magyarfutball.hu

2010.04.08 A maldív válogatottól igazolt új edzőt a Kecskemét

Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a KTE-Ereco labdarúgócsapata és Csertői Aurél vezetőedző. A kecskemétiek új trénere Urbányi István lett, megbízatása 2011. június 30-ig szól.

Új vezetőedzője van a KTE-Ereco labdarúgócsapatának, csütörtöktől Csertői Aurél helyett Urbányi István irányítja a csapat szakmai munkáját. A klub hivatalos honlapja szerint "a KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai nem elégedettek azzal az eredménnyel, amit a csapat a tavaszi bajnoki fordulókban elért, ezért kedden a vezetőedzővel közösen értékelték a tapasztalataikat. Ezt követően született meg a döntés, amelynek értelmében a klub és Csertői Aurél vezetőedző közös megegyezéssel felbontotta a szakember szerződését."

Az új szakvezető, Urbányi István szerződése 2011. június 30-ig szól. Segítője Czéh László, Erdei Sándor és Visinka Ede marad.

Urbányi István játékosként a Honvéd, a Győr és a BVSC csapataiban összesen 223 NB I-es meccsen lépett pályára, 12 gólt szerzett. 1997-ben az Egyesült Államok profi bajnokságában szereplő San Jose Clash csapatát erősítette, 1998-99-ben pedig a francia Grenoble-ban futballozott.