magyarfutball.hu

Fegyvernek, Ifjúsági park

 1. 3 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. cím
  5231 Fegyvernek Dózsa György utca 93. Jász-Nagykun-Szolnok megye
   
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : 3.000
  ülőhely: 250
  állóhely: 2.750
 6. lakosság
  Fegyvernek: 6.415 (2012)
 7. hazai csapat
 8. nézőcsúcs
  1.200
  ? - ?
  ????.??.??.
 9. pálya mérete
  102m x 62m
 10. talaj típusa
  természetes füves
 11. eredményjelző tábla
  nincs
 12. világítás
  nincs
 13. futópálya
  nincs
 14. átadás éve
 15. nyitómérkőzés
 16. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.08.04, 13:42
  Folyamatában épül és szépül a település sportcentruma, melynek egyik lépcsőfokaként megújult a centerpálya lelátója.

  Pontosabban új székeket és tetőt kapott, így a nézők immár esőtől védve, az egykori Albert-stadionból megörökölt székeken ülve buzdíthatják kedvenceiket.

  2019.08.03
  https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/teto-ala-hoztak-a-lelatot-1841347/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.09.09, 13:58
  Kikapott a Fradi az új fegyverneki pályán

  Igaz, nem a bajnoki címre törő felnőttek, hanem az U 19-es gárda, de a házigazdákat így is dicséret illeti. Pláne, hogy a zöldek félig hazai pályán játszottak Fegyverneken. Az új pálya székeit ugyanis a lebontott Üllői úti stadionból szállították ide.

  Viccet félre: örömünnepet ültek a településen, hiszen megújult, megszépült a sporttelep. Tatár László polgármestertől, és Szabó Ferenc egyesületi elnöktől megtudtuk, hogy csaknem 10 millió forint pályázati pénzt nyert a község, a rekonstrukcióra. Ebből a pénzből minden igényt kielégítő műfüves pályát építettek, és 400 méteres betonkerítést is felhúztak a létesítmény köré. A korábban megrongált nézőtérre 360 széket telepítettek. Ezeket hozták a korábbi Fradi stadionból, így nyugodtan mondhatjuk: Fegyvernek hozzá járul a korábbi szentély emlékeinek megőrzéséhez.

  Az ülések adták az ötletet ahhoz is, hogy az avatóra az FTC-t hívják meg. A budapesti egyesület vezetői örömmel fogadták a kérést, de a bajnoki kötelezettségek miatt az első csapatot nem tudták elküldeni. Jött viszont a jövőt jelentő U 19-es csapat. A jó hangulatú és iramú mérkőzést végül 3-2-ra a Fegyvernek nyerte. Kiemelendő, hogy a kezdőrúgást a házigazdák egyik leglelkesebb szurkolója, az SMA betegségben szenvedő Tőzsér Csabika végezte el.


  További fejlesztések is várhatók a sportpályán. A napokban kezdődhet a sportöltöző bővítése, melyre TAO pályázaton 7.000.000 Ft-ot nyert a fegyverneki labdarúgó csapat. A megépülő két új öltöző mellett új vizesblokk, játékvezetői öltöző, irodahelyiség is helyet kap az épületben.

  Ezek mellett a régi öltözőket is felújítják. Hogy folytassuk a jó híreket, ezzel sem fejeződik be a tervek szerint a Sporttelep fejlesztése, hisz Leader pályázaton a lelátó mögötti, mintegy 1 hektáros területet kívánja hasznosítani az egyesület. Ide szabadidőpark építésére adott be pályázatot, melynek keretében gördeszka pálya, BMX, Streetball, Kresz pálya, egy füves kispálya, csúszdapark és lovaspálya épülhet meg.

  forrás:
  http://www.jaszkunfoci.hu/tartalom/cikk/247690_kikapott_a_fradi_az_uj_fegyverneki_palyan