magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Malmö FF 0 : 2 21:05

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 10:56 (szerk.: 2020.09.20, 10:59)
    Jon Dahl Tomasson: Nagyon szépen teljesítettek a pályán, úgy játszottak, ahogy egy Európa-liga-mérkőzésen illik, főleg, hogy idegenben volt a meccs. Gól nélkül hoztuk le a találkozót, a fiúk a szívükkel és az eszükkel is futballoztak, végigtolták a mérkőzést, csak büszke lehetek rájuk. Nem volt könnyű meccs, de jól játszottunk, és összességében elégedett vagyok a teljesítménnyel.

    Bódorg Tamás: Sajnos egy félidőt odaajándékoztunk az ellenfélnek. Becsülettel próbálkoztunk, de talán túl nagy volt a respekt, amit mutattunk. Úgy gondolom, az a bátorság nem volt meg az első félidőben, amit ellenfelünk képviselt, és ami a második félidőben már jobban jellemzett minket is. A játékosok hozzáállása rendben volt, de nem volt meg igazán a hitük magukban. A második félidei játékkal elégedettebbek voltunk, annak ellenére, hogy több volt abban az időszakban is. A befejezéseknél hiányoztak a pontosságok, úgy gondolom, hogy ha még bátrabbak vagyunk, akkor más vége is lehetett volna ennek a mérkőzésnek. Sajnos ezúttal így alakult, a Malmö megérdemelten jutott tovább. Lehet tanulni tőlük, ebből a szempontból jó mérkőzést játszottunk.

    https://honvedfc.hu/hirek/tul-nagy-respekt/2020-09-17
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-semmi-extrat-nem-mutatott-a-malmo-tulsagosan-respektaltuk-oket-bodog-tamas-2784379
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 10:53 (szerk.: 2020.09.20, 11:10)
    Egyébként nem rossz a honvéd ott rontották el h kaptak gólt amúgy tizengyesekig el tudták volna húzni. A Vidi is úgy jutott tovább a malmö ellen H bekkelt majd vezetést szereztek

    Sajnos ez a realitás. A mennyeiben fickándozó Gazdag vagy Hidi ezen a szinten csuklósbusz. Mezhgrani 15 perc alatt 3 hajmeresztő hibát meg egy sárgát alkotott. Ez sajnos így nagyon rosszul néz ki. Ez a Honvéd nem egy kész csapat...

    Szerencsétlen 18 éves gyerek (Bocskay) meg lepattog a svédekről. Ő még nem ez a szint.

    Kicsit olyan mintha félúton lennének mindig. Lassabb a reakció idő. Taktikailag nincsenek még rendben. Pedig annyira nem lenne rossz a játékos anyag. Idő kell még talán nekik, meg beállni a sorba az egyénieskedőknek.

    ez a "magyar Cavani", Ugrai kettős egy kabaré! Balogra nem ragadt semmi a külföldi hakni alatt, Ugrainak meg alapképzettség beli hiányosságai vannak!

    Ebből a Malmöből van vagy 200 csapat Európában. Na hát ennyire vagyunk még a masszív alsó közép szinttől...Ugraival és Bódoggal Európába? Vicc.Á annak is rossz.

    sajnos nem tud kontrázni a honvéd pedig a svédek rendszeresen sokan mennek fel támadásba csak vagy elcseszik a passzt vagy lassú körülményes az egész

    Ez nagyon gyenge, még magyar szintén is, amit a Honvéd művel. Bódogot el kell küldeni, mert még kiesik vele a Honvéd.
    A keret sem túl erős, de nulla motiváció, ez látszik. Semmi veszíteni való nem volt ezen a meccsen, erre olyan gyáva focit mutatták be, ami szégyen.
    Tujvel meg tanulja már meg vénségére rendesen használni a kezét, ha már kapus. Ilyen béna kéztartással állandóan attól kell félni, hogy maga mögé, a kapuba pakolja a labdát. De a második gólnál is, amilyen hosszú karja van, alig nyújtja ki vetődéskor.

