magyarfutball.hu

2011.06.17 Posza Zsolt a Kaposvár csapatához igazolt

Ahogy azt az elmúlt években a Kaposvár szurkolói megszokhatták, minden bizonnyal idén nyáron is új csapatot kell építeni a Rákóczinál. Több korábbi meghatározó játékosra nem számít Sisa Tibor vezetőedző, közülük Grúz Tamás már a Ferencvárosé, Milinte Árpád egyelőre Siófokon készül, de Máté Péter, Oláh Lóránt, valamint Boris Gujic távozására is nagy esély van. Érkezik viszont Posza Zsolt, az Újpest korábbi egyszeres válogatott kapusa.

Az idei nyári átigazolási szezonban is nagy lehet a játékosmozgás a legutóbb hetedik helyen végzett Kaposvárnál.
- Posza Zsolt nálunk készül, ő az a kapus, akit nem kell különösebben tesztelni, hiszen tisztában vagyunk a képességeivel, rövid időn belül szerződést kap – mondta Illés János, a Kaposvár ügyvezetője a pepsifoci.hu-nak.
Sisa Tibornak mindenképp szüksége van megbízható hálóőrre, hiszen Kovács Zoltán és Milinte Árpád is távozott. Előbbi minden bizonnyal Cipruson folytatja, míg utóbbi Siófokon köthet ki.
Rajtuk kívül Oláh Lóránt, Máté Péter, valamint Boris Gujic is távozhat. Ahogy arról már beszámoltunk, Oláht a Ferencváros, a Kecskemét, a Paks és a Győr is vinné, az ő helyzetét nehezítheti, hogy élő szerződés köti a Kaposvárhoz, információink szerint 30 millió forintért engednék el.
- Olvasok újságokat, hallok dolgokat, amelyekből kiderült, hogy Oláh Lórit sokan szívesen látnák soraikban, de ajánlatot még nem kaptunk - mondta Illés. - Hogy mennyiért tudjuk eladni az majd a konkrét megkereséstől függ, lehet, hogy a 30 milliónak csak a felét kapjuk érte, de az is lehet, hogy a dupláját, bármi előfordulhat.
Illés szerint egyelőre Máté és Gujic sorsa is kérdéses, ugyanakkor az ügyvezető kiemelte: nem akarják mindenáron eladni a három játékost.