magyarfutball.hu

2016.08.14, Posza Zsolt visszavonult!
Befejezi aktív pályafutását Posza Zsolt. Csapatunkból vonul vissza a volt válogatott játékos, egyszeres Magyar Kupagyőztes hálóőr, aki az öregfiúk csapatunkat erősíti a továbbiakban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.02.03, Posza Zsolt a Balatonlelle csapatához igazolt
A Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgócsapatát elhagyó kapus, Posza Zsolt a Somogy megyei első osztályban szereplő Balatonlellében folytatja a pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.11, Pozsa Zsolt távozik Kaposvárról
Selymes Tibor vezetőedző az eddigi játékoskeret nyolc tagjára nem tart igényt, és még további változások is várhatók a következő napon – jelentette be a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető elnöke, Illés János.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.06.28, Posza Zsolt hosszabbított Kaposváron
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapata két kapusnak, a 36 éves Posza Zsoltnak és a 19 esztendős Rusák Edvárdnak meghosszabbította a szerződését, míg a csatár Oláh Lóránttal szóban egyeztek meg a vezetők.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.06.17, Posza Zsolt a Kaposvár csapatához igazolt
Ahogy azt az elmúlt években a Kaposvár szurkolói megszokhatták, minden bizonnyal idén nyáron is új csapatot kell építeni a Rákóczinál. Több korábbi meghatározó játékosra nem számít Sisa Tibor vezetőedző, közülük Grúz Tamás már a Ferencvárosé, Milinte Árpád egyelőre Siófokon készül, de Máté Péter, Oláh Lóránt, valamint Boris Gujic távozására is nagy esély van. Érkezik viszont Posza Zsolt, az Újpest korábbi egyszeres válogatott kapusa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.02.20, A Ciprusról hazatérő Posza a Balatonlelléhez igazolt
Immáron hivatalos, hogy a szezon végéig biztosan a Balatonlelle SE-ben futballozik Posza Zsolt, miután a 33 esztendős kapus elfogadta az NB III Dráva-csoportjában szereplő klub ajánlatát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.08, Posza Zsolt a ciprusi Doxa csapatához igazolt
A ciprusi élvonalbeli Doxa Katokopia labdarúgócsapata szerződtette az Anorthoszisztól távozó Nagy Zoltánt és a görög Ergotelisszel szerződést bontó Posza Zsoltot.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.30, Posza Zsolt hosszabbított az Ergotelisz csapatával
Posza Zsolt, a görög Ergotelisz magyar kapusa a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, 2011-ig meghosszabbította szerződését az élvonalbeli gárdával, de hasfalsérüés miatt nem tudja, hogy mikor léphet legközelebb pályára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.04, Posza Zsolt a ciprusi másodosztályú Ergotelisz csapatához igazolt
Még csak néhány napja jelentette be Posza Zsolt (képünkön), hogy távozik a Vasastól, és ezentúl egyéni edzéseket végez, azonban túl sokáig nem kellett egyedül tréningeznie, mert máris talált magának új csapatot.

...tovább: teljes bejegyzés »