magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 5 : 1 18:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2024
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2024
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2024
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3.67 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2023/2024, 31. forduló
referee : Antal Péter
attendance:
  1. dvsc.hu: 11.959
  2. fradi.hu: 11.959
  3. nso.hu: 11.959

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.21, 22:26 (szerk.: 2024.05.21, 22:30)
    Laza kis edzőmeccs kerekedett a végére, szép volt fiúk! Traoré kezd visszatalálni a sérülés előtti formájához, márpedig top formában a mennyei legjobb szélsője. Abena szereplésének és két góljának örülök. Nagy lesz a jövésmenés KH pozícióban nyáron, jelen állás szerint az idény elején a Cissé-Abena páros lesz az alapvetés. Varga Barni egy ideje elhagyta a saját csúcsformáját, nagy dolog, hogy így is odaáll a büntetőpontra és beveri. Ha fejben össze tudja magát rakni, akkor az EBre újra csúcsformában lehet. Ez a mai meccs Botka szempontjából is jól nézett ki, jellemzően jól lépett be a játékba Endi. Ha a mai játékát meg tudja még ismételni idén, akkor lehet helye a válogatott keretben. És ha már a válogatottnál járunk, meg kell említeni Lisztes produkcióját. Sérülése után remekül tért vissza, pedig tudjuk, hogy fél lábbal már a bundesligában jár. A játéka még szertelen, azonban a mennyeiben szabályosan kb. nem tudják szerelni, hátra is besegit, az ellenfél kapuja előtt pedig életveszély. Képességei és formája alapján is ott lenne a helye a válogatottban. A posztján Csoboth és Horváth Krisztofer pályázik még a behívóért. Kevinnél minden játékelemben jobb Krisztián, Krisztofernél pedig sokkal dinamikusabb, ami Rossi céljait ismerve jelentős előny.

    Az Anyák napi ünnepség pedig gyönyörű volt.Egy remek válasz,a teljesen meghülyült világnak.
    Itt ANYÁK voltak nem kettes számú szülők,meg a tököm sem tudja,hogy mekkora baromságokat találtak még ki,magukat értelmiségieknek gondoló vadbarmok.

    És még 1! Lisztest pontosan ezért vinném az EB-re, amit ma láttunk. Leszarom, hogy nem volt még kerettag, nem elég érett fejben és taktikailag. Amit ő tud a kapu előtt, azt nem lehet tanítani. Ösztönből csinálja, zseniálisan. Ez a gyerek csereként beállva döntő fegyver lehetne a válogatottnak. Sallain kívül nincs nála jobb magyar szélső jelenleg.

    Egy igazi futballünnep volt mai. Mindenkinek gratulálok, aki részese volt ennek. A játékosoknak az eredmény miatt, a vezetőségnek anyák napi ünnepség megszervezéséhez és a szurkolóknak a fieszta miatt.

    Fergeteges meccselmeny volt, a gorogtuz iszonyat jol nezett ki. Masodik felidoben mindenki nagyot jatszott, gratulalok az egesz csapatnak ez mestermunka volt!

    Vicces, hogy a konda legjobb embere a sofascore szerint Megyeri, 5 kapott góllal.

    Lisztes lehet h nagyképű lett, öntelt, iszik, verekszik, elszaladt vele a ló, leszarom, de amiért szeretjük a focit, az a génjeiben van.
    Jó lenne nem elpazarolnia magát.

    A második félidő eleji piró felrázta a csapatot, utána pedig disznóvágást tartottunk. Szép volt fiúk!

    Erre csak egy szó van: ISKOLAJÁTÉK!
    Bajnokhoz méltóan, végre a közönséget a cím elnyerése után is 100%-ig kiszolgálva, nagyon sok szép dolgot mutattunk be! Az meg, hogy mindezt a favágó, hentes debreceniek ellen az hab a tortán. Szép volt fiúk!
    Köszönet minden fradista sportoló és szurkoló édesanyjának, aki világra szülte és felnevelte a Fradi család tagjait! Mert ti vagytok a legjobbak!
    Köszönet fradista anyukák!

    Nekünk is kellett pár év hogy arra a szintre kerüljünk a nemzetközi mezőnyben, ahol már azt mondhattuk, érettek vagyunk rá. Ha azoktól megszabadulna, akik visszafelé húzzák a csapatot mert mondjuk játék helyett rugdosódnak meg szítják a feszkót, lehetnének előrébb is a csapatépítést tekintve. Ma Dreskovic volt a legidegesítőbb és legbomlasztóbb tagja a csapatuknak. Egyrészt rommá szopattuk, másrészt MINDEN KIBASZOTT GÓLNÁL nekiállt pofázni meg méltatlankodni. Barátom, nem ugatni kellett volna meg integetni, hanem védekezni, hiszen az a dolgod és akkor talán nem kaptok ennyit.
    Mi a kicsit hektikus első félidő után felpörögtünk és megérdemelten nőttünk sokkal föléjük. Mondhatni, nem voltunk egy súlycsoportban. A Fradista édesanyák örülhettek, büszkék lehetnek a fiaikra, szép volt!

