magyarfutball.hu

Paksi FC - Debreceni VSC 4 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.23, 14:09
    Bár ahogy elnézem, lehet egy új védelmet...

    Saját tizenhatoson belül még úttörő bajnokságban sem passzoltunk ellenfélnek...

    Csalódás!Nagyon gyengék voltunk.Döntetlennél is ezt írtam volna nem a vereség az oka.

    Az egész meccsen súlytalanok voltunk,elképzelés nélkül szaladgáltunk mint a mérgezett egér.

    Lezúzott minket a paksi atom.

    Az elég szarul hangzik egy ilyen vereség után, hogy az eredmény ránk nézve hízelgő? Pedig így van.

    Körülbelül ez a realitás, maradt minden a régi, kicsit máshogy csomagolva. Pedig az első 4 meccs után tényleg bizakodó voltam, sajnos a helyünkre lettünk rakva...

    Hová lett az a szép stílusos játék, amit pár hete még tudtunk? Azt hiszem, vissza kell térni az alapokhoz. Elhiszem, hogy Vitelki szeretne továbblépni játékban, de ez a keret nem alkalmas erre.

    A letámadást nyomokban véltem felfedezni, mondjuk akkor működött. Nagyon szét volt esve a társaság. Én ezeket a szélsőségeket nem értem.

    4 gól, egy kihagyott tizi és egy meg nem adott tizi - ijesztő statisztika a védelmünkről az ellen a Paks ellen, aminek a legeredményesebb góllövője Könyves, aki ráadásul pályára se léphetett.

    Ami pozitívum volt, hogy az utolsó percekben is próbáltunk menni, hátha sikerül egyenlíteni - abból lett a tizi is meg a negyedik. Mondhatnátok, hogy ez nem pozitívum, hanem minimum, de tavaly ez is hiányzott néha.

    A két védekező középpályásunk 18 és 20 éves, rutintalanok, a Paks nagyon könnyedén átjött a középen.

    Azért ahhoz mennyire kell hülyének lenni, hogy valaki egy sárgával a háta mögött, a 16-oson belül, szándékosan beleüssön a labdába? Már ott elmehetett volna a meccs!

    Amúgy tényleg egy szétesett társaság képét mutattuk, és már Vitelkin is érzem az elbizonytalanodást. Nagyon nem örülök neki, mert csak 6 pontra vagyunk a kiesőhelytől, és rezeghet a léc a végén. Ha a zöldek nagyon elvernek minket (márpedig a tegnapi zakó után hajtani fognak), és utána a Várdát se verjük meg, akkor nagy gondban leszünk! Kritikus időszak következik, és mi tettük magunknak kritikussá.

    Haris hiánya nekem is feltűnt. Bár Kusnyírt én rutintalannak max. azért nevezném, mert az nb1-es rutinját nem a posztján szerezte. De azt, hogy az akadémia, up csapatok és nagycsapat posztjai hogy viszonyulnak egymáshoz, sokszor kitárgyaltuk.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=dda26d1ec877ed5fd458ceb37bb0ca93