magyarfutball.hu

Klaksvikar ÍF - Ferencvárosi TC 0 : 0 20:45

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Klaksvík, Við Djúpumýrar
referee : Frischer Juri (Észtország)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. ki.fo: -
  3. nso.hu: 1.000
  4. Nemzeti Sport: 1.100

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.07.12, 16:57 (szerk.: 2023.07.17, 12:57)
    Nem a döntetlen az igazi baj, simán kikaphattunk volna 2-0-ra, hanem a foci hiánya a részünkről. Továbbra sem lövünk távolról kapura, azt meg "VALAKINEK" észre kellett volna venni, hogy a be és felívelések nem jönnek be. Úgyhogy ez nem volt valami bíztató.

    Tegnap kihozták azt, amit ebből ki lehetett, a visszavágón viszont simán mögéjük fogunk kerülni és kb félidőre kifulladnak. Ugyanaz, mint tavaly a Tobol ellen.

    Összefoglalva...továbbjutás esetén,ez volt az a meccs,ami semmilyen következménnyel nem jár és amiből semmiféle következtetést nem lehet levonni a továbbiakra.Kb,mint az írek elleni idengenbeli meccs volt tavaly ...

    Minden károgógnak!Ez egy Bl.selejtező volt ,idegenben nagyon rossz körülmények között teljesen szokatlan pályán, ebben az időszakban szokatlan körülmények között. Mindenki akart,hajtott több, kevesebb sikerrel. Itthon sima továbjutás lesz!Hajrá Fradi!!!

    100m x 62 m a ferröeri
    105m x 68m a Grupi.
    Ne csináljunk már úgy mintha 30 méter difi lett volna.

    angol nyelvű streamen végig úgy beszéltek rólunk, mint egy nagy csapat, aki profi, nem izgul, tovább fog jutni.
    nincs itt semmi gond, nem kell a hiszti, ahogy mondod, idény eleje van, Barnabás még nem fejel be minden helyzetet.
    lehet hogy nem is fog, de én drukkolok neki, bármilyen ciki is.

    Újak közül egyébként nekem Cissé tetszett. Mozgékony, gyors, jó az ütemérzéke és jól is fejel, persze majd a jóval erősebb csapatok ellen derül ki igazán, hogy mennyit is ér, de most biztató volt.

    Varga elején nagyon aktív volt, kapta is a labdákat. Küzd, hajt, kellett egy ilyen típusú támadó is a keretbe, de egyelőre nem gondolnám, hogy ő lenne a legjobb megoldás majd.

    Baráth nekem továbbra is óriási kérdőjel. Amellett kitartok, hogy, ha nem magyar lenne, akkor Sagalékkal együtt ment volna ő is el. Vannak jó dolgai és fizikailag is kiváló, de még sem látni benne egyelőre azt az extrát. Sokkal több kell tőle, hogy alapember legyen.

    Azért nevetséges, hogy egy akkora pályán játszottunk, amilyenen a futsallosok szoktak, csak éppen 6-6 ellen! Abban is biztos lehet mindenki, hogy nem Baráth, Esiti középpályával nyomjuk le a szezont, hanem leginkább az Abu Fani, Romadan kettős lesz a kezdőben, és előttük Töki lesz a szervező! Első meccsnek egyébként nem volt rossz, lehoztunk egy 0-0-t, bízva abban, hogy jövő héten csak rúgunk egy gólt a 40 fokban, egy kétszer ekkora pályán, ennek a feöreri capatnak!

    Szeles idő volt, esett, nem esett, kiszámíthatatlan volt a pálya, műfű volt, hideg volt, nyirkos volt, náluk még szezon van, nehéz volt az első meccs, kemény volt az edzőtábor, a Fradinál nagy volt a jövés menés, a Fradi kánikulából érkezett, nálunk sok a sérült, idegenben jó az iksz.

