magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 4 : 2 18:15

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 5. forduló
referee : Bogár Gergő
attendance:
  1. dvsc.hu: 7.325
  2. nso.hu: 7.325
  3. fradi.hu: 7.365

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.29, 12:22 (szerk.: 2021.08.29, 17:37)
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    A nyílt játéknak ez a veszélye.Jó meccset játszúnk, csak sok gólt kapunk.Egy sündisznó felallassal talán 3 mal megússzuk.

    Nincs védelem,játékosok vannak akiket odaraktak. Kár érte. Akit szidni lehet Tőzsér és Szabó. Most kivételesen Husztit se szidom,abból dolgozik ami van.

    Kár volt Ugrai hanyagságáért,ha a félidő marad 0-1,ez a meccs nem lett volna ilyen sima.

    A 11-es előtt meg az 100% les volt,nem tudom mit vonalazott a bíró a Var szobában,de nem lábakhoz kell már húzni a vonalat. Ott az első réti nigger előrébb volt minimum fél méterrel.

    Sajnos nincs értelme nézegetni hogy les volt, meg hogy Ugrait is ellökték, ennyivel minimum jobbak, de ha Kosiczky nem véd így akkor 6- ot kapunk.

    Kiálltunk 10 magyarral a kezdőben,még se éreztem azt az első félidőben le lennék focizva. Csak a 2 kezdő értékében volt kb 10 millió euro különbség.

    Kultúráltan játszottunk,sok hibával hátul,mert nincs védelmünk.Nincs középsővédőnk. Kosickynek sokat köszönhetünk,ezért ő a kapusunk smiley

    Utána cseréltünk 3 magyarra-3 magyart. Ha lenne védelmünk abban se vagyok biztos kikapunk.

    Nincs

    Ha egy edző nem tud összerakni egy védelmet akkor az nem egy jó edző. Értem én hogy az emberanyag nem tökéletes, de azon a szervezetlen rohangáláson amit csinálunk nem hiszem hogy ne lehetne javítani.

    Kinyik és Szatmári semmivel nem volt jobb ezeknél, nehogy már visszasírjuk őket.

    Kosiczky nagyon kellemes meglepetés, úgy tűnik újra van egy nagyon jó kapusunk.

    Most mentünk, és sokkal inkább nézek ennyi lelkes magyar gyereket a csapatomban mint a sok állami pénzen megvásárolt gyarmatárut a koszos zöld csürhénél. A szurkolóik 90% képtelen lenne felsorolni a kezdőcsapatuk felét. Egy dolgot kívánok nekik az EL-re, de azt tiszta szívemből: rohadjanak meg!

    Nem az a gond, hogy kapunk 4et a pénzzel hülyére pumpált fraditól, hanem az, hogy védekezésnél fingja nincs senkinek hova kellene állni, amatőr hibák sokaságát csinálják. Itt volt a nyár, egy kurva védőt nem sikerült igazolni aki ér egy lyukas forintot, kettőt viszont elengedtünk. Nincs ezzel baj, csak ne nézzenek már teljesen hülyének minket ezzel a “nagy terveink vannak” bullshit szarsággal. Koldusok vagyunk, fogalmatlan vezetéssel, és egy gyenge utánpótlással. Ennyi.

    Amúgy meg nem temetnék még semmit. Ugye, komolyan nem várt senki ma pontszerzést? 4-1-nél is mentünk előre, és rúgtunk gólt. Ebbe kapaszkodjunk. Deslandes majdcsak felépül és hátha igazolunk még 1 védőt. Ha meg nem szedi szét a stábot meg a csapatot a közönség, még lehetünk sokkal jobb formában is majd.

    Korhuttal én nem tudom mit csináltak,de olyan lassú lett. És súlyfeleslege is van.

    A 60.perc körül teljesen elfogytunk erőben is,kiváló erőnléti edzőnk van. Elmehetne az is a picsába.

    Én kimerem jelenteni,ha nem jön 1-2 védő kiesünk. Így minden meccsen gólt fogunk kapni,az összesen.

    Az első félidben várakozáson felül nyomtuk. Volt időszak, amikor beszorultunk, de voltak nekünk is végig helyzeteink, vezettünk, 1-1 az üllőin, nem kell magyarázkodni. A támadójátékunkat meg nem értem miért, de marha jó. Egy Sós, Soltész, Bévárdi középpályássorról beszélünk! Valami kémia vagy varázslás van ott, más edzővel ez a társaság nem muzsikálna sehogy. Valamit Huszti nagyon tud.

