magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 21:05

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 20:45 (szerk.: 2020.06.04, 21:58)
    Jobbak voltunk mint az ute ellen, de nem tettünk eleget a 3 pontért. Nem igazán látom mi nem működik, olyan mintha átlagban mindenki 80%-on menne. Mindenesetre egy meccsel közelebb kerültünk a célunkhoz, előre a 31-ért!

    Ez egy jó szar meccs volt ismét, még szerencse, hogy volt ott egy kiállítás, utána már le tudták lazázni a meccset. X-ért jöttünk, aki ezt nem látja, az vak, megnyugtat mindenkit a 9 pont különbség a csapatnál. Szignyevicset meg inkább el sem kezdem, felesleges.. Remélem Lodico és Vécsei több lehetőséget kap majd és él is vele, na és persze Soma is, ő már javulni látszik.

    Na hazaértem, nem volt ez annyira rossz. Tokinak mi volt a meze alatt, nagyon takargatták, mikor megmutatta? Azt mondta egy foszer, mikor a kocsihoz mentem és meglátta a Fradis illatositot, “maga biztosan valami protekciós”

    usánkában mindig is ölték az "afroamerikaiakat". most is meghalt egy, mert egy rendőr kkk-s volt. ő úgy érezte, erre reagálni kell. a "politikát nem kell a futballba bevinni" ezekszerint mégse olyan sziklaszilárd

    Mi a hazaiban voltunk, amúgy lehetett hallani néha vendég szurkolást.

    Sigi jelezte neki, hogy ne vegye le, mert sárgát fog kapni. Aztán így csak felhúzta a mezét. Igazából ilyenkor arra lennék kíváncsi, hogy ha nem lő gólt, akkor is mutatta volna e. Sajnálatos esemény, egy rendőr addig térdelt egy néger arc nyakán, amíg az meg nem fulladt, igazi idióta tahó volt. Hogy ez most azért történt, mert az illető néger volt, vagy akkor is ez lett volna, ha fehér, az jó kérdés, mindenesetre természetesen rasszista téma lett belőle, aztán most őrjöngenek Minneapolisban, a Fehér Ház előtt, meg más városokban is, gyújtogatnak, boltokat fosztanak ki.... Érdekes módja ez a rasszizmusra való figyelem felhívásának.

    Justice for George Lloyd.

    Nehéz lesz megnyugodni!
    10 ember ellen negyedóra alatt be kellett volna húzni a meccset, de mintha nem is akartunk volna mindenáron győzni. Ez az agyon-szabályozott Rebrov-taktika (5-6 passz hátul a labdakihozatalnál, és addigra feláll az ellenfél védelme) csak ilyen szenvedést eredményez. Rúgunk egy gólt az elején, és visszaveszünk azonnal, nem hogy gólra gólt próbálnánk rúgni.
    Az egyetlen focira emlékeztető mozzanatból, lám a Töki gólt rúgott. Ez a Pufla ma verhető lett volna. Több tűz kéne eggyi fizuért...

    Mondjuk én kurvára nem érzem hisztisnek a fórum hangulatát. Inkább némi hiányérzet van sokakban egy nyerhető meccs után. Amíg ott a 9 pont, addig nincs gáz..

    Nem az eredmény a baj, hanem hogy emberelőnyben az eredmény megtartásán kívül semmilyen célunk nem volt.

    Elég jól meghúzkodták mindkét oldalunkat, kár lett volna egy figyelmetlenség miatt pont nélkül hazajönni ... így is Heister és Botka is végig támadásban volt ...

    Okè, hány emberrel kellett volna hogy többen legyünk, 2-3? Akkor támadtunk volna? Leonak volt kèt àtlövése az emberelőny alatt és ennyi, ellötyögtünk a félpályán.

    Az idény végén visszavonuló Leandro játékintelligenciája és lövőtechnikája még mindig kimagaslóan az egyik legjobb a csapatban...

    Pont az ilyen szar meccsek miatt sem értek egyet azokkal,akik úgy gondolják,hogy annyira nem is hiányoznak a szurkolók,főleg a mieink,mert őket leginkább a "játék" érdekli.Egy hangos,népes Fradi-tábor még ezt a fost is szebbé tette volna.

    Mi lőttük ma is a gólokat, ma nem meccselt le minket a felcsut ( utóbbi időben eléggé szenvedünk ellenük). Vezetjük a tabellát, a dózsa csúszik lefelé.
    Van még bármi szomorúság?

    Nem tesz jót a meccseknek, ha mi szerzünk vezetést. Túlságosan átadjuk a teret az ellenfélnek. Nemcsak ma, hanem mindig.
    Gólra gólt kell rúgni!
    Tudom, hogy sokakat nem érdekel itt a játék csak az eredmény, meg a pontelőny. De ezzel a játékkal nem fogunk sohasem felpörögni.
    Ha nem a Felcsút lett volna az ellenfél még elégedett is lennék az eredménnyel, de így nem. Egyszer sem sikerült őket megverni.
    Látható, hogy tudunk focizni. Csak nem tudom miért a 80. perc után kezdtük el.
    Egyébként ez a mai produkció nekem jobban tetszett mint a szerdai. De ez is nagyon halovány volt.

