magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2 : 1 15:55

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 3 : 0 (1)
  2. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.05.24, 12:32
    Na annyira érinti meg a Loki játékosait a vereség, hogy a végén a lefújás után néhány kivételével az összes vigyorgott...

    Pedig annyira motiváltak voltak és annyira megtettek mindent!!!

    Sajnos nekem is feltűnt lefújáskor. Nem láttam hogy különösebben fájna bárkinek ez a vereség, mintha úgy mentünk volna oda hogy jó jó, úgyis a Fradi a favorit, nem itt kell nyerni.

    Még akár lehet hogy ez igaz is, mármint hogy nekünk nem itt és ma kellett nyerni, de akkor is nagyobb elánnal kellett volna menni, nagyobb akarattal a második félidőben. Lehetett volna találni egy gólt, a Fradi visszavett, csak az előnyre vigyázott.

    Sajnos ez az eredmény pont arra lesz jó hogy elmondjuk a szokásos sablonokat, hogy papírforma eredmény, de helytálltunk, tisztes vereség stb. amiért ugyanúgy nulla pont jár mintha 4-1-re kapunk ki:-(

    Nem láttam az elszántságot, nem harapott a csapat, csak úgy tette a dolgát mindenki szépen.

    Vicces, milyen világvége hangulatotok van, miután 1 szaros góllal kaptunk ki a Fraditól.

    Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy: Sigér-Loki 2-1. De az elején nagyon jó volt a Debrecen, merész taktikát húzott elő Vitelki! :o

    Jó lenne ez a "merész taktika", már többször láttuk, hogy működik. 10 percig...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=7bdb35d6b48ac6be2e051561c9532965
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.05.24, 12:24 (szerk.: 2020.05.26, 19:36)
    Mégis, mit gondoltak a kritikusok, hogy Bl. szinten fogják nyomni, ráadásul nagyon nem ment Zubkovnak és Isának, de számomra kellemes meglepetés volt Vécsei beállása, na és a 2 bombagól.

    Nem volt kiemelkedő meccs, a második félidő kifejezetten gyengére sikerült, a Tábor is hiányzik, de volt 3 szép gól, mind magyar láb szülötte, győzött a Fradi, és újra van foci. Már sokkal jobb a kedvem!

    Azt nem tudom a szakik látták-e hogy a tv-n keresztül a papírnézők láthatatlanok. Zöld-fehér háttérbe zöld -fehér mezes szurkolói képeket berakni nem jött be.

    mindenki tudja, hogy zárt kapus a meccs, szerintem nincs olyan hülye, aki ezeket valódi szurkolóknak hiszi, akkor meg minek.

    Fontos meccs volt ès ha csak így is de jó volt újra meccset nèzni .Sajnálom Otigba sèrülését mert tavasszal az egyik legjobbunk volt.Nem bàntom azokat a jàtèkosokat akiknek kevésbè ment , egy valamit emelnèk ki ,Blazic védőmunkàja europai szintū ellenben a tàmadàsépítései maga a Benny Hill show.Bár az is lehet ,hogy egy átlag profi játèkos képes 2-3 passzal elörébb gondolkodni míg Ő kèpes akàr 10 is ezèrt Ő egy zseni csak senki sem èrti.Különösen a hosszú ,,pontos" passzai mennek élményszàmba.

    Ha a mai bennmaradt erőt, koncentrációt és lelkesedést kiadjuk magunkból szerdán és behúzzuk azt a meccset is akkor remek eredmény. Ha nem, akkor szörnyű.

    Mindent számításba véve,a szurkolók nélküli lelátókat,a kényszerkihagyást,a speciális edzéseket,azért összességében,ahhoz képest,ha úgy vesszük,innen nézve,szerintem legalábbis,a meccs összképét tekintve,a helyzetkihasználások alapján is valamint a gólok számát és eloszlását nem figyelmen kívül hagyva:Sima győzelem volt.

    Nem volt gond ezzel a meccsel. Nem játszottunk kiemelkedően, de igazából egy percig sem tartottam attól, hogy ne nyernénk meg.

    Meglepett, hogy egyik támadónk sem volt ma formában, de leszarom, behúztuk smiley
    Zubkov meg Haratin a sárgája után érezhetően nem mert már belemenni az ütközésekbe, utóbbi egyébként egyre nagyobb értékünk.