    Dzsudzsákon végig látszik, hogy kurvára nem mindegy neki, hogy mi történik a pályán. Én korábban nem láttam becsúszni szinte soha. Most igen. Megint kiosztott egy gólpasszt és egy gólt eredményező kulcspasszt. Óriási bajban lennénk nélküle.

    Varga kiesése volt a kulcsmomentum, utána esett végképp szét a védekezésünk. Muszáj magamat ismételni. Ha rendesen felépítjük Bényeit, nem így néz ki a vége. Most komolyan, egy Kusnyír-Baráth-Korhut-Ferenczi négyes elé bekerülve a fáradó Dzsudzsák mellé zéró nb1-ben játszott perccel a tarsolyában az Üllőin, nyomás alatt, mit várhatunk el reálisan bárkitől? Nem így kell debütáltatni egy tinédzsert az élvonalban. Képes ő ennél sokkal többre. Tehetségmenedzsment...

    Ugrai. A Facebook népe őt is megtalálta. Mégis, mi kellene nekik, hogy mesterhármast rúgjon a züllőin? Nem tudom, mikor kinek sikerült ez utoljára, a Lokiból valaha is bárki. Úgy gondolom, vannak, akiknél beakadt valami, és csinálhat bármit is az adott játékos, úgyis csak fikázni fogják. Nagyon örülök, hogy végig a pályán volt, és meg is hálálta. Brutális, mennyi sprintet levágott, passzolt is értelmesen, rúgott két gólt, le kéne róla szállni, az egyik erőssége a csapatnak. Ok, az első gól előtt nagyot hibázott, de tkp mit is keresett ott csatárként?

    Egy ilyen szedett-vetett védelemmel a 4-2 sajnos reális eredmény. A meccsrl meg összességében... rengeteg helyzet volt, sok gól, tempó. Aki visszasírja a "taktikus", "mezőnyjáték dominált" típusú alibifocit... Hát lelke rajta. Én nem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.29, 11:50 (szerk.: 2021.09.07, 11:36)
    jó meccs volt,de az elején megint nem figyelünk,a védelmünk már számolni sem tudom hányadik gólját kapja szöglet után.
    Dibusz,ha ki is jön bizonytalan,nekem ez a középső két védö jobban tetszett,mint Blazic-al.
    Nem értem,ha már a Cabraja ott ül a padon és 3-1 van,miért nem lehet behozni,hogy szokja a társakat és a tempót,miért Csontos jött?
    Most akkor ez a Gavric gyerek is szélső,van már annyi,akkor Zubkov és Tokmac eladható ,mind a kettő harmatgyenge mostanság!
    Meg kellene próbálni középen,látszik van esze,ne Tokit játszassuk ott,csak sétálgat és magyaráz,ha nem kap labdát.

    Amúgy Mak az első góljáig nem nagyon volt játékban. A zseni gólja után viszont megállíthatatlan volt, majdnem mesterhármas lett a vége.

    Azért a közlegény nagyon komoly írástudó.Qrva régen vártam már egy ilyen csatárt.Olyan intelligens megoldásai voltak,hogy öröm volt nézni.A gólpassz Laidouninak,meg az előtte lévő akciója,nagyon ott volt a szeren.smiley

    A Laidouninak adott gólpassza előtt 50-ből vajon hány nb1-ben játszó játékos maradt volna a földön és várta volna a sípszót? Ez a nem mindegy!

    Hát ez rendben van, sok-sok tanulsággal. Van egy kiváló vonalkapusunk. Toki megoldásait (a tizit kivéve) öröm volt nézni. Maknak több lehetőség kell, Uzuninak kevesebb. Ryan nagyszerű csatár. Govrity és Zachariassen - türelem. Nagyon rokonszenves, ahogy Stöger Szánthót építi. Milyen jó lenne hatalmas meglepetéssel kezdeni a bajorok ellen!

    Ha nyolcat kapnak, az se lett volna meglepő. Egy percig nem éreztem, hogy ezt a meccset bukhatjuk, annyira nyilvánvaló volt a különbség a két csapat közt.
    A szögleteket kellene jobban levédekeznünk.

