva haltak meg, a szukolókkal végig egy hullámhosszon, a németek meg világbajnokhoz méltatlanul továbbsunnyogtak.

    Amit a németek csináltak a második goljuk után, az méltatlan volt hozzájuk.

    Németek ma szépen leszerepeltek. Csapatként és országként is.
    Nekem volt kellemetlen amit a végén csináltak, mintha vébédöntőben lettek volna.
    Az egymás előtt tisztelgő szurkolók és a csapat között feszítő rohamrendőrökről nem is beszélve.
    Ma nem csak Münchenben de a világ bármely pontján jobb volt magyarnak lenni.
    A csapat, a stáb és a szurkolók előtt le a kalappal. Megmutatták mi a foci.

    Köszönjük srácok.Ez így is hatalmas élmény volt.A kis kölyöknek,nem kell sírni.Hatalmasat játszott minden meccsen.Sírni,sajnos a DAC szurkolók fognak,mert ezt a srácot már nem fogják szerintem DAC mezben látni.

    Ami elképesztő még az a fizikális erőnlét. Évtizedeken keresztül azt hallottuk meg láttuk, hogy nem bírjuk erővel. Most meg évről évre erősebbek vagyunk.

    fizikálisan is nehéz lett volna ezt igy továbbtolni
    ilyen rövid kispaddal.
    a francia eb-n továbbmentünk és utána jött a belga csapás,amire már nem jó emlékezni.
    ez szerintem igy szebb bucsú még igy is ,hogy nem vertük ki a németeket

    Na, ha bárki azt mondja, hogy az utolsó meccs vég előtt 5 perccel még továbbjutásra állunk majd, azt nyilvánvalóan nem hiszem el. Münchenből hazafelé azt mondhatom, egészen kiváló volt a szurkolói teljesítmény is. Az is látszik, hogy a fradisták más szintet képviselnek, mint az újpestiek, nem megsértve senkit, de Győrre már pár újpesti barátunk a világát nem tudta, smiley

    A rendőrök egész nap provokálták a magyarokat, örülök, hogy a döntő többség nem ült fel ezeknek. Mi még kedden mentünk, az a vonat vihar miatt 5 órás késsésel ért ki.

    A szivárványos provokációt is sikerült nagy többségünknek figyelmenk kívül hagyni, a magyar zászlóinkat is bevittük, ahogy illik: egyiket a gyerek táskájában elrejtve smiley Nagyon ránk voltak szállva... na mindegy, a németekkel is sikerült azért normálisan kommunikálnunk, egy párral poénkodtunk, hogy mi ez az új német zászló, de ezek büszkék is voltak erre smiley persze nem mindegyik. A magyar szektorban is voltak bőven németek, de nem volt semmi gond.

    A himnusznál történő provokálására nincsenek szavak.... Szegény németek, folyamatosan alulmulnak minden elképzelésemet. A mai címlapokon (legalábbis Bild és még egy újság) ott volt a berohanó hülye. Ezek még büszkék is erre...

    A himnuszunk kifütyülése is érthetetlen tuskóság, amire természetesen úgy regalátam, hogy nem fütyültem ki a német himnuszt. Egyszerűen ettől prosztóbb dolgot nem tudok elképzelni. Alapvetően sem fütyülök ki egyetlen, még román himnuszt se.

    Nagy túra volt, ez a torna felülmúlta a 2016-osat is, ki gondolta volna? Amúgy a németek is, leglaábbis egy részük, ahogyan a franciák pesten, örültek végre egy igazi meccshangulatot hozó estének.

    go.recska nagyon komoly arccal mutogatott a tábornak. biztosan érintett, vagy az érzékenyítés jól működik nála

    Életét lejátaszotta Szala. Óriásit focizott, amikor megtartotta a labdát a németek meg jobbra-balra dőltek körülötte... látszott, hogy megsokszorozta az erejét a hite.

    Bravó Kapitány!

