magyarfutball.hu

2017.05.26, Dudás Ádám visszavonul!
Visszavonul az aktív labdarúgástól Dudás Ádám, az ETO 28 éves játékosa. A futballista vasárnap a Sárvár ellen lép utoljára pályára, a továbbiakban a csapat masszőre lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.11.25, Dudás Ádám visszatért a Győri ETO-hoz!
Aláírta szerződését Dudás Ádám az ETO-val és szombaton már nagy valószínűséggel pályára is lép a győri közönség előtt a Csepel ellen.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.01.21, Dudás Ádám Szombathelyre igazolt
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Győri ETO futballistáját, Dudás Ádámot.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.12.18, Dudas Ádám távozhat az ETO-tól!
A Győri ETO FC vezetése és a szakmai stáb az elmúlt hetekben felmérte a jelenlegi játékosállományt, és meghozta döntéseit a változásokról. Ennek értelmében megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub kilenc játékos távozása elé. Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocic, Valentin Babic, Leandro Martinez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.21, Győri ETO: Dudás szerződést hosszabbított a klubbal
Dudás Ádám szerződést hosszabbított a klubbal. A 24 éves támadó 2015 júniusáig írt alá, szerződése opciós joggal további egy évvel meghosszabbítható.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.28, Pakson folytatja az ETO U20-as bronzérmese
A paksifc.hu beszámolója szerint egy évig kölcsönben Pakson futballozik Dudás Ádám, a Győri ETO U20-as vb-bronzérmes játékosa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.12.04, Zuhanyzóban sérült meg az ETO U19-es válogatottja
Újból megsérült Dudás Ádám, a Győr utánpótlás-válogatott erőssége. A fiatal támadó épphogy felépült keresztszalag-szakadásából, egy kisebb fürdőszobai baleset miatt azonban most a combja sérült meg.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.06.13, Pofon az U19-eseknek: Dudás súlyos sérülést szenvedett
Már egy nappal a bő keret kihirdetése után kisebb sokk érte az Európa-bajnokságra készülő magyar U19-es válogatottat. Önszorgalomból végzett futóedzése közben ugyanis súlyos sérülést, térdszalag-szakadást szenvedett Dudás Ádám, a Győri ETO ifjú szélsője, így biztosan kihagyja a kontinenstornát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.08.09, Dudás Ádám is költözik: irány Moszkva, a listavezető Szpartak!
Hrepka Ádám mellett ma egy másik tehetséges fiatal labdarúgó is búcsút intett a magyar élvonalnak: a győriek korosztályos Európa-válogatottja, Dudás Ádám a Szpartak Moszkva együtteséhez igazolt, egyelőre csupán három hónapra, kölcsönbe.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.01.12, Győr: Dudás Ádám hosszabbított
Dudás Ádám (képünkön), a Győri ETO FC utánpótlás-válogatottja szerződését 2010. június 30-áig meghosszabbították.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.08.09, Dudás Ádám az Arsenal válaszára vár
Dudás Ádám előbb edzett az Arsenal felnőttcsapatával, mint klubja, az ETO NB I-es együttesével. Eddig a juniorokhoz tartozott, és az ifjúsági válogatotthoz, amelyben felkeltette az Arsenal érdeklődését.

...tovább: teljes bejegyzés »