    Nem értem a zúgolódást. Tükörsima meccs volt. Igaz sok hibával, de szerdán elbuktunk a BL-ben. Azért az érthető, hogy fizikailag és mentálisan is megviseltek a srácok. Ha nagyon zúgolódni akartak gyertek meccsre! Ne csak az NK derbikre

    A debreceniek szerint az első félidőben partiban voltak!
    Nem semmi ennyire másképp látni a meccset és elhitetni a játékosokkal, hogy mennyire jók.
    De ez legyen az ő bajuk.

    dehogy voltak partiban. gyakorlatilag egy fél ritmusváltással helyzetben voltunk. találtak egy gólt ennyi. Az első félidőben is már gólvonalról mentettek, Uzuni ziccert hibázott stb.

    Aminek örülök, hogy Haratin mintha megint mélyebben játszott volna. Jól is ment neki, mezőny egyik legjobbja volt. Őt ott is kell játszatni.
    A széleken védekezünk borzasztóan, és nem feltétlenül a védők miatt.

    na meg a norvég gyerek 8as, annak is igazoltuk erre beraktuk hatosnak. Tele is volt a gatya nála, tök biztonságit akart játszani. Azért Uzuninak adott egy ziccerpasszt.

    ó meccs volt, sok helyzettel. A hangulat szar volt, egy gyenge baráti sörmeccs szintű.
    Jó lenne, ha a lelátó népe kicsit ledobna az arcból, újra elkezdenénk komolyan venni az nb1-et, elkezdenének meccsre járni az emberek. Nehogy aztán majd pofán basszon az élet minket...
    A csapat ment, rúgta a gólokat, lazán vertük ezt a gyenge Lokit. A védekezésünkön sokat kell javítani, mert nemzetközi szinten nem bírunk el ilyen hibákat.
    Zaki eddig gyenge. Uzuni és Töki gödörben. Regő ügyes, de borzalmasan puha játékos. Ha ilyen nyeglén áll bele a párharcokba, nem lesz maradása.

    Zakitól sokkal több kell, de látom benne a lehetőséget. Uzuni tényleg gödörben van, de biztos vagyok,hogy hamarosan kijön belőle. Töki az első félidőben tökéletesen játszott, egymás után osztotta a kulcspasszokat. Nem rajta múlt, hogy nem volt 3 közte a szünetben. Regő labdával egyáltalán nem puha, labda nélkül viszont erősödnie kell.

    Ööö, Regő sárgával a zsebében tolta az egész félidőt.

    Nekem úgy tűnt, hogy nagyon visszafogta magát, többször inkább visszalepett a párharc elől, nagyon nem akart pirosat kapni. Viszont technikailag képzett, jó a balosa, sebessége is rendben van. A mait elnézem neki, legalább egy fél évet kap tőlem, de inkább szezon végén véleményezném, nem egy olyan félidő után, ahol a feje fölött lógott a kiállítás végig.

    Szépen játszottunk, egy percig sem kételkedtem, hogy meg tudjuk fordítani a meccset. Igaz, kicsit túl sok gólt kapunk mostanában, ezen javítani kell. Azt nem értem, hogy az ukrán válogatott Zubkovot miért is mellőzik ennyire? El fogja veszíteni az önbizalmát és tényleg rosszul fog játszani.

    Kettős terhelés ide oda, ezeket a meccseket hozni kell. A jó felmutatása a 4 gól, esetleg még több is lehetett volna. A rossz pedig a kapott gólok. Mindkettő gólunk ajándék az ellenfélnek. Ha ilyet adunk egy Betisnek, egy Celticnek, nem beszélve egy Leverkusennek, nehéz lesz ezeket kompenzálni. A bajnokság megnyerése ezzel a kiváló kerettel kötelező, a nemzetköziben pedig az aranymorzsák is nagyon kellenek. Mindezekhez az adottságaink és a lehetőségeink megvannak. Bocsássa meg a Toldi Gábor, hogy véleménye sajátos, és csak megmosolyogtató, azaz még súlytalannak is mondható, mentségére nem Ő tehet róla, hanem a csapata.

