magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:45

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2023.10.27, 12:00
    Ha a 12.178 néző a telt ház akkor itt is újra kéne gondolni a 15.325-as befogadóképességet.

    3.000 hely le lett volna zárva a vendégszektor mellett?


    Frissítettem a stadion befogadóképességét, a DVTK honlapja szerint jelenleg 14.646 üllőhely van a stadionban (a VIP is benne van), vagyis 2.468 helyre nem értékesített jegyet a DVTK. Az, hogy mennyi a teltház, minden esetben a klub határozza meg, nem ugyananyi darab jegyet árulnak a Puskás Akadémia meccsére, mint a kiemelt kockázatú Fradi meccsre. A teltház minősítést minden esetben a klub kommunikációja alapján adjuk be.
     
  2. avatar: Tommy Shelby
    2023.10.27, 09:53
    Ha a 12.178 néző a telt ház akkor itt is újra kéne gondolni a 15.325-as befogadóképességet.

    3.000 hely le lett volna zárva a vendégszektor mellett?
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2023.10.25, 17:14 (szerk.: 2023.11.29, 14:34)
    A falunap elmaradt.

    Nekik az ev meccse, nekunk egy kotelező nyüg a fontos feladatok előtt. 3 pont a zsebben, kaján örömmel fogom olvasgatni a nyilatkozataikat, hogy így úgy pontot érdemeltek volna.
    Es most írnék valami csunyat rajuk befejezeskeppen, de inkább arra sem meltatom oket.

    Enyhén szólva is katasztrófális volt a játékvezetés a tegnap esti meccsünkön! Büdös Bogár ( ezt a nevet a feleségem adta neki) minden eszközzel meg szerette volna akadályozni a győzelmünket! Egyébként sokszor jól alkalmazott előnyszabályt, viszont utólag kurvára elfelejtette lesárgázni a fémtolvajokat! Márki eseténél először helyesen ítélt büntetőt,mert az is volt! A felvételen egyértelműen látszik, hogy a labdát a jobb lábával megtolja,utána nyilván mivel mozgásban volt, és a bal lába is még hozzá tartozik, így természetesen lépett volna tovább, dehát jött azt a színesfém kereskedő és belépett a lábai közé, és így persze, rálépett a gyökér lábfejére! De a Waros buzik megmagyarázták! Na aztán jött még a faszsága, hogy sárga lapot adott Márkinak! Abu Fani akkorát kapott,olyat szólt, hogy még a katasztrófavédelem munkatársai is a helyszínre igyekeztek, jó előnyszabályt alkalmazott a birodalmi lépegető,de nem nem adott utólag sárga lapot a köcsögnek, viszont lesárgázta Fanit aki reklamált ezért !
    Ha az első félidőben kapnak négyet,egy szót sem szólhattak volna!
    A végén amikor Botka rácsúszott a segítőjére, Stankovic szinte extázisban volt,annyira tetszett neki hogy küzd a csapat!

    Kuzi ugyan nem gratulált, de a nyilatkozata korrekt.
    Ha magát a meccset nézem, jó volt, helyzetek itt-ott, gólok itt-ott, számunkra jó elosztásban, sok néző, jó hangulat.
    Ezekre jött a borzasztó füttyös, illetve a Vakok és Gyengénlátók lakókocsija, szépen elbaszva az összképet. Csányi egy fasz, hogy nem takarítja már ki ezt a belülről rohadó bmlsz-t a jv karral együtt, mehetne az összes, hatvanas évekből itt maradt bútordarab, de sajnos, az már most látszik, hogy van fiatalabb utánpótlás.
    De nem, majd kapjuk a vaskos büntetést, mert csak.
    Apropó, nézte már valaki a nyomtatott médiát, hányast kapott ez a faszláda bogár (kisbetű szándékos, nem érdemel mást)?

    Kit érdekel a lábfej? Marki átvette a labdát jobb külsővel, és birtokolta a labdát. Utána talajt kell valahogy fognia, mert nem madár... Ki a faxomat érdekel, hogy az elkésett védő hova teszi a lábát? Most éppen Marki alá sikerült betolnia. Nehogy már ezért a támadó legyen a hibás!?!?!?
    Ráadásul utána a combjával el is kaszálta úgy, hogy semmi köze nem volt a labdához.
    Ennél tisztább 11-es nincs a világon!