    én így is többet kaptam a honvédtól mint vártam azt hittem sima lesz mint a felcsút hammarby

    a gegenpressinghez olyan keret kell mint a fradié és az is csak hazai szinten menne

    nem kellett volna kitámadni, csak a 60. perc környékén láttam 2-3 olyan lehetőséget, ahol minimális ésszel ziccert lehetett volna kidolgozni, ehelyett eladták a labdákat.
    Álló focival nem lehet nyerni.
    Kár volt Pisont fölé idehozni Bódogot. Egy játékosként sikeres, válogatott csatár helyett, aki ráadásul végtelen szerény és hibátlan felfogása van a futballról - tudom, mert a kupadöntő előtt, az 50 születésnapja kapcsán csináltam vele interjút -, idehoznak egy egykori védőt, vagy védekezó középpályás, Bódogot, akiről eddig nem derült ki, hogy mégis mi a náthás lóherét akar játszani a csapattal.
    Nem mondom, hogy Pisonttal továbbjut bak, de hogy nem engedte volna ezt a lélektelen játékot az biztos.

    Sajnos ez a Honvéd nagyon gyenge. Már a Turku ellen is teljesen elképzelés nélkül játszottak, de ott szerencséjük volt. Ma szinte osztálykülönbség volt a két csapat között. Drukkolok Bódognak, de attól tartok, hogy nem elég jó edző, hiába tanulta Németországban a szakmát. Igaz, sem Diósgyőrben, sem Kisvárdán nem töltött el egy teljes szezont, amiből jobban megítélhető lenne a tudása. Bár most is csak a bajnokság elején vagyunk, de egyszerűen kilátástalan a Honvéd játéka.

    Az nb1-ben ez elég lesz 2.- 4. helyre! Itt nincs olyan még 2020-ba sem, hogy sprintben letámad az ellenfél, mint ma a svédek. Kivéve talán a Fradi. Am Batik nem volt rossz. Támadó szabadrúgásnál is 2x simán elfejelte a labdát, abból lett is helyzet.

    Fizikálisan akkora volt a különbség a két csapat között, mintha 17 évesek játszottak volna felnőttek ellen. Plusz sebességben: ilyen játéktempó mellett a Honvéd játékosai képtelenek voltak sokszor megjátszani a labdát. Pedig a Honvéd játékosai között vannak ügyesek, de nemzetközi tempóban ez nem látszik.

    Én meg pont azt akartam írni, hogy amíg egy Gazdag megteheti, hogy elfut mellette az ellenfél labdával, és ő szinte oda se néz, csak setálgat, kocog, addig ne várjunk semmit. És ezt nem egyszer megcsinálta. Akár mekkora penge támadásban, nálam nem játszana többet addig, amíg meg nem érti, hogy itt bizony harcolni, küzdeni kell. Nemhogy válogatott...

    Nem a vereség ténye a rettentően kínos, hanem ahogyan megszületett. Ez az, amivel gondja van a hozzászólóknak. Se szív, se önbecsülés, se játék...

    Nekem azért volt csalódás a meccs, mert nem láttam a munkát a csapatban, pedig Bódog a bundesliga mentalitást kellene valahogy becsempéssze a munkájába, de valahogy nem megy (és nem csak a Honvédnál). Lehet a Honvédból magyaros szintű csapatot faragni, hisz erre utal a játékos politikájuk. Adnak még egy esélyt a gyenge képességű, de magyar játékosoknak, ez még nb 1 szinten is kevéske lesz. Ahhoz hogy egy magyar csapat szintet lépjen azt kellene csinálják mint a fradi. Jobbacska légiósokat igazolni. Ezzel csak egy gond van, ha minden csapatunk úgy nézne ki, akkor nem a mi focink lenne. Maradna az utánpótlás/akadémiai képzés, de az is ritkaszar.

