magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 3 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.21, 19:27
    Egy számunkra tulajdonképpen tét nélküli meccsen játszunk jól. Felszabadultan, nem beszarva egy sokkal jobb csapat ellen. Más kérdés, hogy a védelmünk egy nulla és a kapu előtt is erőtlenek vagyunk. Mondjuk szerintem a tetvek sem veszik vérkomolyan. Talán ha mákkal találnánk mi is egy gólt...

    Hátrányban mi volt a terve Csongvaival, formán kivüli Simonnal? Rém gyenge, szánalmas produkció volt!

    A meccs utáni pillanatok voltak a legszebbek. Ahogy a játékosaink mosolyogva pacsiztak, beszélgettek az ellenfél játékosokkal, edzővel. Feltételezem, gratuláltak is. (tehát azoknak, akik tavaly "fasszopózva" dobálták egymást örömükben a levegőbe)

    Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez fordítva is meg tudna történni.

    És nem azért, mert a következő 100 évben nem nagyon lesz oka fradi játékosnak bármihez is gratulálnia egy újpestinek...

    A meccsről még: a vége nagyon csúnya lett, OK, legalább még akkor is próbálkoztak, nem adták fel, de inkább örüljünk, hogy megint megúsztuk a 6-0-t.

    Helyén kell kezelnünk ezt a mérkőzést is. Várható volt, hogy a makik összekapják magukat és nem azt az arcukat mutatják, mint a Kisvárda ellen. Van még három mérközés, meg a kupadöntő. Aztán jön a nyár és idegeskedhetünk, hogy kit ad el a belga s mégis miféle figurákkal próbálja pótolni őket.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.21, 19:20 (szerk.: 2021.04.23, 21:04)
    Gratulalok es koszonom mindazoknak akik tettek valamit a sikerert. Amugy ebben a meccsben lazan benne volt egy hatos. Boli vagy rossz napot vagy csak megkegyelmezett

    Ez a játék és a hozzáállás már igazi "Fradi szint" volt! Gratuláció az egész éves teljesítményhez! Csak a Fradi!

    Mai osztályzatok:Uzu,Töki,Zubi,Blazi,Civic,Mmaee,Laidouni-9,a többiek-8

    Rebrov kinevezése óta 2 gólt kaptunk a dózsától 9 meccsensmileyDD

    Nyilván nem kell óriási következtetéseket levonni egy nem túl acélos dózsa elleni meccsből, de azért az látszik, hogy ha motiváltak vagyunk, akkor bőven van tartalék a csapatban és 2-3 jó igazolással és egy normális sorsolással reális esélyünk lehet nyáron is EL-be jutni, ha Rebrov marad, de ha olyan a sorsolás és EKL lesz, az sem tragédia (ha BL becsúszik az sem, de ahhoz csoda kéne, a tavalyinál nagyobb).

    Ilyen az, amikor focizunk. Ilyenkor itthon jöhet bárki, bármilyen formában.

    ilyen az amilor nem 11 emberrel bunkereznek ellenünk ... smiley))

    A magabiztos győzelem mellett több egyéni teljesítmény rendkívül biztató volt, az eddig magukhoz képest halványak közül Blazic és Zubkov is parádé volt, Tokmac is jól ment, de a második félidőre Sigér is feljavult és Endi is jó volt.

    Csak halkan mondom,hogy Mmaee is kibaszott jól nyomta.De a védelem úgy,ahogy volt jó volt.Beridze,Tallo...momentumuk sem volt...

    Blazic idei talán legjobb meccse volt. Laidouni pedig mesteri volt, ahogy pont annyit vett vissza a sárga után, amennyit kellett.

    Fantasztikus! Csodás játékkal egy viszonylag jó újpest ellen.

    Bosszankodtunk itt az elmúlt hetek játéka és eredményei miatt, de azért még mindig édesebb egy derbin megszerezni a bajnoki címet!
    Szép volt, fiúk!!
    Hajrá Fradi!
    32
    Jövőre irány a dupla tripla!

    Utoljára talán a mol elleni bajnoki előtt lepték meg a csapatot. Az is sima lett. Ennyit számíthat ebben az ínséges időszakban, ha a játékosok testközelből érzik a szurkolók szeretetét.
    Szép volt, fiúk!

    Ez van, amikor az ellenfél nem áll be tíz emberrel a saját tizenhatosa elé. Nyíltabb, érdekesebb, látványosabb meccs, több helyzet, több gól, és nekünk ez fekszik is.

