magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.05.30, 10:20
    Szar volt a kezdőcsapat, de a cserék után teljesen visszaestünk.

    Összességében nekünk volt több helyzetünk, legalább egy döntetlen összejöhetett volna.

    Rémes, az előző meccsen is mi voltunk jobbak, valaki lője le ezt a Bolit smiley

    Azt mondja Vig, hogy jól játszottunk, mi birtokoltuk a labdát. Mondja már meg neki valaki, hogy semmi átütőerő nincs ezekben a passzolgatásokban. Elsősorban azért, mert Novothny-n elakadnak a támadások. Másodsorban meg azért, mert ha helyzetbe keveredünk, nincs aki egy egészségeset tudna rúgni a labdába.

    Én csak annyit jegyeznék meg, h én voltam felháborodva, h egy gyász szalagot nem voltak képesek a játékosaitok felvenni. Ez ultra gáz, így kb egy héttel a két srác megkéselése után.

    Amikor Simont levitte az edzőtök, akkor dőltem hátra.

    Az egyetlen, aki veszélyes volt, akinek "éle" volt.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155&token=2d39481ce105cde2cc013b3d0a581c7f
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.05.30, 10:17 (szerk.: 2020.06.01, 20:30)
    A derbigyőzelmet nem kell magyarázni! A játék egy dolog, gyenge volt, de az eredmény a fontos! Irány a 31.! Hajrá Fradi!

    Boli 2 dózsa meccs, 2 győztes gól. Innen kezdve, ha lyukat rúg a labdába, akkor is a történelemkönyvükben a helye. Na meg Isától az a passz..

    Pozitív vezetjük a bajnokságot, ráadásul 9 ponttal! Ennél a mai meccstől csak jobban lehet játszani.

    Rebrov arcán látszott, hogy mennyire volt rendben a játékunk.

    Feszült volt a második félidőben és a meccs után. Nem csoda, ha nem tetszett neki, amit látott.

    A három pont a lényeg.
    Nézzük optimistán a helyzetet: Isael, Zubi, Töki, Blazic, Civic (kulcsjátékosok) nincsenek formában mégis hozzuk a meccseket.
    Az igazi bajnoki hajrára ha formába lendülnek akkor magabiztosabban hozzuk a meccseket és simán besöpörjük a 31.-t!

    Mindennel együtt Zubkovval és Tokmackal valamit kezdeni kell, mert nagyon fontos láncszemei voltak a szélsőjátékra hegyezett focinknak. És én nekem Heister meggyőzőbb még mindig mint Civic.

    Tökmag pedig kétszer is eldönthette volna elfutásai után, még az első félidőben. Viszont nagyon formán kívül van jelenleg szegény.

    Zsebben az őszi 6 pont, gratulálok csapatnak! Egyébként elég langyos meccs volt, a gólon és pár felvillanáson kívül nem sok mindennek lehetett örülni. Lesz még pár meccsünk idén, előre a 31-ért!

    Mintegy 10000 ülőhely előtt lejátszott mérkőzésen célfocit játszva nyert a Fradi a folyamatos idegzsibbasztó kántálás ellenére!
    Lenyeg az újabb lépés a címvédés felé.

    Zubkov ugye nem sárga lapot, hanem egy jogos 11-est érdemelt volna a sok kritika mellett... smiley

    Botka nagyon meggyőző középen, ő volt a meccs embere a véleményem szerint. Hajrá Fradi! Lila majmok nb2

    Brusztolós meccs volt,szokásos sok párharcos,papírforma eredmény.Nyert az egyetlen bajnokesélyes az egyik kieső jelölt ellen.

    Melyik volt a kieső és melyik a bajnokesélyes, mert ez ma valahogy nem derült ki!

    Az igazán érthetetlen, hogy hagyjuk a felfutó szélsőket beadni, szórványosan a kapunk elé! Miért nem mennek ki rá, és zavarják meg, hogy egyáltalán ne tudjanak beívelni??? Töki meg minden ziccert elönzőzik! Ha csak a felét lepasszolja, 3 góllal nyerünk.

    Nem tudom megérteni, hogy miért favorizálja ennyire Tokmac-ot? Számtalan technikai hibát vét, láthatóan görcsös, türelmetlen, hisztis. Ezzel nem csak önmagát, hanem a csapat többi játékosát is kizökkenti.