    Én sem értem, Bódog miért nem tudja összerakni a Honvédot. Anno pedig a Diósgyőrből milyen kompakt csapatot csinált, tehát valamit biztos tud, de itt nem akar összeállni a történtet valamiért

    Akár mennyire is esélyesebb volt a Malmö,azért épkézláb komoly helyzet nélkül,hazai pályán így lehozni egy meccset.....ez mindent elárul a Honvédban zajló "szakmai munkáról". Bódog óriási csalódás! Fogalma nincs a modern támadó futballról! Egész meccsen süniben állt a Honvéd, ahogy ki kellett hozni a labdát ,rögtön el is vesztették! Nem nyertük meg a párharcainkat,és kapura teljesen veszélytelenek voltunk! Bár én nem láttam ezt a Malmőt annyira jónak ahogy a közvetítésben Jenő tömjénezte, szerintem tegnap ez a svéd csapat verhető lett volna,de nem a Honvédnak! Nincs egy nemzetközi szintű játékosuk a keretben. Gazdag? Hagyjuk már! Túlsztárolt kényeske: huzogatott ott az oldalvonal mellett a meccs elején vagy kettőt,teljesen veszélytelen helyzetben,de az egész meccsen észre sem lehetett venni! Azért ettől több kell.....De Bódogon is azt látom,amit Mártonon: fogalma nincs arról,hogy egy erősebb kerettel mit kezdjen egy jegyzettebb ellenféllel szemben! Ezek a diósgyőri győzelmükből indultak ki....ott két gól is óriási bírói hibából esett és jogtalan előnyhöz juttatta a Kispestet! Ezen kívül az nb1-ben is bukdácsol méltatlanul a Honvéd! A Kispest pont azokban a tényezőkben bukott meg,amiben a Fradi brillírozott! InStat....InStat.....Fogalmatlan magyar edzők!!!!!

    Ez a Honvéd pontosan úgy játszott, mint a Diósgyőr, amikor már Bódog bukóban volt. Szétesett, ötlettelen, nulla játék, akarat és szív nélkül. Nem sikerült megtalálni az öltözővel a közös hangot, és a bukás már csak idő kérdése.

    Ezek a honvédos fiúk u19ig mindent nyertek.
    Erre jön egy átlagos malmo és nincs esély...
    Miért?? Bodog lenne a hibás?
    Sztem ez is az utánpótlás számlájára írható.
    Mintha gyerekek játszottak volna felnőttekkel.
    Hova tűnik az a baromi nagy önbizalom, ami még szombaton megvolt?? Nem ertem ezt a magyar focit...

    a honvéd utánpótlás a legjobb magyarországon. Minden korosztályt magasan nyernek. Örülök, h magyar srácokkal próbálkoznak, fradi szurkoloként is jobban érdekelt ez a meccs. ( magyar játékosok száma)

    Nem is értem a Honvéd játékospolitikáját! Először is több mint feltűnő,hogy most,hogy van biztos tulaj és háttér, meg pénz, hazahozták az összes olyan focistát,aki kinn már nem kell sehová:
    Baráth? Tejesen levesztette a fonalat! No motiváció, no koncentráció, csak a durvaság van...lekésik mindenhonnan..
    Hidi? Nem kellett már a külföldi csapatának. Illúziónk se legyen! Nem azért jött,haza,mert jobb ajánlatott kapott mint külföldön...vagyis kapott ,de másképp...
    Balogh? Sehol nem állta meg a helyét! Az angol másodosztályt egyszerűen nem bírta: lesérült állandóan. MIndenhol padozott vagy még azt sem...Sokat elmond,hogy a Lokinál sem kellett...
    És a Honvéd légiósai?
    Aliji? Életemben sem láttam még ilyen antifutbalistát....Nem is értem mit akar a futballtól
    Mezgrani? A nemzetközi kupában teljesen sulytalan,csak a szája jár, nagyon gyenge futbalista.
    Gale? Szép barna,de ilyen szintű támadó akad a magyar tetkóhuszárok között is...
    Traore? Hát...azért ő érte sem fog sok klub bejelentkezni évad végén.....Fejelt egy gólt,majd rúgtak mellőle egy lúzer öngólt a finnek...ennyi elég is volt a magasztalásáért...
    Akik értek valamit: Kamber,Lovric,mind padiznak egyáltalán nem játszatja őkat Bódog....

