magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Szalai Gábor Sándor
nationality
Magyarország
age
23 years
poszt
hátvéd
related websites

játékos

pályafutás
Kecskeméti TE
2019 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye
...
Emberként és futballistaként is sokat fejlődtem. Market Harborough a Leicestertől nagyjából huszonöt kilométerre található kisváros, itt működik egy futballakadémia, amelyen az iskolai tanulmányaimat is folytathattam, megtanulhattam a nyelvet rendesen. A suli erős volt, három-négy hónap után már normálisan tudtam kommunikálni, mondhatom, gyerekként mentem ki, és felnőttként tértem haza. A családot nyilván nehéz volt itt hagyni – a szüleimet és a nővéremet, aki szintén sportol: tánciskolát működtet a városban –, egyedül mentem, magamra voltam utalva. A futballban főleg fizikailag fejlődtem, erősödtem, nagy harc volt minden edzésen a csapatba kerülésért, megedződtem. Mai fejjel visszatekintve mindenképpen hasznos volt az Angliában eltöltött két év.

Az akadémiának nem volt felnőttcsapata, az U19-es bajnokság után tudtam volna egyetemre menni, és az Egyesült Államokban is lett volna lehetőség továbbtanulni, de akkor a labdarúgást nem űzhettem volna magasabb szinten. Viszont megvolt a motivációm, és haza tudtam jönni Kecskemétre az NB III-ba, gondoltam, megpróbálom, adok egy esélyt magamnak.1


Kecskeméti TE, 2019-

Az első évad rögtön félbeszakadt a koronavírus miatt, az első teljes idényem után feljutottunk az NB II-be, a másodikat követően az élvonalba, most fejeződik be a harmadik teljes bajnoki évem.1

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.06.06, 12:59
  Szalai G. (7.9) Egyik legnagyobb ertekunk. Talan meg nincs azert valogatott szinten, de ha igy fejlodik odaerhet. Nagyon kell, hogy ot ne szoritsa ki senki a kezdobol megha becsuszik egy-ket hiba is. Jatszatni kell, hogy jojjon a rutin es jo hosszu szerzodeseket kotni vele.

  _raven - http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036248
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2023.05.24, 12:24
  Szalai Gábor valóban tehetségesnek tűnik. Jó felépítésű belső védő, aki támadásépítésben is kifejezetten használhatónak tűnik. Meccsenként van egy-egy megindulása, ami a korai Besicre emlékeztet. A kapu előtt jók az ösztönei, gólerős. Persze annyi KTE meccset nem láttam, hogy a hiányosságait is ismerjem. Szeretnék a védelem tengelyében is látni hazai játékost, az őszi szezon után Mocsira, most ő rá tenném a voksom.

  https://ulloi129.hu/2023/05/23/dibuszt-botkat-es-barathot-hivta-be-a-valogatottba-rossi/