    Azt nem mondom, hogy repestem a boldogságtól, amikor kaptuk a szögletből a gólt, ráadásul a sokadikat az idényben, de aztán jött a fesztivál, látványos, gyors gólerős, ezt mondtam, az összes hazai meccsünkön erőt kell demonstrálni, azt meg, hogy a végén 5 magyar volt a pályán, az külön boldoggá tett. Szánthó nagyon-nagyon jó lesz. Egyre jobb edzőink lesznek, nem is értettem, hogy Toldi mit értett azon, hogy partiban voltak. Lehet, hogy szexpartira gondolt, mert agyonbasztuk őket. Dzsudzsi meg már csak hátramozdító.

    Az eredmény jó és a játékunk is nézhetőbb mint a Rebrov-érában. Mak az utóbbi meccseken bizonyította hogy a kezdőben a helye, Uzunit kicsit pihentetni kell de nem kell ostorozni mert nagyon jó játékos, látszik rajta az akarat is, csak most nem megy neki. A védelmünk hajmeresztő hibákra képes, Stöger mesternek itt kell összekapni a csapatot, mert itthon sem lehet rúgni minden meccsen 3-4 gólt (bár nekem ez az elvárásom smiley )
    Tetszik, hogy játszanak a fiatalok. Összességében azt mondom, hogy megérte a Rebrov Stöger csere.

    Nem tudom, mit láttál jónak. Az elejét megint ellazsáltuk, elkényelmeskedtük, flegmák voltunk, magunkra húztuk őket. A gól után görcsösen játszottunk, míg nem lőttünk mi is egyet. Összességében a negyedik gól után játszott úgy a csapat, ahogy én várom tőlük mindig. Akkor néztünk ki úgy mint egy európai kupacsapat.Ezt a kapunk előtti töketlenkedést nem értem, és azt sem, hogy hagyhatjuk az ellenfeleinket percekig Dibusz előtt cicázni.

    Stögernek ez a hobbija, hogy minden meccsen előnyhöz juttatja az ellenfelet?
    Egyébként szinte tökéletes nap, Fradi-négyes, Ugrai-dupla.

    Sokan cseszegetik a belső védőket, de igazából a csapat védekezéssel nem vagyunk készen. Sokkal többen szerepelnek a középpályán, szinte minden meccsen mások és más formációban. Ehhez idő kell, viszont nagy erősségünk lehet. Az új csatárunk nagyon nagy fogás, Regő is egyre jobb lesz. Szóval türelem.

    Összességében az tetszik, amit támadásban látok. Ma látszott, hogy mennyire hiányzott egy jó Toki a YB ellen, viszont az is, hogy Szánthó ebben a tempóban, ezzel a hozzáállással, Holman sorsára fog jutni... Talán annyi még ehhez a szekcióhoz, hogy Uzi remélem gyorsan visszatalál az "idényeleji" formájához. Nyilván adná magát, hogy ebben a felfogásban több kapott gól is van. De én nem azt látom, hogy emiatt kapunk gólokat, hanem zömében rögzített helyzetek után, vagy visszarendeződve alakulnak ki az ellenfeleknek helyzetei. Örülök, hogy Pepi is így látja, de jó volna már ezen javítani, mert a védelem eléggé összeszokott, és Rebrovnál működött is. Most Wingo, Botka és Blazic a stabil pont, Mmaee, Kova, Eldar játéka viszont az elmúlt meccseken nem tetszett. Dvalival és Cabrajaval mi lehet? Jó lenne, ha bevethetőek lennének az EL-re...

    Azért a Haratin, Zachariassen belső középpálya nem éppen a legvédekezőbb felállásunk, ma még ez is bőven belefért. Összességében vannak hibák hátul, de nem vészes szerintem. Ha egy slavia ellen kihoztuk egy kapott góllal, mikor az kellett, akkor látszik, hogy ha nagyon muszáj meg tudjuk oldani. A YB góljai közül itt volt egy már emberhátrányban, kint meg óriási gólokat lőttek, ami azért hordozott magában némi szerencsét a megpattanásokkal. Jobb csapat is sajnos. De ezzel az erővel tavaly a Moldetol kaptunk 3-at kint, volt az elején egy nagy arányú vereség a Dinamotol is, szóval Stöger ennyi türelmet simán érdemel. Válogatott meccsek után kemény időszak jön, ott nagyon kell tudnunk majd beosztani az erőt, és jól forgatni a csapatot.