    Ősszel ugyanezt láttuk otthon: végig a Dózsa jött, mi meg nyertünk egy góllal. (Boli most nem várt olyan sokat, mint ősszel, már az elején lerendezte.) Aztán pár nap múlva ugyanezt megismételtük Moszkvában. Élek a gyanúperrel, hogy ebben - a tegnapi meccsben is - van tudatosság a részünkről.

    Bár mezőnyben valóban nem tudtunk dominálni, de úgy 2-3 "ingyen" gólt szerezhettünk volna még, ha csak Töki koncentráltabb.
    Nem volt nagy meccs, de annyira ijesztő sem, mint az itteni hozzászólások.
    Az üres lelátók igazából csak nekünk jelentenek hátrányt. A Groupamán kívül, így is többen énekelnek a hangszórókon keresztül a stadionokban, mint egy covid mentes bajnokin.

    Most akkor a következő szezonban az NBI-ben is bevezetik a VART? Jó lett volna, ha most is van már, mert Zubkovnak rátiportak a makik a lábára, a visszajátszáskor tisztán látszott a stikli: ez mifelénk és mindenhol büntető!
    Ja, és milyen szép lenne ősszel a tv-ben egy Dózsa-Vasas meccs...

    Egymás között vagyunk, így nem kell vetíteni: ezen a meccsen ótvar fosul játszottunk, nem kevés mák kellett, ahhoz, hogy ne kapjunk gólt. Volt talán egy jó negyed órányi játékunk, de volt vagy 50 perc, amikor csak kergettük a labdát. A középpályánk úton volt, mint mao ce tung, a szélső védőinket sokszor megverték, a védők úgy adogatták el a labdákat, mintha több is lenne belőle, a tkp szekció meg baszott rendesen védekezni. Megint hagytuk, hogy ránk jöjjenek, megint ők gyűjtötték be a labdák nagy részét.
    Amikor a második félidő közepére elfáradtak, akkor kezdtünk megint focizni, de ott meg rémes dolgokat csináltunk támadásban. A legegyszerűbb sakk matt helyzetekből rendre kicseleztük magunkat.
    A 9 pont persze nagy királyság, meg a dózsa verés is, de nem lehetünk büszkék erre a meccsre.

    Egyetértek veled, viszont ezt a meccset kb szélsők nélkül hoztuk le, Zubkovot észre sem vettem, Tokmac mezében meg azt hittem Moutari nyomja, csetlett botlott, ziccerekből vezette ki a labdát. pár jó megmozdulása is volt, tény, de azt egy kezemen meg tudom számolni...

    A komoly szakember mást látott e meccsben. Az ute dominált meglátását nem tudom mire vélni. Játszott egy Fradi könnyedén, erőlködés nélkül és a kialakított helyzeteit halovány összpontosítással elfecsérlő játékkal. Játszott egy uttest valóban akarva, de görcsösen és sok sok elemi hibával. Itt már a minőségi különbség szembetűnően nagy volt. Egy- egy kombinációban olyan magas szintű játékot is felvillantott a Fradi, amelyet honi pályákon nem igen látni, vagy ha igen arra csak mi vagyunk képesek ezzel az játékosállománnyal. Ha ezt egy magát nagyra tartó volt focista nem képes észrevenni az csak a saját kvalitását homályosítja.Ha itt egyesek nem vizionáltak volna korábbi derbi jelzőkkel, akkor a mutatott játékképe alapján egy felkészülési meccsnek titulálnám az egészet. Erőlködés nélküli könnyed győzelem volt ez, még akkor is igaz, ha az összkép egyeseknek mást sugalmazott.

    A döntetlenre egy csapat sem szolgál rá úgy, hogy mégcsak helyzetekig sem jut el. Lehet többet volt náluk a labda, de komolyy veszélyt alig jelentettek a kapura, amiikor pedig mégis azt sem kidolgozott helyzetből tették. Így azért nehéz bármit is kezdeni.
    Nem mintha zavarna. Jól van ez így, remélem folytatják.

    Én sem csípem ezt a mittomén kit, de egyben azért van némi igazság. Ez egy eléggé steril meccs volt, nem egy tisztességes újpest-Fradi. Mi a sérülésmentes 3 pontért mentünk ez az első perctől látszott, ők meg kapartak mint disznó a jégen, de ez a max ezzel a rémesen gyenge kerettel. A tűz bennem több volt, mint a teljes két keretben együttvéve.
    Minden egyéb mondanivaló vébertől csak sírás és nyavalygás.

