magyarfutball.hu

fénykép helye
nationality
Magyarország
age
35 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Győri ETO FC
2005 - 2015. január
FC Spartak Moscow (kölcsönben)
2007
Paksi FC (kölcsönben)
2010
Szombathelyi Haladás
2015. január - 2016
ETO FC Győr
2016. november 25 - 2017
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

Győri ETO FC, 2005-2015

...

FC Spartak Moscow, 2007, kölcsönben

Kevés volt az ott eltöltött idő, összesen 4-5 hónap, mert ugye addigra vége volt a félszezonnak. Sem igazi beilleszkedésre, a környezet, a társak megszokására nem volt lehetőség, pláne 17-18 évesen, nem volt egyszerű ennyi idősen egy ilyen közegben. Ez a játékomon is megmutatkozott, nem tudtam én sem azt megmutatni, amit szerettem volna. Amikor hazajöttem, szerették volna, ha a következő fél évben is ott kezdek, ez valamiért nem jött össze, a két klub nem tudott megegyezni. Az utolsó pár meccsen azért már jól ment a játék, ők is érezték, hogy jó igazolás lehetek, nem akartak lemondani rólam, de a klubváltás végül meghiúsult. Pontosan nem tudom, mennyit kértek értem, de milliós nagyságrendű összeg volt euróban. Lehetséges, hogy túl sokat kértek értem, fiatal koromhoz képest magas volt a vételáram.2


Paksi FC, 2010, kölcsönben

...

Szombathelyi Haladás, 2015-2016

2015 januárjában igazolt Szombathelyre, de sorozatos sérülései miatt egyszer sem lépett pályára a Haladásban.

ETO FC Győr, 2016-2017

2016-ban ismét visszatért Győrbe, de már a kizárás miatt az NB III-ban szereplő együttesbe. Az idény végén játszott először, a Csepel ellen csereként lépett pályára.
Nem szeretnék kockáztatni, eljött az az idő, amikor az egészség mindennél fontosabb. A bajnokság előtt végigcsináltam a felkészülést, szerettem volna játszani, de újból megsérültem, ezúttal a másik lábam. Most már teljesen rendben vagyok, de a visszavonulás mellett döntöttem. Összesen tízszer, ebből hétszer a lábammal műtöttek. Rengeteg élményt kaptam a futballtól, a győri klubtól. Sosem felejtem el, amikor először pályára léphettem az NB I-ben. Köszönöm Vörösbaranyi József menedzsernek, hogy az utóbbi nehéz időszak ellenére is mindvégig kitartott mellettem. Hálás vagyok és köszönöm az ETO vezetőinek is, hogy lehetőséget kaptam a visszatérésre, no meg, hogy méltón búcsúzhatok el a labdarúgástól és persze a szurkolóktól. A klubtól nem búcsúzom, masszőr leszek, de a terveim közt az edzősködés is szerepel.1
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.05.26, 12:04
  Visszavonulása kapcsán:
  Ádám a mi Sebastian Deislerünk, csak erősebb!
  Sajnos van ilyen, hogy az Isten adta tehetséget nem bírja el a szervezet, és más felé kell fordulni az életben. Nincs ebben semmi gonoszság, bárkivel megeshet ez.
  Nagyon szorítok Ádámnak, hogy megtalálja a pályán kívül is a helyét az életben, és ugyan olyan sikeres legyen mint korábban, futballistaként!
  Ne add fel kölyök, előtted áll az élet, bármit elérhetsz még!!

  Sajnálom, mert szerettem a játékát... csupaszív játékos, nagyon tehetséges. Ő volt a kedvencem az U20-asok közül.
  Azért nem ez a világvége... remélhetőleg olyan jól fog menni a foci utáni munkája, mint a foci. Szóval sok sikert!

  En is sajnalom, mert ügyes gyerek volt, de ezt nem lehet így csinalni, még 1-2 műtét, és 20 év mulva lábra sem tud állni!

  Sajnálatos ami vele történt, de azért messze nem volt ő akkora tehetség, mint ahogy itt sokan írják. Ügyes játékos volt, de azért még Németh Krisztiántól és Komantól is messze volt, aztán ők se vitték sokra.
  Sok sikert neki az életben, remélem ott több szerencséje lesz, mint a focipályán!

  azért úgy elég nehéz jól teljesíteni, amikor egyik kihagyás jön a másik után. Sosem tudjuk mire vitte volna, ha ezek nincsenek, de egészségesen egy egészen jól használható, ügyes játékos volt. Abból az U20-as csapatból pedig a mezőnyjátékosok egyike sem futotta be azt a karriert, amit a szurkolók beléjük képzeltek. Pont Koman és Németh a két legjobb példa erre...

  Abból az U20-as csapatból tényleg az egyik legjobb volt!Néha elképesztően szép megoldásai voltak és erő is volt benne!

  Azt azért tudni kell, hogy korábban ő is bőven részt vett a Völgyi féle bulikon. Előtte ha jól emlékszek súlyproblémái is voltak, amely szintén nem tesz jót a térdnek. Végül is már mindegy. Talán egészségesen se lett volna sokkal több benne. Sajnos semmivel sem jobb, mint mondjuk Koltai. A mostani ETO-ban, amely éppen feljutott az NBII-be több jobb képességű srác is is van. Én így látom.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2571247