    Nagyon fos meccs volt, ez nem vitás, de az sem, hogy a sűrű program miatt takarékoskodik a mester. Pedig elég mély a keret. Szerintem Somi középen játszatása is hiba volt. De tavalyhoz képest pontokkal jobbak vagyunk, 9 pont előnyünk van. A rendkívüli helyzetre tekintettel ezt is el lehet fogadni.

    Igen, egyébként a többiek sem sziporkáznak... és a sok negatívum mellett szerintem Sigér jó volt (elég igénytelen vagyok már, legalább kurva sokat fut... valszeg ezért csípi Rebrov is), szerintem Botka is jól szállt be, én őt többet játszatnám, és Sominak is voltak már bíztató dolgai, de neki még kell idő. Isaelt nem szabad kivenni középről.

    Tényleg nem jó a játék a karantén óta, de igen, a hiszti azért kissé túltolt, látva a többi csapatot. Amúgy akkor is így játszottunk, és kb ilyen arányban hoztuk a meccseket, mikor az EL miatt volt heti 2 meccs.

    Ezek a srácok sem gépek, bő egy hét alatt 3 meccs, hét pont egy olyan időszak után vagy még benne is, amit még még nem élt át egyikünk sem. Nagyon jó ez a hét pont, a játék meg lesz még jobb!

    Nagyon formán kívül vagyunk, nagy szerencse, hogy a koton és a többi csapat még nálunk is jobban kiesett a ritmusból, ritka szar meccsek voltak az elmúlt 2 hétben. Valahogy le kell nyomni még a maradék fordulókat, aztán majd a selejtezőkre csúcsformában lenni.

    kép
    A magyar szinten magas értéknek számító, 61:13 tiszta játékidejű meccsen nagyrészt mi birtokoltuk a labdát (58-42). A mieink 87.8%-kal, a hazaiak 80%-kal passzoltak. Többet lőttünk kapura (15-11), de gyakorlatilag ugyanannyiszor találtuk el (4-3) azt, mint a Felcsút. A párharcok a mi fölényünket hozták (84-73).

    Az InStat TOP5-be 2 Fradi-játékos került: 1. Marcel Heister (341), 2. Igor Haratin (304), 3. Tóth Balázs (301), 4. Josip Knezevic (297), 5. Szolnoki Roland (281).

    Ami az xG-t illeti, ott viszont a hazaiak voltak fölényben (0.42-1.1). Az 1.1-ből 0.61 a 48-49. perces támadássorozat eredménye. Nálunk a legnagyobb helyzet Tokmacé, a 13. percben 0.12, a gólja pedig 0.06 volt. Ami az xcG-t illeti (ebbe az öngólt nem számolják), az Dibusznál 0.1, Tóthnál 0.48 volt – azaz a kaput többet veszélyeztettük.

    Jóval kevesebb labdát vesztettünk a saját térfélen, mint a Dózsa ellen, 37-et, ez azonban még mindig magas szám. Az ellenfél térfelén 18 labdát szereztünk, ebből 7-et a támadóharmadban. Feltűnő, hogy a védekezőpárharcokat rendkívül rossz arányban hoztuk (41/17, 41%), ez több mint egy éve a legrosszabb eredmény: az átlag 60%.

    A hazaiak némileg többet támadtak: 23+1 ill. 27+1. Feltűnő az is, hogy akárcsak a Dózsa (27/11), a Felcsút is rengeteget adott be (25/12), méghozzá sokszor sikeresen: mindkét érték az átlag duplája.

    A meccs tempója átlag feletti volt (17.43 és 17 passz/perc), a hosszú passzaink aránya mindössze 8.5% volt ezúttal, a PPDA, a letámadás intenzitását mutató érték ezúttal is az átlagosnál kissé rosszabb volt (10.38). 22.7 méterről lőttünk átlagosan, ez is mutatja, hogy kevés valódi lehetőséget dolgoztunk ki.

    Dibusznak 2 lövést kellett védenie (0.1 xcG), 3-szor jött ki, mind a 20 rövid passza jó lett, a hosszú labdáinak két harmada volt pontos. 23-szor adtuk hátra neki a labdát.

    Lovrencsics 76 percet volt a pályán, 58 akciójának 76%-a sikeres volt. 91%-kal passzolt, 10 párharcból 5-öt nyert meg, 5-ször adta el és 6-szor szerezte vissza a labdát, két passzt lopott le. 1 lövése volt, hármat készített elő (0.18 xA).

    Blazic rengeteg, 153 akciójának a 84%-a sikeres volt, 132 passzának 87%-a volt pontos, 16 hosszú labdájából 7. 10 párharcból 9-et nyert meg, 10 labdát vesztett, 11-et szerzett vissza, 4 passzt lopott.

