magyarfutball.hu

Fegyvernek, Ifjúsági park

 1. 3 users were here.
 2. related grounds
 3. address
  5231 Fegyvernek Dózsa György utca 93. Jász-Nagykun-Szolnok megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : 3.000
  seats: 250
  stands: 2.750
 6. population
  Fegyvernek: 6.415 (2012)
 7. home club
 8. attendance record
  1.200
  ? - ?
  ????.??.??.
 9. pitch size
  102m x 62m
 10. pitch type
  natural grass
 11. score board
  n/a
 12. floodlight
  n/a
 13. running track
  n/a
 14. year of surrender
 15. first match
 16. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.08.04, 13:42
  Folyamatában épül és szépül a település sportcentruma, melynek egyik lépcsőfokaként megújult a centerpálya lelátója.

  Pontosabban új székeket és tetőt kapott, így a nézők immár esőtől védve, az egykori Albert-stadionból megörökölt székeken ülve buzdíthatják kedvenceiket.

  2019.08.03
  https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/teto-ala-hoztak-a-lelatot-1841347/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.09.09, 13:58
  Kikapott a Fradi az új fegyverneki pályán

  Igaz, nem a bajnoki címre törő felnőttek, hanem az U 19-es gárda, de a házigazdákat így is dicséret illeti. Pláne, hogy a zöldek félig hazai pályán játszottak Fegyverneken. Az új pálya székeit ugyanis a lebontott Üllői úti stadionból szállították ide.

  Viccet félre: örömünnepet ültek a településen, hiszen megújult, megszépült a sporttelep. Tatár László polgármestertől, és Szabó Ferenc egyesületi elnöktől megtudtuk, hogy csaknem 10 millió forint pályázati pénzt nyert a község, a rekonstrukcióra. Ebből a pénzből minden igényt kielégítő műfüves pályát építettek, és 400 méteres betonkerítést is felhúztak a létesítmény köré. A korábban megrongált nézőtérre 360 széket telepítettek. Ezeket hozták a korábbi Fradi stadionból, így nyugodtan mondhatjuk: Fegyvernek hozzá járul a korábbi szentély emlékeinek megőrzéséhez.

  Az ülések adták az ötletet ahhoz is, hogy az avatóra az FTC-t hívják meg. A budapesti egyesület vezetői örömmel fogadták a kérést, de a bajnoki kötelezettségek miatt az első csapatot nem tudták elküldeni. Jött viszont a jövőt jelentő U 19-es csapat. A jó hangulatú és iramú mérkőzést végül 3-2-ra a Fegyvernek nyerte. Kiemelendő, hogy a kezdőrúgást a házigazdák egyik leglelkesebb szurkolója, az SMA betegségben szenvedő Tőzsér Csabika végezte el.


  További fejlesztések is várhatók a sportpályán. A napokban kezdődhet a sportöltöző bővítése, melyre TAO pályázaton 7.000.000 Ft-ot nyert a fegyverneki labdarúgó csapat. A megépülő két új öltöző mellett új vizesblokk, játékvezetői öltöző, irodahelyiség is helyet kap az épületben.

  Ezek mellett a régi öltözőket is felújítják. Hogy folytassuk a jó híreket, ezzel sem fejeződik be a tervek szerint a Sporttelep fejlesztése, hisz Leader pályázaton a lelátó mögötti, mintegy 1 hektáros területet kívánja hasznosítani az egyesület. Ide szabadidőpark építésére adott be pályázatot, melynek keretében gördeszka pálya, BMX, Streetball, Kresz pálya, egy füves kispálya, csúszdapark és lovaspálya épülhet meg.

  forrás:
  http://www.jaszkunfoci.hu/tartalom/cikk/247690_kikapott_a_fradi_az_uj_fegyverneki_palyan