    Ami szembetuno volt tegnap meg,hogy 1-1ben alig vertek meg minket a szeleken
    Fizikailag voltak erosebbek ennyi

    Mikor Fiola lefutotta Sanét, elkezdtem gyanakodni, hogy a pultos valamit belekevert az italomba.
    Hatalmasat védekeztünk, az egész csapatot csak dicsérni lehet.

    azért felhívom a figyelmet a franciák vs németekre. a franciák sértődötten levonultak hozzánk se szóltak a németek meg gratuláltak és nem is örömködtek

    Szerintem a németeknek kellett volna kiesni. Ők játszhattak folyamatosan hazai pályán, nem kellett utazniuk. Míg a másik 3 csapatnak igen. Ennek ellenére képesek voltak középkezdés után 20 mp-cel gólt kapni.

    Azt a pánikot amit a németek arcán látni lehetett 1-2 után!
    Priceless!
    Csodálatosak vagytok magyar srácok!
    Köszönjük!
    Biztosra veszem hogy 86'után 36 év szünetet követően plusz Szoboszlai és Kalmár visszatérésével kint leszünk a vb-n!

    Szerintem Szalai a végén inkább veszekedett Goretzkaval.
    Mert szerintem mindenkinek elkerülte a figyelmét, de a góljánál a szívet Goretzka a magyar szurkolóknak mutogatta. Ők voltak a Gulácsi kapuja mögött.
    Gondolom ezt jegyezte meg Szalai.

    Azért nekem feltűnt, hogy a A Sallai - Schön csere másodjára sem jött be.
    Portugálok akkor indultak be, Németek meg ma kiegyenlítettek...

    a mai meccsen egóból cserélt...3-1re akart nyerni, h még nagyobbat bizonyítson...Marco! elég lett volna a 2-1 is...Szabolcsot és Kevint szeretjük, de Lovre kellett volna korábban, nem csatár...

    valaki azt írta 24-ből 22.-ek vagyunk, mit ünneplünk
    nem értem
    Törökország, Észak-Macedónia 0 pontos
    Lengyelország, Skócia 1 pontos
    szerintem 4-et biztos megelőzünk, nem?
    finnek 3 pontosak ugyan, de Dániát verték, amikor azok össze voltak zuhanva Eriksen miatt
    a mutatott játék alapján meg bőven 20-ban vagy, talán még 10-ben is
    szerencsésebb csoportból, szerencsésebb meccsekkel, meg int lehettünk volnaa csoportelsők

    Így utólag én nem szerettem volna egy könnyebb csoportból továbbjutni. Én ebből szerettem volna. Egy pici szerencsét, a 2 utóbbi meccsen összesen 1 hibával kellett volna kevesebbet összehozni. Sallai szabadrúgása pl. az EB gólja lett volna, ha 10 centivel arrébb megy. Vagy Gulácsi mellényúlása. Kár érte, ez nagyot durrant volna pedig.

    abban van igazság,hogy a gulácsié a potya, de itten már az első mecsen inkább elment az eb.
    .-ha rosszi képes lett volna legalább döntetlenre lehozni a pordugálok elleni meccset.ami ugye benne is volt a mecsbe. akkor három ponttal símán továbmegyünk. de még így is a gyenge németek ellen megvolt lehetőség.
    nagy kár érte!!nagyon látszott a német edző felhagy az egésszel,utolsó meccsei.úgy is játszottak, gyenge német csapat volt a pályán.

    Megvan az ideje a kritikának, és a dícséretnek is. Most annak van az ideje néhány napig, hogy minden csalódást, a magyar foci, utánpótlás általános helyzetét figyelmen kívül hagyva tiszta szívből örüljünk, mert a srácok mindent kiadtak magukból, és legyetek rájuk végtelenül büszkék. Aztán majd jöhetnek újra a dolgos hétköznapok, ahol kibeszélhetjük, mi kell ahhoz, hogy valóban egyszer visszatérhessünk a világelithez. Egyetlen egy mondatot viszont nem tudok magamban tartani. Mielőtt valaki leírja, hogy Szalai sz*r játékos, kérem, nézze vissza ezt a 75 percet. Nem csak a gólját, nem csak a gólpasszát, az egész mezőnymunkáját. Ha ez sem győzi meg, nézze meg újra. És újra. És ha ezután sem változik semmi, akkor fogadja el, hogy semmit nem ért a labdarúgáshoz... szép volt fiúk!