    - R. Mmaee kurva jó játékos, el sem hiszem, hogy egy ilyen szintű játékos ennyi idősen nálunk játszik.
    - Laidounival tutira keményen elbeszélgetett a stáb. Nyoma sem volt a hetek óta látott arroganciájának. Nem reklamált, nem tombolt.
    - Tokmac végre nagyon jól tolta, de ezekkel a tizikkel most már tényleg kellene kezdeni valamit, mert ez röhej.
    - Az első tizi előtt Hara nem volt lesen, S. Mmaee igen. Viszont sokszor visszanézve az ő helyzete nem befolyásolta a Loki védekezést, a labdát Haratin kapta és nem tudták levédekezni, ennyit. Felülbírálom a tegnapi álláspontomat, ez egy szabályos gól volt. De hogy mi a fasz tartott ezen 7-8 (?) percig, azt fel nem foghatom.

    Amit Ryan bemutatott, hogy kétszer is felpattant ahelyett, hogy elfeküdt volna, az nagyon ott volt a szeren és még gólpassz is lett belőle, megérdemelten smiley

    Roppant csalódott vagyok. Nem az eredmény miatt, hanem az egész meccsen tapasztalt arrogáns hozzáállás miatt. Senki nem akart hajtani, Mak volt a legjobb játékos, mégse hagyták 11est lőni. Zakariás és Tokmac borzalmas, csapategység sehol, egyénieskedés bőven.

    Játékvezetés csapnivaló, ha zsuzsihoz közelebb mentek 1 méternél már kapta is a szabadot. Kár volt Varga sérülésért messze a két legszarabb játékosok voltak a kondában.

    Az a videózás a 11es előtt nevetséges. Ha les fújja vissza, ha nem engedje el, de így vállalhatatlan. 2 perc volt mire kiírták, h mit videóztak, én addig azt hittem, h a sárga és piros lap között vaciláltak.

    Ez a nézőszám borzalmas. A Bnek meg kellene újulni, mert Hamburger már rég nem ér szart sem.

    Ha nem nézek át a vendégbe, észre sem veszem, h vannak vendég szurkolók. Olvasom, h a tvben vitték a prímet, ez elég vicces. 60 srác óbégat, és ebből a helyszínen egy hangfoszlányt sem lehet hallani.

    De a lényeg, sapkás Pepi. Szerintem kurva gyorsan le kell cserélni. Itt csapatot kell építeni, itt ma egy csürhe volt a pályán, beképzelt majmokkal. Õ meg üldögél egykedvűen a padon, talán Máte Csaba ugrabugrált néha.

    Dibusz meg nézze vissza a konda kapusát, hogyan kell kijönni, mert megint nem ment.

    Szóval szerintem ez a mai nem előre mutatott, és csak a kvalitás nyerte meg a meccset.

    Viszont azt üdvözlöm, h Blazicot pihentette. Nem kell augusztusban csapágyasra hajtani.

    Ha 7500-an se voltunk, mit bohóckodik a kiskegyeden GraboPress, hogy 11 ezer hely foglalt?

    Úgy nyomta a kápó haverja, mint DJ a kilencvenes években. Állandóan dumált, na ez zavaró volt főleg a 2. félidőben.

    7 éve drága, a Tábor visszatérése utáni két 10 ezres átlagnézőszámkor is az volt. És az oltáskártyára se lehet fogni, mert a Young Boys ellen 20 ezer fradistának volt. Volt ma valami jó koncert, vagy inkább otthon ültek 4 nappal később 13 ezren szombat este? Szerencsétlen Dzsudzsák szögleteit élvezet volt nézni (ha már saját játékosaink nem kötnek le, hiszen amiatt nem jött ki, csak a keddi egyharmada).

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi bajnoki találkozóról.

    A múlt szombati találkozón 4-2-3-1-es felállásban játszottunk, de Tokmac és Ryan Mmaee egymást váltva majdnem ugyanazokat a területeket játszották be. 57%-ban birtokoltuk a labdát, passzpontosságunk 85%-os volt (a DVSC-é 77%), majd háromszor annyit lőttünk kapura, mint Dzsudzsákék (16-6), több, mint ötször annyiszor találtuk el azt (6-2). A támadások aránya 26+3 ill. 17+2 volt, ez 3.31-1.24-es xG és 5.09-1.45-ös xcG arányhoz vezetett. A szokásosnál több és pontosabb beadásunk volt (25, 36%, tavaly az NBI-ben 16, 31%).