    Nekem az tetszik még így utólag is, hogy a rozsdások még a meccs előtt azt hitték, hogy van keresnivalójuk ellenünk. Aztán már az elején bebizonyosodott, hogy nincs. Igaz a bíró igyekezett helyzetbe hozni Őket, de még így sem sikerült. Szóval a kiscsapat, az akkor is kiscsapat marad, ha óriásnak próbálják őket felminősíteni. Így lefeküdni a meccs után elég sza* lehet nekik. Megnyugtatásul javaslok nekik előtte olvassanak el egy találó Ezopusz mesét.

    Örüljünk ennek a negyed gőzös győzelemnek.
    Wingo esetét mezőnyben le se fújta volna, Márki meg rálépett a paraszt lábára mert az oda tette ( ez még rendben lehetne) de utána mit kellett volna csinálnia? Egyértelműen büntető, de a var megmutatta hogy \"mitől döglik a légy\".
    És ezek után hogy lett ebből sárga.....elkepesztő.

    Wingo nem okos. De ezt eddig is tudtuk.
    Már már fellángolt a remény, hogy centerhalfban használható lehet miután lehozott két olyan meccset komolyabb hiba nélkül, ahol az ellenfél nem lépte át a félpályát. De most megint hiú ábrándnak tűnik őt és a labdarúgást egy lapon emlegetni.
    Abu tegnap nagyon hisztis volt, Ben indiszponalt, Siger súlytalan, Mackreckis meg nehezen lendült bele a 16. posztján és még így is olyan szinten föléjük nőttünk, hogy 5-6 góllal kellett volna nyerni. A két center jó meccset tolt, Márki is nagyot ment függetlenül attól, hogy szokás szerint 100x hasznosabb is lehetett volna, ha csak egy csepp esze van. Dibusz közelről, ziccerben leadott lövések ellen a világ egyik legjobbja, mivel a diosok nem ivelgettek, nem volt okunk izgulni

    Pešić játéka nagyon tetszett , valamint a hosszabbítás tíz percében a labdatartás.

    Endi labdaszerzés negyven méterre a kaputól, és öt másodperc múlva Endi gól három méterre a gólvonaltól.

    Mikor felmutatták a 10 percet tiszta ideg lettem. A csapat viszont úgy eldugta a labdát, hogy a 10-ből 9:25-őt nálunk volt. A DVTK meg nyomozó üzemmódban futkározott fel alá. Nekem ez volt a legjobb 10 perce a meccsnek.

    Azt meg kell hagyni, hogy se Újpesten, se Fehérváron nem tudnak ilyen hangerőt produkálni a hazai szurkolók, mint ezek a miskolciak. Télleg jó este volt.

    Nem volt jogos a diósok 11-ese!
    A túloldali hátsó kameraállásból egyértelműen látszik, hogy Wingo belépésekor, amikor elfoglalta a pozíciót, beleért a labdába, ami kicsit irányt is változtatott. Teljesen tisztán látszik a lassításban! Jobb belsővel, kicsit a sarkával Dénes felé tereli a labdát. Ezek után történt a testkontaktus, tehát abszolút nem volt szabálytalan. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
    Érvénytelen 11-es gólt lőtt a diós!
    A másik oldalon pedig pont fordítva. Marquinhos megelőzte a védőt, és átvette a labdát, amit egyértelműen birtokolt. A védő elkésve lép oda, ahol Marki földet ért. Nincs miről beszélni. Ki a f@szomat érdekel, hogy azután rálépett a védő lábára, ha az a láb nem ott állt fixen, hanem elkésve odanyújtotta. A védőnek semmi köze nem volt a labdához, és a labdát birtokló csatárt akadályozta az elkésett mozdulatával. Ez KLASSZIKUS 11-es!

    Az ótVAR-os brigád elmehet a büdös p...ba, hogy nem lát/ nem akar látni a szemétől!!!!

    Kétségtelen, hogy a 11-es és a meg nem adott 11-es a két ordítóan csaló ítélet. De ne feledkezzünk meg a Varga Barnabásnak és Marquinhosnak adott jogtalan sárga lapokról sem! Egyikük sem színészkedett. A csalássorozatra a koronát a 10 perc hosszabbítás tette fel. (amivel szarra sem ment a kipukkadt Diósgyőr, mert végig kontrolláltuk és ekkor már a kapunkig sem jutottak el) Vajon a Dózsa ellen kit küldenek? Berke vagy Andó Szabó? Esetleg reaktiválják Solymosit?