    Zubkov sárgája vérlázító volt ahhoz képest, amikre a malacosok nem kaptak semmit, pláne a végén a Civicre taposást...

    Az abszolút vérlázító volt, nem is volt szándékos. De ő általában pitbullként megy bele a párharcokba, a jogtalan sárgájával már nem mert ezekbe belemenni, nehogy kiállítsák. Haratinét meg nem is értettem, mert a full felesleges szabálytalanságát leszámítva sallangmentesen, tökéletesen játszott.

    Pozitívum: 3 pont, Sigér, Boli, Lovrencsics, Civic. Vécsei nagyon akar, ez pozitívum, de valahogy nem érzi a csapatjátékot. Skvarkának és Somának viszont talán most esélye nyílik felzárkózni, mindketten hasznos tagjai lehetnek a csapatnak.

    Negatívum: A támadó középpályánaknak nagyon nem ment, Zubkovon látszott az elmaradás és még Isael sem érezte a játékot igazán. Tokmac, na, ő nagy talány. Bármikor eldöntheti a meccset, de valahogy nem olyan látványos a játéka és mintha fejben elfáradna a második félidő közepére.

    Ez a Debrecen egyébként csodálkoznék, ha kiesne, ha nincs sérültjük, magyar szinten elég erős a kezdőjük és nem is játszottak rosszul

    3 pozítivum : 1. a három pont 2.Somalia kapufája 3. a védelmünk fejjátéka sokkal jobb - már a felkészülési mérkőzéseken is feltünt! Azelőtt ha a levegőben jött a labda a tizenhatosunkra - összeszorult a gyomrom, most meg fejjel nem is tudott veszélyeztetni a Debrecen ( de a ZTE meg a Mezőkövesd sem)!

    Az eltelt két hónap után nem várhattunk csúcsformát. Kaptunk egy lepkególt. Ez volt leginkább elkerülhető, nem pedig a mi góljaink, ahogyan Vitelki állítja. Dibusz alaposan benézte. Ami biztató, hogy azonnal tudtunk reagálni, két góllal válaszolni. És, mivel ez egy profi zsoldos sereg, ne csodálkozzunk, hogy mindig csak annyit adnak ki magukból, amennyi szükséges a győzelemhez, vagy néha a látványos focihoz,. ha éppen az az igény.

    Kétségkívül, nagy ötlet volt a hangosítás, néha fel sem tünt, hogy nincsenek nézők.

    Az első gól előtti Boli fejes gólt érdemelt volna. Jó, hogy a mester is megemlíti.

    A csúcsformától messze messze elmaradva, de a hosszú szünethez képest egész jó első félidőt produkáltunk. Akadtak jó, jobb és kevésbé jobb teljesítmények. Tökit Rebrov minden áron formába akarja hozni, sajnos nagyon messze van a valódi tudásától. Gratulálok a 3 ponthoz!

    Tükörsima volt, izgalommentes annak ellenére is, hogy ők vezettek.

    Minden beadásukat, szögletüket lazán hatástalanítottunk, ami volt szabadrúgásuk meg esélytelen volt bármire is.
    Teljesen felesleges volt izgulnod egy másodpercre is.

    Ha jól látom az önző Tokmac 1 elmaradt meccsel is a legtöbb gólpasszot adta a ligábansmiley (szerintem ma gyengén játszott és a gólpassza se az a klasszikus volt, de a tény magáért beszél)

    Siger ezen a szinten jo. Ennel gyorsabb temponal viszont konnyen zavarba lehet hozni. Ma is volt 1-2 ilyen szituacio. Ettol fuggetlenul ertekes tagja a keretnek, de tulzasokba sem kell esni vele kapcsolatban, mint ahogy sokan teszik.

    Arra szeretném fölhívni a figyelmet,hogy 10 meccset kell lejátszani kb egy hónap alatt.Lesz még olyan meccs,amin a 2. félidő nagy része az idő lefuttatásáról szól majd.

    Az MLSZ adatbankban eddig nem jelentek meg az InStat-számok, így ezúttal csak a Wyscout adatait tudjuk bemutatni.