    A Szendrei nevű középpályás is jobb lenne, ha még most dobbantana külföldre, vagy a Fradiba, akkor még lehetne belőle valami. Ha marad a Honvédban, mint Gazdag, akkor gyakorlatilag vége a karrierjének, legalábbis komoly szinten. Gazdag is vagy 2-3 éve megrekedt egy ügyes, technikás, néha villanó, de nagyon nem kiegyensúlyozott játékos szintjén. Tipikus magyar bajnokság kiskirálya.

    A tegnapi két meccs nagyjából helyre is tette a magyar bajnokság fejlődésével kapcsolatos téveszméket. A Honvéd itthon élmezőny és idén is az lesz. Dinamika, sebesség és taktika tekintetében osztálynyi különbség volt a két csapat között. A svédek a gól után kicsit feltolták a védekezést és negyed gőzzel letámadták a kispestieket, akik ennek eredményeként _konkrétan hármat nem tudtak egymáshoz passzolni_. Aztán megpróbálták átívelni a pálya közepét, amiből több kirúgás lett, mint támadás. Egyszerűen rossz volt nézni. Meg lehet majd nézni, hogy jövő héten a Lokomotiv Zagrab hogy fog játszani ezzel a csapattal.
    A mól elmúlt két nemzetközi meccse is katasztrófa.
    Van a Fradi, Rebrovnak köszönhetően és utána nincs semmi.

    Tényleg nem tudom, a Malmö ennyire jó, hogy pici izzadságcsepp nélkül képes volt ártalmatlanítani a Honvédot, vagy a Honvéd volt ennyire harmatos..? Valahol lehet félúton volt az igazság, de szomorú hogy ennyi elenállást volt képes kiváltani az egyik magyar kupainduló. Nem írnám Bódog számlájára, vszínű nem azt kérte hogy meg se próbáljanak továbbjutni.

    Liebe Herr Bódog!
    Itt volt ez az alsó-középkategóriás Malmö és semmi extrát nem mutatott?
    A ti teljesítményeteket akkor hogyan lehet jellemezni?
    Én az 50. percben kikapcsoltam és mentem aludni, annyira kiábrándító volt az egész!

    Ezt a meccset 100x megnézetném a játékosokkal, hogy tanuljanak emberi hozzáállást, na meg focit. Valóban semmi extrát nem mutatott a Malmö, nem zsonglőrködtek, mert nem is tudnak, darabosak, voltak eladott labdáik. De álltak a lábukon, futottak és az északi stílusnak megfelelően jó nagyot rúgtak a labdába, egészségeset, nem figuráztak. A mieink? még a saját rúgású szögletet is úgy megvariálták, hogy azt sem tudták hol a labda. A meccs legnagyobb kerékkötője Ugrai volt, rengeteg eladott labda, 0 megszerzett labda, állandó mutogatás, legyintgetés, kaján vigyorgás... Sajnos Gazdag is tőle tanul. Ezért nézetném meg velük 100x a meccset.

    Tamás! Ez a Malmö egy jól összerakott kisiparos csapat, ahogy mondod, semmi extrát nem mutattak, az alapot játszották, de azt kimondottan jól. És a Te csapatod? Még csak egy közepes szintű alapjátékot se ... mégis ... edzésen mit csináltok? A svédektől láttam 20 méteres lőtt lapos passzt ami lábhoz ment és úgy vette le, hogy nem pattant el, vagy egyből passzolt tovább pontosan ... És Ti? 5-10 méteres passzok fele nem odament ahova szánták, maradtak a jól bevált ívelések a semmibe ...
    Tamás, mit csináltok edzésen?

    Szerintem Bódog diplomatikusan azt mondta, hogy q..va gyengék volt a Honvéd. Nálam legalábbis ezt jelenti az a mondat, hogy "A Malmö semmi extrát nem mutatott, mégis megérdemelten szerezte meg a vezetést.". Azaz egy kiismerhető, nemzetközi szinten valóban semmi extrát nem mutató csapat ellen egyetlen pillanatig sem volt szemernyi esély sem, mert a Honvéd meg sem közelíti a Malmö szintjét, pedig ők sem egy világverő alakulat, de amit tudnak, azt egyenletesen mindig hozzák. Ráadásul nekik sikerül kettőnél többször is pontosan a csapatársaikhoz passzolni, képesek megnyerni a párharcokat és nem csak integetni meg reklamálni, ha hozzájuk és az ellenfél. Ennyi most bőven elég is volt a részükről, nem az döntött, hogy lesről született az első gól, a Honvédnak egyetlen értékelhető támadása nem volt az egész mérkőzésen.

