magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC 3 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.24, 13:32
    Minden elismerésem a csapaté és Bandibáé... smiley ki gondolta ezt pár fordulóval ezelőtt? smiley

    Lehet bírálni az Akadémián végzett munkát,de ma 7!!!!!!!!!!! itt nevelkedett gyerek volt a pályán !

    Szép volt scrácok . Varga Kevin nagyot ment megint. Csak így tovább ! De mindenki odatette magát és ezt tiszteletre méltó. És még ha lenne egy jó csatárunk is....... Sajna Tabakovics nem sokkal jobb Takácsnál, de majd jön a 17 éves Bárárny és a 18 éves Bíró. Amúgy én Csősznek is több lehetőséget adnék legalább 10-15 percet. Na de nem fanyalgok ez most nagyon szép volt !!

    Nincs itt semmi szerencse.Jók vagyunk és kész.Az tetszik a legjobban, hogy az ellenfél nem tud mit kezdeni a játékunkkal, bárki is az ellenfél.Gratulálok a csapatnak és a stábnak.Szép volt fiúk!

    Nehéz szavakat találni. Tőzsér gólja zseniális volt, Varga megint lőtt egy gólt. Tartok tőle, hogy Tabakovic idén, már nem játszik.

    Én is nagyon fel vagyok dobva, hogy az utóbbi 2-3 év szenvedései után, amikor nyűg volt végigülni a hazai meccseket, amikor alibiztünk, lélektelenül, sablonosan fociztunk, amikor csak a csapat iránti szeretetből jártam meccsre, mert "hülye fejjel" 8 évesen megszerettem ezt a gárdát, most újra úgy érzem, hogy tartalmas szombati program a Loki játékát nézni. Mert küzdenek, hajtanak, higgadtan fociznak, meghalnak a csapatért. Nem félek, ha Nagy Sanyi áll a kapuban, nem félek, ha Kinyik van a védelem tengelyében, nem félek, ha egy kevésbé jegyzett Bényei a jobbhátvéd, nem félek, hogy nincsenek sztárjaink (na jó, remélem, hogy Nagy Kevin az lesz), mert mindenki teszi a dolgát, minden a helyén van most a csapatnál. Bandi szerény, alázatos edző és a csapatnak is átadja ezt a hozzáállást, ez nagyon jól látszik.

    Nem nézegetem a tabellát, nem tervezgetem, hogy a végén majd dobogón végzünk, egyszerűen csak élvezem hétről hétre a csapat teljesítményét és örülök, hogy újra ünnep a futballmeccs Debrecenben.

    Ezzel a hozzáállással, amit jelenleg lehet látni a stábnál és a csapatnál is, tök mindegy hol fogunk végezni, mert ez teljesen elfogadható! Szerintem ez nagyon jó irány, hogy sok fiatal helyi kötődésű játékos, hétről hétre beleadnak mindent, nincsenek elszállva maguktól, "csapatként" játszanak stb. Ha majdnem mindegyik (majdnem mindegyik) hazai csapatnál így lenne, akkor az a válogatott eredményességére is jó kihatással lenne szerintem!

    Ez kizárólag Bandi bá, és a stábjának, valamint a játékosok érdeme! Többet ér, mint bármilyen milliárdos, aki gőzhajón, vagy akármin is érkezik! Szerintem idővel jönni fognak ilyen játék esetén komoly befektetők is!

    Érdemes volt figyelni, hogy Bandi megint mekkorát meccselt! 10 perccel az első félidő vége előtt szerkezetet váltottunk, és 442-ről 451-re váltottunk, aminem meg is lett az eredménye. Bódi középen sokkal jobban teljesített, Könyves kikerült szélre és gyönyörű gólt hozta össze.

    Ellenben Pinyő szerintem arra számított, hogy 2. félidőben visszaállunk, ami látványosan nem így lett. Támadtunk, és ez úgy összezavarta, hogy a - szerintem - roppant veszélyesen játszó Prosser helyett behozta Zsidait. Teljesen érthetetlen volt ez a csere! Onnantól nekik már csak lefele volt, mi meg élveztük a játékot. Hihetetlen boldog vagyok, hogy sikerült megverni ezt a gyökértelen csapatot, és hogy mindezt nagyon jó játékkal tettük.

    Ami hátrány volt az mostanra előny lett.

    Konkrétan a fiataloknak ez a stadion A STADION, ez a Hazai pálya! Valahogy mostanra kezdjük belakni a megújult drukkerekkel egyetemben. Van már történelme itt is, Rosenborg, Lyon meccsek rekord győzelmek stb a OG pálya mára csak emlék. Lassan újra oroszlán barlang lesz.

    már vártam hogy hazaérjek és megnézzem újra mondjuk Tőzsér szabadrúgásgólját, élőben baromi nagy gólnak nézett ki.

    A csapat egy inkább "csapatnak" néz ki, igazából azt hiszem ezzel hozzuk nagyrészt a meccseinket + Bandi.

    Örülök, hogy Kevin megint betalált, kissé szertelen még, vannak néha üresjáratai, véleményem szerint még ennélamostaninál is jobb lehet 1-2 éven belülha érik kicsit. A gólnál megint mint a múltkor, sallangmentesen, teher nélkül, úgy rúgta el és oda ahova kell. Nagyon tetszik amilyen szabadon, lazán játszik, görcs nélkül. Ez biztos, hogy a stáb érdeme is, hogy siekrült róla levenni a terhet.

    Könyvesnek is nagyon kellett ez a gól, kijárt már neki, előtte volt egy nagyon jó lövése amit még bravúrral védett a kapus.

    Jöhet az Újpest, ott is simán van esélyünk győzelemre is.

    Azt érte el, hogy az előző bajnokság közben átvett egy lezüllesztett, reménytelen helyzetben lévő csürhét Horváth Ferenctől ( akit hamarosan a 6. !! NB1-es csapatától is kibasznak, úgy, hogy eddig sehol nem fejezett be egy teljes szezont ), és benntartotta az NB1-ben.
    Aztán idén még gyengébbek lettek, de jöttek az eredmények, amennyire jöhettek egy gyenge kerettől, nem csodálom ha kifakadt, nekik nem azon megy a vita, hogy sárga lap volt, nem volt sárga, hanem góloknál tévednek a kárukra sorozatosan.

    Nagyjából hasonló a mi taktikánk is mint az övéké, csak sokkal több figurával, posztváltással, és tudatossággal.
    Én ebben látom a siker titkát:
    (1.)Bandi zseniálisan megtalálta (2.)Tőzsér helyét, egyszerűen kifejezve: Tőzsér az agy, a többi 5 meg kifutja a belét helyette.
    (3.)Varga Kevin - szenzációs a srác, én már most betenném a válogatott keretbe, gyors, dinamikus, támad, védekezik, több poszton bevethető, gólokat lő, kellően agresszív.
    Az első 5 meccset kihagyta, utána berakta Bandi, azóta 5/5, mind az 5 meccsünket megnyertük.
    (4.)A Kinyik - Szatmári páros, álmomban sem gondoltam volna ezt, természetesen pozitív értelemben.
    (5.) Bódi szerepe.
    Ráadásul Sós és Mengolo sérült, velük szintén lehet számolni.

    Bandi inkább Jovanovicsnak találta meg újra a helyét, össze se lehet hasonlítani az idei teljesítményét az elmúlt egy-két évben mutatottal.

    Akit még kiemelnék a védelemből, az Bényei: nem is emlékszem, mikor volt ennyire jó jobbhátvédünk utoljára.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140