    Az 55:02 tiszta játékidejű mérkőzésen a mieink 65.4%-ban birtokolták a labdát, 627-szer passzoltak, 87.1%-os pontossággal (a DVSC 332-szer, 78%-kal). A mieink 13-szor lőttek/fejeltek kapura, ebből 7 talált kaput (és 2 kapufa lett), a vendégeknél ez az arány 7/2. Az xG-értékek aránya is egyértelmű: 1.18-0.15. A párharcokat 136-95 arányban hoztuk. 28-cal több labdát szereztünk (108-80), igaz többször is adtuk el azt (119-109).

    A csapat az első 60 percben a szokásos 4-2-3-1-ben állt fel, a Vécsei – Zubkov csere után ebből 4-3-3 lett, Vécsei Haratin bal, Sigér (majd Somalia) a jobb oldalán játszott, míg Isael a jobbszélső posztjára húzódott ki.

    Lényegesen többet támadtunk: 33+2 ill. 21+4 a két mutató, a beadásaink is sikeresebbek voltak, míg a fradista srácok 43%-kal, a szezonátlagnál (29%) lényegesen jobban adtak be, addig a vendégeknek egy jó beadása sem volt.

    A védekezőpárharcaink 69%-át megnyertük (a vendégek az 58%-át), a fejpárbajoknak pedig épp kétharmadát. Míg nálunk Pintér minden 3.66 szabálytalanságra lapot adott, addig a vendégeknél ez a mutató 13.

    Az előre passzaink 77%-a, a támadóharmadba jutott passzaink 73%-a, a progresszív átadások 81%-a, míg a hosszú labdák 55%-a volt pontos. Utóbbiak aránya 8.1% volt. A játék irama a 70 napos kihagyás ellenére jó volt, mindkét csapat 17.4-szer passzolt átlagban percenként, ez a szezonátlag feletti.

    A Nagy kapujára érkező lövések xcG-értéke 1.35, a legnagyobb Sigér első góljáé (0.87), a második legnagyobb érték Geri 41. perces lövése (0.13), Sigér második góljának xcG-értéke pedig 0.06.

    Dibusz két lövést kapott a kapujára (0.23 xcG), ebből egy gól lett és egyszer védett. háromszor kellett kijönnie, 38 passzából 34 volt jó, mind a 27 rövid átadása az volt, míg a 11 hosszú labdájából 7 talált csapattársat.

    Lovrencsics 89 akciójából 65% volt sikeres, mindkét lövése (0.05 xG) kaput talált, 73%-kal passzolt, 17 párharcból 9-et nyert meg. 5 passzt lopott le, 16-szor adta el és 9-szer szerezte vissza a labdát. Két lövést készített elő (0.14 xA).

    Blazic 121 akciójának 84%-a volt sikeres. 89%-kal passzolt, 13 hosszú labdájából 7 volt pontos, 15 párharcból 13-at nyert meg. 16-szor vesztette el, 15-ször szerezte meg a labdát, 5 passzt lopott el.

    Botka 116 akciójának 91%-a volt sikeres, 96%-kal passzolt, 22 párharcból 18-at nyert meg. 8-szor vesztette el és 24-szer (!) szerezte vissza azt.

    Civic 89 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése kaput talált (0.05 xG). 89%-kal passzolt, 5 beadásából 3 lett jó, 4 cseléből mind a 4. 14 párharcból 8-at nyert meg, 8-szor vesztette el és 7-szer szerezte meg a labdát, 2 passzlopás mellett. Két lövést készített elő (0.17 xA).

    Haratin 106 akciójának 85%-a volt sikeres, 95%-kal passzolt, 20 párharcából 15-öt nyert meg, 6 fejpárbajból 5-öt. 4 passzt lopott le, 6 labdát vesztett el és 17-szer szerezte azt vissza. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Sigér 91 percet töltött a pályán, ezalatt 101 akciójának 69%-a volt sikeres. 2 gólt szerzett 4 lövésből (3 találta el a kaput, 0.7 xG). 89%-kal passzolt, 29 párharcból 12-t nyert meg. 9 labdát vesztett el, 7-et szerzett vissza, 1 passzt lopott le.