    Lehetett volna egy kicsit könnyebb meccsünk is, de fő, hogy a győzelem megvan. Valahogy úgy éreztem, hogy 2:0-ig a DVTK-nak nem igazán ment egy-egy helyzetüket leszámítva. Viszont a 11-es után olyan nyugodtan játszottunk, ami jó értelemben meglepett. A bíróra sajnos jót mondani nem tudok. Két sárga lapot is úgy kaptunk, hogy a bíró hatalmasat tévesztett viszont a diósgyőri lerántások, alattomos rúgások elnézése hatalmas hiba volt. Jó volna már egy meccset sérülések nélkül lehozni. Remélem Varga és Abena sérülése nem súlyos és rövidesen játszhatnak. Néha úgy éreztem a bíró a diósgyőri játékosokat jobban védi, mint a mieinket, pedig mi szállítjuk a magyar focinak a jó pontokat és plusz pénzt

    Mikor a 70. percben HajdúBré megszólal hogy nem lehet végig a Fradinál a labda, lesz még Briósgyőri helyzet, háát konkrétan momentumok sem volt 30 percig utána smileyDD bár féregBogár még majdnem tett ellene..
    Viszont Sigér statisztikájára nagyon kiváncsi vagyok, mert konkrétan labdajáték nem rémlik tőle, hogy lett volna smiley ő sem kereste a labdát a társak sem keresték most őt annyira.

    Egy szögletet nem adott meg a diósoknak, azon kívül minden kérest odafújt, A sárgák,még viccnek is rosszak voltak. Barnit fölrúgták,Márki meg véletlenül sem műesett.Bogár a földkerekség egyik legszarabb bírja amúgy is,hát még akkor ha elfogult is.

    En altalaban nem hiszek a \"mindenki ellenunk van\" megfejtesekben. De tegnap azert lejtett a palya:
    - Tizik: nalam egyik sem tizi, de talan a dios jobban adhato volt VAR alapjan. Markinal lehetett mondani, hogy valoban a taposas tortent elobb. Ez tipikusan az, ami a jatek heveben inkabb tunik tizinek, de VAR-ozva, lassitva, centizve lehet mondani, hogy nem az, mert elobb ralepett Marki a vedo labara, aki utana viszont elsodorta. A mienk 50-50, ha az eredeti dontes az, hogy nem tizenegyes, akkor szerintem azt is jovahagyjak, szoval itt azert erzodott a hazai palya elonye, de osszessegeben adhato.
    - Sarga lapok: ez botranyos volt. Abut egyszer legyalultak (narancssarganak tunt nekem), elonyszabaly utan semmi. Wingo sargaja vicc, Markie meg durvabb, mert volt kontakt. Barni sargaja is eleg rosszindulatu volt.
    - Hosszabbitas: a 10 perc tulzo volt, meg a VAR-okkal, cserekkel, apolasokkal is. Mondjuk utana abban a 10 percben volt idohuzas, sarga, stb., szoval az is meglepett, hogy 10 perc utan egybol lefujta, azt hittem menni fog meg 1-2 percig.

    Szoval rosszindulatu biraskodas volt, de nem a Bognarra jellemzo, meccset eldonto hibakkal. Ami mondjuk a VAR bevezetese ota nem is nagyon lehetseges, szoval ki volt maxolva a g*cizes.

    az első félidő tiszta játékideje 25:29 volt, a másodiké 28:08, azaz egy 5-6 perces hosszabbítás elég lett volna ahhoz, hogy olyan hosszú legyen, mint az első.

    Kár, hogy Stankovics reakciója nincs meg, ahogy Endi hátát lapogatva, széles vigyorral visszaküldi a pályára, majd a lefújás után is felemeli. Óriási volt, sokat elmond arról, hogy mennyire együtt van a srácoknak. Kezdem megkedvelni a szerbet.

    A végén meg kijött tombolni a tábor elé.

    Amúgy az ilyen meccsek miatt jó játékosnak és szurkolónak lenni. Még akkor is, ha pár idióta, a meccs helyett végig nekünk mutogatott. A kapusuk is nagyon vagány volt, majd lehajtott fejjel leballagott a pályáról.

    Az 53:37 tiszta játékidejű meccsen 4-2-3-1-ben játszottunk, 49.4%-ban birtokoltuk a labdát, 87%-kal passzoltunk (passztempó 16.3, hosszúpassz 10.2%, PPDA 9.1; DVTK: 86%, 15.1, 10.2%, 13.3). A párharcok aránya 107-106 volt ide, 30 labdát szereztünk a DVTK térfelén (Sigér 6, Marquinhos 5, Botka 4), a Kuznyecov-csapat 31-et a miénken. A támadópárharcok 34.5%-a (84/29), a védekezőpárharcok 66.25%-a (80/53) volt sikeres, a fejpárbajokat 18-11 arányban hoztuk. Bogár szerint mi 16-szor, a hazaiak 10-szer szabálytalankodtak, a sárgák aránya 5-1 ide…

    32+6 támadásból 19 lövésig jutottunk, 7 talált kaput (DVTK: 21+2 / 9 / 6), az xG-arány 2.19 – 1.65, az xcG-arány 2.67 – 1.77 volt ide. 11 beadásból 5 volt pontos.

