magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Váczi Zoli
Pecás Váczi
nationality
Magyarország
age
54 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Debreceni MTE
? - ?
Kaba
1989 - 1991
Debreceni VSC
1991 - 1993
Békéscsabai Előre FC
1993 - 1996
Vasas SC
1996 - 1999
Kispest-Honvéd FC
1999 - 2000
Ferencvárosi TC
2000 - 2000
Kecskeméti TE
2000 - ?
Vasas SC
? - ?
Ózdi FC
? - ?
Dabas FC
? - ?
Enying VSE
? - ?
Kaszaper FC
2007 - 2008
?
? - ?
Erdőkertes SE
? - ?
Csillaghegyi MTE
? -
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Ferencvárosi FC
2014. augusztus - 2014. szeptember
eredmények / elismerések
?
portré: Váczi Zoltán
2014-ben a Vasas öregfiúk csapatában© magyarfutball.hu

Debreceni MTE, ?-?

...

Kaba, ?-?

...

Debreceni VSC, ?-1993

...

Békéscsabai Előre FC, 1993-1996

...

Vasas SC, 1996-1999

...

Kispest-Honvéd FC, 1999-2000

...

Ferencvárosi TC, 2000

...

Kecskeméti TE, 2000-?

...

Vasas SC, ?-?

...

Ózdi FC, ?-?

...

Dabas FC, ?-?

...

Enying VSE, ?-?

...

Kaszaper FC, 2007-2008

...

Erdőkertes SE, ?-?

...

Csillaghegyi MTE, ?-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Longinus
  2015.08.31, 08:35 (szerk.: 2017.06.21, 19:39)
  képVáczi Zoltán, Kocsis Lajosra emlékeztető tálentummal jelent meg a 90-es években, sajnos annak hibáit is pontról-pontra követte. A szurkolók kedvence volt minden csapatában, rövid ideig a Ferencvárosban is játszott. Kép forrása: ftcbk
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.01.02, 17:20
  A Tv2 anno készìtett egy összefoglalót a Mennyeiről, hogy ki hova igazolhat, bajnoki esélyek stb. Váczi Zolit is megkérdezték, aki pecázás közben nyilatkozott, cigivel és sörrel a kezében: Még nem tudom hova igazolok!smiley)


  ösztönös zseni volt ez kétségtelen, bár szerinte az élsport és az alkoholfogyasztás együtt jár (komolyan ezt nyilatkozta), amugy az eltékozolt tehetség iskolapéldája.....

  https://www.facebook.com/troll0foci/posts/610044082395539
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2013.02.06, 13:32
  A pályafutása során többek között a Békéscsabánál, a Vasasnál és a Ferencvárosnál is megfordult Váczi Zoltán jelenleg az Olimpia Akadémia U19-es együttesét edzi. A korábbi válogatott játékos szerint ma egy feltétel teljesülése esetén a nemzetközi sajtó is tőle lehetett volna hangos.

  – Pásztor József is azt nyilatkozta abban az időben, hogy a Barcelonában kellene játszanom, nem ott (Békéscsabán – a szerk.). Mindig kerestek mindenhonnan, de engem nem nagyon érdekelt, mert én magyar vagyok, itt érzem jól magam. De azért kipróbáltam volna magam egy spanyol, egy német bajnokságban, ahol ott volt a példaképem, Thomas Hässler. Lehet, ha nem ebben a közegben növök fel, ami itt volt Magyarországon, hanem korán kikerülök akár Ausztriába, akkor most nem sokan beszélnének Messiről. Mindent elértem Magyarországon, de azt bánom, hogy a világ nem ismert meg – mondta Váczi, aki kitért arra is, mi volt a Viharsarokban a siker kulcsa.

  – Nagyon nagy csapategységet képzett nálunk az alkohol, egyébként a fogyasztás tekintetében az első ötben nem voltam benne. Egyszer a Fradi ellen játszottunk volna, és én bejelentettem, hogy megyek a Vasasba, már nem játszok többet a Békéscsabában. Elmentem kocsmázni, ahogy szoktam, és jöttek hajnalban a többiek - két játékos -, és reggel hatig könyörögtek, hogy játsszak. Addig azért legurult egy kis whisky, nem is kevés, így részegen már rá tudtak beszélni. Jött a Fradi és kaptak egy ötöst – mondta a saját magát öntörvényűnek és fegyelmezetlennek leíró legenda.

  Váczi arra is rámutatott, a csabaiaknál mi volt az ő elsődleges feladta.

  – Nekem nem esett jól az alkohol, csak nem lóghattam ki. Volt olyan, aki kilógott, de az nem is játszott a csapatban, ült a kispadon, pedig utánpótlás-válogatott volt. Az volt a taktika, hogy nézzem ki az ellenfél gyenge pontját, menjek be a második félidőben, és nyerjem meg a meccset róla – fogalmazott.

  A korábbi válogatott játékos még kiemelte, a Fradinál eltöltött időszaka volt számára a legkülönlegesebb, mivel ott kapta a legnagyobb szeretetet, illetve elmondta, szerinte mi ma a legnagyobb baj a labdarúgással.