    Zubkov 63 percet kapott, 41 akciójának 61%-a volt sikeres, 70%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert. 10 labdát vesztett és 3-at szerzett vissza.

    Isael 86 percet játszott, 60 akciójának 48%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.07 xG). 78%-kal passzolt, 7 cseléből 3, 26 párharcából 8 volt sikeres. 9 labdát vesztett és 3-at szerzett vissza. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Tokmac 77 akciójának 64%-a volt sikeres, 2 lövéséből 1 talált kaput (0.14 xG). 81%-kal passzolt, 11 cseléből 4, 29 párharcából 15 volt sikeres. 13-szor adta el, 4-szer szerezte vissza a labdát, 2 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.08 xA, az egyik Sigér 2. góljához vezetett).

    Boli 86 perc alatt 42 akciót mutatott be, ezek 57%-a volt sikeres, 1 fejese kapufa lett (0.1 xG). 83%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt jó. 24 párharcból 14-et nyert meg. 9 labdát adott el, 4-et szerzett vissza.

    Vécseinek 34 perc jutott, ezalatt 37 akciót mutatott be, 81%-kal. 1 lövése volt (0.01 xG). 89%-kal passzolt, 18 párharcból 14-et nyert meg (!), 5 labdát vesztett, 8-at szerzett vissza, 1 passzt lopott el.

    Skvarka 11 percet kapott, 12 akciójának 3/4-e sikeres volt, 8 passzából 7, 3 párharcából 2 volt jó. 3-szor adta el, 1-szer szerezte vissza a labdát, egyet pedig ellopott. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Szignyevics is 11 percet kapott, 14 akciójának 43%-a lett jó, 8 passzának 75%-a. 5 párharcból egyet sem nyert, 1 passzt lopott, 4-szer adta el a labdát.

    Somalia 3 akciójából 2 volt sikeres 6 perc alatt. 1 lövése (0.05 xG) kapufa lett, 1 passza és 1 párharca volt, mindkettő sikeres.

    https://ulloi129.hu/2020/05/23/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2020/05/25/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-12/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.05.07, 20:01
    Férfi labdarúgócsapatunk számára május 23-án, szombaton folytatódik az NB I 2019/2020-as idénye.

    Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakadt az élvonalbeli bajnokság jelenlegi szezonja, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői döntése értelmében viszont szigorú egészségügyi előírások mellett május végén folytatódhat a futballidény.

    Az MLSZ csütörtöki közlése után eldőlt, hogy a mieink a két korábban elhalasztott bajnoki pótlásával kezdenek, elsőként a DVSC-t fogadjuk május 23-án, szombaton 15.55-től a Groupama Arénában.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/hivatalos-ime-a-hatralevo-fordulok-menetrendje
     
  4. avatar: fgymat
    2019.10.04, 15:09
    Mint ismert, harmincszoros bajnok labdarúgócsapatunk elhalasztotta a 2019/20-as idény első bajnoki mérkőzését. Az MLSZ Versenybizottsága kihirdette, mikor pótoljuk az első fordulóból elmaradt Debrecen elleni hazai találkozót.

    A mérkőzés 2020. április 7-én, kedden 18.00-kor kezdődik a Groupama Arénában.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/megvan-mikor-potoljuk-az-elmaradt-bajnokit?fbclid=IwAR0jByJ4fPW68AVepbxrSlfA9e2IGZxdDuOoDU89kfX9SpU07erE4snTMhs
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.24, 19:09
    A Magyar Labdarúgó Szövetség elhalasztotta az NB I első fordulójára kiírt FTC-DVSC mérkőzést.

    Labdarúgócsapatunk szerda este a Valletta ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában, majd a visszavágón jövő kedden, július 30-án. A labdarúgó NB I első fordulójában augusztus 4-én, vasárnap a DVSC ellen léptünk volna pályára.

    Klubunk halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, melynek Versenybizottsága hozzájárult, hogy a találkozót egy másik időpontban rendezzük meg.

    Az új kezdési időpontot az MLSZ Versenybizottsága tűzi ki. A mérkőzésre előzetesen megváltott jegyek a módosított időpontú találkozóra is érvényesek lesznek.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/elhalasztottak-a-dvsc-elleni-merkozesunket