magyarfutball.hu

2008.08.30 Posza Zsolt hosszabbított az Ergotelisz csapatával

Posza Zsolt, a görög Ergotelisz magyar kapusa a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, 2011-ig meghosszabbította szerződését az élvonalbeli gárdával, de hasfalsérüés miatt nem tudja, hogy mikor léphet legközelebb pályára.

Posza Zsolt 2005-ben szerződött a Vasastól az Ergotelsz csapatához. Az előző szezonban az első nyolc meccsen ő védte a csapat hálóját, de aztán hasfalsérülése miatt az idény hátralévő részét ki kellett hagynia.

Posza a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy télen megműtötték, és nyár elején kezdte újra az edzéseket, de az utolsó előkészületi meccsen ismét megsérült.

„Az elmúlt szezonban sokat szenvedtem hasi izomsérülésemmel, és sajnos az utolsó nyári edzőmeccsen ismét fájdalmat éreztem, ezért ki kell hagynom a hétvégi bajnoki rajtot” – fogalmazott a kapus.

Posza hozzátette, hogy hétfőn vesz részt orvosi vizsgálaton, ekkor derülhet ki, mennyit kell kihagynia, de sérülése ellenére is bíznak benne az Ergotelisz vezetői, ugyanis az elmúlt héten 2011 júniusáig szerződést hosszabbítottak vele.