    Egyéni felkészülés: még nincs kész
    Csapatjáték: alakulgat, pár percnyi
    Erőnlét: nem akarom megbántani, láttátok, aki nagyon elfáradt
    Motiváltság: magyar játékosoknál - ezt öröm volt látni
    Erre számítottam? Nem, kicsit jobbra.

    gy széltében-hosszában keskenyebb pályán viszont meglepett minket, hogy a rendes pályán a kapu hosszú oldaláig elszálló beadásaink itt többnyire az oldalvonal környékén kötnek ki. smiley
    Jövő héten kijön majd a különbség és sima győzelem lesz, de azért azt hiányolom, hogy az olyanok mint Márki, Traoré, Owusu, Lisztes (mondjuk ő tőle megszokott módon jól szállt be) alig-alig próbálkoztak rövid, gyors passzos összjátékokkal, pedig ki lehetett volna szépen gurigázni őket nem egyszer. Csak sajnos a játékunk nem erre van alapozva. Igaz, ez a szélről basszuk be is évek óta sablon, könnyen kiismerhető. Extra kockázatot, meglepő húzást senki nem vállal. Na mindegy, lapozzunk.

    Nekem csak az nem tetszik ebben, hogyha "élet-halál" meccs van, akkor megoldottuk volna és nyerünk. Így, hogy tudjuk van egy visszavágó, belefér, sőt jó is a 0-0. Komolyan inkább lenne egymeccses, mint covid idején, mert ezek az elkummantott legyünk túl rajta meccsek élvezhetetlenek a szurkolóknak. Annyira patikamérlegen focizik már mindenki, hogy ezt így nehéz lesz megszerettetni a gyerekekkel, unalmas lesz a foci, és ahogy a FradiMédia is egyperces videókkal próbálkozik, mert tudják, hogy eddig tart az érdeklődés, akkor a focitól se várjunk mást hosszútávon, senkit nem fog érdekelni egy ilyen meccs. Ez nem csak a Fradira igaz természetesen.

    A keddi mérkőzés előtt legutóbb 2019 nyarán fordult elő, hogy a Klaksvík ne tudjon gólt szerezni egy európai kupamérkőzésen, pedig azóta minden évben képviseli a Feröer-szigeteket valamelyik sorozatban. Ahhoz pedig, hogy egy rúgott KÍ-gól nélküli Bajnokok Ligája-selejtezőt találjunk, egészen 2000-ig kell visszamenni, amikor a Crvena zvezda tért haza nulla kapott góllal. Azaz
    a Ferencváros a keddi eredménnyel egy 23 éves sorozatot szakított meg.Ami a KÍ közelmúltbeli eredményeit illeti, olyan csapatok kapituláltak a feröeri stadionban, mint (részben a koronavírus-fertőzéseknek köszönhetően) a szlovák bajnok Slovan Bratislava, tavaly pedig az elmúlt években a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszáig menetelő norvég Bodø/Glimt (3-1-re nyert a KÍ) és a kedden a bolgár bajnok Ludogorec ellen diadalmaskodó koszovói Ballkani (2-1) is vereséget szenvedett a Klaksvík otthonában.

    A Fradi azonban ezt nem tette meg, így döntetlenről várhatja a jövő heti, budapesti visszavágót.

    Legalább annyi mákunk volt, vagy még több is, mint amennyi hiányzott ahhoz, hogy Varga helyzeteiből betaláljunk. Érzetre közelebb álltak a gólhoz, volt kapufa is meg a fejjel blokkolt lövés, de Varga is ilyen helyzetekből azért be szokott találni. Engem sokkal jobban zavar az, hogy pocsékul kezeljük a rögzített szituációkat, mégis tálcán adjuk sorozatban a szögleteket az ellenfélnek. Volt is nagy rohangálás a kapu előtt, amikor többet is elvégeztek egymás után. Ha ennyire nem megy egy játékelem, ott azért valamit változtatni kellene.