    Végül is igaza van, tényleg nem mutattak semmi extrát. Nem kellett mutatniuk semmi extrát. Az olyan alapvető dolgok, hogy passz a csapattárshoz, labdatartás minimum két-három passzon keresztül olyasmik, amiket bármely, akár alsóbb osztályú csapattól is elvárhatunk, ezek nem extra dolgok. A Malmö egyszerűen nem volt rákényszerítve, hogy ennél cifrább dolgokat mutasson. Nem volt szükség őrületes, szemkápráztató cselekre, meg semmi másra. De nyilvánvaló, hogy képesek lettek volna rá, ha esetleg a mieink többet mutattak volna. Sajnálatos.

    Szerintem Bodognak elkellene gondolkodnia, a hogyan tovabbrol, marmint a labdarugasban tevekenykedederol. Foggal koromnel ragaszkodik egy olyan rendszerhez, amit eddig nem tudott megvalositani csapataiban, akkor kivel van a gond?
    Persze a jatekosokkal is van gond, de hat azert Bodog jatszatja Ugrait aki teljesen beleszarik stilusban jatszik, vagy Zsotert akit a magyar media annyira felszokkodott, aztan kiderult, h Vignyevicsnek volt vele igaza. Barath is feleves kihagyas utan meg messze nem erte utol magat, de azert jatszatni kell....
    Hidi is keves egymagaban kozeppalyat megszurni, ha nincs mellette egy melos kp akkor atjarohaz lesz a kozeppalya, mert tulsagosan orrnehez a csapat, Zsoterral, Gazdaggal, Ugraival es Baloghal.

    Azért azzal tisztában van itt bármelyik, habzó szájjal kommentelő, hogy ez a Malmö tavaly simán nyerte az EL-csoportkörét ?
    Abban az EL-ben, ahol a fradika harmadik helye őrületes kéjt váltott ki a teljes magyar sportsajtóból.
    Megkockáztatom, hogy ez a Malmö semmivel nem rosszabb, mint a szerdai Zágráb volt, igencsak ki-ki meccset vívnának.
    Ehhez képest a fradi 10 milliárdból gazdálkodik, 30 fős kerettel, válogatottakkal a kispadján, a Kispest pedig akadémista fiatalokat, meg a "without club"-tól igazolt fekete gyémántokat tud bevetni.

    A Honvéd azt hitte a diósgyőri meccs után, hogy megvan a nyerő taktika, a győztes csapat. A hülye sajtó is ezt nyomatta, òk meg elhitték, a szurkolóikkal egyutt. Csak meg kell nézni a kommenteket, a tudósítást a diósgyőri meccsről. Aki nyitott szemmel nézte, akkor is látta, hogy hatalmas bírói tévedésekkel megtámogatott Honvéd vert egy bután játszó, emellett hatalmas egyéni védői hibákat elkövető Diósgyőrrel szemben. Nyilvánvaló volt, hogy az nem a Honvéd dicsősége volt, hanem a bíró/partjelző ill. a Diósgyőr gyenge produkciója.
    A Honvéd viszont azt gondolta, hogy megvan a nyerő taktika, ugyanazt kell játszani, mint Diósgyőrben, azaz KIVÁRÁST kell alkalmazni. Ezért volt a nulla játék, mert vártak, vártak, hogy a bíró majd ad nekik egy kamu lesgólt ajándékba, a Malmö védòi majd eladják utolsó emberként a labdát... ilyesmikre vártak, amik a diósgyőri meccsen megtörténtek velük, miközben kivárásra játszottak.
    De itt a bíró sem, az ellenfél sem olyan volt.
    Láthatólag Bódog elvesztette az önbizalmát. A saját taktikáját, a brutális letánadást nem meri játszatni, mert párszor már belefutott a késbe, a kivárásos taktika meg csak szerencsés körülmények esetén (ld. Diösgyőr) jön be.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2784321