    Dibusz 6 lövésből (1.77) 1 gólt kapott, 2-szer jött ki, 28 passzából 24 volt pontos, 24-szer kapta meg a labdát a társaktól.

    Botka 58 akciójának 66%-a volt sikeres, 1 helyzetét (0.87) kihasználta, 76%-kal passzolt, 14 párharcából 11-et megnyert. 12 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 7 passzt lopott.

    Abena 65 percet volt a pályán, 51 akciójának 76%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 19 párharcból 12-t nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Cissé 64 akciójának 77%-a volt sikeres, 95%-kal passzolt, 15 párharcból 9-et nyert meg. 2 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Ramírez 76 akciójának 75%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.03), 45 passzából 44 volt pontos, 21 párharcból 11-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 11-et szerzett, 7 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.15), ebből 1 gólpassz lett.

    Sigér 57 akciójának 61%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát vesztett, 13-at szerzett, 6 passzt lopott.

    Abu Fani 91 percet kapott, 83 akciójának 69%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.22). 86%-kal passzolt, 26 párharcból 15-t nyert meg. 7 labdát vesztett, 9-et szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Makreckis 65 akciójának 60%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.02). 85%-kal passzolt, 13 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Ben Romadan 65 percet kapott, 46 akciójának 67%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.18). 88%-kal passzolt, 11 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.31).

    Marquinhos 91 percet kapott, 82 akciójának 54%-a sikeres volt. 4 lövése volt (0.56). 84%-kal passzolt, 29 párharcból 9-et nyert meg. 8 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.18).

    Varga 55 percet volt a pályán, 36 akciójának 47%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.22). 14 passzából 11 (79%) volt pontos, 1ö párharcból 6-ot nyert. 1 labdát szerzett. 2 lövést készített elő (0.18).

    Pesity 48 percet volt a pályán, 32 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövéséből (0.07) gólt szerzett. 14 passzából 10 pontos volt (71%), 14 párharcból 5-t nyert. 1 lövést készített elő.

    Wingo 37 percet kapott, 27 akciójának 78%-a volt sikeres, 19 passzából 17, 6 párharcából 4. 2 labdát vesztett, 5-t szerzett. 1 lövést készített elő (0.02).

    Owusu is 37 percet kapott, 22 akciójából 16 (73%) volt sikeres. 1 lövése volt (0.02), mind a 13 passza pontos volt, 6 párharcának felét nyerte meg. 1 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.02).

    Baráth 11 percet volt a pályán, 11 akciójából 5 volt sikeres, 7 passzából 3 volt pontos. 3 párharcból 2-t nyert meg. 5 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Pászka is 11 percet kapott, balszélsőként 8 akciója volt, 3 volt sikeres. 2 passza pontos volt. 5 párharcból 1-et nyert.

    Botka 7.51
    Dibusz 7.38
    Marquinhos 7.29
    Pesic 7.06
    Abu Fani 7.04
    Ramírez 6.96
    Cissé 6.85
    Makreckis 6.81
    Varga B. 6.64
    Abena 6.58
    Sigér 6.41
    Ben Romadan 6.25
    Owusu 5.62
    Wingo 5.33

    https://ulloi129.hu/2023/10/23/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-19/
    https://ulloi129.hu/2023/10/30/botka-dibusz-marquinhos-es-mmaee-dibusz-makreckis/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2023.10.12, 20:49
    Minden jegy elkelt a DVTK - FTC rangadóra
    Tíz nappal a DVTK - FTC rangadó előtt megtelt a DVTK Stadion, azaz minden eladható belépőjegy gazdára talált. Amennyiben a vendégszektor is megtelik és minden bérletes kilátogat, több mint 12.000-en szurkolhatnak az ősz egyik legjobban várt mérkőzésén.

    2023.10.12
    http://dvtk.eu/merkozesek/pre/21557-merkozes-Diosgyori_VTK-Ferencvarosi_TC/29179-Minden_jegy_elkelt_a_DVTK_FTC_rangadora-cikk-labdarugas