    Ami tény:
    - rosszul játszottunk egy a mi játékunkra alkamatlan pályán, amin azt értem, hogy hiába van gyors embered, ha olyan kicsi a pálya hogy nincs tér hosszú indításra. A taktikánk egy része így nem működhetett.
    - ők nagyon hajtottak, és mint lentebb írtam, NINCS KÖZÖTTÜK VALÓDI AMATŐR (megnézhető a keretük, a 26 fős keretből az a 9 amatőr aki nem játszott....) Ez egy ócska legenda, nincs ma olyan BL, EL csapat, ahol volna valódi amatőr, aki munka után esik be és aki nem edz csak heti egy-kétszer.... Ezt a futómennyiséget nem tudná.
    - mi tényleg alapozásból jövünk és gondolom, nem akartunk píruszi győzelmet, megsérülni a műfüvön, mert - és aki volt már pályán tudja - nagyon nem mindegy, hogy ott játszol-e mindig, úgy edződnek-e izmaid....

    Nem a 0-0 a gond, masik threadben irtam tegnap, hogy nagyjabol ilyen eredmenyt vartam. Ami nagyon lehangolo volt az foleg az elso felidoben a 4-5 bedobas-szoglet, amikre nem hogy nem keszultunk, de a harmadik utan sem talaltunk ki valamit, ott gyakorlatilag 3 golt siman beszophattunk volna, ha lenne ha. 8/4 jo meccsel lehet EL csoportba jutni egy szerencses sorsolassal, tavaly is sikerult, de nem mindig lesz velunk ilyen kegyes a sors es ezeket attol felek mar a svedek meg fogjak torolni. Azert Hajra Fradi, de most nem vagyok tulsagosan bizakodo, onmagaban a csapatot korullengo forma miatt.

    Ez a pálya kb 8-8, vagy 9-9 elleni játékra volt alkalmas. Nekik ez kedvezett, hogy tömörültek, nekünk nem. Több egy az egy elleni kellett volna és átlövések. Csercse talán a 60. perc körül szólhatott, mert akkor volt egy két lövésünk. Kár, hogy a hegytetőt céloztuk!

    Szerintem a tegnapi ellenfelünk becsületesen hajtott, kiadta tudása legjavát, a tiszteletet megérdemli.
    Minden nehézségünk ellenére tovább kell jutnunk, mert jobb csapatunk van, de azért vannak nyugtalanító jelek. Rögzített szituációkban bántóan könnyen kerültek helyzetbe, ezzel nagyon gyorsan kell kezdeni valamit.
    Személy szerint külön remélem, hogy most láttam utoljára együtt Esitit és Baráthot.

    2. félidőt láttam, ott a bedobásaikon kívül semmit nem láttam az ellenféltől, a védőik egyszerű bazd előre-oldalra módon játszottak, középpályásaik és a csatáraiktól talán egy értékelhető támadás volt. Mi próbáltunk játszani de nagyon nem volt területünk. Owosunak sajna egy épkézláb megmozdulása sem volt mindig meg akarta futni őket de olyan sűrűen voltak, hogy az lehetetlen küldetés volt . Lisztes aki néha ügyesen megindult. Civicen és Traorén látszódott még, hogy nagyon nem volt területük és nem tudtak vele mit kezdeni.

    A meccsről. Sajnos ezt vártam és ezt is kaptam. Sőt tovább megyek, bevallom "alibib" játékot vártam tőlunk. Vagyis még jobbak is voltunk ahhoz képest amit vártam. Értem a még fáradtságot, értem a körulményeket, értem az összeszokottság hiányát.
    Egy valamit nem értek Baráth Pétert és a cseréket. Nem bántani akarom Petit, fiatal még, tehetséges ezt is elfogadom, kell neki a játék kulönben nem fog fejlődni, ez is ok. De mikor többedszer messze pattan a labda, mikor nem képes azon a szinten megjátszani, továbbítani a labdát, akkor nem értem miért az amúgy szurke, de megbízhato teljesítményt hozo Esitit kapja le a Mester? Miért Sigér jön be helyette? Mi volt a célja Makerckis 93.perces cseréjével? Közben meg ott ul a padon Abu Fani. Macska is jöhetett volna hamarabb.
    Traoré cseréjét értettem, kevés volt neki a terulet, nem tudott élni, inkább ne séruljön meg és pihenjen. Márki ma megint súlytalan volt. Gyors meg szaladgál, de amolyan Kleinheisleri hatásfokkal. Owusu jol szállt be, Lisztes oldalán kevesebbszer jött a labda.
    Még Civicről pár szot. Nagy kedvencem volt, aztán visszaesett. Ma legalább a beadásai jok voltak, valahogy rá kellene bírni, hogy fusson is. Reménykedem, hátha visszatér a régi Eldar. Ja, a meccs embere nálam Cisse. Nagyon szimpatikus, okos játékosnak tűnt. Tudom egy meccs után... De szerintem abszolút nem Kovacevic, Dvali szint, hanem sokkal jobb lesz!
    Összességében amiért mentunk, azt megcsináltuk! De gratulálnom kell az ellenfélnek is, mert amit tudnak, azt tényleg jol játszották ma. A jobb csapat azonban mi vagyunk, ezért jövő szerdán mi jutunk tovább!!!
    Hajrá Fradi!!!