    Jó volt nézni, nem tudtak fogást találni akárhogy erőlködtek meg rugdosódtak, Bogdán is kitett magáért

    Csak Boli a kapufáján kívül vagy 3 ziccert hagyott ki és akkor még ott vannak Uzuni, 2 nagy lehetősége, Zubkov zicerre, Tokmac szinén 2 nagy helyzete. Sigér gyengére sikerült gurítása, és még Blazicban is maradt egy gól. Ez így a 3 találatok kívűl 10 komoly gólszerzési lehetőség.
    És még bele sem számoltam Boli utolsó paszos majdnem kulcspaszait.

    Az is emeli a gyözelem èrtèkèt, hogy a dòzsa igen jò passzban jött a derbyre, de ma esèlyük sem volt! Gratula a stábnak ès a srácoknak!

    Sorfalat nem akartak állni, inkább bakot tartottak - ahonnan megugrottuk a 32.-et! Zsinórban a 3.-at!

    Az Újpest úgy kapott ki tőlünk simán, hogy nem játszott rosszul.

    Valószínűleg sosem fogom megérteni miért és mikor cserél a mester. Az is örök rejtély marad számomra, mit akartunk játszani a Diósgyőr, vagy a Kisvárda ellen. Továbbá az sem lesz már tiszta, ki és miért élvezi a kegyeit, ki és miért nem.
    Azt viszont tudom, hogy nélküle még mindig nem lenne meg a 32. és Európa focitérképén sem lennénk fent.

    Tegnap vegre megint ugy jatszottak, mint osszel, latszott a passzjatekon, latszott a labdakezelesen, latszott a kuzdelmen, ahogy vegig letamadtak, nem alltak le 1-0 es 2-0, de meg 3-0 utan se.
    Ujabb bizonyitek, hogy mennyit szamitanak a szurkolok, akar csak egy ilyen meccs elotti talalkozassal es a tavaszunk nem ilyen lett volna, ha ott vagyunk a stadionban itthon foleg, de idegenben is.

    kép
    Az 53:20 tiszta játékidejű találkozón Szergej Rebrov a lilák játékához igazította a taktikáját, sokszor átadtuk a területeket, a 4-2-3-1-es felállás ezúttal pedig nem tükörszélsőkkel párosult, így beadásokból, indításokból középen és a hosszú oldalon a három Dózsa-védő között lubickolhattak játékosaink. Hiába volt többet a vendégeknél a labda, próbálkozásaik szinte teljesen veszélytelenek voltak, ezt mutatja az xG-arány (2.81-0.89), valamint az xcG-arány (3.43-0.41) is.

    Az InStat TOP5-je az MLSZ hibájából ezúttal is hiányos, nem csak Laidouni, Uzuni sincs ott (az ő indexeik a CIES adatbankjából jövő héten derülnek ki). Rajtuk kívül Zubkov lett az első (310), őt Onovo (290), Sigér (286), Tokmac (284) és Civic (282) követi.

    A párharcokat tekintve fölényben voltunk, de a vendégtérfélen minimálisan több labdát szereztek a lilák (22-26), 5 labdavesztésünk vezetett lila-lövéshez (Botka 2, Zubkov, Uzuni, Mmaee 1-1), a vendégek közt Ristevski adta el kétszer a labdát. Támadásszámban is minimális fölényben voltak a vendégek (23+6-30), a mieink 7-szer futottak lesre, érdemes megjegyezni, hogy veszélyt csak középről és a balszélről teremtettünk. A lilák megpróbáltak gyorsan játszani (18.87 passz/perc, a mi értékünk 17.23). A letámadást egyik csapat sem erőltette, a mieink viszont az átlagnál több hosszú labdával operáltak (11.7%, 67%-os pontosság). A vendégek nem igazán jutottak közel a kapunkhoz (átlagos lövőtávolság 19.86m, ez nálunk 15.65m volt).

    Az a meccs közben is érezhető volt, hogy kb. az első pár percet leszámítva, marhára eltalálta Rebrov a taktikát. Illetve, az sem ártott, hogy a csapat láthatóan motiváltan játszott. Nem is értem a párharc-statisztikát. Nekem úgy tűnt, a fontos labdák nagyrészét mi hoztuk el.

    ez a meccs taktikai KO volt Rebrov javára. a Dózsa játékának méregfogát kivette (a gyors támadóinak nem adtunk területet azzal, hogy nem szálltuk meg folyton a térfelüket, hanem picit átengedtük a teret és keresztlabdákkal, beadásokkal (nem tükörszélsőkkel) középen és a hosszú oldalon a 'félterekben' megfutottuk a három statikus védőjüket. Ebben lubickoltak a támadóink, Boli nem találta csak magát, rajta rengeteg veszélyes akció elhalt. De 3-0-nál nem panaszkodomsmiley )

    https://ulloi129.hu/2021/04/20/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-7/
    https://ulloi129.hu/2021/04/22/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-17/