    Nagyon büszke vagyok erre a csapatra. Akik ilyenkor is belekapaszkodnak a hibákba, tovabbra se értik, miért Szala A Szala, azokkal vitázni nem éri meg, fölösleges szájtépés. Ez a csapat olyan teljesítményt tett le az asztalra, amire még a mindig a csapat mellett állók sem számíthattak. Rossi pedig véleményem szerint utánozhatatlan. Lehet nem minden csapatnál ütközne ki ennyire a munkája, de èpp a magyarnál minden klappol. A játékosok vevők rá, ő pedig tudja hogy mik az erényeink amire ráerősítve majdnem tovább mentünk ebből az iszonyatnehéz csoportból. Ja hogy a létszámemelés miatt most a csoportharmadik és amúgy aktuális európabajnok Portugália ment tovàbb? Nem nagyon hallom hogy az okosok most ezt felhoznák, de félek, számukra csak az okoz kielégülést, ha a magyar csapaton károghatnak. Személy szerint is féltettem a csapatot a kiesőink miatt, de most azt mondom talán hosszú távon nem is baj h így alakult, hisz pl Schafer kitörölhetetlenül letette a névjegyét. Számomra Kleini is szintet lépett az EB-n, de a válogatott mint csapat lépett óriásit, és jó tudni hogy a most jatszók közül nagyon sokakat még sokáig láthatunk. Asszem nem kérdés h lesz e telt ház a selejtezőkön, és nem csak Anglia ellen, és ezt a válogatott vívta ki magának smiley

    Varga is, Schön is kifejezetten gyors. Ha a németek kitámadnak, mert kényszerben vannak, a védekezésünk kevésbé stabilabb, mint Szalaival, de ha megszerezzük a labdát, egy jo indítással lezárhattuk volna a meccset. Sajnos nem így lett.

    A mieink a lelküket kitették, többet is futottak mint a nagyratartott németek. A szerencsefaktor is döntött.
    Ez azért nem a svédek teljes antifocija volt.
    Ezen a meccsen mindenképpen, bár tudom, hogy a német csapat játékosai nagy klubokban játszanak, de mégis le a kalappal a mieink előtt.
    Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak lettek. Megérdemelték volna a továbbjutást.

    Mondjuk Sané kiállítást érdemelt volna mikor elkanalazta kézzel a labdát a 16-os vonala előtt 1 méterre a hajrában,
    de hát a bíró ezt nem így ítélte meg. Fordított esetben sima kiállítás lett volna.

    tegnap a Puskás Stadionban, ahol a portugál-francián a két csapat játékosai nem értették, mi zajlik a lelátón, mindkét tábort elnyomó magyar szurkolással, a két gólunknál szinte felrobbanó nézőtérrel...

    Óriási élmény volt, s ez a csapatnak köszönhető

    A tegnap események kapcsán, nem tudnám elmondani mi lehetett jobb érzés - a csigaevők és pár portugálok között produkálni egy hatalmas hangorkánt a góljainknál a Puskásban a francia-portugálon, vagy Münchenben a helyszínen a magyaroknak szurkolni és a 84. percig a csodában reménykedve transz-állapotban szurkolni

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2834327
    https://ulloi129.hu/2021/06/23/nemetorszag-magyarorszag-2/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  5. avatar: Zsorzsinju
    2021.06.21, 12:29 (szerk.: 2021.06.21, 15:46)
    Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar válogatott utolsó Eb-csoportmeccsét Németország ellen. Asszisztensei honfitársai, Igor Gyemesko és Maxim Gavrilin lesznek, a negyedik játékvezető pedig a holland Danny Makkelie.
    https://m4sport.hu/2021/06/21/percrolpercrebejegyzes/a-16-os-magyar-izlandi-sporija-fuj-munchenben-a-nemetek-ellen/