  – Régen egy ünnepnap volt minden meccs, ma már nem. Most az a lényeg, hogy rajta legyen a gyereken mez, a Balotelli-séró legyen belőve, legyen egy 70 ezres cipője, és akkor azt hiszi, hogy jó játékos, de hát nem lesz az. A mai gyerekek nagyon szeretik a futballt, de hiányzik belőlük a tudás. Régen a magyar játékosokkal velük született egy olyan adottság, hogy improvizálni tudtak, ma már nincs ilyen. Kiölik a cselezést a gyerekekből már 10 éves korra, mert bekiabál az edző, hogy passzoljál. Az nem futball, és így 14 éves korra a játékosok megutálják a labdarúgást – zárta mondandóját a legenda.

  forrás:
  http://www.csakfoci.hu/node/131687
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2013.01.19, 10:35
  Újra itt van. Egy csel erre, egy csel arra. A Vasas-szurkolók egykori kedvence, Váczi Zoltán közel a negyvenhetedik életévéhez sem felejtett el futballozni, amit az elmúlt hétvégén két góllal is bizonyított.

  Meccs volt, felkészülési találkozó. A piros-feketék játszottak a kékekkel. A Csillaghegyi MTE első számú, Boldizsár Imre által vezetett társulata fogadta a Rákosmenti TK második egyletét. A házigazda úgy állt fel, hogy Kukunberg Márk – Jurkinya Richárd, Hajdu Csaba, Németh Tamás, Haga András – Szépvölgyi András, Singer Marcell, Imre Zoltán, Molnár Dániel – Váczi Zoltán, Lőrincz Péter. Az első félidőben már 6–0-ra vezettek a szép akciókat vezető csillaghegyiek, akik közül Váczi Zoltán volt igazán elemében, ugyanis a hatból két gólt vállalt. Érdekesség, hogy Angyalföld legjobb tizenhármasa az ősszel csupán egy találatig jutott együttesében, de majd tavasszal újra megmutatja, hogy jó az „öreg” a háznál. Sőt, addig sem kell várni, hiszen a Téli Nagypályás Torna 2. fordulójának keretében a CSMTE a Budajenővel játszik szombat délelőtt 11 órakor. Legutóbb egyébként Erdőkertesen volt játékos-edző Váczi Zoltán, mi több, annak idején nagy port kavaró interjút is adott honlapunknak, amelyben nyíltan vállalta véleményét a Vasassal kapcsolatban ugyanúgy, mint a nevesincs légiósokkal. Váczi Zoltán voltaképpen mit sem változott. Sem a pályán, sem a pályán kívül. És talán így is van ez jól…

  forrás:
  http://fociakobon.hu/ms/node/43941
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2013.01.19, 10:32
  2007-04-27
  A cselein és a szabadrúgásain kívül, bohém életviteléről volt közismert a középpályás, aki NB I-es időszakában a legjobb előrejátszó játékosnak számított. Az Előrénél, Pásztor edző alatt kiérdemelte a Pecás Váczi nevet, mivel az edzések helyett horgászott a haverokkal. Emellett nem vetette meg az italt sem és pöfékelt, mint egy gyárkémény.Mindezek ellenére 1994-ben fél szezonon át vezették a tabellát, majd az utolsó három fordulóban bukták el a bajnokságot. Aztán feltűnt a Vasaban is, ahol szabadrúgásgóljaival tette le a névjegyét. Kétszer volt válogatott, Irán és Macedónia ellen
  Majd egy időre eltűnt, játszott az osztrák negyedosztályban és az NB II-es Dabasban. Közben felhagyott korábbi életvitelével és leállt káros szenvedélyeiről. Két éve nyilatkozott a Nemzeti Sportnak:
  " A pályán egyszerűen nem tudtam elviselni, ha nem a csapatom nyer. A mérkőzéseken mindig az első perctől az utolsóig futottam, és ha azt láttam, hogy valamelyik csapattársam alibizik, nyomban összevesztem vele. A pályán kicsit bolond vagyok, de a civil életben nem...az egész magyar élvonal színvonala óriásit esett az elmúlt évekhez képest. Néha azt látom a mai játékosokon, hogy nincs is kedvük futballozni, mintha nyűg lenne nekik a labdába rúgni. Bízom benne, hogy a Vasas ismét erős csapat lesz, és a régi társakkal mi is jobban szórakozunk majd a lelátón."

  Most visszatért! A Megye II-ben szereplő Kaszapert erősíti, a csapat legjobb játékosa 40 évesen. A múltheti fordulóban 8:0-ra gépelte a Kaszaper a Tarhost. Minden gólpasszt Váczi adott, így két csapattársát is mesterhármashoz segítette.
  Csak egy képet találtam róla, azt is miniben, fönt látható a Cipruson, cicákkal játszó Váczi.

  forrás:
  http://foldiek.blog.hu/2007/04/27/vaczi_zoli_kaszaperen_gyilkol