magyarfutball.hu

2018.01.27, Urbányi István lett a Kaw Valley vezetőedzője!
A Kaw Valley FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a magyar trénert nevezte ki a csapat élére.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.10.12, Urbányi ismét Maldív-szigeteki szövetségi kapitány lett
Az utóbbi időben a Digi Sport szakkommentátoraként dolgozó és a Kecskemét Labdarúgó Akadémia igazgatói posztjára esélyesnek tatott Urbányi számára nem lesz ismeretlen a Maldív-szigeteki csapat, mivel 2010-ben már irányította a válogatottat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.09.27, Urbányi mégis távozott Kecskemétről
Közös megegyezéssel távozott a Kecskeméti TE-ERECO labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Urbányi István - jelentette be a klub hétfőn. Az élvonalbeli egyesület hivatalos honlapján olvasható közlemény szerint a tréner és Rózsa Pál, a KTE többségi tulajdonosa közösen értékelték a gárda helyzetét, majd megállapodtak abban, hogy megszűntetik Urbányi 2011. június 30-ig érvényes szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.08, A maldív válogatottól igazolt új edzőt a Kecskemét
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a KTE-Ereco labdarúgócsapata és Csertői Aurél vezetőedző. A kecskemétiek új trénere Urbányi István lett, megbízatása 2011. június 30-ig szól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.04.21, Urbányit menesztette az Újpest
Teljesült a közönség óhaja, az Újpest FC vezetősége ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontott Urbányi Istvánnal, a csapat vezetőedzőjével. A hírek szerint az új vezetőedző a Debrecen egykori, az Integrál-DAC jelenlegi mestere, Szentes Lázár lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.12.27, Urbányit nevezte ki edzőnek az Újpest
Urbányi István lett a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő Újpest FC új vezetőedzője. A szakember - akivel fél plusz egyéves szerződést kötött a klub - a december 22-én menesztett Valeré Billent váltja a kispadon.

...tovább: teljes bejegyzés »