    Kicsit olyan, mintha - kosárlabda nyelven szólva - büntetődobások kiharcolásával és azok értékesítésével akarták volna megnyerni a meccset. Egy felépített kontratámadásuk volt csak, amikor Eldar fejjel mentett/Eldart fejbe talált a labda, amúgy semmi játék nem volt a focijukban. Illetve, ha Dániában tudnak edzeni, miért nem ott rendezték az odavágót? Remélem itthon jól helyretesszük őket!

    az igazi nehézségeket Henrik korrektül összefoglalta: gyakorlatilag átmenet nélkül megyünk tavaszból az őszbe, az újak napok, vagy max pár hete vannak itt, edzésből megyünk a tétmeccsekbe. könnyű, amolyan focizni sem tudó ellenfél a mai kupákban már nincsen, ez a profi, félamatőr játszadozás a szavakkal dolog bullshit.
    jobbak vagyunk, realizálni kell, ennyi.

    és azt is elmondta h kevés egy az egyet vállaltunk és az első félidőben átlövésünk sem volt. Szóval azér ttünk mi is a 0-0-ért

    Hányszor volt olyan, hogy megtoltuk a labdát és az kiment, mert vége lett a pályának... baromi idegesítő. Vagy felíveltük és a kapusé lett. Na ezek a labdák otthon jó helyre fognak érkezni, mert nagyobb a pálya.

    A tavaszi be nem vált igazolások miatt tök új csapat épül, pont amit el akartunk kerülni. Nagyon messze vagyunk az őszi csapat szintjétől, ezt tudja Csercseszov is, meg Hajnal is, csak nem beszélnek róla. Ezért volt fontos, hogy az első körben elkerüljük a komolyabb csapatokat.
    Ennek a fényében nem volt meglepő, hogy kevés változással a tavaszi csapatot rakta fel, amelyik borzasztóan játszott, de legalább nem most mutatkoztak be egymásnak a folyosón. Pontosan tudta Csercseszov, hogy nincs mire fölényeskednünk, jelenlegi állapotunkban senki ellen nem léphetünk egyértelmű győzelmi eséllyel pályára, ennek megfelelően az volt az elsődleges cél, hogy ne kapjunk gólt.
    Mindezek eredményezték, hogy két hátravont típusú vkp-val játszottunk, és nem törekedtünk létszámfölény kialakítására a kontráknál sem, nehogy kinyíljunk.
    A vizes, kis műfüves pálya pedig szépen kiemelte játékosaink technikai hiányosságait, egyedü Marqui volt képes úgy kezelni a labdát, mint egy főnök. Zaki pl. kabaré volt ezen a téren.
    Ez így nem is eredményezhetett mást, mint egy gyötrelmes x-körüli meccset. Amivel amúgy alapból nincs gond, sztem a Tobol ellen még ennél is szarabbul játszottunk idegenben.
    Minden csapatrészben van reális remény a feljavulásra, ott van a "kvalitás", viszont a védelem a kritikus, ha Samy is elmegy, akkor nem tudom hogy akarjuk lehozni ezt a szezont.

