magyarfutball.hu

Vasas FC - Dorogi FC 3 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.30, 20:45
    Hosszú hónapok óta üres stadionokban játszik csapatunk, ezért mindannyian nagyon vártuk már azt a bejelentést, mely szerint a beoltottak száma eléri a Kormány által kitűzött négymilliós határt. A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadása megtörtént, így a lépcsőzetes nyitás következő fokozataként a Kormány újabb intézkedéseket határozott meg, többek között sportrendezvények tekintetében. A döntés értelmében újra megnyílnak a stadionok kapui: 2021. május 2-án, vasárnap 17 órakor a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Dorogi FC együttesét ismét nézők előtt fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények újra nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást ezúttal friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

    - VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

    A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.

    Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba!

    Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

    - MASZKHASZNÁLAT, KÉZFERTŐTLENÍTÉS

    Sportrendezvényeken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, azonban a rendelkezés ellenére mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot az Illovszky Rudolf Stadion területén.

    A Vasas-maszkok a hazai mérkőzések ideje alatt az Illovszky Rudolf Stadion A2-es jegypénztárában megvásárolhatók. A zárt fóliában csomagolt Vasas-maszk ára: 1990 Ft (az ár az áfát tartalmazza).

    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a stadionba történő belépésig – a kormányrendeletnek megfelelően, közterületen – továbbra is kötelező a maszkhasználat!

    A beléptető kapuknál és a stadion területén kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használatát továbbra is javasoljuk!

    http://www.vasasfc.hu/hirek/ujra_szurkolok_elott-5040