    A párharcokat nagy arányban vittük (97-72) – a támadópárharcainkat 54%-át, a fejpárbajokat 19-7 arányban. 30 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a DVSC 14-et a miénken. Két labdaeladásunk vezetett lövéshez (Kovacevic és Haratin 1-1), az ellenfélnél 6 ilyen volt. 16-szor tisztáztunk (S. Mmaee 5, Kovacevic és R. Mmaee [!] 3-3, Botka és Civic 2-2, Haratin 1). A passztempónk a szokottnál alacsonyabb volt (15.9), a hosszú passzok aránya ezúttal is alacsony (7.9%, 61%), a letámadásunk pedig intenzív volt (6.6 PPDA). 24-szer adtuk haza a labdát.

    Dibusz két lövést kapott (1.45), mindkettőből gól lett. 1-szer jött ki, 27 passzából 26 pontos volt.

    Botka 84 akciójának 68%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt, mind a 4 csele sikeres volt, 20 párharcból 11-et nyert. 10 labdát vesztett, 14-et szerzett, 3 passzt lopott.

    S. Mmaee 90 akciójának 78%-a volt sikeres, 2 lövése/fejese volt (0.13). 88%-kal passzolt, 12 párharcának felét nyerte meg. 12 labdát adott el (7-et a saját térfelén), 7-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Kovacevic 78 akciójának 82%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 11 párharcából 9-et nyert. 9 labdát vesztett, 11-et szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.14).

    Civic 90 percet volt a pályán, 65 akciójának 62%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.13). 59%-kal passzolt, 12 párharcból 9-et nyert. 11 labdát vesztett, 8-at szerzett, 7 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.36).

    Haratin 70 akciójának 81%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 94%-kal passzolt, 12 párharcból 9-et nyert. 6 labdát vesztett, 10-et szerzett, 6 passzt lopott.

    Zachariassen 48 akciójának 63%-a volt sikeres 70 játékperce alatt. 86%-kal passzolt, 11 párharcából 5-t nyert meg. 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Mak 80 percet játszott, 50 akciójának 58%-a volt sikeres, 3 lövéséből (0.61) 2 gólt szerzett, 89%-kal passzolt, 17 párharcból 8-at nyert meg, 5 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.31).

    Tokmac 70 percet kapott, 34 akciójának 62%-a volt sikeres, 1 lövése (11-es, 0.76) kimaradt. 82%-kal passzolt, 3 csele sikeres volt, 14 párharcból 10-et nyert meg, 2 lövést készített elő (0.35).

    Uzuni 46 percet játszott, 32 akciójának 41%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.51), 55%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.06).

    R. Mmaee 63 akciójának 44%-a volt sikeres. 2 lövésből (ebből 1 tizenegyes, 0.95) 1 gól lett, 2 gólpasszt adott. 65%-kal passzolt, 22 párharcának felét nyerte meg.

    Szánthó 49 percet kapott, 29 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.07). 80%-kal passzolt, 13 párharcból 5-öt nyert meg. 2 gólpasszt adott (0.22).

    Laidouni 26 percet kapott, 28 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 fejeséből (0.14) gól lett. 95%-kal passzolt, 4 párharcból 2-t nyert, 1 labdát vesztett, 3-at szerzett.

    Gavrity is 26 percig játszhatott, 19 akciójának 63%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt (12/11), 6 párharcából 1-et nyert meg.

    Vécsei 15 percet kapott, 19 akciójának 89%-a sikeres volt. Mind a 14 passza pontos volt, 4 párharcból 3-at nyert, 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Csontos 6 percet kapott. 4 akciójából 3 volt sikeres, 2 pontos passza mellett 2 párharcból 1-et nyert meg, 1 labdát szerzett.

    Így értékeltétek a Debrecen elleni teljesítményt.

    Mak 8.05
    R. Mmaee 7.59
    Laidouni 6.57
    Haratin 6.48
    Tokmac 6.18
    Civic 6.16
    Botka 6.11
    S. Mmaee 6.02
    Dibusz 5.92
    Kovacevic 5.90
    Szánthó 5.77
    Gavric 5.57
    Uzuni 5.52
    Zachariassen 5.05

    https://ulloi129.hu/2021/08/28/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-11/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2021/09/01/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-13/
    https://ulloi129.hu/2021/09/06/mak-mmaee-laidouni/