    Otigba 120 akciójának 85%-a volt jó, 93%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert. 13-szor szerezte meg és 8-szor vesztette el a labdát, 4 passzlopás mellett.

    Heister 71 akciójának 69%-a volt sikeres, 84%-kal passzolt, 5 cseléből 3 volt jó, 29 (!) párharcból 17-et nyert meg (11 fejpárbajból 9-et). 12-szer vesztette el és 14-szer szerezte meg a labdát, két passzlopás mellett 2 lövése volt (0.02 xG).

    Somalia 87 percet volt a pályán, 58 akciójának a fele volt sikeres. 92%-kal passzolt, 15 párharcból 5-öt nyert. 8 labdavesztés mellett 2-szer szerezte azt vissza, 2 passzlopás mellett. 1 lövése volt (0.01 xG). 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Haratin 111 akciójának 89%-a sikeres volt, 91%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert, 5 fejpárbajból 4-et. 10 labdavesztés mellett 14-szer szerezte azt vissza, 1 passzt lopott le. 3 lövést készített elő (0.08 xA).

    Sigér 76 percet kapott,. 65 akciójának 58%-a volt sikeres. 83%-kal passzolt, 14 párharcból 5-öt nyert meg. 11 labdavesztés mellett 8-szor szerezte azt vissza, 2 passzt lopott le. 1 lövése volt (0.03 xG).

    Isael 63 akciójának 43%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt, 30 párharcból 7-et nyert meg. 2 lövése volt (0.05 xG), 2 lövést készített elő (0.04 xA).

    Boli 87 percet volt a pályán, 42 akciójának 33%-a volt sikeres, 78%-kal passzolt, 23 párharcból 5-öt nyert meg. 1 lövése volt (0.02 xG), 8 labda jutott el hozzá.

    Tokmac 51 akciójának 47%-a volt sikeres, 3 lövésből (0.21 xG) 1 gólt szerzett. 68%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert. 3 lövést készített elő (0.02 xA).

    Leandro 20 percet kapott, 20 akciójának 60%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 3 párharcát elvesztette, 3-szor vesztette el a labdát, 1 passzt lopott le. 2 lövése volt (0.08 xG).

    Botka is 20 percet kapott, 29 akciójának 59%-a volt sikeres, 75%-kal passzolt, 9 párharcából 4-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett vissza és 1 passzt lopott le.

    Skvarka 9 akciójának 78%-a volt sikeres 8 perc alatt, 83%-kal passzolt, 1 párharcát megnyerte, 1-szer vesztette el a labdát.

    Szignyevics is 8 percet kapott, 6 akciójának egy harmada volt jó. 1 lövése volt, 2 passzából 1 volt pontos, 2 párharcából is.

    https://ulloi129.hu/2020/05/31/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-12/
    https://ulloi129.hu/2020/06/02/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-11/

    Jegyvásárlási, egészségvédelmi és biztonsággal kapcsolatos szabályok és információk a Puskás Akadémia FC–Ferencvárosi TC mérkőzésre.

    A kormány 241/2020 (05.27) számú rendeletével korlátozásokkal és a szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett 2020. május 27-től lehetővé teszi sportesemények, mérkőzések nézők előtti lebonyolítását.

    Egyesületünk döntése értelmében az éves bérlettel, illetve a 15+1 alkalmas bérletettel, valamint a felcsúti lakcímkártyával rendelkező szurkolóink jöhetnek be a Pancho Arénába. A belépőkhöz bérletük, illetve lakcímkártyájuk felmutatásával juthatnak hozzá a helyszínen az 1-es és 2-es szektoroknál felállított belépési pontokon, és kizárólag a jegyen feltüntetett ülőhelyet foglalhatják el.

    A belépési pontoknál a kötelező másfél méteres védőtávolságot padlómatricákkal jelezzük – a Pancho Aréna kapuit a mérkőzés második félidejében sem nyitjuk ki a nagyközönség számára.

    A vendégszurkolók számára korlátozott számban biztosított jegyeket a Ferencvárosi Torna Club értékesíti.

    Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy online és helyszíni jegyvásárlásra nincsen lehetőség.

    Felhívjuk továbbá a mérkőzésre kilátogatni szándékozók figyelmét az alábbi szabályokra:

    a) csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el,

    b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyekre nem ülhetnek,

    c) a nézők a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül is kötelesek megtartani a másfél méteres védőtávolságot, erre kihelyezett padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet,

    d) a büféknél várakozás közben kötelező a másfél méteres védőtávolság megtartása, erre szintén padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet. A büfékben alkoholtartalmú italokat nem árusítunk, a palackozott italokat kupak nélkül kapják meg a szurkolók.

    e) az illemhelyeken egyszerre legfeljebb három személy tartózkodhat, használat előtt és után a kézfertőtlenítés kötelező. Az illemhelyek megfelelő használatát biztonsági őreink ellenőrzik.

    Aki a rendelet szerinti védelmi szabályokat megszegi, a biztonsági szolgálat jogosult eltávolítani a helyszínről.

    https://www.pfla.hu/?q=news/10443