magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Újpest FC 5 : 1 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.05, 17:49
    Kb ugyanaz történt a pályán megint, az első félidőben fogalma sem volt a csapatnak, hogy meccsen van. A második félidőben volt egy-két villanás, csak hát most nem lett belőlük gól, de még csak helyzet sem. Aztán a Vidi nem a Honvéd, jól a földhozbaszta a mieinket, ahogy kell. Innentől kezdve talán nem hogy kettő, de még csak egy értelmes passzunk sem volt. Az utolsó pillanatokat eltekintve talán kapura sem lőttünk! Alakulgat a negatív gólkülönbség, a bajnokság elején Banai csodakapusnak számított, most meg mi kaptuk már a legtöbb gólt, de ok, nem ő tehet róla.

    Legalább az a fasz tulaj is kinn volt és végig kellett néznie ezt, de nem számít ez sem, holnap reggeltől folytatja a bohózatot. A még össze sem szokott, de évek óta mélyponton lévő csapatunknak kéne most valahova (hova?) lelkileg visszakapaszkodnia egy mély gödör mélyén lévő újabb mély gödörből. Tavaly úgy kezdtünk, hogy legalább egy Feczesin megcsinálgatta a bulit és a végén épp csak kijött a matek. Idén már csak meglesz a kiesés!

    Tragédia. Utoljára talán a nyolcvanas években mentem haza meccsről, míg vége nem lett a játéknak. Akkro is null négynél.

    A belga takarodj mellett Onovo is takarodj ! Három gólt rúgatott a Vidivel, három rossz passzából indítottak kontra támadást és fejeztek be góllal . Ez a három védős felállás nem jött be Mr. Rogan. Risztevszki nem középhátvéd hanem balhátvéd. Bár valószínűleg a covid állította össze a védelmet.

    Én Risztevszki nyakába varrnám ezt a cumit, nem mer előre passzolni csak oldalra és hátrafelé, mindenkit elbizonytalanított, nincsen önbizalma, gyámoltalan, nem középhátvéd, a Honvéd ellen jók voltunk hátul, mert az a hátvédsor előrefelé játszott.

    egyébként Onovó egy jó pár labdát csínybe kapott, a múlt héten nem adott el hátul labdákat, mert nem Risztevszki volt hátul.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.04, 16:22
    Csapatunkban is felütötte a fejét a koronavírus
    Tájékoztatjuk a kedves szurkolókat és a média munkatársait, hogy a pénteki COVID tesztelés eredményeként fény derült arra, hogy pár játékosunk és munkatársunk is érintetté vált a fertőzésben.

    A megfelelő intézkedéseket megtettük, a bajnokságot folytatjuk tovább, így természetesen kiállunk a MOL Fehérvár FC ellen, és jövő héten lejátsszuk az elmaradt iváncsai kupatalálkozót is.

    Tájékoztatjuk a média munkatársait, hogy az érintett játékosok nevét nem fogjuk nyilvánosságra hozni. Továbbá a mai naptól visszavonásig a személyes interjúk lehetőségét a játékosokkal minimalizáljuk (kizárólag az M4 Sport munkatársai forgathatnak és csak kültéren), lehetőség szerint az online vagy a telefonos interjúkat részesítsék előnyben.

    Ahhoz, hogy a bajnokságban a részvételünket biztosítani tudjuk, szigorú intézkedéseket kellett meghoznunk, ezért ezúton kérjük a sajtó munkatársait és a szurkolókat is, hogy tartsák ezt tiszteletben.

    Vigyázzunk egymásra!

    Hajrá, Lilák!

    https://ujpestfc.hu/article?id=11922