    Egy ilyen meccsen abszolút nem szeretnék a bíróval foglalkozni. De lentebb is említették, hogy azért elég sok olyan szabálytalan dolgot néztek el nekik ami elég fura. Nekem is a bedobások tűntek fel... szinte mindig beléptek...vagy például Vargát egyértelműen lekönyökölték a 16-oson belül... Mezőnyben az szabálytalanság és sárga. Ráadásul állt a játék és még csak nem is vizsgálta a var... Ezek azért érthetetlen dolgok.

    Kis túlzással más sportág volt, amit tegnap láttunk. Szinte folyamatosak voltak a tömegjelenetek a pályán. A szögletekről, bedobásokról nem is beszélve. Be a sűrűjébe, aztán majd lesz valami, ez volt az egyetlen, amit csináltak. Normál pályán ilyenek nincsenek, focit pedig semmit nem láttunk tőlük. Szóval én nem aggódom, a Groupamaban nyerni fogunk,

    Igazából a ezen a meccsen a Fradi védősorával nem volt probléma különösebben, Samyn nagyon jól elakadtak, illetve Cissé is tök jól tette a dolgát meccshelyzetben. Botka, és Civic nagyon jól segítette a támadásokat.
    Én egyébként nem éreztem azt, hogy Baráth, meg Esiti nem játszana jól, kíváncsi vagyok, hogy a statisztikák alátámasszák-e ezt az érzésem, de szerintem sok labdaszerzésük volt a középpályán.
    Ami fura volt, hogy a a Traore-Zachi-Marqui sor kb kimaradt a játékból. Traore sokszor nem hozott jó döntést, Marqui nem találta magát hol kell lennie, Zachit meg egyfolytában feküdt, nem tudtam eldönteni igazán, hogy felrúgták MINDIG, vagy egy jelentős százalékban dobálta magát.

    Tekinthetnénk ezt savanyú szőlő effektusnak is, de ha elvonatkoztatunk attól, hogy mi is ott voltunk a pályán, nekem az szúrta leginkább a szemem, hogy egy ilyen kicsi pályán ennyire engedte a spori azt, hogy a helyi szokások domináljanak. Nyilván ők így játszanak errefelé, hogy derékból csavarva dobja be a labdát, meg belép utána, illetve bedobásnál lefutja a fél pályát és teljesen új szituációt teremt ezzel (lásd az utsó nagy helyzetüket), de talán egy nemzetközi minimumot jó volna tartani.

    Félpályánál elkövetett taktikai falt és ez gólveszélyes szituáció lett ezen a pályán. Aki erre fel tud készülni hallomásból, az hazudik.

    A meccsen 65%-ban volt nálunk a labda, 84%-kal passzoltunk (passztempó 16.5, hosszú passzok aránya 7.4%, PPDA 5.4; ugyanezek a KÍ-nél: 77%, 11.8, 21.2%, PPDA 12.7). A párharcok aránya 133-117 volt ide, a fejpárbajoké 53-44 (ezen a meccsen volt 2015 óta a legtöbb fejpárbajunk). A KÍ 35, mi 37 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Esiti 10, Zacharaissen 5). 3 labdaeladásunkból lett hazai lövés.

    43+1 támadásból 10 lövésig jutottunk, 2 talált kaput (KÍ 21+2 / 7 / 1), az xG-arány 0.84 – 0.77 volt ide, az xcG-arány viszont 0.14 – 0.82 volt oda. 66 támadópárharcunk 41%-a (27), a védekezőpárharcaink 74.5%-a volt sikeres. Mi 7-szer, a hazaiak 14-szer szabálytalankodtak az észt bíró szerint (sárga lapok aránya 3-2).

    Dibusz egyszer kellett védjen, Forren 17. perces fejesénél (0.82), 3-szor kellett kijönnie, 20 passzából 19 talált embert.

    Botka 92 akciójának 67%-a volt sikeres, 69%-kal passzolt, 34 párharcából 22-t, 15 fejpárbajából 11-et nyert meg. 22 labdát vesztett, 17-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Samy Mmaee 119 akciójának 82%-a volt sikeres, 2 helyzete volt (0.21), 91%-kal passzolt, 15 párharcból 9-et (10 fejpárbajból 6-ot) nyert meg. 8 labdát vesztett, 18-at szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.1).