    Szerintem tévedsz.
    Az első gólt annak a három balfék védőnek köszönhetjük akik végignézték, hogy Megyeri a földön ülve védi Abena közeli lövését és az ismétlést már nem tudja.
    Cissé lövésébe reflexből kapott bele, ilyenkor nem arra figyel a kapus, hogy hova üti, csak próbál hárítani.
    A másodiknál eltette mellette a labdát Adama, de kaptunk ilyen gólt már mi is és jelzem ennél is ott volt a 3 debreceni védő egymás nyakán.
    Később meg az öt gól mellett volt még pár szép védése, ezért írtam, hogy még mindig jó kapus.
    Mert ha nem véd, nem 5 lett volna a vége hanem vagy 8.

    Azt meg, hogy Dénes jobb kapus, nem vitatja szerintem senki.

    Imádom ahogy Sztankovity egy ilyen "tét nélküli" meccsen elért győzelem után is úgy tud örülni, tombolni mintha BL-t nyertünk volna.

    Kiváló idő, kiváló hangulat és nem utolsósorban kiváló, közönségszórakoztató játék. Méltó megünneplése a 125. születésnapnak. Gyertek ki minél többen, ez a csapat megérdemli. Hajrá, Ferencváros!

    (Köszönöm a csapatnak a születésnapi ajándékom, a tábornak pedig a sok gyertyát. smiley )

    Most néztem meg az összefoglalót! Micsoda elégtétel a gusztustalan birkával szemben, ahogy Katona az első gól előtt seggreültette, úgy beszopatta! smiley

    Igaza volt Dekinek, nem állunk le. Nem akarok pánikot kelteni, de a Kubatov interjú sztem előrevetít egy edzőváltást. Valszeg nagyon beteg a fia és teljesen érthető módon a közelében akar lenni minden nap. Nincs más értelmes magyarázatom arra, hogy miért kellett a lengyel vonalat lenyilatkozni.

    A helyszínen nem lehetett hallani a konda-tábort, de visszanézve a második félidőt, azt azért elmondanám, hogy - valószínűleg a felhívásnak is engedve - mi senkit se anyáztunk kollektíve, ami a rigmusokat illeti. Na de nem úgy a lokisták! Hiába no, urak vagyunk.

    Kicsit aggódtam Barniért, mert ahogy ősszel minden bement neki, úgy nem megy be most, de a tizi legalább hibátlan volt és volt szíve a végén még gólpasszt is adni Abu Faninak ráfordulás helyett, így megnyugodtam és remélem ő is.

    Dreskovic vagy hogyafaszombahíjják azt sem tudta milyen rendezvényen van, folyamatosan lemaradt meg légüres térben kóválygott. De a pofája az be nem állt a szarházinak. Külön tetszett ahogy Lisztes lerázta magáról Bárányt, meg az is hogy zsuzsikának kb momentuma sem volt smiley Most még ahhoz is enervált volt hogy kötekedjen smiley

    Széthullottak teljesen, mi meg mindenhonnan lőttünk, kb mindenki gólt akart lőni, pedig ha néha passzolnak inkább akkor 6-7 is lehetett volna. De sebaj, belefért.

    Kurvára,kibaszottul meg vagyok elégedve a fiatal magyar játékosok teljesítményével.Katona teljesítménye is extra volt,nem csak Lisztesé és Alex is jól szállt be.Nagyon nagy öröm ez minden Fradistának.

    Sokan nem értik meg igazán, mekkora játékos Barni. Az összefoglalóban legalább 2 olyan fejese van, amit másik nb1-es center az életben nem érne el. De mezőnyben legalább 3x ugyanezt megcsinálta tegnap, aminek köszönhetően ment tovább a támadás. Amellett, hogy remek gólszerző, a játék építésében is kulcsszereplő. Hozzá hasonló centert én még nem láttam Fradi mezben. Nyilasi idején még gondolatban sem voltam. smiley

    hát meg az utolsó gól előtti lekészítés. vagy mikor Krisztián a tizi előtt becselezte magát. azt is többek között azért tudta, mert közben Barni elvitt legalább egy, de inkább két védőt

    A debreceni rohamnégerre is ráfenyített miután mindenkibe belerúgott akit fehérben látott. Mikor az felpattant, hogy elégtételt vegyen, akkor jött Maiga és ismét a padlóla került, dulván. Jó volt nézni, ahogy okosan megmutatták neki, hogy merre van az előre....

