magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kisvárda-Master Good 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.08, 18:22
    Sok futással, sok hibával,. szenvedve de meg van.

    Ez szép volt, ilyen harcosan és néhol ötletesen kellene mindig. Nem volt tökéletes (főleg az eleje), de most a győzelem volt a fontos.

    Az olyan jeleneteket meg öröm nézni, mint amikor a 18 éves Baráth és a 20 éves Kundrák játsza át a szedett-vedett zsoldosok védelmét.

    Ez fontos győzelem volt. A meccs embere Varga Kevin. A 93. percben hogy lefototta a védőjét - öröm volt nézni.

    Gratulálok a csapatnak ez egy nagyon szép győzelem volt!Ilyen nyomás alatt, az ellenfelet szétfutva, nagyot harcolva, simán nyertünk.Ennek a fiatal csapatnak így van értelme játszani, hajtani, letámadni, esélyt sem adva az ellenfélnek.Ha egy fradi ellen meg tudtuk csinálni, hogy dominálunk egy meccset, akkor bárki ellen megtudjuk.Jó lesz ez, egy kis rutin kell még.

    Nálam Kusnyír a meccs embere, eszméletlen mennyit futott és ütközött és még a támadásból is kivette helyenként a részét.

    Kundrák sokat tett a győzelemért. Bódi nélkül ez nem volt könnyű. Garbát már sokkal hamarabb lehoztam volna. Bényei jövő héten nem lesz öt sárga miatt.

    Kundrákban benne van az X faktor. Kusnyír, ha el nem bassza, rövidesen válogatott lesz - hiányposzton játszik - az hogy feltolták a kpálya közepére - jó gondolat Vitelkitől.

    A Haris Kusnyír belső harapós - de sok hibával játszanak. Ezeket le kell tisztítani, javítani kell a passzpontosságot, a helyezkedést stb - fejlődő pályán vannak.

    Rettenetesen fontos meccs volt és fontos három pont, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna ha ma nem nyerünk. Ami a játékot illeti...mindegy igazából, tényleg csak az eredmény számított.

    Bódi nélkül tudtunk győzni, ez óriási fegyvertény. Voltak szép momentumok, de a meccs alapvetően nézhetetlen volt kevés játékkal, sok küzdelemmel, egy töketlen Kisvárdával.

    Én teljesen másként láttam ezt a meccset.Szerintem egyáltalán nem volt nézhetetlen, sőt.NB1-hez képest magas iram volt és mivel még nem vagyunk a Barcelona, nyílván az iramnak megfelelő hibával.Kevesen focizták le így a Kisvárdát a bajnokságban, hogy nem hogy helyzete, de épkézláb támadása is kevés volt, már amikor egyáltalán nála volt a labda.Helyenként nagyon szép kombinatív játékunk is volt.Egyénileg talán a kisvárdai játékosok összességében jobbak, de mint csapat vertük meg őket, azzal az iramfocival, ami már nekik sok volt. Emlékszem, amikor a 80-as években a Temesvári féle Szpari felkerült az NB1-be és szétfutották az ellenfeleiket és talán ha jól emlékszem a 7. helyen végeztek az első évben.Jól mondta a riporter is a meccs alatt, hogy mindenki annyit játszik, amennyit az ellenfél engedi, úgyhogy értelmetlen azzal érvelni, hogy gyenge volt a Kisvárda.Persze, mert nem hagytuk kibontakozni.

    Ha rosszul játszunk és azt is leírom, de ez véleményem szerint nem egy látványos, de nagyon munkás és szép győzelem volt.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=e273ef6a8936065789b6b16666c6de78
     
  2. avatar: fgymat
    2020.03.07, 20:07
    A 73. percben Simovic a kispadon kapott sárga lapot.