    Cissé 128 akciójának 82%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 19 párharcból 10-et nyert meg. 10 labdát vesztett, 19-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 88 akciójának 70%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02), 77%-kal passzolt, 14 párharcból 10-et nyert meg. 11 labdát vesztett és szerzett, 2 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.63).

    Esiti 75 percet kapott, 70 akciójának 84%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.03). 98%-kal passzolt, 26 párharcból 17-et nyert meg (10 fejpárbajból 8-at). 7 labdát vesztett, 20-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Baráth 51 akciójának 57%-a volt sikeres, 82%-kal passzolt, 18 párharcából 6-ot nyert meg, 8 labdát vesztett, 10-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Zachariassen 93 percet játszott, 58 akciójának 47%-a volt sikeres, 84%-kal passzolt, 26 párharcából 10-et nyert meg. 6 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Marquinhos 68 perc alatti 68 akciójának 57%-a volt sikeres, 1 helyzete volt. 81%-kal passzolt, 22 párharcból 9-et nyert meg (8 fejpárbajból 1). 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Traoré 68 percet játszott, mindössze 27 akciójának 59%-a volt sikeres, 80%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert meg. 1 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 2 helyzetet készített elő (0.07).

    Varga B. 58 akciójának 28%-a volt sikeres, 4 helyzete volt (0.57). 10 passzából 3, 39 párharcából 11 (19 fejpárbajból 7) volt sikeres. 2 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Lisztes 29 percet kapott, 21 akciójának kétharmada volt sikeres, 1 lövése volt. Mind a hat passza pontos vol, 13 párharcból 7-et nyert meg. 1 labdát szerzett.

    Owusu is 29 percet kapott, 26 akciójának 58%-a volt sikeres, 10 passzából 7. 14 párharcból 8-at nyert meg, 3 labdát szerzett.

    Sigér 23 percet kapott, 21 akciójának 81%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert meg. 2 labdát vesztett, 1-et szerzett.

    Makreckis 4 percet kapott, 5 akciójából 2 volt sikeres, 2 passzából és 2 párharcából 1. 1 labdát vesztett és szerzett.

    Így értékeltétek a Klaksvík elleni teljesítményt.

    Dibusz 5.95
    Cissé 5.90
    S. Mmaee 5.47
    Botka 5.43
    Lisztes 5.28
    Civic 5.19
    Varga B. 4.94
    Marquinhos 4.50
    Zachariassen 4.48
    Esiti 4.45
    Sigér 4.29
    Owusu 4.24
    Baráth 4.11
    Traoré 4.04

    https://ulloi129.hu/2023/07/11/elo-a-klaksvik-elleni-bl-selejtezorol/
    https://ulloi129.hu/2023/07/12/igy-teljesitettunk-a-klaksvik-ellen/
    https://ulloi129.hu/2023/07/15/dibusz-cisse-mmaee/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.20, 20:55
    MEGVAN AZ IDEI ELSŐ BL-SELEJTEZŐS ELLENFELÜNK!

    Öt csapat közül kerülhetett ki az FTC első selejtezőkörös riválisa.

    Június 20-án, kedden kisorsolták a labdarúgó UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörének párosításait. A húzást megelőzően, reggel szűkült a lehetséges ellenfeleink listája: előzetesen tudható volt, hogy a kiemeltként szereplő Ferencváros idei első BL-selejtezős ellenfele a feröeri KÍ Klaksvík, a svéd BK Häcken, a koszovói Ballkani, az északmacedón FC Struga vagy az előselejtező győztese közül kerül ki.

    Az UEFA nyoni központjában 14 órától megtartott sorsoláson végül a KÍ Klaksvík csapatát kaptuk, így férfi labdarúgócsapatunk a feröeri együttes ellen kezdi meg a 2023/2024-es szezont.

    A párharc oda-visszavágós rendszerben zajlik majd, a Ferencváros idegenben kezd. A kvalifikáció első körének hivatalos játéknapjai július 11-12. és július 18-19., a pontos időpontról később születik döntés.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/megvan-az-idei-elso-bl-selejtezos-ellenfelunk