    4-1-4-1-ben játszottunk, 63.8%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (passztempó 15.2, PPDA 6.3, hosszúpasszarány 10.2%). A párharcarány 103-75 volt ide, támadópárharcaink 41%-a, a védekezőpárharcaink 66%-a volt sikeres, a fejpárbajok aránya 24-15 volt ide. 37 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Maiga 6, Abena, Traoré és Lisztes 4-4), a debreceniek 17-et.

    39 támadásból 26 lövésünk volt, 12 talált kaput (DVSC 12 / 7 / 1), 16 beadásunk fele volt sikeres. Az xG-arány 5.22 – 0.53, az xcG-arány 5.41 – 0.42 volt. Öt feletti xG-nk legutóbb a DVTK ellen (7-0) volt 2019-ben, 2015 óta – a Wyscout azóta vezeti meccseink adatait – a tegnapi volt a második ilyen eset.

    Dibusz 1 lövésből (0.42) 1 gólt kapott, mind a 22 passza pontos volt.

    Botka 66 akciójának 80%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt, 19 párharcból 13-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szrezett, 2 passzt lopott.

    Cissé 64 akciójának 88%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 93%-kal passzolt, 7 párharcból 4-et nyert meg. 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott.

    Abena 61 akciójának 84%-a volt sikeres, 3 lövés (2.4) kellett 2 góljához. 94%-kal passzolt, 18 párharcból 14-et nyert meg. 4 labdát vesztett, 11-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Ramírez 84 percet kapott, 41 akciójának 78%-a sikeres volt, 85%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert. 5 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Maiga 67 akciójának 69%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 15 párharcából 6-ot nyert. 6 labdát vesztett, 10-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.05).

    Traoré 77 percet játszott, 48 akciójának 65%-a volt sikeres, 3 lövésből (0.32) 1 gólt szerzett, 73%-kal passzolt, 11 párharcból 7-et nyert meg. 5 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 helyzetet készített elő (0.16).

    Katona is 77 percet volt a pályán, 37 akciójának 49%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.21), 19 passzából 14 (74%) volt sikeres, 14 párharcból 4-et nyert. 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 2 helyzetet készített elő (0.15).

    Abu Fani 84 percet kapott, 71 akciójának 65%-a volt sikeres, 3 lövésből (0.15) 1 gólt szerzett, 85%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert, 9 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 6 helyzetet készített elő (0.68), ezekből 1 gólpassz lett.

    Lisztes 77 percet játszott, 53 akciójának 49%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.1). 88%-kal passzolt, 28 párharcból 10-et nyert meg. 5 labdát szerzett, kiharcolt egy tizenegyest.

    Varga B. 54 akciójának 48%-a volt sikeres, 8 helyzetből (1.64) 1 gólt szerzett. 13 passzából 8 (62%) volt pontos, 24 párharcból 17-et nyert meg, 2 labdát szerzett, és 1 passzt lopott. 1 gólpasszt adott (0.13)

    Ben Romadan 19 percet kapott, 16 akciójából 13 volt sikeres, (81%), 1 lövése volt (0.05). Mind a hét passza pontos volt, 5 párharcból 4-et nyert meg, 2 labdát vesztett, 3-at szezett, 1 passzt lopott.

    Kodro is 19 percet kapott, 11 akciójából 8 volt sikeres (73%), 2 helyzete volt (0.16). Mind a 6 passza pontos volt, 2 párharcból 1-et nyert meg.

    Szevikjan is 19 percig bizonyíthatott, 14 akciójából 11 (79%) volt sikeres, 2 helyzete volt (0.11). Mind a 7 passza pontos volt, 5 párharcból 3-at nyert, 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Pászka 12 percet kapott, 9 akciójából 5 volt sikeres, 8 passzából 5, 1 párharcát elvesztette, 3 labdát vesztett, 2-t szerzett. 1 lövést készített elő.

    Tóth A. is 12 percet játszott, mind a 13 akciója sikeres volt, 1 lövése volt (0.05), mind a 10 passza pontos volt, 2 párharcát megnyerte, 3 labdát szerzett. 1 helyzetet készített elő (0.05).

    Abena 8.30
    Traoré 7.89
    Lisztes 7.81
    Abu Fani 7.57
    Cissé 7.31
    Maiga 7.09
    Varga B. 6.93
    Katona 6.78
    Ben Romadan 6.74
    Szevikjan 6.70
    Botka 6.43
    Dibusz 6.37
    Ramírez 6.30
    Kodro 6.07

    https://ulloi129.hu/2024/05/05/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-12/
    https://ulloi129.hu/2024/05/06/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-20/
    https://ulloi129.hu/2024/05/08/abena-traore-lisztes/