    Végül is igaza van, de nem úgy ahogyan ő gondolja. Egész meccsen feltűnt, hogy a mieink minden ütközési lehetőségnél visszafogták a mozgásukat. Szerintem helyesen, mert ezt a meccset akkor is megnyertük volna, ha találnak egy gólt. Zubi is éppen át akarta ugrani a belépő lábat, de emez rálépett. Egyetlen ütközés, és azt sem fújta le Berke. A többit is mi szenvedtük volna meg. Vagy ellenünk fúj, vagy sérülés.

    Ha már a komoly ütközéseket pont te hoztad fel, nyilván a végén a suttyó Burekovic komolytalanul baszott oda Gerinek teljesen értelmetlenül, te gyökér!
    Nagyon sok mindenre rászolgáltatok már, és még azokat sem kaptátok meg.
    Nincs mese, Várdán kell majd komolyan ütköznötök a hétvégén, hogy maradjatok az osztályban.

    kép
    Az 57:07 tiszta játékidejű meccsen a hazaiak mezőnyfölényben játszottak, mi csak 42%-ban birtokoltuk a labdát, bajnokin ilyen alacsony arány legutóbb épp a lilák (43%) és a MOL ellen (36%) volt. Ők 85.8%-kal, mi 83.7%-kal passzoltunk. Majd háromszor annyit próbálkoztak kapuralövéssel, igaz, arányaiban kevesebbszer találták el a kaput, mint mi. A párharcokban is enyhe fölényben voltak a hazaiak. Ami az xG-értékeket illeti, ott 2.06 – 0.93 az arány a hazaiak javára. A legnagyobb helyzetük Novothnyé volt az első félidő végén (0.79), Onovo ollózása (0.33) és Novothny 59. perces helyzete (0.21) érte még el a 0.2-es értéket. A mi részünkről Boli 61. perces helyzete (0.41) és 72. perces helyzete (0.22) volt ilyen – a góljánál ez az érték 0.03 volt. Az xcG érték Pajovitynál 0.65, Dibusznál 1.75 volt.

    Ami az InStat-indexet illeti, a legjobb Lovrencsics Gergő és Dibusz Dénes lett holtversenyben (296-296), a harmadik Vincent Onovo (287), a negyedik Kire Ristevski (264), a TOP5-öt Eldar Civic zárja (260).

    A csapat 4-4-1-1-es felállásban játszott, feltűnő, hogy az első félidő utolsó harmadában volt a legalacsonyabb a labdabirtoklásunk, 23%. 2017 óta (Haladás 2-0) nem adtunk el ilyen sokszor labdát a saját védőharmadunkban: 29-szer. A másik oldalon nagyon kevésszer szereztünk labdát a hazaiak védőharmadában (4), ennél kevesebbszer 2016 júliusában (Honvéd-Fradi 0-1) szereztünk labdát legutóbb ebben a zónában, akkor 3-szor (összehasonlításképp: a DVSC ellen 11-szer, a Kaposvár ellen 24-szer, Zalaegerszegen 17-szer voltunk erre képesek).

    Sokkal többet próbálkoztak a hazaiak (43 ill. 20+2). A meccs tempója átlagon felüli volt (17.07 és 17.78 passz/perc), ahogy sajnos a hosszú passzoké is (13.95%, az átlag 9.76%), a letámadás intenzitása is távol volt az átlagostól (13.79, az átlag 8.94).

    https://ulloi129.hu/2020/05/27/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2020/05/29/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-13/
     
  3. avatar: fgymat
    2020.02.08, 06:53
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegének szakértőkkel közösen végzett megvizsgálását követően, szerdán úgy határozott, hogy nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, mert a pálya jelenlegi állapotában sérülésveszélyes, nem alkalmas a játékra.

    Az Újpest FC az OTP Bank Liga 20. fordulójában szombatra kitűzött Ferencváros elleni bajnokijának elhalasztását kérte az MLSZ-től. A halasztási kérelemhez a Ferencváros is hozzájárult. A szövetség Versenybizottsága a beérkezést követően megtartott ülésén elfogadta a kérelmet, és a mérkőzés későbbi időpontban történő lejátszását rendelte el.

    https://www.mlsz.hu/hir/elfogadta-a-halasztasi-kerelmet-az-mlsz